מה התפקוד שלו?
לוח משחקים - סגל - סטטיסטיקה 24/25
Re: לוח משחקים - סגל - סטטיסטיקה 24/25
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חילופים בצוות הרפואי: ד"ר עמית קוסטו, אשר שימש כרופא הקבוצה בשלוש השנים האחרונות, יוצא להתמחות בטורונטו, קנדה.
אל הצוות הרפואי של הקבוצה, בראשותו של ד"ר נאסים אלקרינאוי יצטרפו שתי רופאות: ד"ר פלורנסיה דיאז גרמוי, מומחית ברפואת ספורט, רפואת משפחה וקשב וריכוז, וד"ר חנה קרימקו, מומחית ברפואת ספורט וקרדיולוגית ילדים ממחלקת ילדים א' בבית החולים סבן לילדים.
במסגרת שיתוף הפעולה עם המרכז הרפואי האוניברסיטאי סורוקה, בית החולים מעניק מעטפת וליווי רפואי לשחקני הקבוצה. השחקנים עוברים בבית החולים בדיקות רפואיות מקיפות שגרתיות ושחקנים חדשים מגיעים לבדיקות טרם הצטרפותם לקבוצה.
ד"ר עמית קוסטו: "הייתה לי תקופה נפלאה במועדון עם אנשים שהפכו להיות משפחה. אני נפרד זמנית ללמידה והתקדמות בקריירה הרפואית ואמשיך לעקוב מרחוק ולאחל הצלחה לקבוצה".
ד"ר פלורנסיה דיאז גרמוי, אשר משמשת גם כרופאה בבסיס חיל האוויר בחצרים, אמרה: "כארגנטינאית, הכדורגל אצלי ואצל משפחתי בדם. אנחנו משפחה שחיה כדורגל, אוהדים ומלווים את הקבוצה במשך שנים. אני מודה על הזכות שניתנה לי להצטרף ולעבוד במקום שאני אוהבת ושיש בו אנשים שהופכים אותו לבית חם. אני אשמח שיחד עם ד"ר אלקרנאוי וד"ר קרמיקו נחזק שיתופי פעולה בינלאומיים בתחום רפואת הספורט".
ד"ר חנה קרימקו: "כקרדיולוגית, אני משתמשת בספורט לקידום בריאות הלב, ואני שמחה להצטרף לצוות הרפואי בהפועל באר שבע. לכל העיר באר שבעי יש חיבור לקבוצה - וכך גם לי. המועדון הוא חלק בלתי נפרד מהרוח של העיר באר שבע ואני גאה להיות חלק מהמועדון".
נשיאת המועדון, אלונה ברקת: "אני מודה לד"ר עמית קוסטו על התקופה המשותפת שלנו יחד בה סייע לנו במקצועיות, אנושיות ואהבה רבה. אני מאחלת לו הצלחה בפרק החדש בקריירה וכמובן מברכת את ד"ר פלור דיאז גרמוי וד"ר חנה קרמיקו על הצטרפותן למשפחתנו".
אל הצוות הרפואי של הקבוצה, בראשותו של ד"ר נאסים אלקרינאוי יצטרפו שתי רופאות: ד"ר פלורנסיה דיאז גרמוי, מומחית ברפואת ספורט, רפואת משפחה וקשב וריכוז, וד"ר חנה קרימקו, מומחית ברפואת ספורט וקרדיולוגית ילדים ממחלקת ילדים א' בבית החולים סבן לילדים.
במסגרת שיתוף הפעולה עם המרכז הרפואי האוניברסיטאי סורוקה, בית החולים מעניק מעטפת וליווי רפואי לשחקני הקבוצה. השחקנים עוברים בבית החולים בדיקות רפואיות מקיפות שגרתיות ושחקנים חדשים מגיעים לבדיקות טרם הצטרפותם לקבוצה.
ד"ר עמית קוסטו: "הייתה לי תקופה נפלאה במועדון עם אנשים שהפכו להיות משפחה. אני נפרד זמנית ללמידה והתקדמות בקריירה הרפואית ואמשיך לעקוב מרחוק ולאחל הצלחה לקבוצה".
