ארתור שושנאצ׳ב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: ארתור שושנאצ׳ב

שליחה על ידי ForeverRed »

זה לא משנה כרגע מי אישר.
ההמתנה לרגע האחרון, גרירת הרגליים, ההתקטננות על כל פרט.

כל אלה מגיעים מלמעלה וחייבים להשתנות.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

yossi כתב:
09 ספטמבר 2024, 08:37
שושנאצ'ב הוא דוגמא למופת לניהול הגרוע בהפועל ב"ש, מאלונה ועד ברדה. ההנהלה, הצוות המקצועי.
כולם אשמים בהחתמה הכושלת הזו. וזה ראוי לנו שהוא יתקע לנו כמו עצם בגרון עד הרגע האחרון.

ואני בכלל לא בטוח שהוא כזה גרוע, אבל זה בכלל לא משנה.
משנה דרך ההתנהלות.
+1

הוא לא גרוע אבל זה לא סגנון חלוץ שהצליח וסגנון חלוץ שיצליח כאן אי פעם.
הכתובת לגמרי הייתה על הקיר. אני לא מבין את הפטיש של המאמנים שלנו לעמודי חשמל בעמדת החלוץ.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
09 ספטמבר 2024, 08:50
זה לא משנה כרגע מי אישר.
ההמתנה לרגע האחרון, גרירת הרגליים, ההתקטננות על כל פרט.

כל אלה מגיעים מלמעלה וחייבים להשתנות.

מה ישתנה בדיוק?
המאמן הלך, הניהול לא השתנה בכלום.
גמר הגביע היה בחודש מאי, אנחנו בספטמבר, ועדין הקבוצה לא מוכנה ויש בלאגן וסלט שלם סביב הסגל.
הגענו לאירופה לא מוכנים ושילמנו על זה.
מישהו מזהה שינוי הקיץ?
זה לא מעניין אם הבלם החדש שיגיע יהיה טוב או לא, עצם העובדה שהגענו עד לספטמבר ולא הגיע בלם, ששוב כניראה נתקע עם זרים ונצטרך לשלם להם פיצוי, מלמדת שמבחינת הניהול כלום לא השתנה.
שוב מחכים לרגע האחרון, שוב מתנהלים הרבה פעמים בפאניקה, שוב תהליך קבלת ההחלטות רע, וזאת הבעיה הכי גדולה, זאת התמונה הגדולה, ולא אם שחקן X או Y יצליח אלא דרך קבלת ההחלטות אצלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Melikson24 כתב:
09 ספטמבר 2024, 08:52
+1

הוא לא גרוע אבל זה לא סגנון חלוץ שהצליח וסגנון חלוץ שיצליח כאן אי פעם.
הכתובת לגמרי הייתה על הקיר. אני לא מבין את הפטיש של המאמנים שלנו לעמודי חשמל בעמדת החלוץ.

אל תשנה את המציאות.
ברדה דיבר מעל לחודש על שהוא רוצה חלוץ מהיר שעושה תנועה לעומק.
ההפך הגמור מהפרופיל של ארתור.
הנהלה אישרה חלוץ ברגע האחרון של החלון, כל האופציות שעקבנו אחריהם כבר לא היו זמינים, אז הלכו עם המלצה של סוכן על שחקן זמין בסכומים שאנחנו משלמים רק כדי להחתים מישהו.
ואני כותב את זה מידיעה.
זה היה או ארתור או כלום, באותה מידה היה יכול להיות קוראים לו ואדים מנזון או קארו.
להגיד אבל הוא חתם בתקופה שברדה היה המאמן זה לרדד את המציאות, כי זה היה ברור שזה ארתור או כלום, אז העדיפו את ארתור (שלדעתי עם כל החסרונות שלו עדין עדיף על תורג'מן ואולי גם חטואל כחלוץ) מאשר לעלות שוב בבלומפילד עם סטויאנוב כחלוץ.

זאת החתמה קלאסית שמעידה על הבעיות בניהול אצלנו, הרבה מעבר לכל מיני סיסמאות על שיש פטיש למאמנים אצלנו לעמודי חשמל, כאילו שחקן בסגנון הזה היה מגיע אם זה לא היה בדקה ה-90 של החלון...

