לא יודע רומן קצר או לא רומן קצר, הייתה לו אפשרות בקלות למצוא קבוצה באירופה והוא בחר להגיע הנה ואני באמת תוהה איך קרה הנס הזה ומה הוא עישן באותו יום, אוי לנו אם כמו כל הזרים הגדולים לא נדע לעשות עליו אקזיט בבוא היום לשנים קדימה.
די ברור שהגיע לכאן כי כבר שיחק כאן ומכיר את המדינה והעיר והמועדון והאנשים במועדון.
זה מקל על ההתאקלמות וגם זריקת הרגעה לשחקן זר להבין שסרט המלחמה שמראים בערוצי החדשות במדינה שבה הוא נמצא לא קשור למציאות היום יומית כאן.
יש תפקיד של קשר שנע לאגף קוראים לזה מצאלה למרחיקי הלכת, במשחק האחרון זה סוג של מה שקינגס עשה נע לאגף השמאלי בין אם זה לתת לגאנח ובין אם זה לתקוף בעצמו.
אני חושב שהאמצע נראה טוב כמו שהוא לא היה נראה כבר אני לא זוכר מתי אז עדיף לא לגעת שם, הבעיה שלנו זה הגנה וחוסר תכלס בהתקפה.
זה מצחיק שבעונות קודמות הגנה הייתה הצד החזק שלנו וויטור נפצע וזהו הלכנו אחורה.
יש תפקיד של קשר שנע לאגף קוראים לזה מצאלה למרחיקי הלכת, במשחק האחרון זה סוג של מה שקינגס עשה נע לאגף השמאלי בין אם זה לתת לגאנח ובין אם זה לתקוף בעצמו.
אני חושב שהאמצע נראה טוב כמו שהוא לא היה נראה כבר אני לא זוכר מתי אז עדיף לא לגעת שם, הבעיה שלנו זה הגנה וחוסר תכלס בהתקפה.
זה מצחיק שבעונות קודמות הגנה הייתה הצד החזק שלנו וויטור נפצע וזהו הלכנו אחורה.
ההגנה שלנו בלי ויטור תמיד הייתה חלשה, עונה שעברה זה בכלל הוה נורא ואיום עם התבוסות בסוף השנה.
חסר לנו בלם ואם רוצים לחלום מגן ימני וקשר ימני אבל בלם זה הכי קריטי בתקווה שיגיע בלם מהשחקנים החופשיים ואחד טוב