ד"ר פלורנסיה דיאז גרמוי, אשר משמשת גם כרופאה בבסיס חיל האוויר בחצרים, אמרה: "כארגנטינאית, הכדורגל אצלי ואצל משפחתי בדם. אנחנו משפחה שחיה כדורגל, אוהדים ומלווים את הקבוצה במשך שנים. אני מודה על הזכות שניתנה לי להצטרף ולעבוד במקום שאני אוהבת ושיש בו אנשים שהופכים אותו לבית חם. אני אשמח שיחד עם ד"ר אלקרנאוי וד"ר קרמיקו נחזק שיתופי פעולה בינלאומיים בתחום רפואת הספורט".
ד"ר חנה קרימקו: "כקרדיולוגית, אני משתמשת בספורט לקידום בריאות הלב, ואני שמחה להצטרף לצוות הרפואי בהפועל באר שבע. לכל העיר באר שבעי יש חיבור לקבוצה - וכך גם לי. המועדון הוא חלק בלתי נפרד מהרוח של העיר באר שבע ואני גאה להיות חלק מהמועדון".
נשיאת המועדון, אלונה ברקת: "אני מודה לד"ר עמית קוסטו על התקופה המשותפת שלנו יחד בה סייע לנו במקצועיות, אנושיות ואהבה רבה. אני מאחלת לו הצלחה בפרק החדש בקריירה וכמובן מברכת את ד"ר פלור דיאז גרמוי וד"ר חנה קרמיקו על הצטרפותן למשפחתנו".
צריך לצרף גם רופא אליל
רמת גן שיחררו את השוער שלהם וינסו להחזיר את גורדין בהשאלה
מעודכן 15.9 ...
נחת .
זה מה שהפועל ב"ש סיפקה אתמול לאוהדים שלה שנאלצו לצפות במשחק מהבית במסכי הטלויזיה , זכר לעונש על תנאי שהופעל אתמול .
אני רוצה לומר שכבר שנים לא נהינתי לראות את הקבוצה ככה .
זו הייתה תצוגת שליטה ויכולות נהדרות .
האחרון שנהינתי בו ככה היה מול סלטיק בטרנר .
כדורגל אגרסיבי , לוחץ , מחלץ , יודע מה הוא רוצה , נמצא בכל מקום .
זה כמעט היה שח-מט מושלם של קוז׳וך ללאזטיץ׳ .
2 גולים שלנו נפסלו שאם זה היה הפוך היו מאושרים אבל נהיה הוגנים ונאמר שגם אנחנו היינו רוצים שיפסלו גולים כאלה נגדנו עם כמה שזה מרגיז וחורק שיניים .
גל לייבוביץ׳ זה מאותו חומר שופטים שפרש בעונה האחרונה ועבר ל-VAR . כל הבר-נתנים והאדלרים והחכמונים - כולם חסרי מושג .
אדום הכי קל בעולם לאדו אחרי ששחט את השוק של מזרחי וכולם ראו את הגרב הקרועה , אין אדום יותר קל מזה אבל אממה ? אפילו לא נבדק ב-VAR . העיקר צלילות של דוידה בודקים שעה .
אירגון השופטים אתם ביזיון ובושה !
אתם ומי שמוביל אותכם .
מבחינתנו - חוץ מהגול הכל היה נכון .
קוז׳וך בניהול משחק מצויין , בלטקסה ( חוץ מהסיבוב שאכל בגול ) היה נהדר , לופז נהדר כרגיל ( ואיך משפתי לא קיבל אדום על הנגיחה בו זה לא ברור ) , מזרחי עד הסיכול הממוקד שעשה לו אדו היה מצויין כבלם שלישי , סטויאנוב חרש את אגף ימין , אחמד היה מדהים עם מיליון ואחת חילוצים וריצה על הקווים , גריטה נראה מעולה , ונטורה זה בינגו ואיזה שקט יש לו , פרץ אדיר כ-10 וקנגאווה מעל כולם .
בלוריאן כרגיל - לא מתאים לרמה . מי שלא מבין שהוא צריך להוביל לצד שמאל חלוץ עם רגל ימנית , לא יודע לעשות הגנה .
