רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי yossi »

בקיצור כל אחד מפרש עובדות לפי תמונת המציאות שלו.
אפילו לפוקו שהתנהג כמו חובבן מוחלט + עלו ידיעות שגם בעונה שעברה עלו מולו המון דברים יוצא זכאי בשל הפוזיציה.

מאמן כדורגל הוא קודם כל מנהל אנשים.
מי שלא יודע לנהל אנשים לא יצליח גם אם הוא גאון כדורגל.
מי שלא יעמיד גבולות יקבל סגל שיחרבן עליו 100 פעם והוא ילך הביתה מהר מאוד.
צריך לדעת לשלב בין הדברים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
21 אוגוסט 2024, 07:42
בקיצור כל אחד מפרש עובדות לפי תמונת המציאות שלו.
אפילו לפוקו שהתנהג כמו חובבן מוחלט + עלו ידיעות שגם בעונה שעברה עלו מולו המון דברים יוצא זכאי בשל הפוזיציה.

מאמן כדורגל הוא קודם כל מנהל אנשים.
מי שלא יודע לנהל אנשים לא יצליח גם אם הוא גאון כדורגל.
מי שלא יעמיד גבולות יקבל סגל שיחרבן עליו 100 פעם והוא ילך הביתה מהר מאוד.
צריך לדעת לשלב בין הדברים.
עזוב נו הבנאדם חושב שכולם פה אהבלים.
מנפח את הסיטואציה בנפנופי ידיים ומתאר אתה בדיוק כמו שכתב בוואן היה כותב כותרת כדי למשוך קוראים.

"קוזוך שרף את כל הזרים של ברדה!"
בפועל הויכוח באמת הוא רק על דיינר וספר.

"מוחק את כל המורשת של המאמן הקודם!"
המורשת: עדן שמיר, אבו אביד, מקסימו לוי ודודו עזריה.
לא מורשת: לופז, ויטור, בדש, אליאס, גורדנה, ג'נאח.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ReDo כתב:
21 אוגוסט 2024, 08:24
עזוב נו הבנאדם חושב שכולם פה אהבלים.
מנפח את הסיטואציה בנפנופי ידיים ומתאר אתה בדיוק כמו שכתב בוואן היה כותב כותרת כדי למשוך קוראים.

"קוזוך שרף את כל הזרים של ברדה!"
בפועל הויכוח באמת הוא רק על דיינר וספר.

"מוחק את כל המורשת של המאמן הקודם!"
המורשת: עדן שמיר, אבו אביד, מקסימו לוי ודודו עזריה.
לא מורשת: לופז, ויטור, בדש, אליאס, גורדנה, ג'נאח.
בדיוק, לא שרו קוז'וך הוא הטעם שלי במאמנים ולדעתי היה עדיף מאמן זר או את מסאי דגו אבל כמו שנתנו לכל מאמן שהיה כאן כמה חודשי חסד ככה גם לו מגיע ימי חסד.
ובטח שלא מגיע לו שיאשימו אותו על מחיקת המורשת
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 אוגוסט 2024, 11:58
הוא פגע בכל מה שכתב הקיץ! מהמחנה אימון הוא דיבר על דברים (שתקפו אותו עליהם וטענו שהוא סתם מחפש את רן ואין מצב שבדש יועדף על דייקי למשל או שספר ימחק או שבאריירו ימחק) רק כדי שפתאום כולם יתעוררו כשהמציאות הראתה שהוא צדק!
מי שיודע מי זה אלון יודע גם שהמקורות שלו מאוד אמינים.
השאלה האמיתית היא עד מתי תמשיכו לטמון את הראש בחול?

אף אחד מ - 5 הזרים שהגיעו שנה שעברה לא מספיק טוב להפועל באר שבע בקיץ שבו בקושי החתמנו שני זרים והתחלנו ללכת על זרים מהליגה מרוב שיש לנו קושי להביא זרים?
נראה לך שאם רן היה רוצה את דייקי וספר הוא היה נותן להם 0 דקות במשחק ההכרעה באירופה?
מי העלה אותנו בכלל לסיבוב הבא אם לא ספר בבישול ללופס?
פספסתם אולי שבדש הועדף על דייקי, ולאחר מכן אחמד הועדף על דייקי, ואז היה את המשחק שבדש פצוע ואחמד הוחלף וגם אז דייקי לא נכנס אפילו לדקות האחרונות והכניסו את אליאל פרץ!

