+1
דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי
אתה ציינת במפורש שאתה תשמח שיכבוש נגדנו. אמירה של אוהד?
ואתה גם צבוע כי זה לא פעם ראשונה שמתנהגים כך לזר ובפעמים קודמות העלמת העין כי הוא היה שחקן פח/סתם לא עניין אותך.
אין לי בעיה עם מועדון שעושה צעדים כדי להשתחרר משחקן שלא רוצים. גם שחקנים פועלים בצורה כזאת או אחרת כדי לקבל שחרור.
יש לי בעיה עם זה שמאבדים שחקן מצוין על כלום ושום דבר ומפקירים את העמדה לבדש החלש. מקצועית בלבד.
לא נתקלתי בדבר כזה שמועדון מנסה להעיף שחקן טוב.
לאוהדים במשחק היום, שווה לעודד את קניונס. אולי יעיר מישהו בהנהלה.
אם הוא באמת לא איחר זה יותר מחמור מאוד ואקח את כל הדברים שלי חזרה.
מקצועית לא לשחק איתו זה חוסר הבנה בסיסי, אני חושב שבזה יש פה תמימות דעים.
לא מגזים אם אגיד שהוא היום השחקן קו הכי טוב בליגה. לוותר על אחד כזה במצבנו זה טיפשות לשמה.
מקצועית לא לשחק איתו זה חוסר הבנה בסיסי, אני חושב שבזה יש פה תמימות דעים.
לא מגזים אם אגיד שהוא היום השחקן קו הכי טוב בליגה. לוותר על אחד כזה במצבנו זה טיפשות לשמה.
נראה שגם אתה לא אוהב את המהלך, אבל עדיין קשה לך להעביר ביקורת אמיתית ואתה עוצר את עצמך.Melikson24 כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 07:36אתה ציינת במפורש שאתה תשמח שיכבוש נגדנו. אמירה של אוהד?
ואתה גם צבוע כי זה לא פעם ראשונה שמתנהגים כך לזר ובפעמים קודמות העלמת העין כי הוא היה שחקן פח/סתם לא עניין אותך.
אין לי בעיה עם מועדון שעושה צעדים כדי להשתחרר משחקן שלא רוצים. גם שחקנים פועלים בצורה כזאת או אחרת כדי לקבל שחרור.
יש לי בעיה עם זה שמאבדים שחקן מצוין על כלום ושום דבר ומפקירים את העמדה לבדש החלש. מקצועית בלבד.
שחרר אחי מותר להביע ביקורת על המועדון, ביקורת מטרתה לשפר, כל עוד יש אנשים שמגנים על ההתנהלות ההזויה שאנחנו רואים אל תתפלאו שממשיכים עם זה,
וזה רק יילך ויחמיר. אני מבין שבהתחלה זה לא היה ברור לעין, היו כל מיני דברים מוזרים ודברים שאמרנו כאן ולא האמנתם, אבל כבר מעל לשנה שדברים הופכים לברורים מול העיניים של כולם
ועדיין מסנג'רים פה על המועדון. אז אני אגיד לך משהו, אוהד אמיתי זה אוהד שעוצר את השכונה במועדון שהוא אוהד ולא נותן לזה לגיטימציה, במיוחד שזה עובר את הגבול.
- ForeverRed
אולי הגיע הזמן שתפסיק להגדיר מי אוהד.Melikson24 כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 07:36אתה ציינת במפורש שאתה תשמח שיכבוש נגדנו. אמירה של אוהד?
מותר לאנשים לכעוס. יש פה כאוס.
האיכות של קיניונס היא רק חלק מהסיפור.
אם היו מושיבים אותו בתחילת הקיץ ומסבירים שהמאמן לא בונה עליו, מוציאים מהסגל, מאפשרים למצוא קבוצה ומביאים מחליף ראוי זה היה עובר הרבה יותר חלק בגרון.
מה ההתנהלות הזאת? מי מתנהג ככה?
על שושנאצב מנסים עד עכשיו לגרד כמה שקלים שברור שאף אחד לא ישלם. בינתיים הוא ממשיך לאסוף אדומים. ספר פעם פה, פעם לא. משחק פותח, שלושה בחוץ. כן מוכרים, לא מוכרים. עם אופציה, בלי אופציה. המאמן כן בונה, המאמן לא בונה. פעם זה בשביל קיצוני שמאלי, פעם קשר אחורי. פעם זה סתם כי משעמם. ואת קיניונס הפכו בינתיים לתאום הרשע של גוסוואה. השחקן הכי צבעוני ושמח בסגל. שמן, לא מקצוען. לא שחקן. הכל הולך.
כל הקיץ נשרף וממשיכים להתעסק פה בקקה.
אפס במקצוענות. אפס ביחסי אנוש.
מגיע לנו כל החרא שיבוא עלינו.
ממש. אני השתדלתי להיות מהמחנה האופטימיים, אלו שנותנים צ׳אנס ורוח גבית. כל האירועים מה-24 שעות האחרונות עושים רע.
