מסכים איתך. אבל פה טמון הכלב. אי אפשר להשתין על כולם כל הזמן ולצפות שכולם יהיו הורים מתונים ושקולים ולא יגיבו.
לפני 20 שנה גם אתה ואני יורדים לשם
אני לא יכול לצפות מילדים בני 16-20 לשלוט בנושא ברגישות כמו מאבא בן 40 שהביא את הילד.
10 נק' קל
ידידאל צודק, לא רואה את הקהל הרחב יוצא נגד זה.dardasmiley כתב: ↑01 ספטמבר 2024, 19:12מסכים איתך. אבל פה טמון הכלב. אי אפשר להשתין על כולם כל הזמן ולצפות שכולם יהיו הורים מתונים ושקולים ולא יגיבו.
לפני 20 שנה גם אתה ואני יורדים לשם
אני לא יכול לצפות מילדים בני 16-20 לשלוט בנושא ברגישות כמו מאבא בן 40 שהביא את הילד.
ילדים בני 19 שבמקום לעשות שירות משמעותי בצבא כמו הפטריוטים שהם באים לאימונים לקלל את קוזוק.Melikson24 כתב: ↑01 ספטמבר 2024, 19:14הארגון הזה הפך לארגון של מושפעים. מרשים לעצמם יותר מדי בכל הנושאים.
הגיע הזמן להוקיע את החבורה הזאת. הם לא ראויים להוביל את הקהל של הפועל באר שבע.
הפחתה של בין 8 ל10 נקודות. קנס מקסימלי שאפשר לתת וסגירת הדרומי למשך השנה.
פשוט גועל נפש שהגענו למקום הזה ואין קשר לדעות פוליטיות צריך לשים את הפוליטיקה בצד
הפריצה לא הייתה בזמן משחק ככה ש10 נקודות לא יורידו וזה גם לא כל הקהלdardasmiley כתב: ↑01 ספטמבר 2024, 19:19הפחתה של בין 8 ל10 נקודות. קנס מקסימלי שאפשר לתת וסגירת הדרומי למשך השנה.
כל דבר פחות מזה אהיה מופתע.
כל התקדימים עלינו. אל תדאג יסבירו לנו שבגללנו המשחק נדחה ולכם זה היה חלק מהמשחק או איזה שקר כלשהו.דר אדום בנשמה כתב: ↑01 ספטמבר 2024, 19:20הפריצה לא הייתה בזמן משחק ככה ש10 נקודות לא יורידו וזה גם לא כל הקהל