הפועל ב"ש - בני סכנין , 1.9 יום א' , 20:00 , טרנר , ספורט1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: הפועל ב"ש - בני סכנין , 1.9 יום א' , 20:00 , טרנר , ספורט1

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Red Tiger כתב:
01 ספטמבר 2024, 23:08
יוסי נשמה אם לא הבנת ב7.10 תם הטקס.
אי אפשר יותר להתחבא מאחורי תירוצים וסיסמאות,או שאתה איתנו או נגדנו.
בזמן שמדינת ישראל נלחמת על חייה לא יכול להיות מצב כזה שתושבי המדינה בעלי תעודת זהות כחולה וכאלה שנהנים ממנעמיה,הדמוקרטיה שלה והאפליה המתקנת שלה ירקדו על שתי החתונות.
אתה לא רוצה לשיר את ההמנון? לא מתחבר למילים?לא מדבר אליך? אחלה,תעמוד בשקט ותכבד.
אל תפנה את הגב,אל תעשה תנועת אצבע ואל תשים פס על אנשים שאיבדו את קרוביהם.
אתה רוצה כבוד? תיתן כבוד, גם אם זה לא בדיוק השדה שלך.

תתחבר למציאות.
ירדת לדשא, הלכת מכות עם אוהדי סכנין, ומה יקרה מחר?
הם יכבדו את ההמנון?
המציאות שאנחנו חיים בה ישתנו?
בית הדין ישבחו את התגובה שלנו ויורידו אותם ליגה כשהם נותנים לנו ניצחון טכני?
מי שמאמין בזה תמים.
צריך לדעת לשחק את המשחק.
הם משחקים דמקה תשחק דמקה, אם תשחק שחמט אתה תפסיד.
תשאיר לבית״ר את הבלאגן והעונשים שהם יהיו הפועל השחור של כולם לא אנחנו אחרת אתה שם אגו מעל לטובת הקבוצה.
ולא פחות חשוב, יש מדרון חלקלק ואז עוברים מעימות עם סכנין לשיר ״מוות לערבים״ כשיש לך שחקנים ערבים בקבוצה ולשירים גזעניים שלא קשורים בכלל למקרה הספציפי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Red Tiger כתב:
01 ספטמבר 2024, 23:08
יוסי נשמה אם לא הבנת ב7.10 תם הטקס.
אי אפשר יותר להתחבא מאחורי תירוצים וסיסמאות,או שאתה איתנו או נגדנו.
בזמן שמדינת ישראל נלחמת על חייה לא יכול להיות מצב כזה שתושבי המדינה בעלי תעודת זהות כחולה וכאלה שנהנים ממנעמיה,הדמוקרטיה שלה והאפליה המתקנת שלה ירקדו על שתי החתונות.
אתה לא רוצה לשיר את ההמנון? לא מתחבר למילים?לא מדבר אליך? אחלה,תעמוד בשקט ותכבד.
אל תפנה את הגב,אל תעשה תנועת אצבע ואל תשים פס על אנשים שאיבדו את קרוביהם.
אתה רוצה כבוד? תיתן כבוד, גם אם זה לא בדיוק השדה שלך.
בעולם שלי גם אם מישהו לא מכבד את ההמנון, זה לא מתיר לך לרוץ אליו עם מוט כדי לשבור לו את ההעצמות.
ולא, לסובב גב בהמנון זה מסריח, אבל זה עדיין לא להיות מחבל מהחמאס עם דם על הידיים. יש מרחק.

שוב, לבזות המנון ביום כזה זה מכוער מאוד.
מותר לי להגיד שזה ערב עצוב שאני רואה אלימות כזו. אלימות זה דבר מכוער.
יש משטרה ובתי דין שצריכים להעניש, תדרוש מהם לעשות את העבודה שלהם ואל תתן גב לנערים שרצים באמצע אצטדיון כדורגל עם מוטות כי משהו לחץ להם על נקודה רגישה.