אין מבוגר אחראי במועדון???
- Melikson24
- Title: CrazyRed
גם אני כועס. אני עדיין לא מייחל לקבוצה שלי להפסיד ובטח שלא "אשמח" שזה יקרה.ForeverRed כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 08:52אולי הגיע הזמן שתפסיק להגדיר מי אוהד.
מותר לאנשים לכעוס. יש פה כאוס.
האיכות של קיניונס היא רק חלק מהסיפור.
אם היו מושיבים אותו בתחילת הקיץ ומסבירים שהמאמן לא בונה עליו, מוציאים מהסגל, מאפשרים למצוא קבוצה ומביאים מחליף ראוי זה היה עובר הרבה יותר חלק בגרון.
מה ההתנהלות הזאת? מי מתנהג ככה?
על שושנאצב מנסים עד עכשיו לגרד כמה שקלים שברור שאף אחד לא ישלם. בינתיים הוא ממשיך לאסוף אדומים. ספר פעם פה, פעם לא. משחק פותח, שלושה בחוץ. כן מוכרים, לא מוכרים. עם אופציה, בלי אופציה. המאמן כן בונה, המאמן לא בונה. פעם זה בשביל קיצוני שמאלי, פעם קשר אחורי. פעם זה סתם כי משעמם. ואת קיניונס הפכו בינתיים לתאום הרשע של גוסוואה. השחקן הכי צבעוני ושמח בסגל. שמן, לא מקצוען. לא שחקן. הכל הולך.
כל הקיץ נשרף וממשיכים להתעסק פה בקקה.
אפס במקצוענות. אפס ביחסי אנוש.
מגיע לנו כל החרא שיבוא עלינו.
- red and white
- Title: Almog
מרגיש מסריח מאוד הסיפור איתו.
אם הוא גם לא איחר כמו שנטען אז זו פשוט התנהלות מטונפת, ואגב אייל רביד צריך להתבייש על הלכלוך שדפק עליו, אפס.
אם הוא גם לא איחר כמו שנטען אז זו פשוט התנהלות מטונפת, ואגב אייל רביד צריך להתבייש על הלכלוך שדפק עליו, אפס.
אמרתי ספציפת שאני ישמח שהוא יבקיע אבל לא אמרתי שנפסידMelikson24 כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 09:08גם אני כועס. אני עדיין לא מייחל לקבוצה שלי להפסיד ובטח שלא "אשמח" שזה יקרה.
אביחי כליף האנליסט משנה שעברה:
׳חמי׳ה חודשים איתו.
מקצוען על. לא איחר ולו פעם אחת לאימון והגיע תמיד לפני לעבוד. יש לו בעיונת עם אחוזי השומן אבל הקשורה למבנה הגוף ולא משהו שפוגע לו במשחק.
אחד השחקנים האיכותיים שעבדתי איתם ושנחתו כאן׳.
ניסיתי לשלוח צילום מסך מרשת X ללא הצלחה אז הקלדתי.
מצער מאוד שנתפסו על חם ומחפיר באותה מידה שזה היחס לשחקנים.
נערך לאחרונה על ידי sumsum ב 26 אוגוסט 2024, 13:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
ראוי לציין גם שהוא חלק מהצוות המקצועי שהביא אותו, וכבר לא במועדון. הוא גם אישר את הטענה לבעיה שדיינר אוהב אלחפורס.sumsum כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 12:54אביחי כליף האנליסט משנה שעברה:
׳חמי׳ה חודשים איתו.
מקצוען על. לא איחר ולו פעם אחת לאימון והגיע תמיד לפני לעבוד. יש לו בעיונת עם אחוזי השומן אבל הקשורה למבנה הגוף ולא משהו שפוגע לו במשחק.
אחד השחקנים האיכותיים שעבדתי איתם ושנחתו כאן׳.
ניסיתי לשלוח צילום מסך מרשת X ללא הצלחה אז הקלדתי.
מצער מאוד שנתפסו על חם ומחפיר באותה מידה שזה היחס לשחקנים.
ועדיין, דיינר חייב לפתוח. לא ביציע, לא בספסל.
מתפלל שזה יקרה במחזור הבא.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
התחרפנות מושלמת. הפועל באר שבע הגדולה מול אחוזי השומן של קיניונס.
שחקן "מדליק" שנתן במצטבר אולי 300 דקןת משחק טובות ואי שיתופו פירושה "אנחנו נשרוף את המועדון".
כולנו מקווים שימשיך אתנו, אבל במקצוענות, אבל גורל הקבוצה מול שיתופו?
שחקן "מדליק" שנתן במצטבר אולי 300 דקןת משחק טובות ואי שיתופו פירושה "אנחנו נשרוף את המועדון".
כולנו מקווים שימשיך אתנו, אבל במקצוענות, אבל גורל הקבוצה מול שיתופו?