sumsum כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 15:57
אתחיל בזה שבאמת אין לנו אלטרנטיבה לבעלים שנתנה יותר ממה שאי פעם מישהו חשב שישקיעו בהפועל באר שבע.
מאידך, תהליכי עבודה לכאורה לא מקצועיים ובסוף קבלת החלטות שעוברת דרך הבעלים לא תוביל למקום טוב.
אנשי מקצוע צריכים להשפיע מקצועית על הישגיהם-לא מצליחים ? תעיפי. אבל אם את מתערבת בתהליך זה כמו לזהם זירת פשע, אין אפשרות לדעת מי אשם ומי אחראי במקרים כאלה, ואני עדין מאוד בדברי.
אני מנסה להבין אותך - אתה בעצם אומר שהכישלון של הצוות המקצועי שהיה פה גם בחלקו של אלונה, כי התערבה מקצועית, לא אפשרה חתימות כמו שרצו הצוות?
מסכים איתך - לא קיבלו סביבה סטרילית. אפשר וצריך וראוי שננתב את הכעס כלפי ההנהלה, וגם כלפי הצוות המקצועי כשהוא נכשל באירופה, ולוקח החלטות הזויות בעיניי כל אוהד שצריך לחוות את ההשתפשפות שלהם בסגל, ושאין חפיפה מקצועית מגורם שנשאר פה. יש פה עשור של עבודה בהקשר הזה.
זה קורה בעוד הרבה מקומות, ביובנטוס למשל קונטה עזב כי טען בהקשר של כשלונות בליגת אלופות "אי אפשר להיכנס למסעדה של מאה דולר עם שטר של 10".
אני לא מנרמל את הכישלון הניהולי במועדון הזה, שאישית כאחד שחשוב לו ואוהב שחקני נוער ובית, המועדון שלנו לוקה מאוד בלשלב צעירים.
ברדה בכישלון שלו עונה שעברה, בגלל שהוא ברדה נשאר למרות פתיחת עונה איומה, הדחה מאירופה, חזרה מהפגרת מלחמה בצורה לוזרית שנשארה עד היום, השפלות בפלייאוף והפסד בגמר גביע לקבוצה שאנחנו צריכים בכל יום למעוך. אם היה לוקח גביע, שהיה נותן לנו להתחיל בליגה אירופית - זה היה עוזר לנו לא מעט, אבל הוא נכשל ולכן הועזב.
אני גם בעד לבקר ולהגיד התנהלות שהיא לא בסדר בכל הזדמנות.
אני מצד שני אוהד בלי שום גילוי נאות שנדרש. אני כבר לא יודע מי פה אוהד, ומי פה מקורב של השחקנים,של ההנהלה כמו הזוי אחד שקפץ פה, אוהדים שהושתלו פה מהשנה האחרונה, של אנשי צוות שהיו, מי היה במועדון ומי חבר של. זה מוריד ממש מהיוקרה של הביקורת שמעבירים על קיניונס למשל אם מתברר שאותו אחד חבר של חבר של מכר של קרוב של מי שהביא אותו.