זה שיש תמיכה רחבה ברשת רק מראה את הנקודה שהגענו אליה כעם, אבל זה לדיון אחר.
מותר להתבאס מדברים כאלה, מלאן שהחברה שלנו הולכת, גם מבלי לזכות לאמירות של יפה נפש מתיפייף.

ביבי רוצח, קפלן נוחבות, עשרות רצים לי עם מוטות כאילו הם מסתערים על מחבלים - יום שקשה להכיל.
פשוט מבאס את התחת שהמקום שעושה לי טוב בטרנר, רק שם לי את זה מול העיניים על סטרואידים.
זה הכל. שכל אחד יחשוב מה שהוא רןצה, זכותו.

ושוב, אין פה דיבור על המעבר מ"תנו לצהל לנצח" נגד החמאס לנגד הערבים בכללותם.
אין פה התייחסות לאבו עביד מחבל.
אין פה התייחסות לשירת מוות לערבים.
המון פעמים היו אמוציות.מול סכנין, כולל המשחק האחרון שלהם פה שהם שרקו בהמנון בוז צורם.
רמה כמו היום לא היה מהצד שלנו מעולם. ויש נסיבות מקלות, זה עדיין לא לגיטימי מה שהיה היום.

אנחנו קבוצה עם לא מעט ערבים בקבוצה בעבר וגם אחד בהווה, לא יודע איך אחמד אמור לשחק שהוא שומע "תנו לצהל לחסל ערבים" בכל משחק.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

מסכים עם כל מילה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני רוצה לחדד שוב - הפועל באר שבע במיוחד הוא מועדון שמייצג את חבל הארץ הזה שנפגע קשה מהתקפת חמאס בשביעי לאוקטובר. מצופה מהאוהדים של המועדון לייצג נאמנה את הסנטימנט הערכי המינימלי שהוא חיבור למקום ולמדינה. שום הרצאה על איפוק או שיקול תועלתני על ״פועל שחור של הליגה״ לא מתקבל פה. אתם מדברים כאילו שרו לנו באר שבע זונה וציפיתם לכנפיים מתריסות כמו פעם.
אני אברך כל מי שיפגע פיזית באלו שקוראים קריאות הידד על הטבח הנורא, על רצח החטופים ולמחבלים הנאצים בעזה. אני מוכן לקבל כל עונש שיגיע ומוכן לרדת על זה ליגה אם צריך כי זה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר גדול מכדורגל או איזה 4 נקודות בטבלה.

דרך אגב, גם אני לא אהבתי בכלל את הקריאות לאבו עביד. כנראה שזה זכר לריב המכוער עם הקהל אחרי גמר הגביע אבל לו זה לא מגיע. במיוחד אחרי כל הפעילות שלו למען פצועי המלחמה והחטופים בזמן שחלק מכוכבי הליגה התרחקו משלטי חטופים. היה לו הכי קל להיעלם מתחת לרדאר, הוא שם את עצמו בפרונט ואני מאוד מעריך אותו על כך ולעולם לא אקלל אותו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

חוץ מאבו עביד כמעט כל שחקן ערבי מקבל טיפול מיוחד מהקהל בשנה האחרונה.
מי שמעלים עין (או יותר חמור, מגבה את החרפה) שלא יבכה אחר כך כשאותם אוהדים יהיו אלימים כלפי שחקנים ואנשי צוות של המועדון. המדרון חלקלק.

