דן ביטון
Re: דן ביטון
בחיי אני לא מבין למה לא, גם אם ז'וס נשאר.
הרי שלושתם יכולים לשחק בימין, בשמאל ובאמצע.
הרי שלושתם יכולים לשחק בימין, בשמאל ובאמצע.
גם חוגג חשב שורד-אוחנה-עטר-שועה יכול לעבוד.
זאת החתמה שאם תבוא תהיה במקום ז׳וס או מיכה. שלושתם לא ישחקו באותה קבוצה (זה גם לא כל כך חכם בלשון המעטה)
רק אם מגיע בהתנדבות
פלוס מוכן להיות הביצ' של זוס'.
הכי אוברטייד בעולם!!!! הקשר היחידי שלו לבאר שבע זה שהוא נולד בסורוקה.
בטח עם הסוכן נוכל דודו.
פלוס מוכן להיות הביצ' של זוס'.
הכי אוברטייד בעולם!!!! הקשר היחידי שלו לבאר שבע זה שהוא נולד בסורוקה.
בטח עם הסוכן נוכל דודו.
נראה לי שהסוכן מנסה להלחיץ את מכבי
סגר לשנתיים.
כשהיא רוצה אף אחד לא יכול לעצור אותה, שאפו ענק לאלונה. עכשיו בלם ולשחרר את שושנצב הגופה ואם היא בקטע של לפנק את הקהל החמוד שלה אז לשחרר גם את ספר ולהביא קיצוני של החיים בהתאבדות של הרגע האחרון.
שמח שהלכו על שנתיים וכנראה אופציה ליציאה רק לחו״ל בסוף העונה כנראה גם עם אחוזים ממכירה בדיוק כמו שכתבתי מוקדם יותר.
כשהיא רוצה אף אחד לא יכול לעצור אותה, שאפו ענק לאלונה. עכשיו בלם ולשחרר את שושנצב הגופה ואם היא בקטע של לפנק את הקהל החמוד שלה אז לשחרר גם את ספר ולהביא קיצוני של החיים בהתאבדות של הרגע האחרון.
שמח שהלכו על שנתיים וכנראה אופציה ליציאה רק לחו״ל בסוף העונה כנראה גם עם אחוזים ממכירה בדיוק כמו שכתבתי מוקדם יותר.
נערך לאחרונה על ידי ran ב 12 ספטמבר 2024, 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
רגל שמאל קטלנית, מעניין אם זה מבשר שגם ספר בחוץ
יש חתימה רשמית?
כולנו מתגעגעים בדיוק לזה. לשנים שהיא הייתה רעבה ככה ובאה לטרוף הכלran כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 12:37סגר לשנתיים.
אני עוד זוכר את הדריבל שעשה עם נוואקמה מול מכבי פתח תקווה ב5-2 תוצאה כזו