צדק קוז׳וך שלא החליף אף אחד עד דקה 78 . לא הייתה סיבה . הם היו מצויינים .
אם להפסיד - אז ככה !!!
4 ימים קריטיים לפנינו . בתפריט :
דן ביטון , בלם זר , גיא בדש , מגן ימין ? אנטוניו ספר ? כנף ימין ? החלטת בית הדין של ההתאחדות בעניין סכנין ....
עם כל זה נצטרך להתמודד כולל הכנות למשחק הבית בשבת בטרנר מול חדרה .
יאללה באר שבע
נחת .
זה מה שהפועל ב"ש סיפקה אתמול לאוהדים שלה שנאלצו לצפות במשחק מהבית במסכי הטלויזיה , זכר לעונש על תנאי שהופעל אתמול .
אני רוצה לומר שכבר שנים לא נהינתי לראות את הקבוצה ככה .
זו הייתה תצוגת שליטה ויכולות נהדרות .
האחרון שנהינתי בו ככה היה מול סלטיק בטרנר .
כדורגל אגרסיבי , לוחץ , מחלץ , יודע מה הוא רוצה , נמצא בכל מקום .
זה כמעט היה שח-מט מושלם של קוז׳וך ללאזטיץ׳ .
2 גולים שלנו נפסלו שאם זה היה הפוך היו מאושרים אבל נהיה הוגנים ונאמר שגם אנחנו היינו רוצים שיפסלו גולים כאלה נגדנו עם כמה שזה מרגיז וחורק שיניים .
גל לייבוביץ׳ זה מאותו חומר שופטים שפרש בעונה האחרונה ועבר ל-VAR . כל הבר-נתנים והאדלרים והחכמונים - כולם חסרי מושג .
אדום הכי קל בעולם לאדו אחרי ששחט את השוק של מזרחי וכולם ראו את הגרב הקרועה , אין אדום יותר קל מזה אבל אממה ? אפילו לא נבדק ב-VAR . העיקר צלילות של דוידה בודקים שעה .
אירגון השופטים אתם ביזיון ובושה !
אתם ומי שמוביל אותכם .
מבחינתנו - חוץ מהגול הכל היה נכון .
קוז׳וך בניהול משחק מצויין , בלטקסה ( חוץ מהסיבוב שאכל בגול ) היה נהדר , לופז נהדר כרגיל ( ואיך משפתי לא קיבל אדום על הנגיחה בו זה לא ברור ) , מזרחי עד הסיכול הממוקד שעשה לו אדו היה מצויין כבלם שלישי , סטויאנוב חרש את אגף ימין , אחמד היה מדהים עם מיליון ואחת חילוצים וריצה על הקווים , גריטה נראה מעולה , ונטורה זה בינגו ואיזה שקט יש לו , פרץ אדיר כ-10 וקנגאווה מעל כולם .
בלוריאן כרגיל - לא מתאים לרמה . מי שלא מבין שהוא צריך להוביל לצד שמאל חלוץ עם רגל ימנית , לא יודע לעשות הגנה .
צדק קוז׳וך שלא החליף אף אחד עד דקה 78 . לא הייתה סיבה . הם היו מצויינים .
אם להפסיד - אז ככה !!!
4 ימים קריטיים לפנינו . בתפריט :
דן ביטון , בלם זר , גיא בדש , מגן ימין ? אנטוניו ספר ? כנף ימין ? החלטת בית הדין של ההתאחדות בעניין סכנין ....
עם כל זה נצטרך להתמודד כולל הכנות למשחק הבית בשבת בטרנר מול חדרה .
יאללה באר שבע
החלטת בית הדין **כרגע** :4 לב אדום כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 14:24מעודכן 2.9 ...
אז איך מסכמים ערב שהתחיל כל כך יפה ונגמר כל כך מביש ומכוער ?
ביום כל כך רגיש שהתבשרנו בו על הרצחם של 6 חטופים בשבי החמאס היינו אמורים גם להנות ממופע הנצחה וחלוקת כבוד אחרון של האוהדים הן בתפאורה הכוללת שלט ענק ודגלים והן באמצעות סרטון הוקרה מרגש .
