פגיעה מטורפת באיכות הקבוצה המסתמנת. אפילו אנושה הייתה אומר. קניונס יותר חשוב מבלם זר לטעמי אפילו.
פגיעה באיכות, פגיעה בקהל שיהנה פחות במשחקים, מוסיף לחץ על קוזוך כי הקהל יסבול יותר במשחקים. בהצלחה לנו
כל הכוורת שהייתה לברדה מלבד מיכאל ברוש לא עבדה מעולם עם בכר, אבל לא נורא העיקר שהם בקשרים טובים והם מספקים אחד לשני חוות דעת על שחקנים.
להחתים סוס מת כמו חמד שהגיע על תקן אגדה לשעבר כדי לחמם לדגו את הספסל ל-3 חודשים זה לא כמו להחתים זר שאמור להיות פקטור בדרך לאליפות.
אולי זה רק אני אבל איכשהו ״קבוצת נגד קוזוק ואלונה״ תמיד מוצאים איך להאדיר סיטואציות בהן המועדון מקבל החלטות שנויות במחלוקת
ותמיד מוצאים איך להקטין סיטואציות בהן המועדון משתיק את רחשי הביקורת כמו עם החתמת ונטורה, מאוד מהר היו כאן כאלו ש״שמעו שזה לא 700k אלא 250k". וכמובן אפס מחמאות לפרופיל שאני בטוח שהיה זוכה להתלהבות אילולא היה נוחת בבלומפילד או בסמי.
ומה עכשיו איתי, תתחיל לסמוך על הדברים שאני כותב (מידיעה) או שתמשיך לטעון שמדובר בהמצאות בגלל אג׳נדה?
מכבי חיפה פנו, לכמה גורמים במועדון. לגבי קיניונס קיבלו בנוסף פניות לגביו מ4-5 קבוצות בליגת העל. השחקן מבין את איכויותיו ולא מעוניין לשחק בקבוצת תחתית. הבעיה שבמועדון יעשו הכל שלא יילך למכבי חיפה כי ברור שהסיכוי שיפרח שם ויוציא אותם באור עלוב שקיבלו החלטה אומללה מקצועית שכזו, גבוה. שלא לדבר על מה הקהל יעשה לקוזו במצב כזה.
אז חיפה יורדים משחק בגלל שהספונסר אמר שיש לו בטן.
אם זה נכון זה מביך בעיקר בשבילם. זה נשמע חובבני.
אם זה היה איזה זר מחור תחת עוד היה אפשר למצוא בזה היגיון, לשחקן כאן בארץ?
חובבני. אין לי מילה אחרת.
יותר סביר שקיבלו ברקס ולא ירדו בגלל השטות הזו.
אם הם גיששו לגביו אני מאמין שזה לשם תוכנית חירום למקרה שלא יצליחו להנחית אף אחד מהאופציות שלהם.
הם כבר קיץ שלם לא מצליחים. כמונו עם בלם זר.