התגובה של אלונה הייתה מצוינת אבל בטווח הרחוק היא חייבת לטפל בבעיה הזאת.
רק לפני כמה חודשים האש כוונה אליה עם פוסט אינפנטילי ואלים. הסתכלתי טוב טוב על כל האפסים שפרצו, רובם ילדודס בגיל צבא שכמובן לבושים בשחור וחלילה לא אדום. לא ניתן שהם יחזירו אותנו לימי הביניים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dor69 כתב:
01 ספטמבר 2024, 23:44
אני רוצה לחדד שוב - הפועל באר שבע במיוחד הוא מועדון שמייצג את חבל הארץ הזה שנפגע קשה מהתקפת חמאס בשביעי לאוקטובר. מצופה מהאוהדים של המועדון לייצג נאמנה את הסנטימנט הערכי המינימלי שהוא חיבור למקום ולמדינה. שום הרצאה על איפוק או שיקול תועלתני על ״פועל שחור של הליגה״ לא מתקבל פה. אתם מדברים כאילו שרו לנו באר שבע זונה וציפיתם לכנפיים מתריסות כמו פעם.
אני אברך כל מי שיפגע פיזית באלו שקוראים קריאות הידד על הטבח הנורא, על רצח החטופים ולמחבלים הנאצים בעזה. אני מוכן לקבל כל עונש שיגיע ומוכן לרדת על זה ליגה אם צריך כי זה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר גדול מכדורגל או איזה 4 נקודות בטבלה.

דרך אגב, גם אני לא אהבתי בכלל את הקריאות לאבו עביד. כנראה שזה זכר לריב המכוער עם הקהל אחרי גמר הגביע אבל לו זה לא מגיע. במיוחד אחרי כל הפעילות שלו למען פצועי המלחמה והחטופים בזמן שחלק מכוכבי הליגה התרחקו משלטי חטופים. היה לו הכי קל להיעלם מתחת לרדאר, הוא שם את עצמו בפרונט ואני מאוד מעריך אותו על כך ולעולם לא אקלל אותו.

לבית״ר ולה פמיליה הגישה הזאת הצליחה המון לאורך השנים.
גם במשיכה של שחקנים אליהם, גם במשיכה של בעלים אליהם ובכלל בדימוי שנוצר להם.
מי שלא מבין את הקשר בין הקללות מחבל לאימראן ואבו עביד לירידה לדשא ולקריאות מוות לערבים כשאחמד ופרהוד על הדשא לא מבין לאיזה כיוונים זה מוביל.
רוצים ללכת איתם מכות בגלל ההתנהגות שלהם בהמנון? תעשו את זה בסוף המשחק בזמנכם החופשי מחוץ לאיצטדיון ותחיו עם התוצאות. אל תכפו על 12,000 אוהדים פיצוץ של משחק ואולי עונש חסר תקדים שיכול להחריב לנו תעונה.
בחיים צריך להיות חכם ולא צודק, בטח במציאות הנוכחית שדי ברור שיהפכו אותנו לשעיר לעזאזאל ואותם לקורבנות ומה שקרה היום לא ישנה את המציאות בשום דבר.
היחידים שיאכלו אותה זה אנחנו, גם בעונש שנקבל, וגם באווירה העתידית שנקבל בטרנר שאחרי המקרה הרגיש כמו סניף של לה פמיליה, אבל היי חזרנו להיות המאמי הלאומית ל-15 דקות עד שכולם ישכחו ממה שקרה ואנחנו נחייה עם התוצאות.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

yossi כתב:
01 ספטמבר 2024, 23:23
בעולם שלי גם אם מישהו לא מכבד את ההמנון, זה לא מתיר לך לרוץ אליו עם מוט כדי לשבור לו את ההעצמות.
ולא, לסובב גב בהמנון זה מסריח, אבל זה עדיין לא להיות מחבל מהחמאס עם דם על הידיים. יש מרחק.

שוב, לבזות המנון ביום כזה זה מכוער מאוד.
מותר לי להגיד שזה ערב עצוב שאני רואה אלימות כזו. אלימות זה דבר מכוער.
יש משטרה ובתי דין שצריכים להעניש, תדרוש מהם לעשות את העבודה שלהם ואל תתן גב לנערים שרצים באמצע אצטדיון כדורגל עם מוטות כי משהו לחץ להם על נקודה רגישה.

זה שיש תמיכה רחבה ברשת רק מראה את הנקודה שהגענו אליה כעם, אבל זה לדיון אחר.
מותר להתבאס מדברים כאלה, מלאן שהחברה שלנו הולכת, גם מבלי לזכות לאמירות של יפה נפש מתיפייף.

ביבי רוצח, קפלן נוחבות, עשרות רצים לי עם מוטות כאילו הם מסתערים על מחבלים - יום שקשה להכיל.
פשוט מבאס את התחת שהמקום שעושה לי טוב בטרנר, רק שם לי את זה מול העיניים על סטרואידים.
זה הכל. שכל אחד יחשוב מה שהוא רןצה, זכותו.

ושוב, אין פה דיבור על המעבר מ"תנו לצהל לנצח" נגד החמאס לנגד הערבים בכללותם.
אין פה התייחסות לאבו עביד מחבל.
אין פה התייחסות לשירת מוות לערבים.
המון פעמים היו אמוציות.מול סכנין, כולל המשחק האחרון שלהם פה שהם שרקו בהמנון בוז צורם.
רמה כמו היום לא היה מהצד שלנו מעולם. ויש נסיבות מקלות, זה עדיין לא לגיטימי מה שהיה היום.

אנחנו קבוצה עם לא מעט ערבים בקבוצה בעבר וגם אחד בהווה, לא יודע איך אחמד אמור לשחק שהוא שומע "תנו לצהל לחסל ערבים" בכל משחק.
יוסי אתה חי בקונספציה עמוק מאוד! תתעורר חביבי!
100% עם הארגון, אני נגד אלימות אבל מישהו היה חייב לשים לזה סטופ.
בסוף כבר כמעט שנה מאז שחזרו ההמנונים למגרשים הם מבזים בכל מגרש את ההמנון ואף אחד לא עושה עם זה כלום, לא המנהלת ולא ההתאחדות.
הגיוני מאוד שאוהדים יקחו את החוק לידיים במצב כזה, הגיעו מים עד נפש. אנשים איבדו חברים, בני משפחה, יש גבול לכמה מטומטמים שחושבים שהם יכולים להגיע לעיר יהודית ולעשות פה צחוק מהדבר הכי נוגע לנו היום.

קראתי את העמודים הראשונים פה בנושא, וואלה בושה וחרפה, הרבה פה התהפכו רק שראו את התמיכה של שאר הקהלים בנו ברשת.
יש מקרים בהם משנים סדרי עולם, היום זה היה אחד מהם, אוהדי סכנין יחשבו 200 פעם לפני שהם מבזים המנון במגרש אחר בארץ.
כל השיח חייב להיות אך ורק על סכנין, את הטיפול באוהדים שפרצו נשאיר להנהלה שתעשה את זה בשקט ובמינימום עונש רק כדי להגיד טיפלנו. מבחינתי הם גם לא צריכים לקבל עונש.
כל הכבוד לאלונה על הראיון, זה בדיוק השיח שצריך להיות, רק עליהם, לא להזכיר אותנו. הם כל פעם מתמסכנים ומנסים להפוך סיטואציות עלינו, זה מתחיל מכדורגל ומגיע עד לטרור.
אוהד שמרשה לעצמו לעמוד עם הגב למגרש במדינה שלו בזמן המנון, לעשות ז** מול 11 אלף אוהדים ולצעוק אין לכם עסקה, יכול מחר גם לקחת חומר נפץ ולהחליט להתפוצץ.
נגמרו הימים ששתקנו, אם בא לכם שנמשיך בכלל לשחק פה כדורגל או אפילו לחיות, תודה על הרגע הזה שקרה היום. אולי אולי אולי זה גם יחבר אותנו איכשהו קצת יותר למועדון, ידליק את הקהל מחדש.
הקהל מתאחד בדברים כאלה.

יוסי לגבי אבו עביד, זה ביזיון אני מסכים איתך חד משמעית. לא מכובד, אחלה בחור, לא התעסק מעולם בקטע של פוליטיקה פה, בחור מתון ושקול. צריך לבדוק אם באמת הקריאות היו אליו, נראה לי הזוי מדי.
לגבי שאר השחקנים הערבים, שיגידו תודה שהם הגיעו להפועל באר שבע, הקהל הכי מכבד בארץ בנושא דו קיום. שישאלו את ראדי וטאהא על הכבוד שקיבלו פה ויש עוד המון.
אחמד ופהרוד יתמודד עם האמירות של הקהל שהיה באמוציות, הם יודעים שלא מכוונים אליהם, שיתנהגו כרגיל ויכבדו את הקהל והכל יהיה בסדר.

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

אני רואה את התגובות פה ואני בהלם תתעוורוו הכדורגל פה זניח אולי הם לא מחבלים פיזית אבל ככה גדלים מחבלים בדיוק על אותם ערכים ביום כזה לעמוד עם הגב לעשות ז** לצעוק אין לכם עסקה ולצעוק חמאס חמאס אז כן שיורידו לי נקודות ביום כזה במצב הזה להמשיך לתת להם לעשות מה שהם רוצים הגיע הזמן שמישהו ייתן להם את הטיפול המגיע להם וואלה חבל שלא הרגו אותם

זה אותו המנון שמשמיעים בכל לוויה ולוויה של חייל שאיבדנו רק להזכיר ולצערנו היו לא מעט כאלה בתקופה האחרונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

מקווה שיהיו חכמים אצלנו ויראו בבית הדין קליפים מטורקיה וברזיל איך שחקני אורחת מגיבים שאוהדי הקבוצה הביתית פורצת והם באמת מרגישים סכנה לחיים. הם רצים באמוק לחדר הלבשה ולא מסתכלים על האירוע ויורדים רק כי היושב ראש אומר להם.

הרגישו סכנה לחיים אעלק

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אני עם משה פה .

נכון כולם שם מחבלים ואנחנו יודעים את זה , ואתם אפילו יודעים בוודאות שחלק מאוהדי סכנין שישבו שם אתמול הם תושבי תל שבע,רהט,שגב שלום וכל היישובים הבדואים שעוטפים אותנו ומטיילים ביומיום סביבנו.
ונכון שהם ביזו את ההמנון וזה קרה בכל איצטדיון ברץ ונכון שהם לא רוצים לחיות איתנו,אבל לא חושב שהיה צריך לעשות את זה במשחק כדורגל , רוצים להיות גברים ולהלחם על הצדק של המדינה שלנו תעשו את זה מחוץ למגרש לפני או אחרי המשחק, בסוף מי שיפגע זה הקבוצה שלנו.

ומישהו פה גם רשם שאתם עוצמים עיניים קצת כי זה הקהל שלנו אבל הכתובת הייתה על הקיר , אותם ״גברים״ שירדו אתמול לדשא אלה אותם ״גברים״ שפיצצו אימון והלכו לריב עם השחקנים שלנו .
לפני שבועיים זה השחקנים שלנו , אתמול זה אוהדי סכנין , מחר זה יהיה אוהד שלא יעודד או סתם איזה משהו שיעלה ״לגברים״ האלה לראש כדי לריב מכות.

ואגב ניצחון טכני כמובן לא נראה פה, והורדת ליגה של סכנין לא נראה פה, נראה פה סגירת הדרומי לתקופה יפה מאוד , נראה פה הורדת נקודות לנו והכל כי ״הגברים״ מהדרומי רצו להגן על ביזוי ההמנון הלאומי .
אם הם כאלה גברים שיגייסו את עצמם למילואים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הראל, הם לא מבינים שברגע האמת אף אחד לא יעמוד לצידנו.
לא ההתאחדות, לא התובע, לא בית הדין ולא התקשורת.
עשינו אתמול את העבודה המלוכלכת לאחרים אבל היחידים שיפסידו כאן יהיו אנחנו.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 ספטמבר 2024, 07:21
הראל, הם לא מבינים שברגע האמת אף אחד לא יעמוד לצידנו.
לא ההתאחדות, לא התובע, לא בית הדין ולא התקשורת.
עשינו אתמול את העבודה המלוכלכת לאחרים אבל היחידים שיפסידו כאן יהיו אנחנו.
לא אכפת לי
מי ישמע יורידו לנו נקודות ולא ניקח אליפות.....יאאלה שווה שיזדיימו הערבים ויפחדוצלבוא לטרנר והלוואישיפחדו ללכת לטדי ולכל מקום
שיורידו את הראש