אבל לא זכינו להנות מזה ולכבד את זכר הנרצחים ולהלן מסלול ההידרדרות :
- מנוי חדש לבת הקטנה שהצטרפה אליי למשחקים ( בחנתי אותה עונה שעברה והיא לחלוטין משלנו , כן ? )
- כניסה חלקה בשערי האיצטדיון עם הברקוד החדש .
- גלידת קראנץ׳ במבה , פופקורן ו-2 זירו .
- התמקמות ביציע , מפגש חברים וספיגת אווירה לעונה החדשה .
- קריאות מכוערות לאבו-עביד מאזור היציע דרומי .
- אווירת חשמל עם המנון הקבוצה ותאורת הלדים החדשה .
- עליית השחקנים למגרש וניגון ההמנון .
- אוהדי סכנין עם אצבעות משולשות תוך כדי ההמנון .
- אוהדי סכנין מפנים את גבם למגרש תוך כדי ההמנון .
- אומרים שגם אוהדי סכנין עם קריאות "אין עיסקה" תוך כדי ההמנון .
וכמובן שזו לא פעם ראשונה שהם עושים את זה וזה קורה כמעט בכל מגרש אבל הם לא נענשים קשות אז הם ממשיכים .
- אוהדים מהדרומי שלא יכלו לשאת את חרפת ההמנון וחוסר הכבוד המינימלי פורצים למגרש לכיוון היציע הצפוני
- שוטרים כבר התחילו בריצה לתפוס את הפורצים אבל חלק התחמקו
- אוהדי סכנין יורדים גם לדשא כדי להתעמת
- עימותים למשך לא יותר מדקה
- הילדה מתחילה לבכות ואני רק מנסה לספק הסברים
- המשטרה משתלטת על הפורעים
- שחקני סכנין יורדים מהמגרש
- לאחר 10 דק' הילדה כבר ביקשה ללכת כי פחדה אז הלכנו הביתה .
הבעיה כאן הרבה יותר גדולה מהערב הזה .
הבעיה גם לא נוצרה אתמול .
הבעיה היא תוצר ההזנחה של הרשויות וקברניטי הענף את האזרח והאוהד .
יש בעיה - לא מטפלים - מטאטאים מתחת לשטיח - וחוזר חלילה .
אתמול זה היה תורנו להשתתף בארוע .
וגם לנו לצערי יש חלק בזה .
אין מקום לאלימות בשום צורה .
יש המון דרכים למחות או לייצר לחץ או להעביר מסר שיביא לשינוי .
ויותר מהכל - אני גאה בתגובה של אלונה ברקת גם אתמול וגם היום .
בלי לטאטא , בלי לעגל פינות , ישר ולעניין - בבעיות אצלי אני אטפל וניפגש בבית הדין . אבל יש פה עניין מהותי הרבה יותר .
ההמנון מסמל את החיילים שגם על אוהדי סכנין שומרים . אז מה זו היריקה הזו בפרצוף וחוסר הכבוד והבוז המופגן והמגעיל הזה ?
הלוואי יהיה שינוי מהותי כאן .
עם הנפשות הפועלות - קשה לי להאמין .
יאללה ב"ש![]()
הפחתת נקודה על הפריצה לדשא
3 משחקי חוץ ללא קהל
120,000 ₪ קנס
תוצאת המשחק 0:0 ללא נקודות .
ה-3 משחקי חוץ ללא קהל זה חדש לי. לא קלטתי את זה בזמן אמת. זה תופס רק נגד קבוצות עם כמות מנויים מעל מספר מסוים (5,000?), לא? כלומר רק מכבי, מכבי ובית"ר?
- ForeverRed
בשולי החלון,
בדש, תורגמן, מרציאנו, פרהוד ועוד אחד או שניים.
המון כסף שהולך על פארש.
בדש, תורגמן, מרציאנו, פרהוד ועוד אחד או שניים.
המון כסף שהולך על פארש.
מעודכן 22.9 - סיכום המשחק מול חדרה
לאחר ההופעה הנהדרת בבלומפילד ( למרות ההפסד ) חזרנו הביתה למשחק בית ראשון העונה ( לאור ארועי סכנין שבהם המשחק לא שוחק ) .
