אם הם גיששו לגביו אני מאמין שזה לשם תוכנית חירום למקרה שלא יצליחו להנחית אף אחד מהאופציות שלהם.
הם כבר קיץ שלם לא מצליחים. כמונו עם בלם זר.
הגיוני ונשמע כמו תוכנית טובה.
התמיהה שלי היא על האמירה שהם ירדו ממנו בגלל שהספונסר אמר. זה נשמע מגוחך.
ועוד בקבוצה עם סבע הקציצה כשחקן מפתח
עצם העניין שלהם בו הוא לחלוטין הגיוני. אין להם שום דבר שמתקרב אליו שם, ואולי הוא יאפשר להם לא לשחק ב3 בלמים.
מדברים על חיפה, שאם זה נכון אז הם מגוחכים.
לי קשה להאמין שזה נכון לגמרי, כי אני לא תופס מחיפה מערכת מטומטמת.
אני מניח שאם זה נפל, זה מסיבות אחרות עם יותר היגיון.
לחיפה יש כוח תקשורתי עצום, מי בכלל היה זוכר איזה שורה של הספונסר של בש. זה עלה נידף ברוח שלא מעניין אף אחד.
החזרה של סבע זה הוכחה לזה שבחיפה לא מחשבנים לביקורת מהקהל.
את בכר אני יכול להבין. הוא לא צריך להידפק מזה שההנהלה עשתה טעות.
בטח כשיש לו סגל כזה מוגבל ולא משהו ביחס ליריבה ממנה מצפים ממנו לקחת אליפות.
בכל מקרה גם אם נכון וגם אם לא אלונה לא שחררה ולא תשחרר לחיפה או מכבי שחקן שהם רוצים וזה ייאמר לזכותה, היא תעדיף להפסיד כסף ולא לחזק יריבות בצמרת הגבוהה.
יותר סביר להניח שמשה וחבריו מפיצים שמועות ובוסרמיליה אכלו את הפיתיון.
אפשר לחשוב איזה סינון יש שם. חודש בלבלו בשכל על ז'וסוואה ובסוף התברר שאף אחד לא הסתכל לכיוון שלו והוא לא רוצה לשמוע על חזרה לישראל.
בכל מקרה זה לא מונפץ שחיפה ירצו את קניונס אם הם יגיעו לימים האחרונים של החלון בלי רכש להתקפה כמו שגם אנחנו נצטרך להתפשר על בלם מהליגה.
בגלל שהידיעה מגיעה דווקא עכשיו בנקודה בה יהיה יותר קל לשכנע שחקנים טובים מאשר לפני חודש אני נוטה להאמין שזה לא רציני. לא שזה משנה יותר מדי.
עריכה: 5 דקות אחרי שאני כותב את זה והנה חיפה הגיעו לסיכום עם שחקן קו ימין שיעלה הרבה כסף מפרטיזן שהודחה באירופה. כלומר לפני שבועיים לא היה אפשר להביא אותו. בקיצור, לא אמין.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 03 ספטמבר 2024, 11:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
יותר סביר להניח שמשה וחבריו מפיצים שמועות ובוסרמיליה אכלו את הפיתיון.
אפשר לחשוב איזה סינון יש שם. חודש בלבלו בשכל על ז'וסוואה ובסוף התברר שאף אחד לא הסתכל לכיוון שלו והוא לא רוצה לשמוע על חזרה לישראל.
בכל מקרה זה לא מונפץ שחיפה ירצו את קניונס אם הם יגיעו לימים האחרונים של החלון בלי רכש להתקפה כמו שגם אנחנו נצטרך להתפשר על בלם מהליגה.
בגלל שהידיעה מגיעה דווקא עכשיו בנקודה בה יהיה יותר קל לשכנע שחקנים טובים מאשר לפני חודש אני נוטה להאמין שזה לא רציני. לא שזה משנה יותר מדי.
מה הקשר שלי לוסרמיליה?
כל מה שכתבנו כאן על קיניוניס בקיץ היה מדויק.
קשה לי להאמין שבסוף ילך לחיפה בעיקר כי הצלחה שלו שם תגדיל את הביקורת על קוזוך כאן אבל ככל שמתקרבים לסוף החלון מי יודע, אולי יעדיפו על פני לשלם לו פיצוי גבוה.
בכל מקרה, די ברור שחיפה מחפשת קיצוני זר, ככה שלא אופתע אם יחתום שם קיצוני זר מחוץ לישראל.
אם אתה לא מחזיק מהשחקן למה אתה קורא לזה לחזק? להפך, במידה ואתה לא מחזיק ממנו אתה תרצה שהם יבזבזו הקצאה על זר שלא תורם.
אם המועדון נמנע מהמהלך בגלל סברה שהוא יצליח בחיפה ברמה שתקומם את הקהל מה זה אומר על ענייניות ההחלטה לדחוף אותו החוצה?
אם אתה לא מחזיק מהשחקן למה אתה קורא לזה לחזק? להפך, במידה ואתה לא מחזיק ממנו אתה תרצה שהם יבזבזו הקצאה על זר שלא תורם.
אם המועדון נמנע מהמהלך בגלל סברה שהוא יצליח בחיפה ברמה שתקומם את הקהל מה זה אומר על ענייניות ההחלטה לדחוף אותו החוצה?
לדיינר יש כדורגל. מעולם לא הכחשתי את זה. בסך הכל טוען וממשיך לטעון שההייפ סביבו מוגזם לגמרי.
גם מחטואל אני לא ככ מחזיק ועם זאת לא הייתי רוצה שישוחרר לחיפה או מכבי. אין שום סיבה שנחזק את היריבות שלנו. בטח לא בחינם. זה מדיניות שהייתה פה הרבה לפני דיינר ומקווה שתישאר גם הרבה אחריו.
עניינות ההחלטה לדחוף אותו החוצה היא העדפה של זרים בעמדות אחרות. בעיניי לגיטימי.
מה הקשר?יש מדיניות ברורה לא לשחרר ליריבות שחקנים.
הן גיששו בעבר גם לגבי חטואל, גאנח ויוספי. קיבלו סירוב מיידי.
רק אל תתן לי דוגמא שחקנים גמורים כמו חמד שעבר לשם כדי לפרוש.