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

טוב אחי

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 ספטמבר 2024, 09:04
אל תשנה את המציאות.
הנהלה אישרה חלוץ ברגע האחרון של החלון, כל האופציות שעקבנו אחריהם כבר לא היו זמינים, אז הלכו עם המלצה של סוכן על שחקן זמין בסכומים שאנחנו משלמים רק כדי להחתים מישהו.
ואני כותב את זה מידיעה.
זה היה או ארתור או כלום, באותה מידה היה יכול להיות קוראים לו ואדים מנזון או קארו.
להגיד אבל הוא חתם בתקופה שברדה היה המאמן זה לרדד את המציאות, כי זה היה ברור שזה ארתור או כלום, אז העדיפו את ארתור (שלדעתי עם כל החסרונות שלו עדין עדיף על תורג'מן ואולי גם חטואל כחלוץ) מאשר לעלות שוב בבלומפילד עם סטויאנוב כחלוץ.

זאת החתמה קלאסית שמעידה על הבעיות בניהול אצלנו, הרבה מעבר לכל מיני סיסמאות על שיש פטיש למאמנים אצלנו לעמודי חשמל, כאילו שחקן בסגנון הזה היה מגיע אם זה לא היה בדקה ה-90 של החלון...
אתה מתכוון שברדה רצה אנסה (משופר). (געגועי לאנסה).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

MikiRed כתב:
09 ספטמבר 2024, 15:22
אתה מתכוון שברדה רצה אנסה (משופר). (געגועי לאנסה).

אנסה היה קיצוני ולא חלוץ.
מה שברדה רצה לא הגיע, לא בקיץ ״זר עם מספרים חריגים״ ולא בינואר ״חלוץ מהיר עם תנועה לעומק״.
ואני לא אומר את זה מתוך השערות, אלא כי זה מה שברדה אמר בקולו לצנציפר בקיץ ובמסיבות עיתונאים לאורך ינואר.
אז לבוא ולטעון שארתור הגיע כי יש לברדה ״פטיש לעמודי חשמל״ זה לשנות את המציאות כדי לנסות להוריד אחריות מההתנהלות שהייתה בינואר שבה ההנהלה לא אישרה חלוץ ואז כשהחליטה מתוך לחץ לאשר חלון ברגע האחרון של החלון ארתור זה מה שהיה על המדף ולכן ההנהלה לא יכולה לבוא ולהתלונן אם היא תצטרך לשלם פיצויים כי ההתנהלות שלה הובילה להחתמה של ארתור בינואר שעבר.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 ספטמבר 2024, 09:04
אל תשנה את המציאות.
ואני כותב את זה מידיעה.

צודק
אז ברדה אמר בוא ניקח חתול בשק בסך עלויות של מיליון דולר.
אם הצלחנו מה טוב, אם לא(רוב הסיכויים) נגרום לאלונה לשלם עוד מאות אלפי דולרים פיצויים בקיץ. מה אכפת לי,כסף לא שלי.
ככה אולי היא תשנה את הניהול.
כמו שאמרת זה חתול בשק או כלום.
על הזין הנזק הכלכלי שזה יגרום.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

M.I.O.E כתב:
09 ספטמבר 2024, 16:20
צודק
אז ברדה אמר בוא ניקח חתול בשק בסך עלויות של מיליון דולר.
אם הצלחנו מה טוב, אם לא(רוב הסיכויים) נגרום לאלונה לשלם עוד מאות אלפי דולרים פיצויים בקיץ. מה אכפת לי,כסף לא שלי.
ככה אולי היא תשנה את הניהול.
כמו שאמרת זה חתול בשק או כלום.
על הזין הנזק הכלכלי שזה יגרום.

כמו שכתבתי, ארתור הוצע למועדון על ידי סוכן.
המועדון סיכם את כל התנאים הכספיים כי היה לחץ של זמן ואז הציגו אותו לצוות המקצועי, וזה היה או ארתור או כלום.
לא מכיר מאמן שמחזור קודם נאלץ לעלות עם סטויאנוב חלוץ בבלומפילד שיגיד אני מעדיף כלום.
אם היה כאן איזה חלוץ שעקבו אחריו והמאמן היה אומר למועדון זה השחקן שחסר לי בפאזל אז הייתי מבין את הביקורת לברדה, אבל בגלל ההתנהלות של המועדון עצמו ארתור היא זה שהגיע ועוד בתנאים הכספיים שהגיע ועוד שהגיע מהמלצה של גורם חיצוני שלא קשור לברדה או לצוות.

לא מבין מה הבעיה לצאת מפוזיציה ולהגיד במקרה הספציפי הזה המועדון אוכל את מה שהוא מבשל.
וכותב כאן שוב, מידיעה, שהיו מועמדים שעקבנו אחריהם והיו באותם סדר גודל של כסף ולא הגיעו כי המועדון לא אישר רכש עד הדקה ה-90 אז בגלל לחץ החליט כן להביא חלוץ אבל האופציות שהיו לפני ושאחריהם כן היה מעקב כבר היו לא זמינות...

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 ספטמבר 2024, 16:34
המועדון סיכם את כל התנאים הכספיים כי היה לחץ של זמן ואז הציגו אותו לצוות המקצועי, וזה היה או ארתור או כלום.
לא מכיר מאמן שמחזור קודם נאלץ לעלות עם סטויאנוב חלוץ בבלומפילד שיגיד אני מעדיף כלום.
אם היה כאן איזה חלוץ שעקבו אחריו והמאמן היה אומר למועדון זה השחקן שחסר לי בפאזל אז הייתי מבין את הביקורת לברדה, אבל בגלל ההתנהלות של המועדון עצמו ארתור היא זה שהגיע ועוד בתנאים הכספיים שהגיע ועוד שהגיע מהמלצה של גורם חיצוני שלא קשור לברדה או לצוות.

לא מבין מה הבעיה לצאת מפוזיציה ולהגיד במקרה הספציפי הזה המועדון אוכל את מה שהוא מבשל.
וכותב כאן שוב, מידיעה, שהיו מועמדים שעקבנו אחריהם והיו באותם סדר גודל של כסף ולא הגיעו כי המועדון לא אישר רכש עד הדקה ה-90 אז בגלל לחץ החליט כן להביא חלוץ אבל האופציות שהיו לפני ושאחריהם כן היה מעקב כבר היו לא זמינות...
הביקורת לכולם לא רק ברדה. אתה פשוט מנקה את ברדה מהאחריות שלו להחתמת ארתור. ולפי דעתי ארתור חלוץ לא רע בכלל לליגה שלנו,פשוט כהרגלנו לא השתמשנו בו נכון.
משה, ידוע לכולנו שהניהול כאן גרוע וזה רק הולך ומתדרדר.
בלם היה צריך לחתום כאן לפניי כל רכש אחר!!
והנה בסוף נסתפק בבלטסקה וזהו.
תירוצים שלא מצאנו את הבלם הנכון, ומי שכן רצינו, לא רצה לבוא
ושאר התירוצים..

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 ספטמבר 2024, 16:34

מי הביא את בדש?
מי העדיף לוותר על טוואמסי כי הוא לא עושה הגנה והעדיף את פטרסון?
מי לא רצה את שועה?
מי הביא את סלמאני למרות שהיו לו חלוצים אחרים ביד?
את קאריו מי לחץ להביא?
מי הביא את אלון תורגמן?

אגב הסיפור על זה שאישור רכש דקה 90 ואז נתקענו רק עם ארתור כי לא עקבו ולא אישרו ובלה בלה הוא יפה מאוד אבל הבעיה היא שהוא לא מדוייק וזה בלשון המעטה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

pirlo21 כתב:
09 ספטמבר 2024, 22:32
מי הביא את בדש?
מי העדיף לוותר על טוואמסי כי הוא לא עושה הגנה והעדיף את פטרסון?
מי לא רצה את שועה?
מי הביא את סלמאני למרות שהיו לו חלוצים אחרים ביד?
את קאריו מי לחץ להביא?
מי הביא את אלון תורגמן?

אגב הסיפור על זה שאישור רכש דקה 90 ואז נתקענו רק עם ארתור כי לא עקבו ולא אישרו ובלה בלה הוא יפה מאוד אבל הבעיה היא שהוא לא מדוייק וזה בלשון המעטה.
אתה לא מדייק בהרבה דברים ואין לי כוח להיכנס לכל מה שכתבת ולהפריך את הדברים (לפחות בנוגע לזרים ולבדש).
על קאריו אני יודע ממקור ראשון, ויש סיבה אחת שהגיע לכאן, וגם היא קשורה לחלוקת תקציב ולמה אפשר להביא בסכום כל כך נמוך של כסף ובחינם.
גם פטרסון ובדש הם המחיר של תקציב x אבל מגבלת שכר y ולכן במקום להביא קיצוני אחד בשכר גבוה הביאו את בדש ופטרסון באותו הכסף.
אבל שוב, זה לא העניין, לא בכר, לא ברדה ולא קוזוך, אלא ההתנהלות והעובדה שאנחנו חוזרים על אותה התנהלות בכל קיץ/ינואר כבר שנים וחושבים שהתוצאות יהיו שונות (תחליף ארתור במרמטיני ותראה שזה אותה צורה של התנהלות).

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

Sir Alex Ferguson כתב:
09 ספטמבר 2024, 23:34
אתה לא מדייק בהרבה דברים ואין לי כוח להיכנס לכל מה שכתבת ולהפריך את הדברים (לפחות בנוגע לזרים ולבדש).
על קאריו אני יודע ממקור ראשון, ויש סיבה אחת שהגיע לכאן, וגם היא קשורה לחלוקת תקציב ולמה אפשר להביא בסכום כל כך נמוך של כסף ובחינם.
גם פטרסון ובדש הם המחיר של תקציב x אבל מגבלת שכר y ולכן במקום להביא קיצוני אחד בשכר גבוה הביאו את בדש ופטרסון באותו הכסף.
אבל שוב, זה לא העניין, לא בכר, לא ברדה ולא קוזוך, אלא ההתנהלות והעובדה שאנחנו חוזרים על אותה התנהלות בכל קיץ/ינואר כבר שנים וחושבים שהתוצאות יהיו שונות (תחליף ארתור במרמטיני ותראה שזה אותה צורה של התנהלות).
אני מדייק מאוד
מי שלא מדייק זה אתה.
אני לא יודע מאיזה מקור ראשון אתה יודע אבל אני אומר לך ככה
ברדה רצה רק את בדש! היה נעול עליו.
ברדה התעקש להביא את קאריו
ברדה התעקש לא להביא את טוואמסי למרות שאחרי גמר הגביע אלונה כבר פנתה בעל פה לסגל.
על ההתנהלות אין לנו מחלוקת, מבחינת ניהול יש ערימת חובבנים במועדון כולל אלונה שמבחינת כסף משקיעה המון ומבחינת ניהול מנהלת ליגה ד.
הבעיה אצלך זה הניסיון להציג את ברדה ומי שלא כאן כקדושים וכל השאר אשמים, האמת ממש לא שם
לברדה ולכל השאר יש המון אחריות על המצב שאליו הגענו .

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

Sir Alex Ferguson כתב:
10 ספטמבר 2024, 10:40
על קאריו יודע ממקור ראשון.
כתבתי כאן גם בזמן אמת שמי שהצוות המקצועי רצו היה חלוץ ספרדי אחר אבל עליו היה צריך לשלם בסביבות 500 - 600 אלף.
כתבתי בזמן אמת גם כמה כסף הקצו לחלוץ ולכן הלכו על קאריו.

