רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי sumsum »

ReDo כתב:
20 אוגוסט 2024, 23:09
מקווה מאוד שימצאו את הדרך לפתור את זה כי כישרון יש שם בערימות.

בכל אופן זה מסביר למה קיבל פחות אשראי באירופה.
אז אולי המאמן קצת פחות חסר מושג ממה שקבעו פה.
שמע…אציג טיעון, שאני מקווה שיגרום לכולם לחשוב (בשאיפה).

קיניונס שיחק בהרכב השני עם ספר (לא בעודף משקל כמדומני) ובמשחק ששיחקו יחד נצחנו לדעתי את הנצחון היחיד במחנה. במשחק המדובר קיניונס בישל פעמיים לספר שכבש שלושער. שניהם לא ראו יותר דקות אז (ספר מעט).

המשחק הבא ששיחק, היה נגד טבריה וב׳עגלגלותו׳ לכאורה סיפק משחק נהדר והיה הטוב בשורות הקבוצה. לאחר המשחק הסתובב מי מהצוות המקצועי וסינן לכאורה ׳אמרתי לכם שהוא לא שחקן, הוא לא יראה דשא יותר׳.

למחרת השחקן קיבל הודעה שאינו ברמה שהמאמן מצפה לה ולא מתאים מקצועית ומתבקש למצוא קבוצה אחרת. אולי נמצא לו קבוצה בלאומית?
לא יודע מי יכול לשמוע דבר כזה ולחשוב שיש פה ׳מקצועי׳.

אם היה הולך המאמן הנכבד בצורה מקצועית, חצי מההרכב ששיחק עד כה לא יכול לדרוך רגל (מקצועית) בליגת העל. ועדין מועמדים לפתוח בשבת נגד קרית שמונה.

לאן תלך? באמת-מתחנן, לאן תלך? מה יגיד על ספר? לא מקצוען? אוכל גלידות? אוכל שרימפס? מה הטיעון לוותר על שחקן שהעמיד 8 ו8 בעונה שעברה ואין לך אחר במקומו שייתן את המספרים האלה בעונה שהם טוענים שקשה להביא זרים.🤷🏼‍♂️

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

sumsum כתב:
20 אוגוסט 2024, 23:16

קיניונס שיחק בהרכב השני עם ספר (לא בעודף משקל כמדומני) ובמשחק ששיחקו יחד נצחנו לדעתי את הנצחון היחיד במחנה. במשחק המדובר קיניונס בישל פעמיים לספר שכבש שלושער. שניהם לא ראו יותר דקות אז (ספר מעט).

המשחק הבא ששיחק, היה נגד טבריה וב׳עגלגלותו׳ לכאורה סיפק משחק נהדר והיה הטוב בשורות הקבוצה. לאחר המשחק הסתובב מי מהצוות המקצועי וסינן לכאורה ׳אמרתי לכם שהוא לא שחקן, הוא לא יראה דשא יותר׳.

למחרת השחקן קיבל הודעה שאינו ברמה שהמאמן מצפה לה ולא מתאים מקצועית ומתבקש למצוא קבוצה אחרת. אולי נמצא לו קבוצה בלאומית?

אם היה הולך המאמן הנכבד בצורה מקצועית, חצי מההרכב ששיחק עד כה לא יכול לדרוך רגל (מקצועית) בליגת העל. ועדין מועמדים לפתוח בשבת נגד קרית שמונה.

לאן תלך? באמת-מתחנן, לאן תלך? מה יגיד על ספר? לא מקצוען? אוכל גלידות? אוכל שרימפס? מה הטיעון לוותר על שחקן שהעמיד 8 ו8 בעונה שעברה ואין לך אחר במקומו שייתן את המספרים האלה בעונה שהם טוענים שקשה להביא זרים.🤷🏼‍♂️
תשמע אני לא יודע מה המקור שלך לכך שהודיעו לו שהוא לא בתוכניות.