כשעה לפני המשחק כבר קיבלנו כמה תובנות : לראשונה מאז שאני זוכר משחק כדורגל , שובצו 2 שוערים על הספסל .
לצופה מן הצד המהלך הזה לא ברור ואף תמוה אבל לדעתי צריך להביט על מי נופה מהסגל כדי להבין ועוד יותר על המסר שנשלח פה לאלונה לדעתי .
גיא בדש לא בתוכניות המקצועיות . נקודה , סימן קריאה .
מי שמתעקש להישאר על אף שהובהר לו שאינו בתוכניות ועל אף שנמצאו לו קבוצות שמעוניינות בשירותיו ויממנו את כל שכרו - שישב ביציע ויישא בתוצאות .
אבל לא פחות חשוב מכך זה המסר שקוז'וך מעביר לאלונה - אצלי לא יהיו פלסטרים .
אני לא מתכוון להעלות בלם מהנוער כדי להראות שיש פיתרון .
אני מעוניין בפיתרון איכותי ולא בפלסטר .אני צריך בלם זר ברמה עכשיו !
בנוסף היה חסר אתמול העידוד של האולטראס שליטרלי השאירו חור במרכז היציע הדרומי .
אבל אוהדי באר שבע שכן הגיעו הצליחו למלא את החור הזה עם הרגע הבלתי נשכח שבו קראו לגיבור ישראל מנשה זלקה , שחקנה של הפועל חדרה ולוחם בצבא הגנה לישראל שקיבל את מיטב התשואות והזיל דמעה - גם בחימום לפני המשחק וגם כשהוחלף והגיע להודות .
שומעים דייני בית הדין רפי השכל והפוליטיקאים בהתאחדות ?
זה הקהל של באר שבע , ואין עוד קהל כזה !!!
לגבי המשחק -
יצרנו המון מצבים , למסגרת ולא למסגרת .
אין ספק שמבחינה התקפית אנחנו עדיין לא יוצרים מיומנים ואתמול בניגוד לבלומפילד גם קיבלנו את המודל עליו יתבססו רוב הקבוצות בליגה שיגיעו לטרנר .
השיטה של סילבס ידועה כבר שנים , היא מכוערת ואנטי כדורגל אבל זה מה יש .
הוא עדיין לא הבין שלעולם לא יקבל קבוצה גדולה אם לא יראה יכולות של יוזמה אבל זה שלו .
אליאל פרץ מתגלה כרכש מצויין , גריטה עובד נורא קשה ובא על שכרו שניה לפני שהיה אמור להיות מוחלף , ספר זה מר מספרים שלנו , קנגאווה שחקן אדיר וונטורה זה בינגו .
הלדר לופז הלא נגמר היה מצויין כהרגלו וגם אליאסי תרם לשקט בהנעת הכדור בהגנה .
אבל מעל כולם בלטו 2 .
אמיר גאנח שהחליף את אחמד שנפצע מוקדם בדקה ה-19 שהביא למפנה ונראה שזו עונת הפריצה שלו שבה הוא לוקח את האגף על עצמו ודן ביטון בדקות ראשונות שכמעט סיים עם בישול .
תורג'מן היה נוראי ב-2 מצבים לגול שקיבל וזה כבר לא זה , בלוריאן עם זעזוע מוח פיזי ( רק בריאות ) וזעזוע מוח מקצועי ( לאוהדים ) ומזרחי עם פס אומלל אחורה שעלה לנו בספיגה על השריקה למחצית .
מעל הכל , הקבוצה הראתה המון אופי עם החזרה מפיגור ומהפך והשגת 3 נק' ולא צריך להקל ראש בזה .
"את הכי יפה בעולם , מלכת האופי שלי...."
בבוקר היום גם התבשרנו שזאהי אחמד עם שבר בכף הרגל וייעדר לחודשיים - חבל וזה כבר משחק שני ששוברים לנו שחקנים ואין תגובה מהשופט .
הפנים להפועל חיפה ורוני לוי בסמי עופר , בתקווה שעוד היום נשמע שנוחת פה בלם זר .
יאללה ב"ש
לאחר ההופעה הנהדרת בבלומפילד ( למרות ההפסד ) חזרנו הביתה למשחק בית ראשון העונה ( לאור ארועי סכנין שבהם המשחק לא שוחק ) .
