אתה בטנטרום.
היה אחלה שחקן וכל הפורום (כולל אותי) מתבאס שהמועדון בחר לוותר עליו, משום מה אתה ממשיך לירות פה לכל הכיוונים בלי לעצור לנשום. עוד נחשוב שהיה לו בחוזה סעיף שמשלמים גם לך בונוסים על הצלחות שלו.
אחלה שחקן אבל יש מצב לטיפה פרופורציות?, לא זרקנו את וואקמה ולא את ויטור, שחררנו שחקן שנתן פה הופעות טובות שאפשר לספור על כף יד אחת, חבל אבל זה מה שהמאמן בחר.
רוצה לסיים עם אווירת האבל או שצריך עוד קצת לפרוק על המועדון?
ומכאן והלאה אקח את הצעתו של M.I.O.E, להגיב להשתלחויות החסרות רסן האלו במועדון רק ימשיך לתדלק אותן.
אם היה לקוזוק סימן שאלה אז נקווה שהוא התחלף בסימן קריאה, אחרת הוא צריך לקבוע תור אצל רופא עיניים.
כרגע חוליית ההתקפה הכי טובה בעיניי שאנחנו יכולים להעלות זה-
כנפיים- קיניונס וגאנח, קשר 10- יוספי, חלוץ- גריטה.
אוסיף שהייתי אפילו מעדיף את אחמד לפני גאנח אבל משום מה קוזוק לא נתן לו עדיין לשחק בכנף שמאל שהוא יותר רגיל אליו, לכן צריך לראות אותו שם לפני שמקבל את חולצת ההרכב, בכל מקרה חייב להיות ברוטציה לפני סטויאנוב ובדש העגלים.
אתה בטנטרום.
לא ראוי להריץ דחקות על המאמן שלך ולשלוח אותו לבדיקה אצל רופא עיניים, אפשר לחשוב שאתה עשית קורס פרו או אימנת בשלב כל שהוא בחיים שלך שאתה מגיב אליו בזלזול כזה.
הוא איש המקצוע ואם הוא חושב שקיניוניס לא מספיק טוב אז הוא יודע מה הוא עושה ולא צריך שאנשים שלא עברו מעולם קורס אימון יבקרו אותו מקצועית.
אתם ממשיכים לייצר אנטי כלפי המאמן והמערכת, וחבל שכך.
אתה בטנטרום.
לא ראוי להריץ דחקות על המאמן שלך ולשלוח אותו לבדיקה אצל רופא עיניים, אפשר לחשוב שאתה עשית קורס פרו או אימנת בשלב כל שהוא בחיים שלך שאתה מגיב אליו בזלזול כזה.
הוא איש המקצוע ואם הוא חושב שקיניוניס לא מספיק טוב אז הוא יודע מה הוא עושה ולא צריך שאנשים שלא עברו מעולם קורס אימון יבקרו אותו מקצועית.
אתם ממשיכים לייצר אנטי כלפי המאמן והמערכת, וחבל שכך.
תודיע לנו כשאתה מסיים להתנהג כמו בן 10 עם כל התגובות האלו שאתה מפזר בכל נושא בפורום.
אני מאוד אהבתי את קניונס בחצי גמר ישבתי שורה ראשונה בצד ימין וזכיתי לראות אותו מלהטט ומאוד נהנתי. יעשו צדק במועדון אם לא יברחו ויספרו למה החליטו שיעזוב ולמה אין לו מקום בסגל, לי זה היב נראה תמוהה בכל אוךן נאחל לו בהצלחה. נקווה שזה יתועל להבאת בלם ואולי אולי מגן ימני
חבל ששוחרר אבל הטנטרום שיש לאנשים כאן על עזיבה שלו מרגיש כאילו שחררנו את וואקמה וזוסוואה באותו חלון ועוד קוראים לו בשם כינוי דייקי שחקן שבמצטבר לא שיחק 10 משחקים
ממש בכייה לדורות
גם לתחושתי השחרור של קיניוניס הוא מעשה איוולת. אבל הדגש הוא על תחושה.
לצערי לא ראינו ממנו מספיק (גם אצל המאמן הקודם...) כדי להיות נחרצים לחלוטין.
מסתמכים בעיקר על המעט שראינו ועל ההמלצות של דודו.
מצד שני יש מאמן, ואני חושב שהוא רוצה להצליח ויש לי תחושה שהוא לא ישחרר שחקן כ"כ מוכשר שיעזור לו רק כדי לעשות דווקא (למי?)
ואם הוא החליט לשחרר אותו אני מאמין בו שיש לו תכנית ורעיון איך להיראות יותר טוב בלעדיו מאשר איתו.
יש לו את הקרדיט לקבל החלטה כזאת ולהיבחן במבחן התוצאה.