נגיד על ספר אפשר לנהל ויכוח כי העמדה שלו עמוסה, אבל על דייקי? למישהו יש ספק שהוא שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו? אז למה מנסים לדחוק אותו החוצה?

רוצים לדבר מקצועית? דברו מקצועית.
אלון כתב שמשחק הלחץ לא מתאים לנו ושאם נשחק ככה אנחנו נשלם על זה מחיר.
מה קרה בפועל? שילמנו על זה בהדחה מאירופה והובכנו מול המועמדת מספר אחת לרדת ליגה!
מה כאן לא נכון?

הייתה ביקורת שעובדתית התבררה כנכון. מזהות השחקנים שהולכים להימחק (דייקי, ספר, באריירו), מסגנון המשחק שלא יכול לעבוד, מניהול משחק לא טוב, הכל התברר כנכון.
מה מפריע לכם? הסגנון? שהוא עוקץ חזרה? שהוא ציני? איפה הייתם כשכבר חודשיים אני ו ForeverRed מקבלים כאן תקיפות על בסיס אישי רק כי אנחנו מבקרים את מה שנראה לנו כניהול לא תקין והכנסת אגו ויהירות על חשבון הקבוצה כמו שאפשר לראות עם דייקי?

העיקר כשנמניה קרוב לחתום פתאום כולל מתעוררים ואומרים מה זה ההתנהלות המביכה הזאת, כשדייקי שוב נותן הופעה של כוכב כדורגל בגביע הטוטו פתאום כותבים אם הוא עוזב זה יהיה השיא, כשמתפרקים באירופה ומול טבריה פתאום כולם מתעוררים, למה צריך לחכות להתרסקות עצמה כדי לבקר? למה חוכמה בדיעבד עדיפה על פני ניתוח מקצועי שמציב תמרורי אזהרה שאם מישהו היה מתייחס אליהם אולי ההתרסקות הייתה נמנעת?
משה דיי.
לא עליי נשמה, מכיר את כולכם אחד אחד, אני פשוט שנים כבר חסר כח להתעסק בפיפי קקי של הפורום הזה.
יודע לא פחות מכם ומכיר לא פחות.
פטרו את חברים שלכם והטילט הוא בלתי נגמר.

דיינר הגיע שמן, כל מי "שיודע" קצת שמע ומכיר את זה אבל כמובן שלא תגידו את זה לפניי.
בדש הועדף על דיינר? קח סקופ גם ברדה העדיף ביותר מידי משחקים את הזבל של בדש על כל שחקן אגף אחר שם, מעניין שאז "לא צדקתם בול מילה במילה"
אגב בריירו זוועה כבר שנה +, אפילו בלוריאן היה פחות רע ממנו במשחק האחרון וזה הישג לא פשוט בכלל בהתחשב בזה שבלוריאן זה הפתעה שהוא בכלל שחקן כדורגל.
אגב 2 - ביום שתפסיקו להתעלם ממי שאחראי לא מעט להמלצות של ארגזים של שחקנים כושלים שהגיעו לכאן ותמשיכו לתת רק את הדוגמאות הבודדות של מיגל, לופז וכו' אולי יהיה אפשר לדבר בצורה קצת יותר עניינית.
אגב 3 - רוצה מקצועית? אני חושב שקוזוך לא מגיע לפגרת הנבחרות ובכל מצב הייתי מעדיף את דגו עליו.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אני לא נהנה להוסיף אש למדורה, אבל יצא לי להעמיק קצת ותתקנו אותי אם אני טועה
במחנה אימון הוא שיתף את אופק פרץ כבלם לצד באריירו. ממה שאני יודע להגיד, הוא קשר 50-50 בסגנון שמיר. סתם לעשות לילד עוול.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

