דווקא היה די מובן לי.
פרץ קיבל דקות מול מלאדה והיה פשוט לא טוב, המון איבודי כדור וחוסר ריכוז, גם מול טבריה לא תרם יותר מדי. מקווה שזה עניין של חלודה ותיאום.
מאמין שעם הפציעות של אליאס וגורדנה נראה אותו יותר.
דווקא היה די מובן לי.
עזוב מה אנחנו מחזיקים ממנו, אני בכלל לא.
הוא הביא גם את גריטה שבינתיים מסתפק בפירורי דקות.
זה היה צפוי
מאחר והדברים שלך מתייחסים למה שכתבתי (למרות שביקשתי ממך להימנע, שוב) אני אגיב.Itay כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 12:08הוא הביא גם את גריטה שבינתיים מסתפק בפירורי דקות.
כשפרץ היה על הדשא זה לא היה נראה טוב.
אנחנו בחודש אפריל ולא ידענו? יש עוד עונה שלמה לפנינו והוא עוד יקבל דקות, כרגע חלוד ולכן יוספי/אליאס הועדפו על פניו בהרכב.
לגיטימי.
( את המלל הבא אני לא מכוון כלפיך ספציפית )
כבר די לעוס להחזיר פעם אחר פעם את משחקי ההשוואות המאוסים בין ברדה לקוזוק אבל פשוט מאלצים כאן לעשות את זה. ברדה עשה אותו דבר עם ספר בעונה שעברה כשרכש אותו בלא מעט כסף (ואפילו הספיקו להוציא אותו עם הקבוצה למחנה אימונים מה שפרץ לא עשה),
האם מישהו קרא לברדה בחודש אוגוסט ״מאמן שלא יודע לנהל סגל״?
רדיפה קווים לדמותה.
״הוכחה נוספת שהמאמן לא יודע לנהל את הסגל״ משמע ההחלטה לא לתת דקות לפרץ מראה על חוסר ידע בניהול סגל (שם בצד את היתר שלא רלוונטי לנושא). מניח שאני לא טועה במה שקראתי, ב״ה יודע לקרוא ולהבין, אשמח שמישהו אחר יתקן אותי אם פירשתי לא נכון את המשפט המאוד ברור הזה.ForeverRed כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 13:05מאחר והדברים שלך מתייחסים למה שכתבתי (למרות שביקשתי ממך להימנע, שוב) אני אגיב.
״פרץ זו הוכחה נוספת שהמאמן לא יודע לנהל סגל״.
אני באמת לא יודע אם מדובר בבעיית הבנה, תפיסה מוחית, או שאתה סתם מנסה לנגח כי משעמם לך.
למקרה שפספסת, נא לקרוא את המילים המודגשות.
הרכבים מקובעים,
הצבות לא נכונות שחוזרות על עצמן,
שחקנים שמוכיחים את עצמם ונכנסים מיד לייבוש,
שחקנים שמיובשים לתקופות ארוכות מדי ונזרקים למערכה מחוסר ברירה,
אפשר להוסיף גם חילופים לא טובים מדי משחק.
כל אלה קדמו למה שנכתב על פרץ, בדגש על *הוכחה נוספת*.
להשוות את זה למקרה הבודד של ספר, להעלות שוב את השם של ברדה, לצייר את התמונה כפי שנוח לך לצייר אותה כדי להצדיק את הטיעונים של ילד בגן חובה שלך - לא יעבוד לך.
דמגוגיה בגרוש לא עליי.
ואני מבקש שוב, אם אתה לא מסוגל לפתח יושרה בסיסית, או הבנה בסיסית של הנאמר - פשוט אל תגיב לדברים שלי, במישרין או בעקיפין.
Itay כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 13:43״הוכחה נוספת שהמאמן לא יודע לנהל את הסגל״ משמע ההחלטה לא לתת דקות לפרץ מראה על חוסר ידע בניהול סגל (שם בצד את היתר שלא רלוונטי לנושא). מניח שאני לא טועה במה שקראתי, ב״ה יודע לקרוא ולהבין, אשמח שמישהו אחר יתקן אותי אם פירשתי לא נכון את המשפט המאוד ברור הזה.
אם החלטה לא לשתף את אליאל דה בריינה היא ״הוכחה לחוסר הידע בניהול הסגל״ זו בעיניי רדיפה.
שמח שאני לא היחיד שרואה כאן את מסע הציד. לא שרפתי מאמן אחרי חודש אז מצחיק שאתה מדבר על יושרה בסיסית.
פרץ כשחקן חופשי הוא החתמה מאוד לגיטימית, בעמדת ה-10 יש לנו עומק מדומה, ספר רגל פה רגל בחוץ, יוספי גם בסימן שאלה לגבי עתידו וסטויאנוב מקומו אצל רוני לוי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 13:55לדעתי הוא מדבר על ההחלטה להחתים את אליאל פרץ עם שכר גבוה למרות שהוא מגיע בעמדה שיש בה את ספר, יוספי ואפילו את סטויאנוב.
אני אישית לא הבנתי למה פרץ לא נכנס אתמול אחרי הפציעה של גורדנה (או לפחות להעביר את ספר לעמדת ה"10" ולהכניס את אחמד לאגף).
כמה כבר אפשר למשוך ככה?Sir Alex Ferguson כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 13:20הוא קיבל הגרלה מאוד נוחה.
קריית שמונה בלי בית ועם סגל חלש מאוד וסכנין בטרנר.
כרגע הוא צריך לעשות 6 מ 6, והיכולת פחות משנה (בניגוד לאחרים אני עקבי, כתבתי בתקופת ברדה בעונה הקודמת ובתקופת רוני לוי בתחילת העונה שלו וכותב גם עכשיו שיש משחקים שצריך להוציא את הניצחון גם בשיניים וזה יותר חשוב מהכל כי כשמנצחים ויש ביטחון יותר קל להוסיף על הבסיס הקיים גם יכולת טובה יותר).
אחרי זה יש פגרה, כלומר הוא מרוויח עוד זמן גם לחבר את הקבוצה וגם להשלים את ההחתמות שרוצה לקראת המשחק מול מכבי (כשיהיה לו גם זמן להכין את הקבוצה למכבי שאחרי המשחק מולנו עוד צריכה לשחק מול הפועל ירושלים במשחק ההשלמה שלושה ימים אחרי המשחק מולנו כלומר יהיו לה חישובים של דקות ורוטציה ועומסים באותו שבוע ככה שזה עוד יתרון שיש לנו בלו״ז הקיים).