לגבי ספר, אני אישית אוהב אותו מאוד אבל הבחור רחוק מלהיות קונצנזוס גם פה בפורום.
אחרי שאישרו שישה זרים בעייתי להחזיק שחקן שמתנדנד בין הרכב לספסל. אני סקפטי שהמערכת תצליח להביא משהו יותר טוב אבל זו צריכה להיות השאיפה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
20 אוגוסט 2024, 23:09
מקווה מאוד שימצאו את הדרך לפתור את זה כי כישרון יש שם בערימות.

בכל אופן זה מסביר למה קיבל פחות אשראי באירופה.
אז אולי המאמן קצת פחות חסר מושג ממה שקבעו פה.
לי זה לא מסביר הרבה.
לכאורה מקרה קלאסי של להיות חכם ולא צודק.
שחקן עם גיליון התנהגות נקי לאורך כל הקריירה, יש סיבה שמתנהג בצורה כזאת.
חבל. בסוף ההפסד הוא שלנו כאוהדים ואנחנו אלה שנצטרך להתמודד עם הפיגועים שהצוות הזה ייצר הרבה אחרי שהוא ילך.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
20 אוגוסט 2024, 23:23
לי זה לא מסביר הרבה.
לכאורה מקרה קלאסי של להיות חכם ולא צודק.
שחקן עם גיליון התנהגות נקי לאורך כל הקריירה, יש סיבה שמתנהג בצורה כזאת.
חבל. בסוף ההפסד הוא שלנו כאוהדים ואנחנו אלה שנצטרך להתמודד עם הפיגועים שהצוות הזה ייצר הרבה אחרי שהוא ילך.
תשמע בסוף ברדה ידע טוב מאוד איך להתנהל עם שחקנים כאלה.
חטואל, ז'וסוואה (כמנהל מקצועי) אלחמיד, דיינר. שחקנים כיבדו אותו מאוד.
אם הגיע צוות חדש והוא לא סופר אותם לא יודע כמה אפשר להאשים אותם בזה.

מה שהתכוונתי במסביר זה את העובדה שלא פתח בהרכב.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

sumsum כתב:

שמע אני לא יודע אם הדברים על קניונס נכונים אבל אני לא אופתע אם כן.
כי אני שמעתי את זה עוד מהמחנה אימונים שהיה איתו בלאגן וצעקות של הצוות המקצועי, רשמתי את זה פה גם לפני חודש.
הזיה. ועדיין אני אומר, הצוות והמאמן לא אשמים ולא יהיו אשמים בכלום מבחינתי. מי שהביא אותם אשם ועושה את כל הטעויות האפשריות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
20 אוגוסט 2024, 23:27
תשמע בסוף ברדה ידע טוב מאוד איך להתנהל עם שחקנים כאלה.
חטואל, ז'וסוואה (כמנהל מקצועי) אלחמיד, דיינר. שחקנים כיבדו אותו מאוד.
אם הגיע צוות חדש והוא לא סופר אותם לא יודע כמה אפשר להאשים אותם בזה.

מה שהתכוונתי במסביר זה את העובדה שלא פתח בהרכב.
תשמע, קשה לי לקבל את זה.
ניהול סגל והתנהלות מול שחקנים זה חלק מאוד מרכזי בעבודה של מאמן. מי שאין לו את זה ולא מבין שלא כולם אותו דבר, שיש שחקנים שצריך לגשת אליהם אחרת כדי להרוויח אותם - נמצא במקצוע הלא נכון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

sumsum כתב:

מקווה שזה לא נכון אחי כי מה שאתה מתאר פה מאוד חמור

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

די ברור שמתחילת הקיץ נאמר לכל הזרים (ולמקסימו) שהם צריכים לחפש לעצמם קבוצה.
אימראן מצא קבוצה ועזב.
מקסימו קיבל פיצוי ועזב.
פוקו עשה דין לעצמו והחליט שאם לא רוצים אותו הוא לא מגיע למחנה אימון (אולי כדאי להפעיל לחץ על המועדון שישחררו אותו ויתנו לו פיצוי) מה שהוביל בסוף לשחרור שלו בחינם ועם פיצוי.
ספר, ארתור ודייקי לדעתי עדין מחפשים קבוצה חדשה כשכל אחד והסיפור שלו (ספר למשל צריך למצוא קבוצה שתרכוש או תשאל אותו עם אופציה).
האם השחקנים צריכים להתנהג באופן מקצועני? ברור.
האם אפשר להתעלם מהעובדה ששחקן הוא גם בן אדם ושיש כאלה שמגיבים אחרת כשפוסלים אותם בטח כשעושים את זה מראש? לא.