רואה את מה שהוא עושה לקניונס וספר וזה מרתיח אותי מאמן ששיא הקריירה שלו היה קבוצת אמצע בליגת פח שלנו בא וכרגע מרסק אותנו מקצועית ואנחנו יושבים בשקט
אם ספר וקניונס לא מסיימים פה את החלון זאת קבוצה שנלחמת על פלייאוף בשיניים ואל תגידו לי יגיעו זרים כולנו מכירים את ההתנהלות של המערכת שלנו ואיך זה נגמר כל פעם מחדש

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

דר אדום בנשמה כתב:
19 אוגוסט 2024, 18:19
מאיפה הידיעה הזאת?
כל מה שאתה כותב נגד רן זה בגדר שמועה מבחינתי כי יש לך משהו אישי נגדו
מאוד ׳אישי׳ מה שיש לי נגדו.

יום עצוב, שבו המערכת בכל יום שעובר מגלחת עוד ועוד מהאמון בה-עוד ועוד ידיעות שיחלחלו לאט לאט עד שבעוד כמה ימים ׳המועדון הגיע לסיכום עם קיניונס על התרת חוזה, מאחל לשחקן (אחרי שהשחרנו את שמו בידיעות עלומות) הצלחה בהמשך דרכו׳.

למי שהיה צריך חותמת לגבי מה שהחל עוד במחנה האימונים (כאמור, אני מריח את הקומבינה מרחוק) כביטול של ספר וקיניונס ובאריירו (עכשיו הוא הוריד את באריירו וספר מהעץ אחרי ששרף את אירופה).
וממשיך לפחות ממה שאני קורא בתקשורת כטרלול מערכות אחד שלם (הוא ישחרר את קיניונס בשביל להביא כנף ימין, אחר? מה?! מגן ימני יש לך??).

את באריירו הוריד מהעץ כי נתקע בלי הגנה והבין שבאריירו ביחס למה שיש לו, זה טוב לאין שיעור. מזל שראית את באריירו באימונים בשביל להבין שהוא טוב ממה שיש לך, אה-חירבנת את אירופה בהרכבים הזויים כי באת להוכיח שהם פארטייה-אוקיי, גאון.

קוזו לא הגיע מוכן לעונה, לא הכין את העונה מבחינת הסגל, ומראה ׳ניסוי ותהיה׳ אחד גדול, לומד ומתגלח על חשבוננו בכל יום שעובר.

למי שחושב שזה ׳אישי׳, אז קיבלתם היום את העדות לכך, שמה שטענתי מהמחנה אימונים (איך יכולתי לפגוע בכל דבר?? פוקסיונר) היה מידיעה ולא מדיעה.

ממה שהחל בביתה של אלונה כ׳אני יכול להוציא מהסגל הזה, יותר, הרבה יותר׳- זה הפך ל׳בואו נביא 11 שחקנים חדשים להרכב בספטמבר וננסה לחבר את זה לקבוצה תוך כדי העונה׳. גאון כדורגל.

אז אולי במקום יותר תאילנד, יותר עבודה? יותר הכנה לעונה? שחרורים והחתמות לעשות ביוני ואולי גם לאלה שפחות מתחברים ליוהרה הלא מבוססת, הסגנון המצחיק של ׳תעלו למעלה׳- היה לפחות נראה שיש מישהו עם ידיים על ההגה ולא רק באמירות ריקות מתוכן למכור עוד 1000 מנויים ואז להתבזות באירופה.

אז ׳בעזרת השם׳ כמו שהמאמן יודע לומר, אני מקווה בשבילו שקיניונס יהיה הקורבן האחרון (הוא גם כנראה השחקן כדורגל האחרון בסגל הזה) של הצוות הזה.

היידה, באר-שבע!

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

למה האחרון?נראה שהוא הביא זר אחד מצוין, קינגס, וגם גריטה מוצא חן בעיניי במעט דקות שראינו עד עתה.

הוא עושה טעות קשה וסופר מעצבנת עם קיניונס אבל בסוף מה שיקבע זה התוצאות והיכולת. באירופה הוא אכזב. נראה מה יעשה הלאה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

Melikson24 כתב:
27 אוגוסט 2024, 16:28
למה האחרון?נראה שהוא הביא זר אחד מצוין, קינגס, וגם גריטה מוצא חן בעיניי במעט דקות שראינו עד עתה.

