כי המאמן לא רוצה אז תתכבדו ותסיימו את זה
דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
Re: דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי
מדף בפייסבוק:
עידן שגב (האיש שהמליץ לקבוצה על קינוניס ומומחה כדורגל בקולומביה) בטוויטר:
"אני לא אובייקטיבי, זה לא חדש. ב"ש הייתה הקבוצה הראשונה שחשבתי עליה כשדינר הפך לחופשי ושמחתי כשהוא התגמש לחתימה. בדהרה היה מבסוט ואז הגיע חצי גמר. באמת האמנתי ששם ההכנה לעונה, הוא יהפוך תחת בדהרה לשובר שוויון. אבל אז הגיעה אלונה עם ההחלטה שלה שטרפה את הקלפים.
יש לי הרבה מה להגיד על קוליקור מקצועית, אבל לא עליי הציוץ. היחס לילדים מטריף אותי. לא רק לדינר. אתם לא רוצים שחקן? תודה. תשחררו אותו בתחילת עונה. תגיעו איתו להסדר. אנחנו נמצאים במדינה עם כדורגל גרוע ובמלחמה, אני לא מחדש לאף אחד כשאני אומר שיש לנו מסי לא מחכה לטלפון מאלונה. הוא גם לא דובר אנגלית. אז למה להתנהג ככה? למה לקחת שחקן עם 0 בעיות משמעת בקולומביה בכל הקריירה ולהשחיר אותו? אתה חושבים שהקהל מטומטם? הקהל הספיק כבר להכיר את השחקן, שכיבד גם כשישב על הספסל אצל בדהרה וגם כשהתנהגו אליו חרא תחת קוליקור.
מה שקרה, שכל מה שקשור להנהלה ולצוות המקצועי של ב"ש, הם אנשים קטנים מאוד. הוא ימצא את המקום שלו, אני לא דואג. אני רק מתמסר על האוהדים הנהדרים של הקבוצה שלא רק מאבדים זה איכותית, אלא צריכים לסבול גם הגועל שהם רואים מהקבוצה שלהם ועוד לא בתחילת העונה. אלונה מבחינתי איבדה הרבה מאוד נקודות זכות עם המהלך הזה של העשור. הנחמה שלי שלפחות הם יודעים אצל מי האמת".
עידן שגב (האיש שהמליץ לקבוצה על קינוניס ומומחה כדורגל בקולומביה) בטוויטר:
"אני לא אובייקטיבי, זה לא חדש. ב"ש הייתה הקבוצה הראשונה שחשבתי עליה כשדינר הפך לחופשי ושמחתי כשהוא התגמש לחתימה. בדהרה היה מבסוט ואז הגיע חצי גמר. באמת האמנתי ששם ההכנה לעונה, הוא יהפוך תחת בדהרה לשובר שוויון. אבל אז הגיעה אלונה עם ההחלטה שלה שטרפה את הקלפים.
יש לי הרבה מה להגיד על קוליקור מקצועית, אבל לא עליי הציוץ. היחס לילדים מטריף אותי. לא רק לדינר. אתם לא רוצים שחקן? תודה. תשחררו אותו בתחילת עונה. תגיעו איתו להסדר. אנחנו נמצאים במדינה עם כדורגל גרוע ובמלחמה, אני לא מחדש לאף אחד כשאני אומר שיש לנו מסי לא מחכה לטלפון מאלונה. הוא גם לא דובר אנגלית. אז למה להתנהג ככה? למה לקחת שחקן עם 0 בעיות משמעת בקולומביה בכל הקריירה ולהשחיר אותו? אתה חושבים שהקהל מטומטם? הקהל הספיק כבר להכיר את השחקן, שכיבד גם כשישב על הספסל אצל בדהרה וגם כשהתנהגו אליו חרא תחת קוליקור.
מה שקרה, שכל מה שקשור להנהלה ולצוות המקצועי של ב"ש, הם אנשים קטנים מאוד. הוא ימצא את המקום שלו, אני לא דואג. אני רק מתמסר על האוהדים הנהדרים של הקבוצה שלא רק מאבדים זה איכותית, אלא צריכים לסבול גם הגועל שהם רואים מהקבוצה שלהם ועוד לא בתחילת העונה. אלונה מבחינתי איבדה הרבה מאוד נקודות זכות עם המהלך הזה של העשור. הנחמה שלי שלפחות הם יודעים אצל מי האמת".

קוזוק: ״אין שום דבר חדש, הוא הושעה מהסגל וחזר לאימונים כרגיל, דף חדש״.
מעניין האם יתן לו דקות בראשון, לא אבין אם ייבחר לעלות עם ספר/בדש לפניו.
מעניין האם יתן לו דקות בראשון, לא אבין אם ייבחר לעלות עם ספר/בדש לפניו.
דיינר חייב לפתוח.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מעולה אם כך.
"מוזר" שוואן החליטו להשמיט מונח אופטימי ולהותיר מונח אמורפי.
"מוזר" שוואן החליטו להשמיט מונח אופטימי ולהותיר מונח אמורפי.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
כלפי צריך בדיקת שמיעה
https://www.facebook.com/share/v/GmcRwb ... tid=oFDknk
החל מ3:00
אני לא חושב שיש סיכוי לדף חדש. אמר מה שאמר, בין זה לבין המציאות כנראה שהמרחק גדול.
הימור שלי - לא יקבל דקה מול סכנין.

https://www.facebook.com/share/v/GmcRwb ... tid=oFDknk
החל מ3:00
אני לא חושב שיש סיכוי לדף חדש. אמר מה שאמר, בין זה לבין המציאות כנראה שהמרחק גדול.
הימור שלי - לא יקבל דקה מול סכנין.
אמר דף חדש, אבל לפי שפת הגוף של קוז'וך - הוא לא יראה דקות.
ישחק 20 דקות ויבקיע.
אולי הוא ישאר כי אלונה תתן ברקס
עם כל הכבוד למאמן הוא לא יכול לשרוף את כולם
עם כל הכבוד למאמן הוא לא יכול לשרוף את כולם
חייבת לתת ברקס ואז חובת ההוכחה על השחקן עצמו, ושוב,היא מוטלת בספק - בעיקר מבחינת כושר וכשירות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
יש פה סיטואציה לא פשוטה
הוא נראה לי שחקן שחייב בטחון מהמאמן , לראות שסומכים עליו
ולא איזה מאמן קר שרק צועק( נניח אבוקסיס או ברדה ולא רוני לוי)
נניח ואלונה תיתן ברקס כי היא לא ארנק ללא תחתית לא יודע איך מערכת היחסים בין המאמן לשחקן תעבוד וכמה זה יתרומם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
היא לא תיתן ברקס.
המאמן לא רוצה אף זר של הצוות הקודם והמטרה היא 5 זרים חדשים, עכשיו השאלה האם יצליחו למצוא לדייקי וספר קבוצות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!