רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
20 אוגוסט 2024, 18:17
העליהום על קוז׳וק באמת מוגזם כי הוא לא פונקציה בכלל אם אני מתייחס לכלל הביקורת שלי על המועדון. הוא אולי מעצבן בניהול משחק כזה או אחר או בחילוף פה ושם אבל הוא רק הסימפטום.
הבעיה שלי היא שהפועל באר שבע מתנהלת כמו חוג של כיוונים. המועדון עם האמביציה, החזון והסטנדרטים שהיה פה לפני כמה שנים הפך לכזה שכל אחד יכול לשחק או לאמן בו בלי שום סטנדרט.
בעיניי בהדחה הביזיונית הזאת קוז׳וק הוא האשם הקטן, אשם בעיקר מי שממנה מאמן חסר ניסיון במעמדים שחשובים למועדון ומי שנותן יד לבניית סגל פשוט מזעזע ונכשל ברכש שנים בלי לשנות את הצורה בה מתקבלות החלטות במועדון.

קודם כל ולפני הכל להנהלה
מסכים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 אוגוסט 2024, 18:57
מסבירים לך שיש מנהלת טכנית/מנהלת מקצועית אבל אתה לא מוכן לקבל את זה.
תודה על ההסבר.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 אוגוסט 2024, 17:35
שובל, שנה שעברה שיתפו את דייקי מוקדם מידי ועד שנכנס לעניינים הוא נפצע ונעדר לתקופה.
אם אתה עכשיו פותח בהרכב עם שחקן שאין לו כושר גופני מספק, אתה מגדיל משמעותית את הסיכוי שלו לפציעה ואז מה עשית? איבדת אותו לכמה שבועות ואולי אפילו יותר ואז שוב הוא מתחיל מאפס וצריך לצבור כושר גופני (ושוב המקרה של דייקי שנה שעברה הוא דוגמא מצוינת, כי בלי הפציעה הוא היה מקבל דקות משמעותיות הרבה לפני ואז גם הסימן שאלה הקטן שיש היום לחלק מהאוהדים איתו לא היה).
אז אני מעדיף לא לסכן את גריטה ושיפתח כשהוא מסוגל לכך מבחינה פיזית.
אתה מעלה נקודות נכונות. לגבי השאלה אם דיינר היה מקבל יותר דקות אילולא נפצע, לא בטוח שזה מקרה דומה. דיינר חתם ב-5 בפברואר, אחרי עונה סדירה בקולומביה שהסתיימה בדצמבר. גריטה, לעומת זאת, שיחק עד מאי והשתתף במשחקים גם ביולי, ממש לפני החתמתו. אין לי מידע אם הם המשיכו להתאמן במהלך הפגרה או מה היסטוריית הפציעות שלהם, וזה מידע קריטי שחשוב שהצוות הרפואי יידע.

לגבי הפציעה של דיינר:
הוא שותף ל-10 דקות נגד נתניה ב-11 בפברואר.
לא שותף בכלל נגד מכבי פתח תקווה ב-17 בפברואר.
שותף ל-20 דקות נגד מכבי תל אביב ב-24 בפברואר.
שותף ל-32 דקות נגד טבריה ב-28 בפברואר ונפצע במפשעה בעקבות קרן שהוציא.
הוא נח במשך שבוע, ולאחר מכן שותף ל-11 דקות ב-11 במרץ. משם לא שותף עד ה-3 באפריל עקב החמרה בפציעה הראשונית, בין אם במשחקים ובין אם באימונים.
דיינר פתח בפעם הראשונה ב-7 באפריל ושיחק 58 דקות בהפסד 1-0 לריינה.
לא שותף מול מכבי תל אביב ב-15 באפריל.
נכנס כמחליף ל-28 דקות נגד מכבי חיפה ב-20 באפריל.
פתח בפעם השנייה נגד נתניה בחצי הגמר ב-24 באפריל.
פתח ושיחק 90 דקות ב-29 באפריל.
פתח ושיחק 80 דקות ב-4 במאי.
פתח ושיחק 83 דקות נגד ריינה ב-9 במאי ואז נפצע לקרע קטן בשריר האחורי ולא היה כשיר במאה אחוז לגמר.

גריטה חתם ב-6 באוגוסט והצטרף מיד לשבוע אימונים של הקבוצה בחו"ל, וב-18 באוגוסט שותף כבר ל-28 דקות.

לגבי דיינר, נראה שהוא הגיע בכושר ירוד והקצב שהוטל עליו היה כנראה מוגזם, מה שגרם לפציעתו. ייתכן שאם היו משלבים אותו בהדרגה, הוא עדיין היה נפצע, או שאולי לא היה מקבל הזדמנות כלל. למרות זאת, כשקיבל את ההזדמנות, הוא פרח, אבל העומס היה גדול מדי עליו. אני מקווה שבעתיד ינהלו את העומס בצורה חכמה יותר, במיוחד עם השיטה האינטנסיבית של רן.
אין לי גישה לנתוני ה-GPS שלו או של פול, ולכן קשה להשוות ביניהם, במיוחד כשהם מגיעים מרקע שונה. ממה שראיתי במשחק, הוא נראה חלוד, אבל בהחלט מוכן לפתוח.

שורה תחתונה - אם אני שם את עצמי בנעליים של רן, גריטה חייב לפתוח. ההבדל בינו לבין תורג'מן יהיה משמעותי, והשדרוג שהוא מביא יאפשר לנו לשחק בצורה זהירה יותר ועדיין להיות מסוכנים מקדימה. גריטה גם עונה על הבעיה שיושבים עלייך ואין לך כלים מקדימה להכות אותם, גם קבוצות קטנות כמו חדרה. עם תורג'מן, אנחנו חייבים להפקיר את ההגנה ולתקוף בכל הכוח כדי שהוא יצליח להיות פקטור. אלון אמנם התאמן ונראה טוב פיזית, אבל הוא עדיין מחמיץ מצבים קריטיים ולא מהווה איום משמעותי ליריבה, מעט מדי פעולות, לא מספיק טוב במאבקים.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

dor69 כתב:
20 אוגוסט 2024, 18:17
העליהום על קוז׳וק באמת מוגזם כי הוא לא פונקציה בכלל אם אני מתייחס לכלל הביקורת שלי על המועדון. הוא אולי מעצבן בניהול משחק כזה או אחר או בחילוף פה ושם אבל הוא רק הסימפטום.
הבעיה שלי היא שהפועל באר שבע מתנהלת כמו חוג של כיוונים. המועדון עם האמביציה, החזון והסטנדרטים שהיה פה לפני כמה שנים הפך לכזה שכל אחד יכול לשחק או לאמן בו בלי שום סטנדרט.
בעיניי בהדחה הביזיונית הזאת קוז׳וק הוא האשם הקטן, אשם בעיקר מי שממנה מאמן חסר ניסיון במעמדים שחשובים למועדון ומי שנותן יד לבניית סגל פשוט מזעזע ונכשל ברכש שנים בלי לשנות את הצורה בה מתקבלות החלטות במועדון.

קודם כל ולפני הכל להנהלה
מדויק

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

sumsum כתב:
20 אוגוסט 2024, 15:26
וקללות כמו ששמעון קילל, אני משאיר את זה עבורו, מעיד עליו יותר משמעיד עלי.
זה שלו.
אין לי כוח להיכנס להכל.
בויכוח על קוז'וך אני מסרב להשתתף רק כי אני באמת טוען שהוא פיון בתוך בעיה הרבה יותר גדולה כמו שאמרו פה אחרים ואמרתי אני מספיק, גם אם הוא (ללא ספק) פחות טוב ממה שהיה לנו ביד.

רק אתייחס לחלק הזה שציטטתי - זה לגמרי לא של שמעון. אם הצלחת להביא אחד כמוהו להגיב ככה זה גם שלך. לטנגו צריך 2.
אני לא בא להתווכח עם הדעות שלך, כנראה שגם מסכים עם רובן. אם הייתי יודע שמה שאתה מפיץ זה פייק גם לא היינו נותנים לזה מקום.
אבל הסגנון - הסגנון חייב להיות אחר. אמירות מתנשאות ויהירות זה כנראה הדבר שיכול להוציא כל אדם ממוצע מאיזון ואין לזה מקום פה.
לא בא לחנך אותך חלילה, זה לא ממקומי. רק שתשמור על המקום הזה נקי גם אתה.
כולם רוצים פה את אותו הדבר, גם אם הדרך נראית הפוכה לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

שמעון א כתב:
20 אוגוסט 2024, 16:44
לא מבקר אותם? כל היום אתה זורק פה עקיצות לכל עבר, לכל משתמש, על זה שאין לנו מושג, ילדים.
רק אתה רואה את הנולד ומחלק לנו בחינם תמרורי אזהרה ואנחנו "מתעלמים". "בת יענה".
למרות שתחזור אחורה לטופיקים ותראה שיותר 90% מהמשתמשים מסכימים איתך בכל מילה(כולל אני) שאתה כותב מקצועי. רק מסתייגים מהדרך והצורה הארסית שאתה כותב את הדברים.
אם משתמש חושב שלהביא את קוזוך היה טעות, אז זה לא אומר שהוא ימשיך ללכלך עליו עד שהוא ימות. אני מנסה להתקדם, כי אין מה לעשות, זאת הבחירה של הבעלים, ומנסה להתייחס מקצועית לדברים, למרות שאני לא מסכים עם מה שהוא עושה, או ההנהלה עושה. וכל אחד פה לא מסכים!!!!!!
ומה אני בכלל צריך לעשות עם תמרורי האזהרה האלה? כאילו עכשיו אני צריך לארוז תיק וללכת לרסס כתובות נאצה על החומה בבית של אלונה וקוזוך.

אמנם אני לא מבין כדורגל לעומק כמוך או כמו אחרים. אמנם אין לי עין חדה לשחקנים או מאמנים.
אבל מבטיח לך שאני אוהב את הפועל ב"ש לא פחות ממך או כל אחד אחר פה. וכואב לי המצב לא פחות מאף אחד אחר פה.

אני הרבה זמן בפורום הזה. זה חלק מהחיים שלי כבר הרבה מאוד שנים. בבית, בעבודה, בשירותים, אפילו באצטדיון תוך כדי משחק.
לא זוכר שהתפוצצתי ככה כמו אתמול אי פעם.
הרגשתי שאני לא יכול יותר.

אני מצטער על המילים שלי אליך אתמול.
מצטער על העקיצה לאליק וידידאל.
ומצטער שהסרחתי את הפורום עם קללות.
שמעון, אני כמו רבים אחרים אוהד, אוהד במשך 40 שנה, שבדיעבד הייתי מעדיף לא לדעת מה שאני יודע. אם תקח את תגובותיי בשנים האחרונות (פחות פעיל כאן, מסיבות שונות) אני תמיד אמרתי וצידדתי בצוות אימון זר. אין לי מניות במותג שנקרא ׳אליניב ברדה׳ ואני חשבתי ועודני חושב שזו הייתה טעות מרה וחמורה עבורו לרדת אל הקווים בגלל שהסוף שהגיע היה בלתי נמנע בתרבות הארגונית של המועדון ובתנאים שידענו שיווצרו כמו שנוצרו עבור מאמן מעוטר יותר כמו ברק בכר בעבר ולא חשבתי שליניב יזכה לסיום מכובד יותר-בדיעבד לא הייתי רחוק מהאמת.

בשיחותי עם אליניב במשך השנים האחרונות מאז שמונה למאמן (לא שיחות על בסיס יומי/חודשי) הצעתי לו (בדיעבד הצעה סבירה +) לרדת מהבמה בתום העונה השניה כאשר היה ברור שאין תנאים להשיג יותר ממה שהשיג בשנתיים ויש רק מה להפסיד בסיטואציה שנוצרה (חוסר נכונות לקפיצת מדרגה תקציבית מחד וציפיות לא ריאליות מאידך). בדיעבד צדקתי ובאופן שבה שהתגלגלה לה העונה האחרונה לא הותירה ספק בטח ובטח שאין תמיכה מהבעלים להמשיך שכך זה יגמר (כפי שהסתיימה לה המערכת יחסים). מאמן צריך להרגיש גב מהבעלים, תמיכה בו מבחינת אמירה ברורה, וכזו לא הגיע במהלך העונה האחרונה גם ברגעים קשים. מיטיבי לכת יגידו ׳זה שלא פיטרה אותו בתקופה הקשה זו תמיכה׳ אבל מאידך גם בתקופה המעולה שלו עם 11 נצחונות רצופים, לא היו פוסטים תומכים ונרגשים, לא הייתה תחושה שהבעלים ממש ׳בקטע׳.

אליניב צדק כאשר ביקש להתאים את הציפיות לרמת התקציב ובפועל להוריד לחץ מיותר שגורם לציפיות יתר גם בקהל וגם בתקשורת והוביל לתחושת מחנק שכל משחק שלא דורסים, אכזבה. בכל ליגה בעולם הקבוצה עם התקציב השלישי בגודלו (מכובד, אין בי שבב טענה לבעלים על השקעתה, לא עכשיו ולא במשך השנים) לא תתמודד על כל התארים בכל עונה. קבוצות בסדר גודל שלנו זקוקות לעונה יוצאת דופן מחד, ועונות גרועות להפליא של יריבותיה בצמרת הטבלה מאידך בשביל לטרוף תארים.

נכון, ניתן להתווכח על איכות הכדורגל לכאן ולכאן ורבים, ביניהם גם אני לא ׳נהניתי׳ בלשון המעטה מאיכות הכדורגל או מהעונה בכללה. מכיוון שאני מכיר גם במה שנעשה מאחורי הקלעים (לא דרך אליניב אגב)-ידעתי שלעת עתה לא ניתן כנראה לעשות הרבה יותר (יותר זה עניין יחסי). כאשר מונה קוזו, לתומי חשבתי שלא מדובר בבשורה אך שתקתי, מי אני ומי שמי להחליט/להמליץ או להתחיל קמפיין נגדו ומי באמת מקשיב לתהיות לבי. כאשר ראיתי את מעשיו, החל ממחנה האימונים בתיבול מידע שהבנתי מבתוך המערכת, לאשורו-הבנתי כי המאמן בכל תחום מנסה להמציא את הגלגל (זה שלו, זו הקריירה שלו). דבר נוסף לדבר, עוד מהלך מטומטם ברור שלא יסתיים טוב נדבק למהלכים נוספים שפשוט באמת, קשה מאוד להכיל.

השיא היה עניין קיניונס, אני עומד על כך שנעשתה לו שיחה שבה הובהר לו, ׳אתה לא בתכניות המקצועיות, המאמן לא מחזיק ממך מקצועית ומבקשים שתמצא קבוצה׳. זאת אחרי משחק ברור לכל פיסח ועיוור (מחילה עם הקבוצות השונות) שמדובר בשחקן אולי הכי איכותי בסגל, ובתקופה שלהביא זרים זו משימה לא פשוטה (לטענתו אגב) הטירוף גואה וזה בער בי שמהלכים כאלה פשוט מחריבים כל מה שניתן לגייס מהעונה הזו. זאת בתיאום עם דברים שגם אני שחקן לשעבר במחלקת הנוער של הקבוצה על אף איני בעל תעודת פרו, מבין לגבי תכניותיו המקצועיות של המאמן ושיטת משחקו ביחס לסגל הקיים, ושומע את זה באיחור של חודשיים מתומר קשטן בשידור. שומע ומתפלץ (מופקר/הרפתקני).

אני מתנצל בפני באי הפורום אם זה הגיע בתדירות גבוהה מדי, אינטנסיביות גדולה מהרצוי-אבל זה בהחלט בער בי ומגיע ממקום לא של ׳אני נוקם את נקמתו של אליניב׳. אליניב לא צריך את עזרתי, וכל בר דעת מבין שכל עוד אלונה היא הבעלים, אין לו מקום לחזור. לו אלונה הייתה מביאה בשורה, ובהמשך לדבריה כי ׳אינה מתכוונת להנמיך ציפיות׳ הייתה מביאה הנה בשורה של צוות זר, שישדרג את מערכי המועדון, (לא קרה/קורה/יקרה) הייתה נחה עלי דעתי. אז אני כמו רבים אחרים מבין שיש פה החתמה של מאמן חסר נסיון בכל תחום אפשרי, בניית סגל, ניהול סגל גדול, אימון באירופה (בכל אלה ברק בכר התנסה בקרית שמונה עם עזרתו של איזי) והגיע בתקציבים נמוכים יותר למקומות השני והשלישי (גביע, בונוס אבל גם אלי כהן זכה בגביע כפי שמשה אוחיון טורח לציין תכופות לכן הייתה ההחלטה להחתימו סבירה לכל הפחות.

אז מי שרוצה לפרוט את דברי אלה ולהבין ממה שאני כן יכול לשתף, שהדאגה שלי לא מונעת מנקמה, אני לא בן אדם כזה-יבורך. מי שרוצה לראות זאת כ׳עסקנות׳, אז אני מוכן בשמחה לחזור לימים של הנסיעות למשחקי חוץ זניחים ולשבת בשער 6 עם סבא שלי עם הטרנזיסטור ולשמוע שירים ושערים.

רק טוב, ורק הצלחות להפועל באר-שבע.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

sumsum כתב:
20 אוגוסט 2024, 21:51
שמעון, אני כמו רבים אחרים אוהד, אוהד במשך 40 שנה, שבדיעבד הייתי מעדיף לא לדעת מה שאני יודע. אם תקח את תגובותיי בשנים האחרונות (פחות פעיל כאן, מסיבות שונות) אני תמיד אמרתי וצידדתי בצוות אימון זר. אין לי מניות במותג שנקרא ׳אליניב ברדה׳ ואני חשבתי ועודני חושב שזו הייתה טעות מרה וחמורה עבורו לרדת אל הקווים בגלל שהסוף שהגיע היה בלתי נמנע בתרבות הארגונית של המועדון ובתנאים שידענו שיווצרו כמו שנוצרו עבור מאמן מעוטר יותר כמו ברק בכר בעבר ולא חשבתי שליניב יזכה לסיום מכובד יותר-בדיעבד לא הייתי רחוק מהאמת.

בשיחותי עם אליניב במשך השנים האחרונות מאז שמונה למאמן (לא שיחות על בסיס יומי/חודשי) הצעתי לו (בדיעבד הצעה סבירה +) לרדת מהבמה בתום העונה השניה כאשר היה ברור שאין תנאים להשיג יותר ממה שהשיג בשנתיים ויש רק מה להפסיד בסיטואציה שנוצרה (חוסר נכונות לקפיצת מדרגה תקציבית מחד וציפיות לא ריאליות מאידך). בדיעבד צדקתי ובאופן שבה שהתגלגלה לה העונה האחרונה לא הותירה ספק בטח ובטח שאין תמיכה מהבעלים להמשיך שכך זה יגמר (כפי שהסתיימה לה המערכת יחסים). מאמן צריך להרגיש גב מהבעלים, תמיכה בו מבחינת אמירה ברורה, וכזו לא הגיע במהלך העונה האחרונה גם ברגעים קשים. מיטיבי לכת יגידו ׳זה שלא פיטרה אותו בתקופה הקשה זו תמיכה׳ אבל מאידך גם בתקופה המעולה שלו עם 11 נצחונות רצופים, לא היו פוסטים תומכים ונרגשים, לא הייתה תחושה שהבעלים ממש ׳בקטע׳.

אליניב צדק כאשר ביקש להתאים את הציפיות לרמת התקציב ובפועל להוריד לחץ מיותר שגורם לציפיות יתר גם בקהל וגם בתקשורת והוביל לתחושת מחנק שכל משחק שלא דורסים, אכזבה. בכל ליגה בעולם הקבוצה עם התקציב השלישי בגודלו (מכובד, אין בי שבב טענה לבעלים על השקעתה, לא עכשיו ולא במשך השנים) לא תתמודד על כל התארים בכל עונה. קבוצות בסדר גודל שלנו זקוקות לעונה יוצאת דופן מחד, ועונות גרועות להפליא של יריבותיה בצמרת הטבלה מאידך בשביל לטרוף תארים.

נכון, ניתן להתווכח על איכות הכדורגל לכאן ולכאן ורבים, ביניהם גם אני לא ׳נהניתי׳ בלשון המעטה מאיכות הכדורגל או מהעונה בכללה. מכיוון שאני מכיר גם במה שנעשה מאחורי הקלעים (לא דרך אליניב אגב)-ידעתי שלעת עתה לא ניתן כנראה לעשות הרבה יותר (יותר זה עניין יחסי). כאשר מונה קוזו, לתומי חשבתי שלא מדובר בבשורה אך שתקתי, מי אני ומי שמי להחליט/להמליץ או להתחיל קמפיין נגדו ומי באמת מקשיב לתהיות לבי. כאשר ראיתי את מעשיו, החל ממחנה האימונים בתיבול מידע שהבנתי מבתוך המערכת, לאשורו-הבנתי כי המאמן בכל תחום מנסה להמציא את הגלגל (זה שלו, זו הקריירה שלו). דבר נוסף לדבר, עוד מהלך מטומטם ברור שלא יסתיים טוב נדבק למהלכים נוספים שפשוט באמת, קשה מאוד להכיל.

השיא היה עניין קיניונס, אני עומד על כך שנעשתה לו שיחה שבה הובהר לו, ׳אתה לא בתכניות המקצועיות, המאמן לא מחזיק ממך מקצועית ומבקשים שתמצא קבוצה׳. זאת אחרי משחק ברור לכל פיסח ועיוור (מחילה עם הקבוצות השונות) שמדובר בשחקן אולי הכי איכותי בסגל, ובתקופה שלהביא זרים זו משימה לא פשוטה (לטענתו אגב) הטירוף גואה וזה בער בי שמהלכים כאלה פשוט מחריבים כל מה שניתן לגייס מהעונה הזו. זאת בתיאום עם דברים שגם אני שחקן לשעבר במחלקת הנוער של הקבוצה על אף איני בעל תעודת פרו, מבין לגבי תכניותיו המקצועיות של המאמן ושיטת משחקו ביחס לסגל הקיים, ושומע את זה באיחור של חודשיים מתומר קשטן בשידור. שומע ומתפלץ (מופקר/הרפתקני).

אני מתנצל בפני באי הפורום אם זה הגיע בתדירות גבוהה מדי, אינטנסיביות גדולה מהרצוי-אבל זה בהחלט בער בי ומגיע ממקום לא של ׳אני נוקם את נקמתו של אליניב׳. אליניב לא צריך את עזרתי, וכל בר דעת מבין שכל עוד אלונה היא הבעלים, אין לו מקום לחזור. לו אלונה הייתה מביאה בשורה, ובהמשך לדבריה כי ׳אינה מתכוונת להנמיך ציפיות׳ הייתה מביאה הנה בשורה של צוות זר, שישדרג את מערכי המועדון, (לא קרה/קורה/יקרה) הייתה נחה עלי דעתי. אז אני כמו רבים אחרים מבין שיש פה החתמה של מאמן חסר נסיון בכל תחום אפשרי, בניית סגל, ניהול סגל גדול, אימון באירופה (בכל אלה ברק בכר התנסה בקרית שמונה עם עזרתו של איזי) והגיע בתקציבים נמוכים יותר למקומות השני והשלישי (גביע, בונוס אבל גם אלי כהן זכה בגביע כפי שמשה אוחיון טורח לציין תכופות לכן הייתה ההחלטה להחתימו סבירה לכל הפחות.

אז מי שרוצה לפרוט את דברי אלה ולהבין ממה שאני כן יכול לשתף, שהדאגה שלי לא מונעת מנקמה, אני לא בן אדם כזה-יבורך. מי שרוצה לראות זאת כ׳עסקנות׳, אז אני מוכן בשמחה לחזור לימים של הנסיעות למשחקי חוץ זניחים ולשבת בשער 6 עם סבא שלי עם הטרנזיסטור ולשמוע שירים ושערים.

אני לא מתווכח איתך מקצועית. ולא מפקפק באמינות של הדברים שלך מתוך הקבוצה. זה די הגיוני הידיעה שלך על קיניונס. כי כולנו רואים שהמאמן לא מחזיק ממנו עד עכשיו.
מבאס רצח, אבל כנראה שיש אמת בדבריך.

הרגשתי שבכל הודעה אתה מנסה לעקוץ, מי שרק מעז להגיב לך על הודעה, אפילו אם הוא כותב את אותם הדברים שלך רק בנוסח עדין יותר.
באמת חושב שאם תסתכל בפורום תראה שיותר מ 90% מהמשתמשים פה כותבים בדיוק את מה שאתה כותב, ומאוכזבים בדיוק ממה שאתה מאוכזב.

מאחל הרבה הצלחות להפועל ב"ש ונחת לכולנו.

ושוב, סליחה שהתפרצתי ככה אתמול.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

שמעון א כתב:
20 אוגוסט 2024, 22:16
אני לא מתווכח איתך מקצועית. ולא מפקפק באמינות של הדברים שלך מתוך הקבוצה. זה די הגיוני הידיעה שלך על קיניונס. כי כולנו רואים שהמאמן לא מחזיק ממנו עד עכשיו.
מבאס רצח, אבל כנראה שיש אמת בדבריך.

הרגשתי שבכל הודעה אתה מנסה לעקוץ, מי שרק מעז להגיב לך על הודעה, אפילו אם הוא כותב את אותם הדברים שלך רק בנוסח עדין יותר.
באמת חושב שאם תסתכל בפורום תראה שיותר מ 90% מהמשתמשים פה כותבים בדיוק את מה שאתה כותב, ומאוכזבים בדיוק ממה שאתה מאוכזב.

מאחל הרבה הצלחות להפועל ב"ש ונחת לכולנו.

ושוב, סליחה שהתפרצתי ככה אתמול.
מקבל ומבקש את סליחתך וסליחתי מאחרים שקיבלו את דברי בצורה לא הולמת.

במשפחה יש רגעים לא נעימים, אני רוצה שיגיעו ימים טובים יותר, כמו כולם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אלון, הניתוח שלך מאוד מדויק מקצועית וההודעה האחרונה שלך גם הייתה חשובה, כל הכבוד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

sumsum כתב:
20 אוגוסט 2024, 21:51

כשקיניוניוס בא אחרי הפגרה עם 18 אחוז שומן בגוף כשלכל השחקנים נמדדו בין 8-12 אז אתה מבין שלא בא לו להיות מקצוען.
ואחרי שמעירים לו על התזונה והוא מחרבן על התפריט שנותנים לו אז מעלה את הסעיף לצוות ולמאמן.
ואחר כך גם מרשה לעצמו לאחר לאימונים באופן סדרתי.
ועליי אי אפשר להגיד שאני לא מחזיק ממנו, הוא אחד השחקנים המןכשרים שנחתו פה בשנים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בעונה שעברה הוא גם חירבן על התפריט? איחר לאימונים?
כי אם לא אז אולי משהו (או מישהו) הוביל אותו להתנהג בצורה הזאת (מבלי להצדיק).

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

ForeverRed כתב:
20 אוגוסט 2024, 22:59
בעונה שעברה הוא גם חירבן על התפריט? איחר לאימונים?
כי אם לא אז אולי משהו (או מישהו) הוביל אותו להתנהג בצורה הזאת (מבלי להצדיק).
לא מכיר סיפור כזה מעונה שעברה
אולי הסטלות שהוא אכל בקולומביה בחופשה בקיץ, הוא חזר ככה ואחרי שהתאימו לו תפריט ותוכנית בדקו שוב והוא לא זז סנטימטר
ומשם יכול להיות שדבר הוביל לדבר.
בכל אופן הוא לא נקי מאשמה, הראשון שאשם זה ברדה שייבש לו את התחת על הספסל עד שקיבל קצת מוח ונתן לו לרקוד על הדשא ואז חזר להיות גאון והמציא לו תפקיד ,חלוץ שני בגמר במקום לתת לו לשחק על הקו כרגיל.
הבא אחריו זה הצוות הנוכחי שלא מחבק שחקן כזה ויגרום לנו לאבד אותו.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

pirlo21 כתב:
20 אוגוסט 2024, 22:51
כשקיניוניוס בא אחרי הפגרה עם 18 אחוז שומן בגוף כשלכל השחקנים נמדדו בין 8-12 אז אתה מבין שלא בא לו להיות מקצוען.
ואחרי שמעירים לו על התזונה והוא מחרבן על התפריט שנותנים לו אז מעלה את הסעיף לצוות ולמאמן.
ואחר כך גם מרשה לעצמו לאחר לאימונים באופן סדרתי.
ועליי אי אפשר להגיד שאני לא מחזיק ממנו, הוא אחד השחקנים המןכשרים שנחתו פה בשנים האחרונות.
לעצם העניין, מבנה גופו לעולם לא יהיה דחלילי.
לעניין ה’איחורים וזריקת הxxx’,לא היה בעונה שעברה וכל מי ששאלתי לארח קריאתי את תגובתך , מדברים על ׳מקצוען ונהדר לחדר ההלבשה׳. 🤷🏼‍♂️

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

sumsum כתב:
20 אוגוסט 2024, 23:05
לעצם העניין, מבנה גופו לעולם לא יהיה דחלילי.
לעניין ה’איחורים וזריקת הxxx’,לא היה בעונה שעברה וכל מי ששאלתי לארח קריאתי את תגובתך , מדברים על ׳מקצוען ונהדר לחדר ההלבשה׳. 🤷🏼‍♂️
בסדר , גם נועה קירל לא תהיה דחליל לעולם אבל זה לא אומר שצריך לדפוק גלידות ב12 בלילה .
אחלה לחדר הלבשה בחור חיובי מאוד.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

מקווה מאוד שימצאו את הדרך לפתור את זה כי כישרון יש שם בערימות.

בכל אופן זה מסביר למה קיבל פחות אשראי באירופה.
אז אולי המאמן קצת פחות חסר מושג ממה שקבעו פה.

שלח תגובה