הוא עושה טעות קשה וסופר מעצבנת עם קיניונס אבל בסוף מה שיקבע זה התוצאות והיכולת. באירופה הוא אכזב. נראה מה יעשה הלאה.
מקבל את התיקון. קינגס שחקן איכותי.
מעבר לזה זה גנאח הבוסרי ובלי ויטור זה קיניונס וקינגס שהם שחקנים שקונים בשבילם כרטיס.
לוקסוס גדול מדי אבל זה הקריירה שלו והיא מאפשרת את התער הקהה הזה שמתגלח על חשבוננו.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

sumsum כתב:
27 אוגוסט 2024, 16:47
מעבר לזה זה גנאח הבוסרי ובלי ויטור זה קיניונס וקינגס שהם שחקנים שקונים בשבילם כרטיס.
לוקסוס גדול מדי אבל זה הקריירה שלו והיא מאפשרת את התער הקהה הזה שמתגלח על חשבוננו.
איזה מאמן שהוא לא בכר לא יתגלח על חשבונך ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

4 לב אדום כתב:
27 אוגוסט 2024, 16:59
איזה מאמן שהוא לא בכר לא יתגלח על חשבונך ?
אחד כזה שבנה קבוצה לבד
שעשה דרך במקום אחר ולא הוריד כמעט שתי קבוצות בעונה אחת.
אפילו רחמנא ליצלן מימר. אפילו דגו על אף שקיבל את תפקידו הקודם בדרך לא דרך היה אמור להיות רלוונטי יותר.

ומי שקרא את מה שכתבתי לפני שנים זה שאפילו שברדה מונה, מאמן זר היה צו השעה, לפני שלוש שנים והיום ביתר שאת.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

sumsum כתב:
27 אוגוסט 2024, 17:22
אחד כזה שבנה קבוצה לבד
שעשה דרך במקום אחר ולא הוריד כמעט שתי קבוצות בעונה אחת.
אפילו רחמנא ליצלן מימר. אפילו דגו על אף שקיבל את תפקידו הקודם בדרך לא דרך היה אמור להיות רלוונטי יותר.

ומי שקרא את מה שכתבתי לפני שנים זה שאפילו שברדה מונה, מאמן זר היה צו השעה, לפני שלוש שנים והיום ביתר שאת.
תראה כמה זה סיסמה לומר מאמן זר .
אילו מאמנים זרים הגיעו לאחרונה ?
אני מניח שאתה מכוון בעיקר למכבי ת"א כי הם בערך היחידים שמעסיקים זר אבל אספק לך גם דוגמאות מקבוצות אחרות :

זרקו לזטיץ׳ - מאמן ראשי בבוגרים 3 עונות בבאצ׳קה טופולה . 0 תארים
רובי קין - מאמן ראשי בבוגרים עונה אחת בהודו ב-2018 - הביא אליפות
איטור קראנקה - רקורד עשיר באי האנגלי ( מידלסברו , פורסט , ברמינגהאם ) , גרנדה בספרד וחצי עונה במכבי ת"א - עליית אחת לפרמיירליג ובכל השאר כישלונות .
ולדימיר איביץ׳ - מאמן ראשי בפאוק ביוון , 2.5 עונות בישראל , חצי עונה בליגת המשנה באנגליה עם ווטפורד ועונה ברוסיה - הביא 2 אליפויות בישראל ואליפות ביוון .
מלאדן קראסטאיץ׳ - הגיע גם אחרי עונה עם באצ׳קה טופולה וחצי עונה במכבי ת"א . 0 תארים
פטריק ואן לובן - 0 ניסיון ו-0 תארים .
גיורגיוס דוניס - ניסיון עשיר ביוון , סעודיה וקפריסין . הביא אליפות בקפריסין ועוד כמה גביעים בסעודיה .

אני יכול להמשיך ככה עוד הרבה אחורה עם ליטו וידיגל , ססאר מנדיונדו , ג׳ורדי קרוייף , אלכסנדר סטאנוייביץ׳ ועוד רבים ...