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מסכים עם יוסי ומשה
עצוב שמגבים את ההתנהגות של המטומטמים האלה שנכנסו למגרש
צביעות ברמה הגבוהה ביותר
אם זה היה הקהל של בית"ר שנכנס למגרש הייתם אומרים איזה גזענים, בבונים, ברברים, טיפשים

עכשיו רק אלוהים יודע איזה עונש נקבל
אבל לא נורא, העיקר ש"הגברים" שלנו חינכו את האוהדים שלהם
מעכשיו סכנין יכבדו את ההמנון, יעמדו בצפירה וגם יניחו תפילין
חבל על הזמן, איזה שינוי עשינו בכדורגל הישראלי ובחברה הישראלית

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב:
02 ספטמבר 2024, 07:25
לא אכפת לי
מי ישמע יורידו לנו נקודות ולא ניקח אליפות.....יאאלה שווה שיזדיימו הערבים ויפחדוצלבוא לטרנר והלוואישיפחדו ללכת לטדי ולכל מקום
שיורידו את הראש

מי יפחד?
הם במקום להישאר ביציע ירדו לדשא ללכת מכות.
זה נראה לך קהל של הפילהרמונית? אחרי המקרה הם עוד המשיכו להתגרות.

ובלי צביעות בבקשה, כשהם ירדו לדשא רוב הקהל שרק להם בוז וקראתי גם את התגובות כאן בפורום בזמן אמת. הכל התהפך בגלל תגובות של קהלים אחרים שמבחינתם גם שיורידו לנו 10 נקודות העיקר שהגבנו להם, ולאור העובדה שסכנין תפסו טרמפ על האירוע כדי לנסות להשיג ניצחון טכני.
אם סכנין עולה לשחק אין לי ספק שהאירוע היה מוביל לקרע גדול בתוך הקהל שלנו.
במובן הזה הסירוב של סכנין והרוח הגבית של קהלים אחרים שינתה את הסיטואציה.

הפועל באר שבע והקהל שלה לא צריך להיפגע בגלל דברים כאלו, רוצים לפעול נגדם תעשו את זה בזמן החופשי שלכם אחרי המשחק עם הסיכון שמלווה פעולה אלימה.
במציאות הנוכחית רק אנחנו נשלם את המחיר ושום דבר לא ישתנה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

קראתי עכשיו את כל התגובות אחרי שחוויתי את החוויה אתמול במגרש, וואלה מבין את שני הצדדים.
אבל חושב שמי שמתנגד לאקט של הדרומי מתרכז בפאן ה"מקצועי" כדורגל WISE
ומי שתומך מסתכל על הערכים הלאומיים ועל התקופה.

אני רק אגיד שזאת התנהגות של בבונים והפריצה הזאת לדעתי הייתה מתוכננת ללא קשר לביזוי ההמנון.
אבל, מישהו היה צריך לעשות לזה סוף. לא יכול להיות שהמחבלים מסכנין כבר שנה שלמה מבזים את המדינה ואת ההמנון שלנו ואף אחד לא עוצר את זה.
כשמנרמלים משהו לא נורמלי בסופו של דבר אי אפשר להכיל את זה והפיצוץ מגיע.

עכשיו אני מאוד מקווה שההתאחדות תפעל ע"פ התקנון ותוריד את סכנין ליגה, לא פחות.
בנוסף אני בטוח שהקהל שלהם לא יעיז לעשות את זה שוב ואם כן אז שכל הקהלים של כל הקבוצות בליגה יטפלו בהם כמו אתמול.

אם זאת תהיה התוצאה אז אני שלם גם עם מחיר של הורדת נקודות לנו.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה