קינגס קאנגווה
Re: קינגס קאנגווה
דיינר גם החמיר פציעה קלה כשהגיע בינואר.
איפה ההסקת מסקנות איפה? איפה ההתעקשות של הצוות המקצועי? איפה האימונים המשקמים שהיו חוסכים לנו כל כך הרבה פציעות?
מתנ"ס.
איפה ההסקת מסקנות איפה? איפה ההתעקשות של הצוות המקצועי? איפה האימונים המשקמים שהיו חוסכים לנו כל כך הרבה פציעות?
מתנ"ס.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
ידעתי שהיה צריך להוציא אותו ואת דיינר דקה 60.
כולה מקום 7-8 בגביע הטוטו, איזה מנחוסים
כולה מקום 7-8 בגביע הטוטו, איזה מנחוסים
אפשר היה לא לתת לדיינר לשחק בכלל, רק השאיר לנו טעם של עוד וחבל.. בטח ובטח שהוא לא ישחק יותר אצלנו כ׳עקרון׳ של המאמן לכאורה וגורם לנו לאנטי גדול יותר כלפי המאמן וצוותו. זה רק גורם לנו לפקפק במניעיו בהיבט הזה.
האם כבודו בוחן כליות ולב ויודע בוודאות שיש למאמן "עקרון" נגד השחקן או שזה בדיה שהוא המציא במוחו המפותח ודואג להציג אותה כעובדה מוחלטת?
במילים אחרות - פטרו את חברים שלך ומאז אתה בטילט

- ForeverRed
זה מאוד פשוט, ביום שני יש משחק ואם דיינר לא משותף יש פה שיקולים לא ענייניים ושום בלבול ביצים על אחוזי שומן לא יעזור.
כולם רוצים שקיניונס ישחק .ForeverRed כתב: ↑24 אוגוסט 2024, 11:12זה מאוד פשוט, ביום שני יש משחק ואם דיינר לא משותף יש פה שיקולים לא ענייניים ושום בלבול ביצים על אחוזי שומן לא יעזור.
אם זה שיקול ענייני או לא במידה ולא ישחק - נדע בהמשך .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
עקרון? תבדוק אותי שאכן הודיעו לו שלא ישחק יותר שהמאמן לא מעוניין בו כי הוא לא ברמה שהמאמן מחפש (הרמה של בדש ושות׳). לך תבין, אני ב׳טילט׳.
לגבי עניין ה׳חברים שלי׳, אני מניח שלו קוזו היה דופק כמו פטיש למרות שמרכיב הרכבים הזויים כמו שהוא מרכיב, מעלה קו הגנה של כוסילמלם ודופק כל קבוצה ממול-לא היה לי מה לומר וכנראה שלא הייתי אז ב׳טילט׳. רצה הגורל (פוקס, מה אני אגיד לך), שקלטתי את הרעיון שלו עוד במחנה אימונים. ספר וקיניונס אאוט, בדש וכל מישהו אחר (כולל אחמד שמעולם לא שיחק בצד ימין) רק לא קיניונס/ספר. גם היה לי ברור (תבדוק בכתובים), שבשיטת משחק ההזויה של קוזו עם סגל השחקנים הזה (בלוריאן, מזרחי, טיבי וגורדנה האיטיים) לשחק כל כך גבוה ובשיטה שבה יש רק שחקן על שחקן ולא יתרון מספרי בירידה להגנה בגלל עמדות המוצא, זה כמו לשחק עם סכין גילוח על הלשון, שאלה של זמן עד שנקבל את הבומבה. ואכן הבומבה הגיעה נגד קבוצה מאוד חלשה (נגד הקודמת גם בקושי גירדנו מעבר אבל באירופה הכי חשוב לעבור) ופספסנו הזדמנות של פעם באף פעם עם הגרלה באמת קלה מאוד שגם בפלייאוף זו קבוצה של וועדי עובדים מהונגריה. אז סבבה, אז אני תובע את עלבונם של אוהדי הפועל באר שבע שרואים פוטנציאל לשחקן מצויין ובצוות ה׳מקצוע׳י יעשו הכל לומר שזו פאטה מורגנה (קיניונס). לא תשמע אותי מדבר על שושנאצ׳ב שלא משחק, אזי הטיעון שלך נזרק לפח באותו רגע.
לא להתעצבן שאני צודק. אפשר לצחוק עלי (הלוואי) שאתבדה, בינתיים, הטילט הוא שלך.
לא נכנס לאישי ביניכם , אבל יש הרבה במה שאתה אומר.sumsum כתב: ↑25 אוגוסט 2024, 02:04עקרון? תבדוק אותי שאכן הודיעו לו שלא ישחק יותר שהמאמן לא מעוניין בו כי הוא לא ברמה שהמאמן מחפש (הרמה של בדש ושות׳). לך תבין, אני ב׳טילט׳.
לגבי עניין ה׳חברים שלי׳, אני מניח שלו קוזו היה דופק כמו פטיש למרות שמרכיב הרכבים הזויים כמו שהוא מרכיב, מעלה קו הגנה של כוסילמלם ודופק כל קבוצה ממול-לא היה לי מה לומר וכנראה שלא הייתי אז ב׳טילט׳. רצה הגורל (פוקס, מה אני אגיד לך), שקלטתי את הרעיון שלו עוד במחנה אימונים. ספר וקיניונס אאוט, בדש וכל מישהו אחר (כולל אחמד שמעולם לא שיחק בצד ימין) רק לא קיניונס/ספר. גם היה לי ברור (תבדוק בכתובים), שבשיטת משחק ההזויה של קוזו עם סגל השחקנים הזה (בלוריאן, מזרחי, טיבי וגורדנה האיטיים) לשחק כל כך גבוה ובשיטה שבה יש רק שחקן על שחקן ולא יתרון מספרי בירידה להגנה בגלל עמדות המוצא, זה כמו לשחק עם סכין גילוח על הלשון, שאלה של זמן עד שנקבל את הבומבה. ואכן הבומבה הגיעה נגד קבוצה מאוד חלשה (נגד הקודמת גם בקושי גירדנו מעבר אבל באירופה הכי חשוב לעבור) ופספסנו הזדמנות של פעם באף פעם עם הגרלה באמת קלה מאוד שגם בפלייאוף זו קבוצה של וועדי עובדים מהונגריה. אז סבבה, אז אני תובע את עלבונם של אוהדי הפועל באר שבע שרואים פוטנציאל לשחקן מצויין ובצוות ה׳מקצוע׳י יעשו הכל לומר שזו פאטה מורגנה (קיניונס). לא תשמע אותי מדבר על שושנאצ׳ב שלא משחק, אזי הטיעון שלך נזרק לפח באותו רגע.
לא להתעצבן שאני צודק. אפשר לצחוק עלי (הלוואי) שאתבדה, בינתיים, הטילט הוא שלך.
בסופו של יום קוזוך הימר בענק על העונה הזאת (שלנו) ואולי גם על המשך הקריירה שלו.
להתמהמה בלהביא בלם כשאתה יודע שיש לך בקאדר רק את טיבי ובלוריאן להתעקש לשחק כלכך גבוה למחוק את ספר ודייקי ולהקריב הכל בשביל לנסות ליישם את האני מאמין המקצועי שלך
זה יכול להיות אמיץ מאוד וגם מטומטם מאוד. עד כה יצא לו הקטע של המטומטם.
- ForeverRed
זה בעיקר מטומטם מאוד.
דברים היו צריכים להיעשות בהדרגה, תוך התחשבות בחומר הקיים ובהינתן שבתים באירופה על הפרק.
קוזוך הקריב הכל על קרנות האני מאמין שלו (שכל אחד יבחר את סיבותיו - יהירות, שחצנות, חוסר ניסיון) והוא ישלם את המחיר.
דברים היו צריכים להיעשות בהדרגה, תוך התחשבות בחומר הקיים ובהינתן שבתים באירופה על הפרק.
קוזוך הקריב הכל על קרנות האני מאמין שלו (שכל אחד יבחר את סיבותיו - יהירות, שחצנות, חוסר ניסיון) והוא ישלם את המחיר.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
או שלא.
אומנם עפנו במחצית שניה מבישה מול הצ'כים אך בלא מעט דקות ב4 משחקים באירופה כן ראינו תחילתה של טביעת אצבע של המאמן. גם בסגל שעמד לרשותו.
נדרש חיזוק(דיינר חייב לשחק, קאנגווה וגריטה נכנסים לכושר ולעניינים, חזרה של ויטור בעוד כחודש-חודש וחצי ורכש נוסף, בלם זר לכל הפחות) ונדרש מעט איזון ועבודת אימון נוספת.
אומנם עפנו במחצית שניה מבישה מול הצ'כים אך בלא מעט דקות ב4 משחקים באירופה כן ראינו תחילתה של טביעת אצבע של המאמן. גם בסגל שעמד לרשותו.
נדרש חיזוק(דיינר חייב לשחק, קאנגווה וגריטה נכנסים לכושר ולעניינים, חזרה של ויטור בעוד כחודש-חודש וחצי ורכש נוסף, בלם זר לכל הפחות) ונדרש מעט איזון ועבודת אימון נוספת.
אבולוצייה או רבולוצייה...Melikson24 כתב: ↑25 אוגוסט 2024, 09:54או שלא.
כמו שפוראבר כתב תהליך מבצעים בהדרגה, תוך התחשבות בחומר הקיים. אני אישית מאמין בתהליך (אבולוצייה), הוא אימר על רבולוצייה, ובשלב הזה יש כשלון באירופה, שלא ניתן לתיקון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ForeverRed כתב: ↑24 אוגוסט 2024, 11:12זה מאוד פשוט, ביום שני יש משחק ואם דיינר לא משותף יש פה שיקולים לא ענייניים ושום בלבול ביצים על אחוזי שומן לא יעזור.
קוזוך תרגל שני מערכים, בשניהם דייקי לא תורגל כמובן (למרות שבדש עדין סוחב פציעה).
מדובר במאמן מאוד מקובע וגם מאוד יהיר.
אנחנו נראה בדיוק את אותו הרכב וגישה מאירופה.
הרביעייה הקבועה בהגנה, אחמד וחטואל בצדדים, גורדנה, קינגס ובגלל שיוספי פצוע אז אליאל פרץ, ותורג׳מן בהתקפה.
לחץ גבוה, בור באמצע, יתרון מספרי ליריבה בכל התקפות מעבר, ופשוט לקוות שנכבוש יותר מהיריבה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!