כמעט כולם לא הותירו חותם לפני שהגיעו , תוך כדי ואחרי שעזבו למקומות אחרים . כמעט כולם גם דרג מאוד משני שהיו מוכנים להגיע לכאן תמורת בוחטות של כסף וזה לא מעיד הרבה על יכולות האימון שלהם . כמובן שיש למאמן זר יתרונות . אבל צמד המילים "מאמן זר" זה לא קסם שמביא אליפות או תארים .

מימר ? תעשה לי טובה . הוא היה נשחט בדיוק כמו קוז׳וך אם רק היה עולה כמועמד .
דגו עשה עונה טובה מאוד בחיפה והיו לו כלים מצויינים ועמד בלחצים אבל הוא גם קרס בקבוצות אחרות . בוא נגיד שמועמדותו הייתה שווה בסיכויים לקוז׳וך ואולי קצת יותר אפילו בגלל הניסיון שלו בהובלת קבוצה גדולה . בוא נראה אותו העונה עם קבוצה גדולה בירידה - הפועל ת"א . מבחן גדול לקריירה שלו . אותי דגו קנה באישיות שלו שהייתה רמה מעל פח האשפה האנושי שקיים במכבי חיפה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

sumsum כתב:
27 אוגוסט 2024, 16:47
עם הכעס העצום שלך על העלמת קיניונס אני לא חושב שיש אחד בפורום שיכול שלא להסכים איתך.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

4 לב אדום כתב:
27 אוגוסט 2024, 18:08
תראה כמה זה סיסמה לומר מאמן זר .
אילו מאמנים זרים הגיעו לאחרונה ?
אני מניח שאתה מכוון בעיקר למכבי ת"א כי הם בערך היחידים שמעסיקים זר אבל אספק לך גם דוגמאות מקבוצות אחרות :

זרקו לזטיץ׳ - מאמן ראשי בבוגרים 3 עונות בבאצ׳קה טופולה . 0 תארים
רובי קין - מאמן ראשי בבוגרים עונה אחת בהודו ב-2018 - הביא אליפות
איטור קראנקה - רקורד עשיר באי האנגלי ( מידלסברו , פורסט , ברמינגהאם ) , גרנדה בספרד וחצי עונה במכבי ת"א - עליית אחת לפרמיירליג ובכל השאר כישלונות .
ולדימיר איביץ׳ - מאמן ראשי בפאוק ביוון , 2.5 עונות בישראל , חצי עונה בליגת המשנה באנגליה עם ווטפורד ועונה ברוסיה - הביא 2 אליפויות בישראל ואליפות ביוון .
מלאדן קראסטאיץ׳ - הגיע גם אחרי עונה עם באצ׳קה טופולה וחצי עונה במכבי ת"א . 0 תארים
פטריק ואן לובן - 0 ניסיון ו-0 תארים .
גיורגיוס דוניס - ניסיון עשיר ביוון , סעודיה וקפריסין . הביא אליפות בקפריסין ועוד כמה גביעים בסעודיה .

אני יכול להמשיך ככה עוד הרבה אחורה עם ליטו וידיגל , ססאר מנדיונדו , ג׳ורדי קרוייף , אלכסנדר סטאנוייביץ׳ ועוד רבים ...

כמעט כולם לא הותירו חותם לפני שהגיעו , תוך כדי ואחרי שעזבו למקומות אחרים . כמעט כולם גם דרג מאוד משני שהיו מוכנים להגיע לכאן תמורת בוחטות של כסף וזה לא מעיד הרבה על יכולות האימון שלהם . כמובן שיש למאמן זר יתרונות . אבל צמד המילים "מאמן זר" זה לא קסם שמביא אליפות או תארים .

מימר ? תעשה לי טובה . הוא היה נשחט בדיוק כמו קוז׳וך אם רק היה עולה כמועמד .
דגו עשה עונה טובה מאוד בחיפה והיו לו כלים מצויינים ועמד בלחצים אבל הוא גם קרס בקבוצות אחרות . בוא נגיד שמועמדותו הייתה שווה בסיכויים לקוז׳וך ואולי קצת יותר אפילו בגלל הניסיון שלו בהובלת קבוצה גדולה . בוא נראה אותו העונה עם קבוצה גדולה בירידה - הפועל ת"א . מבחן גדול לקריירה שלו . אותי דגו קנה באישיות שלו שהייתה רמה מעל פח האשפה האנושי שקיים במכבי חיפה .