כשעה לפני המשחק כבר קיבלנו כמה תובנות : לראשונה מאז שאני זוכר משחק כדורגל , שובצו 2 שוערים על הספסל .
לצופה מן הצד המהלך הזה לא ברור ואף תמוה אבל לדעתי צריך להביט על מי נופה מהסגל כדי להבין ועוד יותר על המסר שנשלח פה לאלונה לדעתי .
גיא בדש לא בתוכניות המקצועיות . נקודה , סימן קריאה .
מי שמתעקש להישאר על אף שהובהר לו שאינו בתוכניות ועל אף שנמצאו לו קבוצות שמעוניינות בשירותיו ויממנו את כל שכרו - שישב ביציע ויישא בתוצאות .
אבל לא פחות חשוב מכך זה המסר שקוז'וך מעביר לאלונה - אצלי לא יהיו פלסטרים .
אני לא מתכוון להעלות בלם מהנוער כדי להראות שיש פיתרון .
אני מעוניין בפיתרון איכותי ולא בפלסטר .אני צריך בלם זר ברמה עכשיו !
בנוסף היה חסר אתמול העידוד של האולטראס שליטרלי השאירו חור במרכז היציע הדרומי .
אבל אוהדי באר שבע שכן הגיעו הצליחו למלא את החור הזה עם הרגע הבלתי נשכח שבו קראו לגיבור ישראל מנשה זלקה , שחקנה של הפועל חדרה ולוחם בצבא הגנה לישראל שקיבל את מיטב התשואות והזיל דמעה - גם בחימום לפני המשחק וגם כשהוחלף והגיע להודות .
שומעים דייני בית הדין רפי השכל והפוליטיקאים בהתאחדות ?
זה הקהל של באר שבע , ואין עוד קהל כזה !!!
לגבי המשחק -
יצרנו המון מצבים , למסגרת ולא למסגרת .
אין ספק שמבחינה התקפית אנחנו עדיין לא יוצרים מיומנים ואתמול בניגוד לבלומפילד גם קיבלנו את המודל עליו יתבססו רוב הקבוצות בליגה שיגיעו לטרנר .
השיטה של סילבס ידועה כבר שנים , היא מכוערת ואנטי כדורגל אבל זה מה יש .
הוא עדיין לא הבין שלעולם לא יקבל קבוצה גדולה אם לא יראה יכולות של יוזמה אבל זה שלו .
אליאל פרץ מתגלה כרכש מצויין , גריטה עובד נורא קשה ובא על שכרו שניה לפני שהיה אמור להיות מוחלף , ספר זה מר מספרים שלנו , קנגאווה שחקן אדיר וונטורה זה בינגו .
הלדר לופז הלא נגמר היה מצויין כהרגלו וגם אליאסי תרם לשקט בהנעת הכדור בהגנה .
אבל מעל כולם בלטו 2 .
אמיר גאנח שהחליף את אחמד שנפצע מוקדם בדקה ה-19 שהביא למפנה ונראה שזו עונת הפריצה שלו שבה הוא לוקח את האגף על עצמו ודן ביטון בדקות ראשונות שכמעט סיים עם בישול .
תורג'מן היה נוראי ב-2 מצבים לגול שקיבל וזה כבר לא זה , בלוריאן עם זעזוע מוח פיזי ( רק בריאות ) וזעזוע מוח מקצועי ( לאוהדים ) ומזרחי עם פס אומלל אחורה שעלה לנו בספיגה על השריקה למחצית .
מעל הכל , הקבוצה הראתה המון אופי עם החזרה מפיגור ומהפך והשגת 3 נק' ולא צריך להקל ראש בזה .
"את הכי יפה בעולם , מלכת האופי שלי...."
בבוקר היום גם התבשרנו שזאהי אחמד עם שבר בכף הרגל וייעדר לחודשיים - חבל וזה כבר משחק שני ששוברים לנו שחקנים ואין תגובה מהשופט .
הפנים להפועל חיפה ורוני לוי בסמי עופר , בתקווה שעוד היום נשמע שנוחת פה בלם זר .
יאללה ב"ש