אני כתבתי עוד בתחילת המשחקים באירופה, שהשילוב של היהירות עם חוסר מקצועיות (פסילה של 5 זרים רק כי הם של המאמן הקודם בקיץ שקשה להביא זרים עד כדי שכבר בודקים זרים מהליגה כולל כאלה שהם מאוד בינונים) יביא אותנו להדחה מאירופה למרות ההגרלה הנוחה וגם יפגע בנו בליגה, כי מי שחושב שהוא ימצא בליגה או בסיטואציה הביטחונית הנוכחית זר טוב מדייקי הוא יהיר ולא מקצועי בעבודה שלו, לא פחות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 אוגוסט 2024, 23:57
די ברור שמתחילת הקיץ נאמר לכל הזרים (ולמקסימו) שהם צריכים לחפש לעצמם קבוצה.
אימראן מצא קבוצה ועזב.
מקסימו קיבל פיצוי ועזב.
פוקו עשה דין לעצמו והחליט שאם לא רוצים אותו הוא לא מגיע למחנה אימון (אולי כדאי להפעיל לחץ על המועדון שישחררו אותו ויתנו לו פיצוי) מה שהוביל בסוף לשחרור שלו בחינם ועם פיצוי.
ספר, ארתור ודייקי לדעתי עדין מחפשים קבוצה חדשה כשכל אחד והסיפור שלו (ספר למשל צריך למצוא קבוצה שתרכוש או תשאל אותו עם אופציה).
האם השחקנים צריכים להתנהג באופן מקצועני? ברור.
האם אפשר להתעלם מהעובדה ששחקן הוא גם בן אדם ושיש כאלה שמגיבים אחרת כשפוסלים אותם בטח כשעושים את זה מראש? לא.

אני כתבתי עוד בתחילת המשחקים באירופה, שהשילוב של היהירות עם חוסר מקצועיות (פסילה של 5 זרים רק כי הם של המאמן הקודם בקיץ שקשה להביא זרים עד כדי שכבר בודקים זרים מהליגה כולל כאלה שהם מאוד בינונים) יביא אותנו להדחה מאירופה למרות ההגרלה הנוחה וגם יפגע בנו בליגה, כי מי שחושב שהוא ימצא בליגה או בסיטואציה הביטחונית הנוכחית זר טוב מדייקי הוא יהיר ולא מקצועי בעבודה שלו, לא פחות.
אני לא יודע אם הוא פוסל אותם כי הם היו "של המאמן הקודם". הרי מספרים שבפגישה עם אלונה הוא הבטיח שאפשר להוציא הרבה יותר מהסגל הנוכחי.
על חלקם יכול להיות שהוא לא רצה ואולי גם הבין תוך כדי שהם לא ברמה ובצדק. בכל אופן אם הוא חושב שכולם לא מתאימים אני איתו לגמריי.
חוץ מלופז וקצת קניונס (ועדיין חושב שלא ראינו מספיק) כל הזרים שהיו חלשים. ככה זה שאתה מחפש סחורה בינונית כי אלה המשאבים שנותנים לך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

sumsum כתב:

מאיפה אתה יודע שהודיעו לו? רק אתה יודע ואף עיתונאי לא יודע על זה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

דיינר חייב לראות דקות אבל שיתעודד בקצב הזה קוז לא יאמן אותנו עוד הרבה זמן
:צעיף:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ran כתב:
21 אוגוסט 2024, 00:02
אני לא יודע אם הוא פוסל אותם כי הם היו "של המאמן הקודם". הרי מספרים שבפגישה עם אלונה הוא הבטיח שאפשר להוציא הרבה יותר מהסגל הנוכחי.
על חלקם יכול להיות שהוא לא רצה ואולי גם הבין תוך כדי שהם לא ברמה ובצדק. בכל אופן אם הוא חושב שכולם לא מתאימים אני איתו לגמריי.
חוץ מלופז וקצת קניונס (ועדיין חושב שלא ראינו מספיק) כל הזרים שהיו חלשים. ככה זה שאתה מחפש סחורה בינונית כי אלה המשאבים שנותנים לך.

