Melikson24 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 17:34
הוא יהיה בן 34 העונה, כן?
צודק, אבל הנתון הזה לא מוסיף מידע חדש. היה עדיף לציין שאופן המשחק של חאתם תלוי באופן מוחלט באתלטיות שלו, שהולכת ודועכת עם הגיל, ולצערו אין לו את היכולת להסתמך על קריאת משחק נכונה כדי לפצות על זה. הייתי מסכים עם זה לחלוטין.
באופן כללי, חשוב לבחון כל שחקן בנפרד, ולראות את רמת הכשירות שלו, היסטוריית הפציעות, כמה הוא שיחק בעונות האחרונות, ואם שיחק פחות – האם זה היה בגלל פציעות או חוסר הזדמנויות. גם חשוב להסתכל בעיניים איך הוא חזר מהקיץ – האם העלה או איבד משקל, האם נחלש פיזית, ועוד.
yossi כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 17:36
מקצוענית הוא פרש מזמן. וזה נאמר פה לפני שנים.
יש פה כאלה שגם כשהוא יחתום בליגה א' יתקשו לקבל את העובדה הזו, ויחפשו את הפרצה שילך למכבי חיפה.
לא מובן.
נכון, אני מסכים עם הטענה הזו מאוד. שים לב שבהודעה הקודמת שלי הדגשתי את ה"אולי". להבא אדגיש את זה עוד יותר.
הייתה לו עונה מזעזעת, ובעיות של התנהלות לא מקצועית במשך לפחות שלוש שנים. למרות זאת, אם הוא יצליח לסיים עונה מלאה, ונניח שטבריה לא תרד ליגה, שזה הישג היסטורי עבורם, יש לו סיכוי לחזור לעניינים, או לפחות להחזיק עוד עונה בליגת העל. אני אומר את זה כי מדובר בשחקן שלא מימש את הפוטנציאל שלו בגלל פציעות וריבים עם מאמנים. מדובר בשחקן חמום מוח. אם הוא יצליח לעמוד באתגרים האלה בעונה הקרובה, ועם ההיצע המוגבל של בלמי הליגה, הוא עדיין עשוי להישאר רלוונטי.