היו נפילות לצוות המקצועי הקודם כמו בכל קבוצה, אבל הרבה מזה היה בגלל התנהלות לא נכונה בכל הקשור לניהול, שהרבה פעמים מתערב גם מקצועית, פוסל שחקנים מבחינה מקצועית, מסתמך המון על סוכנים למרות שיש צוות מקצועי עם רשימות שעוקב אחרי שחקנים, שהרבה פעמים מתנהל בצורה לא מקצועית כשצריך לחתוך דברים מבחינת המשא ומתן (להציע על קאדי שהצוות המקצועי אמר שזה השחקן שלו לקיץ 400 אלף כשהקבוצה דורשת 1.5), שהרבה פעמים מתעכב בקבלת החלטות ובשוק ההעברות זה קריטי הנושא של התזמון.
הביקורת הכי גדולה שלי על הניהול ואני כותב את זה שנים, שממנים אנשי מקצוע אבל לא סומכים עליהם.
עוד בעיה הייתה הגבלת השכר הקשיחה שגם הקשתה מאוד להביא זרים בפרופיל גבוה. זר כמו קינגס לא מגיע בהגבלות כמו שנה שעברה לדוגמא…
לגבי קאריו , גם אני יודע ממקור ראשון זה לא 0 או 1 הביאו אותו כשהיו מיליון שחקנים טובים ממנו במחיר שלו .
וברדה אישית התעקש עליו ! ממש עמד על זה שהוא יגיע ויפתיע, היו עוד חלוצים בזמנו שיכלו להגיע בסכומים שהם לא הסכומים שציינת.
מי הביא את פטרסון במקום טוואמסי ?
מי התעקש על אלון תורגמן ?

זר כמו קינגס .. אוקיי הולך איתך , כמו הרוויח פה סלמאני לדוגמא ? רכישה של כמעט מיליון יורו ושכר של 300 אלף יורו לעונה פלוס מינוס. מה שונה סלמאני מקינגס במספרים ?
מה ההבדל בין השכר שלו לשל קלימלה ? כמה הרוויח פה קלימלה ? גם איזור ה300-320 אלף יורו .
היו נפילות לצוות המקצועי ונפילות קשות מאוד ובמלא מעט כסף והוא לא נקי וחף מטעויות.
אני להבדיל ממך לא מנקה מאשמה את אלונה ואת כל שדרת הניהול במועדון פשוט אתה מתעלם מדבר אחד מאוד ברור , בסופו של יום כסף לבנות קבוצה ולפגוע בזרים ולא להשאיר פה אדומה חרוכה כנראה שיש , משתמשים בו עקום לגמרי גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה ניהולית.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

pirlo21 כתב:
10 ספטמבר 2024, 12:20
לגבי קאריו , גם אני יודע ממקור ראשון זה לא 0 או 1 הביאו אותו כשהיו מיליון שחקנים טובים ממנו במחיר שלו .
וברדה אישית התעקש עליו ! ממש עמד על זה שהוא יגיע ויפתיע, היו עוד חלוצים בזמנו שיכלו להגיע בסכומים שהם לא הסכומים שציינת.
מי הביא את פטרסון במקום טוואמסי ?
מי התעקש על אלון תורגמן ?

זר כמו קינגס .. אוקיי הולך איתך , כמו הרוויח פה סלמאני לדוגמא ? רכישה של כמעט מיליון יורו ושכר של 300 אלף יורו לעונה פלוס מינוס. מה שונה סלמאני מקינגס במספרים ?
מה ההבדל בין השכר שלו לשל קלימלה ? כמה הרוויח פה קלימלה ? גם איזור ה300-320 אלף יורו .
היו נפילות לצוות המקצועי ונפילות קשות מאוד ובמלא מעט כסף והוא לא נקי וחף מטעויות.
אני להבדיל ממך לא מנקה מאשמה את אלונה ואת כל שדרת הניהול במועדון פשוט אתה מתעלם מדבר אחד מאוד ברור , בסופו של יום כסף לבנות קבוצה ולפגוע בזרים ולא להשאיר פה אדומה חרוכה כנראה שיש , משתמשים בו עקום לגמרי גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה ניהולית.

היו נפילות. תמיד יהיו. לכל מאמן. השאלה מה אתה עושה כמערכת כדי לצמצם אותם, איך אתה מאפשר את התנאים הטובים ביותר למאמן ואיך אתה ממקסם את התקציב שלך.
זה מה שמעניין.
אומר לך מידיעה שאצלנו יש בעיות רוחביות שבמקום להקל מקשות על כל מאמן.
ושוב כותב, מידיעה, שלא הגיע בלם עד עכשיו נטו בגלל הניהול, לא בגלל קוזוך ולא בגלל תקציב, נטו ניהול.

שלח תגובה