אתחיל בזה שאני מצפה לסטנדרטים אחרים לאימון. יותר תשומות לצוות האימון וכאלה שעשו משהו במקומות אחרים. זה ש׳אחרים הביאו ולא הצליחו׳ לא אומר שלא צריך לעשות את זה וזה משול למה שקרה בקיץ הקודם.

בקיץ הקודם הסגל היה מוכן ביוני וזה לא נדבק, מה זה אומר? שצריך לבנות קבוצה בספטמבר? לא. זה אומר שזה לא התחבר וזה יכול לקרות אבל שאתה עושה משהו נכון (והיה לנו צוות במועדון שיכל לבנות תהליך כזה) ולחפש צוותים זרים שיבואו וילמדו אותנו לאורך זמן נרוויח ובגדול. נכון, על הדרך נטעה ונכשל אבל הכיוון יהיה חיובי. אם נזגזג (קצת כמו השנה ׳רק שחקנים מהלאומית׳, שנה אחרי ׳רק מושאלים׳, שנה אחרי רק ׳שחקנים מוכחים׳) לא נגיע לכלום ובעיקר נתבחבש בדרך.

שהיה אסי במועדון, ואליניב בתפקיד מנהל מקצועי/טכני ואחרים סמוכני שצוות זר היה מסתדר איתם על מלא והיינו מתקדמים.
אין בשורה בקוזו/מימר/דגו ושות׳ עוד מאותו דבר (קוזו רק הרבה יותר אגרסיבי בהתנהלות וחסר כל רסן מהבחינה שאין מי שיאזן אותו), בעיקר נשלטים על ידי גחמות של בעלים ומקולקלים מנסיונות עבר שעברו במועדונים אחרים.

אגב, להגנתו של קוזו, מקרה קיניונס יכל לקרות גם עם מאמן אחר, אבל עם קוזו זה היה בולט כמה שזה היה אגרסיבי ואנטי מהיום הראשון. קצת כמו מה שעשו לספר (מעניין בהכוונת מי) שלפני שראו אותו משחק כבר אמרו שמדובר בשחקן ליגה לאומית שלא מבינים איך נחת פה ואפילו אשדוד סירבו לנסיונות לשדך אותו אליהם. חובבנות? חוסר סבלנות? רוח המפקדת? לא יודע, אני יודע שאין סדר ואין דרך ואין כיוון (אפילו שאליניב אימן, הכל היה כאן ועכשיו ובשניות מתהפכים ומשחררים הכל ושורפים הכל). אז קוזו בועט בוולה שהבעלים מרים לו וכולנו סובלים כי המשמעות של זה, עוד שינויים, עוד תחנת רכבת, עוד תסכול ופחות עבודה ושיפור לאורך זמן.

לתומי חשבתי שהסגל ׳מצויין׳, רק המאמן לא בסדר שאנחנו משחקים מכוער, מנצחים לאורך זמן אבל כולם סובלים. אז בשקט בשקט אנחנו מחליפים מנוע עם גיר ושילדה לתוך חודש ספטמבר. זה מועדון שרץ לכל התארים? באיזה עולם קבוצה שמלחימים בקצוות קהים בחודש ספטמבר רצה לאליפות? למי מספרים את זה? שחקנים שעשו עונה טובה לא מצליחים למכור (ע״ע אלטון אקולטסה אחרי הקמפיין באירופה לא נמכר, ספר אחרי העונה האחרונה לא נמכר כי המאמן העלים אותו גם באירופה) ואז מתלוננים שהזרים זבלה ואף אחד לא מצליח פה ושהבעלים מפסידה ארגזים של כסף.