חלשים ביחס למה?
כולם דיברו שנה שעברה על כדורגל מוגבל וספר עשה בו 8 בישולים (הכי הרבה בליגה) ו 8 שערים (הכי הרבה אחרי חטואל).
תגיד לי שעם יוספי ופרץ הוא מיותר ושיש עמדות חשובות יותר לחיזוק של זר (כשיש סיבה למה יוספי נשאר ופרץ הגיע, בדיוק בגלל שמתחילת הקיץ לא רצו את ספר), אבל יוספי הגיע פצוע ופרץ בלי כושר משחק, אז אתה אומר טוב נו ספר אחרי שלושער במשחק האחרון ששותף יפתח ואתה מקבל במקום פעם סטויאנוב ופעם אליאס כ״10״ לפניו!
אתה רואה כאן צ׳אנס אמיתי?
ספר בישל לך את השער שהעלה אותך שלב לאירופה ואחריו שוב העלים אותו.

להעדיף את בדש האדיש, הפציע והחלש על דייקי זה צ׳אנס אמיתי?
לא לשתף אותו בשני המשחקים הכי חשובים שלך באירופה למרות שבדש פצוע וגם כשאחמד יוצא להכניס את פרץ ולא לתת לדייקי אפילו דקה?

אני רואה כדורגל כבר מעל ל-30 שנה, בכמויות, ותאמין לי שאני יודע לזהות מקילומטר מגמות, והמגמה כאן הקיץ היא למחוק את כל המורשת של המאמן הקודם, החל מכל אנשי הצוות שעבדו איתו כולל עובדי מועדון שהיו כאן שנים ועד לזרים שהוא החתים בשנה שעברה.
יש אנשים יהירים שחושבים (ואפשר היה לראות את זה בציטוטים של קוזוך עוד לפני שאימן כאן דקה) שהם טובים משמעותית ממה שהיה קודם ומוחקים בקלות כל מה שהיה קודם.
וראינו את זה גם בהרכבים של קוזוך שלא השתנו לא משנה מה הלך במגרש וגם את שיטת המשחק שלו שלא משנה מה הולך במגרש לא משתנה גם אם זה נגד המשחק עצמו.
ואלה הדברים שאוהדי נתניה כתבו עליו אחד לאחד בקיץ כששמעו שהוא חתם כאן.

״המזל״ שלנו שבגלל המלחמה (ולדעתי גם עבודה לקויה) הצוות המקצועי לא מצליח להנחית זרים אז דייקי עדין כאן, אבל די ברור לאור ההתנהלות איתו הקיץ שבסיטואציה אחרת כבר מזמן נוחת כאן זר במקומו והוא מקבל את השחרור.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
20 אוגוסט 2024, 23:47
תשמע, קשה לי לקבל את זה.
ניהול סגל והתנהלות מול שחקנים זה חלק מאוד מרכזי בעבודה של מאמן. מי שאין לו את זה ולא מבין שלא כולם אותו דבר, שיש שחקנים שצריך לגשת אליהם אחרת כדי להרוויח אותם - נמצא במקצוע הלא נכון.
אני מסכים איתך לגמרי. זה המחיר שמשלמים על מאמן חסר ניסיון בקבוצה גדולה והתמודדות עם כוכבים. גם בכר היה ככה בתחילת דרכו וזכורים לנו טוב מאוד הקצרים שהיו לו עם ברדה טוני ועוד. האם יש לו את זה או אין לו? לא יודע מוקדם לשפוט. זמן בטוח שאין לו.

עם זאת, אני לא שוכח שלא מדובר בז'וסוואה או נוואקמה.
דיינר שחקן מוכשר מאוד, שלא הראה שום יציבות לאורך זמן אצלנו או במהלך שאר הקריירה שלו והוא כבר בן 27. הגיע כסימן שאלה והוא עדיין כזה, ושום יכולת טובה במשחק אימון נגד טבריה לא תשכנע אותי אחרת.

אלמלא היכולת העלובה של המועדון להביא שחקנים ברמה לא הייתי בוכה אם היה עוזב.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

ReDo כתב:
21 אוגוסט 2024, 00:20
אני מסכים איתך לגמרי. זה המחיר שמשלמים על מאמן חסר ניסיון בקבוצה גדולה והתמודדות עם כוכבים. גם בכר היה ככה בתחילת דרכו וזכורים לנו טוב מאוד הקצרים שהיו לו עם ברדה טוני ועוד. האם יש לו את זה או אין לו? לא יודע מוקדם לשפוט. זמן בטוח שאין לו.

עם זאת, אני לא שוכח שלא מדובר בז'וסוואה או נוואקמה.
דיינר שחקן מוכשר מאוד, שלא הראה שום יציבות לאורך זמן אצלנו או במהלך שאר הקריירה שלו והוא כבר בן 27. הגיע כסימן שאלה והוא עדיין כזה, ושום יכולת טובה במשחק אימון נגד טבריה לא תשכנע אותי אחרת.

אלמלא היכולת העלובה של המועדון להביא שחקנים ברמה לא הייתי בוכה אם היה עוזב.
29 :)

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
21 אוגוסט 2024, 00:16
חלשים ביחס למה?
כולם דיברו שנה שעברה על כדורגל מוגבל וספר עשה בו 8 בישולים (הכי הרבה בליגה) ו 8 שערים (הכי הרבה אחרי חטואל).
תגיד לי שעם יוספי ופרץ הוא מיותר ושיש עמדות חשובות יותר לחיזוק של זר (כשיש סיבה למה יוספי נשאר ופרץ הגיע, בדיוק בגלל שמתחילת הקיץ לא רצו את ספר), אבל יוספי הגיע פצוע ופרץ בלי כושר משחק, אז אתה אומר טוב נו ספר אחרי שלושער במשחק האחרון ששותף יפתח ואתה מקבל במקום פעם סטויאנוב ופעם אליאס כ״10״ לפניו!
אתה רואה כאן צ׳אנס אמיתי?
ספר בישל לך את השער שהעלה אותך שלב לאירופה ואחריו שוב העלים אותו.

להעדיף את בדש האדיש, הפציע והחלש על דייקי זה צ׳אנס אמיתי?
לא לשתף אותו בשני המשחקים הכי חשובים שלך באירופה למרות שבדש פצוע וגם כשאחמד יוצא להכניס את פרץ ולא לתת לדייקי אפילו דקה?

אני רואה כדורגל כבר מעל ל-30 שנה, בכמויות, ותאמין לי שאני יודע לזהות מקילומטר מגמות, והמגמה כאן הקיץ היא למחוק את כל המורשת של המאמן הקודם, החל מכל אנשי הצוות שעבדו איתו כולל עובדי מועדון שהיו כאן שנים ועד לזרים שהוא החתים בשנה שעברה.
יש אנשים יהירים שחושבים (ואפשר היה לראות את זה בציטוטים של קוזוך עוד לפני שאימן כאן דקה) שהם טובים משמעותית ממה שהיה קודם ומוחקים בקלות כל מה שהיה קודם.
וראינו את זה גם בהרכבים של קוזוך שלא השתנו לא משנה מה הלך במגרש וגם את שיטת המשחק שלו שלא משנה מה הולך במגרש לא משתנה גם אם זה נגד המשחק עצמו.
ואלה הדברים שאוהדי נתניה כתבו עליו אחד לאחד בקיץ כששמעו שהוא חתם כאן.

״המזל״ שלנו שבגלל המלחמה (ולדעתי גם עבודה לקויה) הצוות המקצועי לא מצליח להנחית זרים אז דייקי עדין כאן, אבל די ברור לאור ההתנהלות איתו הקיץ שבסיטואציה אחרת כבר מזמן נוחת כאן זר במקומו והוא מקבל את השחרור.
אתה לא עוצר אה?

שלח תגובה