דן ביטון
Re: דן ביטון
אגב דן ביטון בחוזה שהציעו לו זה סנדול רציני . יקבל מפתחות להוביל שנים קדימה ולא יגיע חיזוק אמיתי לעמדה
מצד שני לא משלה את עצמי שיגיע משהו באמת טוב
למועדון הבינוני שאנחנו מתאים דן ביטון כמו כפפה
מצד שני לא משלה את עצמי שיגיע משהו באמת טוב
למועדון הבינוני שאנחנו מתאים דן ביטון כמו כפפה
שמע אני לא יודע אם התכוונת אליי או לא אבל לא אמרתי שב״ש צריכה לתמרץ אותו עוד כדי לבוא.Melikson24 כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 12:43מכבי תל אביב וביטון במחלוקת סביב בונוסים שלטענתו מגיעים לו. אף אחד מהצדדים לא מוותר על הכסף.
אוהדי הפועל באר שבע ברמז דק:
"שאלונה תשלם!!!"
לא רק לארג'ים על כסף של אחרים(ואז בוכים כשמעלים להם את מחיר המנוי ב20 שקל) אלא גם אנשי עסקים ממולחים.
ועל אותה נשימה אני אומר לך שנראה לפעמים שאכפת לך יותר מהכסף של אלונה מאשר הכסף שלך. מוזר משהו.
התגובות שלך באמת כבר בלתי נסבלות, לאנשים יש דעות, תכבד אותם ותביע את הדעה שלך הנגדית בלי לעקוץ בכל הודעה
אנשים כותבים בכבוד ואתה מגיב בגועל נפש. יכולת לכתוב: ״לא חושב שאלונה צריכה לשים כסף בסיטואציה״. היה מועבר בצורה הרבה יותר טובה.
ואני יודע שיש מצב שהתכוונת לפוראברד
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אני מגיב כך לכל מניפולציה בשקל.ran כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 13:28שמע אני לא יודע אם התכוונת אליי או לא אבל לא אמרתי שב״ש צריכה לתמרץ אותו עוד כדי לבוא.
ועל אותה נשימה אני אומר לך שנראה לפעמים שאכפת לך יותר מהכסף של אלונה מאשר הכסף שלך. מוזר משהו.
התגובות שלך באמת כבר בלתי נסבלות, לאנשים יש דעות, תכבד אותם ותביע את הדעה שלך הנגדית בלי לעקוץ בכל הודעה
אנשים כותבים בכבוד ואתה מגיב בגועל נפש. יכולת לכתוב: ״לא חושב שאלונה צריכה לשים כסף בסיטואציה״. היה מועבר בצורה הרבה יותר טובה.
ואני יודע שיש מצב שהתכוונת לפוראברד
מי שרוצה לנהל דיון ענייני אני מגיב בצורה הכי עניינית שיש. מי שחושב שיעשה מניפולציות ולא ישימו לב טועה.
אתה לא חייב לקרוא, יכול גם לחסום ולא תראה את ההודעות. אתה לא תסתום לי את הפה.
מי שעושה את המניפולציות יקבל בחזרה באותו מטבע. מי שיודע יודע

- ForeverRed
״מניפולציות״.
דן ביטון סיכם כאן על חוזה של איזה מיליון יורו לשלוש שנים.
בסוף העסקה תיפול בגלל 50-100 אלף על מענקים שמגיעים לו ממכבי.
לי זה לא נשמע כמו משהו בלתי פתיר.
כשרוצים מוצאים פתרונות.
כשרוצים מוצאים פתרונות.
ישאר במכבי.
ואז יעבור בטריד עם ביתר/ מכבי חיפה
אני מתחיל להרגיש שהיכולת שלנו מול מכבי הלחיצה אותם
ואז יעבור בטריד עם ביתר/ מכבי חיפה
אני מתחיל להרגיש שהיכולת שלנו מול מכבי הלחיצה אותם
אתה מדבר בזעם של בן משפחה, אין הסבר אחר.Melikson24 כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 13:39אני מגיב כך לכל מניפולציה בשקל.
מי שרוצה לנהל דיון ענייני אני מגיב בצורה הכי עניינית שיש. מי שחושב שיעשה מניפולציות ולא ישימו לב טועה.
אתה לא חייב לקרוא, יכול גם לחסום ולא תראה את ההודעות. אתה לא תסתום לי את הפה.
מי שעושה את המניפולציות יקבל בחזרה באותו מטבע. מי שיודע יודע![]()
יאללה תעשה מהלך אחד טוב בחיים שלך ותרשום לי איך חוסמים כי כבר אי אפשר לקרוא את ההודעות שלך.
אני ניסיתי לשחרר אבל זה כבר בלתי אפשרי.
זהו הסיפור נגמר ישאר במכבי.
מבאס מאוד באמת הייתה לי תקווה שיחתום
ירד כל האוויר באסה פשוט באסה
מבאס מאוד באמת הייתה לי תקווה שיחתום
ירד כל האוויר באסה פשוט באסה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
ואתה מדבר כמו מישהו/מקורב למישהו שנזק מהמועדון.
אתה ידען גדול אני בטוח שתצליח לגלות לבד איך חוסמים. רק תפסיק להתבכיין כמו ילדה עם קוקיות.
נערך לאחרונה על ידי Melikson24 ב 18 ספטמבר 2024, 14:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
אגב ביטון לא יכול לוותר על המענקים בשביל להגיע לכאן?
אלונה עשתה מעל ומעבר כדי להנחית אותו, שלפה אותו דקה אחרי שיחה עם אברמוב וסגרה איתו חוזה ל-3 שנים.
זה שהחלאות בצהוב החליטו פתאום להערים קשיים זה לא בעיה שלנו, שייתקעו איתו. הוא קיבל חוזה מספיק מכובד לשחקן במעמדו, אנחנו לא אמורים לשלם שקל מהמענקים שהם התחייבו אליהם בחוזים.
לצייר את זה כחוסר מאמץ או רצון של אלונה זה כפיות טובה שאין שני לה, אם כבר באים בתלונות אז שהם יופנו למי שצריך.
ב״ש קיבלה אישור ממכבי,סיכמה על חוזה עם השחקן, בזאת ב״ש סיימה את שלה בנושא.
זה שהחלאות בצהוב החליטו פתאום להערים קשיים זה לא בעיה שלנו, שייתקעו איתו. הוא קיבל חוזה מספיק מכובד לשחקן במעמדו, אנחנו לא אמורים לשלם שקל מהמענקים שהם התחייבו אליהם בחוזים.
לצייר את זה כחוסר מאמץ או רצון של אלונה זה כפיות טובה שאין שני לה, אם כבר באים בתלונות אז שהם יופנו למי שצריך.
ב״ש קיבלה אישור ממכבי,סיכמה על חוזה עם השחקן, בזאת ב״ש סיימה את שלה בנושא.
ע"פ מקורות זרים.ForeverRed כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 13:43״מניפולציות״.
כשרוצים מוצאים פתרונות.
אף אחד לא אמר שזה עניין כספי (תסלח לי אם אני לא מאמין לתומר לוי), פרימור אמר שמכבי לא מוכנה לשחרר את השחקן לב"ש, זה גם מה שאני מבין.
אם לא רוצים לשחרר לב"ש (ובכלל הבנתי שבימים האחרונים מכבי אפילו הציעו לו חוזה ל3 שנים נוספות) אז לא בהכרח שזה פתיר.
הכי אובייקטיבי פה, כשצריך להגן מגן, כשצריך לתקוף תוקף. בצורה מכובדת.Melikson24 כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 14:02ואתה מדבר כמו מישהו/מקורב למישהו שנזק מהמועדון.
אתה ידען גדול אני בטוח שתצליח לגלות לבד איך חוסמים. רק תפסיק להתבכיין כמו ילדה עם קוקיות.
אתה מקורב למשפחת ברקת או אחד מהם אחרת אין לי הסבר לגרזנות שלך על הכסף שלה.
לא הצלחתי לחסום, תכתוב לי יעשה טוב לשנינו אל תתקמצן גם פה, זה לא מהכיס של אלונה.
זה אך ורק כסף כל הסיפורים זה חירטוטים.oren2792 כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 14:07ע"פ מקורות זרים.
אף אחד לא אמר שזה עניין כספי (תסלח לי אם אני לא מאמין לתומר לוי), פרימור אמר שמכבי לא מוכנה לשחרר את השחקן לב"ש, זה גם מה שאני מבין.
אם לא רוצים לשחרר לב"ש (ובכלל הבנתי שבימים האחרונים מכבי אפילו הציעו לו חוזה ל3 שנים נוספות) אז לא בהכרח שזה פתיר.
מכבי לא יחזיקו אף שחקן שלא רוצה להיות אצלם אם זה לא קשור לכסף.
הם יוצאים פה דוחים כי בעצם הם מחזיקים אותו בביצים, ירקו עליו ועכשיו תוותר על כסף או שתישאר ביציע.
עכשיו יש עליו לחץ גם ממכבי וגם מב״ש לפתור את זה בשעות האחרונות. אם הוא יוותר על כסף הוא כנראה ממש רוצה להיות פה
ואם יעשה את זה הוא צריך לקבל פה כבוד של מלך. מאמין שאם אלונה נכנסת לעובי הקורה זה היה נפתר. הבעיה שפרימור לא יודע לסגור עסקאות, הכל נופל לו ברקע האחרון והישועה לא תבוא ממנו ברמת השיח עם מכבי לבוא לקראת השחקן.
איך מנכ"ל סוגר דבר כזה בלי בעיות? ובלי להוסיף כסף ממה שהצענו?