עשיתי סלט שלם מכל מה שחולה במועדון (לא נגעתי במחלקת הנוער), אבל מעציב ומתסכל שבמקום מועדון של אנשי הייטק מנוהל כמועדון לואו טק. אני לא מאמין שמשפחת ברקת בעסקיה הייתה מוכנה שהסטארט אפ או כל חברה אחרת תנוהל נוהל ככה. אבל זה צעצוע ומנוהל בהתאם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:
28 אוגוסט 2024, 00:23
אתחיל בזה שאני מצפה לסטנדרטים אחרים לאימון. יותר תשומות לצוות האימון וכאלה שעשו משהו במקומות אחרים. זה ש׳אחרים הביאו ולא הצליחו׳ לא אומר שלא צריך לעשות את זה וזה משול למה שקרה בקיץ הקודם.

בקיץ הקודם הסגל היה מוכן ביוני וזה לא נדבק, מה זה אומר? שצריך לבנות קבוצה בספטמבר? לא. זה אומר שזה לא התחבר וזה יכול לקרות אבל שאתה עושה משהו נכון (והיה לנו צוות במועדון שיכל לבנות תהליך כזה) ולחפש צוותים זרים שיבואו וילמדו אותנו לאורך זמן נרוויח ובגדול. נכון, על הדרך נטעה ונכשל אבל הכיוון יהיה חיובי. אם נזגזג (קצת כמו השנה ׳רק שחקנים מהלאומית׳, שנה אחרי ׳רק מושאלים׳, שנה אחרי רק ׳שחקנים מוכחים׳) לא נגיע לכלום ובעיקר נתבחבש בדרך.

שהיה אסי במועדון, ואליניב בתפקיד מנהל מקצועי/טכני ואחרים סמוכני שצוות זר היה מסתדר איתם על מלא והיינו מתקדמים.
אין בשורה בקוזו/מימר/דגו ושות׳ עוד מאותו דבר (קוזו רק הרבה יותר אגרסיבי בהתנהלות וחסר כל רסן מהבחינה שאין מי שיאזן אותו), בעיקר נשלטים על ידי גחמות של בעלים ומקולקלים מנסיונות עבר שעברו במועדונים אחרים.

אגב, להגנתו של קוזו, מקרה קיניונס יכל לקרות גם עם מאמן אחר, אבל עם קוזו זה היה בולט כמה שזה היה אגרסיבי ואנטי מהיום הראשון. קצת כמו מה שעשו לספר (מעניין בהכוונת מי) שלפני שראו אותו משחק כבר אמרו שמדובר בשחקן ליגה לאומית שלא מבינים איך נחת פה ואפילו אשדוד סירבו לנסיונות לשדך אותו אליהם. חובבנות? חוסר סבלנות? רוח המפקדת? לא יודע, אני יודע שאין סדר ואין דרך ואין כיוון (אפילו שאליניב אימן, הכל היה כאן ועכשיו ובשניות מתהפכים ומשחררים הכל ושורפים הכל). אז קוזו בועט בוולה שהבעלים מרים לו וכולנו סובלים כי המשמעות של זה, עוד שינויים, עוד תחנת רכבת, עוד תסכול ופחות עבודה ושיפור לאורך זמן.

לתומי חשבתי שהסגל ׳מצויין׳, רק המאמן לא בסדר שאנחנו משחקים מכוער, מנצחים לאורך זמן אבל כולם סובלים. אז בשקט בשקט אנחנו מחליפים מנוע עם גיר ושילדה לתוך חודש ספטמבר. זה מועדון שרץ לכל התארים? באיזה עולם קבוצה שמלחימים בקצוות קהים בחודש ספטמבר רצה לאליפות? למי מספרים את זה? שחקנים שעשו עונה טובה לא מצליחים למכור (ע״ע אלטון אקולטסה אחרי הקמפיין באירופה לא נמכר, ספר אחרי העונה האחרונה לא נמכר כי המאמן העלים אותו גם באירופה) ואז מתלוננים שהזרים זבלה ואף אחד לא מצליח פה ושהבעלים מפסידה ארגזים של כסף.

עשיתי סלט שלם מכל מה שחולה במועדון (לא נגעתי במחלקת הנוער), אבל מעציב ומתסכל שבמקום מועדון של אנשי הייטק מנוהל כמועדון לואו טק. אני לא מאמין שמשפחת ברקת בעסקיה הייתה מוכנה שהסטארט אפ או כל חברה אחרת תנוהל נוהל ככה. אבל זה צעצוע ומנוהל בהתאם.

+1000
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה