רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Itay כתב:
19 אוגוסט 2024, 18:38
עשרות אוהדים הגיעו לאימון ותקפו את השחקנים.

בבונים שמתעקשים לצעד ממנו לא תהיה חזרה, גועל נפש.
איזה (סליחה על הביטוי) טמבלים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

sumsum כתב:
19 אוגוסט 2024, 17:39
המועדון הודיע היום לשחקן שהמאמן לא מעוניין בו מקצועית.
יש אשם לחרפה המקצועית שהקבוצה של קוזו מדגמנת, קיניונס!
שמע חבר, אין לי שמץ של מושג מי אתה,
אבל כמות הפייק ניוז והרעל שאתה מפזר, וואו. איך אין לך איזו קבוצה בטלגרם של סומסום אקספרס?

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

Sir Alex Ferguson כתב:
19 אוגוסט 2024, 17:23
קיניוניס
גאנח
ספר

בסדר הזה.
קיניוניס
גאנח
אחמד
חטואל
סטויאנוב
בדש
אליאל פרץ
יוספי
ספר

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

1. יש הרבה שיח על טיב השחקנים.
שחקנים שלפני שנתיים-שלוש היו בשיא ושיחקו מעולה כרגע נראים לא טוב, וזה מאוד טבעי וממש לא עליהם.
כמדי 3-4 עונות בכדורגל הישראלי (ואולי גם בחול, אבל אני פחות מעמיק בכדורגל זר) ישנה מגמה של היחלשות של קאדר איכותי, זה קרה אצל מכבי תל אביב , אצל חיפה, הפועל תל אביב ורבות וטובות.
זה קורה גם אצלנו - בריירו, לופז, חטואל, ויטור, אליאס, שמיר וכו׳
הבעיה הגדולה כאן שהעידר השקעה בקאדר הישראלי בעיקר ובבסיס הקבוצה מוביל את המועדון להיחלשות משמעותית.
בעיני זו טעות של כל דמות מקצועית שיש לה יד בדבר, שעמדה מנגד, וכזאת שבחרה להצטרף לחגיגה.

2. ישנה מגמה של הקבוצות הגדולות בכדורסל הישראלי לזהות את האיכותיים בליגה המקומית ולהחתים אותם. אם אני מקביל את זה לכדורגל הישראלי, נתניה חיזקה מריינה, מכבי חיפה ותל אביב מהפועל תל אביב הפועל ירושלים וכו. אצלנו פשוט נעצרה כל השקעה.

3. האטמוספרה סביב הקבוצה רעה לאין שיעור. זה בהכרח מוביל ויוביל להיעדר מיצוי של גורמים מקצועיים.

לסיכום- אפשר להגיד אינספור פעמים שהכל מקצועי, אבל הבעיה הרבה יותר שורשית.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

גיא חניה כתב:
19 אוגוסט 2024, 19:03
אבל כמות הפייק ניוז והרעל שאתה מפזר, וואו. איך אין לך איזו קבוצה בטלגרם של סומסום אקספרס?
שחרר ממנו חניה..
הוא ומשה מיום חמישי מסתובבים כטווסים כאן.חוגגים ללא הפסקה.
החלום שלהם לראות את המועדון מתרסק.
חבל שאנשים כאן ממשיכים להגיב להם.
צריך להתעלם מהם.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

גיא חניה כתב:
19 אוגוסט 2024, 19:03
פיטרו את חברים שלו מאז הוא בטילט, לא הייתי מייחס יותר מידי חשיבות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedHell כתב:
20 אוגוסט 2024, 11:39
פיטרו את חברים שלו מאז הוא בטילט, לא הייתי מייחס יותר מידי חשיבות.

הוא פגע בכל מה שכתב הקיץ! מהמחנה אימון הוא דיבר על דברים (שתקפו אותו עליהם וטענו שהוא סתם מחפש את רן ואין מצב שבדש יועדף על דייקי למשל או שספר ימחק או שבאריירו ימחק) רק כדי שפתאום כולם יתעוררו כשהמציאות הראתה שהוא צדק!
מי שיודע מי זה אלון יודע גם שהמקורות שלו מאוד אמינים.
השאלה האמיתית היא עד מתי תמשיכו לטמון את הראש בחול?

אף אחד מ - 5 הזרים שהגיעו שנה שעברה לא מספיק טוב להפועל באר שבע בקיץ שבו בקושי החתמנו שני זרים והתחלנו ללכת על זרים מהליגה מרוב שיש לנו קושי להביא זרים?
נראה לך שאם רן היה רוצה את דייקי וספר הוא היה נותן להם 0 דקות במשחק ההכרעה באירופה?
מי העלה אותנו בכלל לסיבוב הבא אם לא ספר בבישול ללופס?
פספסתם אולי שבדש הועדף על דייקי, ולאחר מכן אחמד הועדף על דייקי, ואז היה את המשחק שבדש פצוע ואחמד הוחלף וגם אז דייקי לא נכנס אפילו לדקות האחרונות והכניסו את אליאל פרץ!

נגיד על ספר אפשר לנהל ויכוח כי העמדה שלו עמוסה, אבל על דייקי? למישהו יש ספק שהוא שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו? אז למה מנסים לדחוק אותו החוצה?

רוצים לדבר מקצועית? דברו מקצועית.
אלון כתב שמשחק הלחץ לא מתאים לנו ושאם נשחק ככה אנחנו נשלם על זה מחיר.
מה קרה בפועל? שילמנו על זה בהדחה מאירופה והובכנו מול המועמדת מספר אחת לרדת ליגה!
מה כאן לא נכון?

הייתה ביקורת שעובדתית התבררה כנכון. מזהות השחקנים שהולכים להימחק (דייקי, ספר, באריירו), מסגנון המשחק שלא יכול לעבוד, מניהול משחק לא טוב, הכל התברר כנכון.
מה מפריע לכם? הסגנון? שהוא עוקץ חזרה? שהוא ציני? איפה הייתם כשכבר חודשיים אני ו ForeverRed מקבלים כאן תקיפות על בסיס אישי רק כי אנחנו מבקרים את מה שנראה לנו כניהול לא תקין והכנסת אגו ויהירות על חשבון הקבוצה כמו שאפשר לראות עם דייקי?

העיקר כשנמניה קרוב לחתום פתאום כולל מתעוררים ואומרים מה זה ההתנהלות המביכה הזאת, כשדייקי שוב נותן הופעה של כוכב כדורגל בגביע הטוטו פתאום כותבים אם הוא עוזב זה יהיה השיא, כשמתפרקים באירופה ומול טבריה פתאום כולם מתעוררים, למה צריך לחכות להתרסקות עצמה כדי לבקר? למה חוכמה בדיעבד עדיפה על פני ניתוח מקצועי שמציב תמרורי אזהרה שאם מישהו היה מתייחס אליהם אולי ההתרסקות הייתה נמנעת?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 אוגוסט 2024, 11:58
הוא פגע בכל מה שכתב הקיץ! מהמחנה אימון הוא דיבר על דברים (שתקפו אותו עליהם וטענו שהוא סתם מחפש את רן ואין מצב שבדש יועדף על דייקי למשל או שספר ימחק או שבאריירו ימחק) רק כדי שפתאום כולם יתעוררו כשהמציאות הראתה שהוא צדק!

אף אחד מ - 5 הזרים שהגיעו שנה שעברה לא מספיק טוב להפועל באר שבע בקיץ שבו בקושי החתמנו שני זרים והתחלנו ללכת על זרים מהליגה מרוב שיש לנו קושי להביא זרים?
נראה לך שאם רן היה רוצה את דייקי וספר הוא היה נותן להם 0 דקות במשחק ההכרעה באירופה?
פספסתם אולי שבדש הועדף על דייקי, ולאחר מכן אחמד הועדף על דייקי, ואז היה את המשחק שבדש פצוע ואחמד הוחלף וגם אז דייקי לא נכנס אפילו לדקות האחרונות והכניסו את אליאל פרץ!

נגיד על ספר אפשר לנהל ויכוח כי העמדה שלו עמוסה, אבל על דייקי? למישהו יש ספק שהוא שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו? אז למה מנסים לדחוק אותו החוצה?

מה קרה בפועל? שילמנו על זה בהדחה מאירופה והובכנו מול המועמדת מספר אחת לרדת ליגה!
מה כאן לא נכון?

הייתה ביקורת שעובדתית התבררה כנכון. מזהות השחקנים שהולכים להימחק (דייקי, ספר, באריירו), מסגנון המשחק שלא יכול לעבוד, מניהול משחק לא טוב, הכל התברר כנכון.
מה מפריע לכם? הסגנון? שהוא עוקץ חזרה? שהוא ציני? איפה הייתם כשכבר חודשיים אני ו ForeverRed מקבלים כאן תקיפות על בסיס אישי רק כי אנחנו מבקרים את מה שנראה לנו כניהול לא תקין והכנסת אגו ויהירות על חשבון הקבוצה כמו שאפשר לראות עם דייקי?

העיקר כשנמניה קרוב לחתום פתאום כולל מתעוררים ואומרים מה זה ההתנהלות המביכה הזאת, כשדייקי שוב נותן הופעה של כוכב כדורגל בגביע הטוטו פתאום כותבים אם הוא עוזב זה יהיה השיא, כשמתפרקים באירופה ומול טבריה פתאום כולם מתעוררים, למה צריך לחכות להתרסקות עצמה כדי לבקר? למה חוכמה בדיעבד עדיפה על פני ניתוח מקצועי שמציב תמרורי אזהרה שאם מישהו היה מתייחס אליהם אולי ההתרסקות הייתה נמנעת?
ממתי הכינוי של קיניונס זה ״דייקי״?
ואני שומע אינספור פעמים כמה בדש מועדף על פניו, תזכיר לי באיזה מחזור אנחנו?
למיטב זכרוני גם אצל אליה הוא לא בדיוק היה באנקר.
ולגבי ספר, הוא שחקן בינוני ביום טוב ושחקן חלש ומשעמם ביום רגיל.
סגנון הכתיבה שלך, של forever ושל סומסום הוא עוקצני, מעצבן, מסית וגורם ללא מעט אנשים לרצות לצאת מהפורום ולהפסיק לכתוב פה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גיא חניה כתב:
20 אוגוסט 2024, 12:21
סגנון הכתיבה שלך, של forever ושל סומסום הוא עוקצני, מעצבן, מסית וגורם ללא מעט אנשים לרצות לצאת מהפורום ולהפסיק לכתוב פה.
אז שישתו כוס מים.
או שיחפשו מקום אחר לכתוב בו.
הבחירה שלהם.

לא אקבל ממך ולא מאף אחד אחר הטפות.
הפוסל במומו פוסל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיא חניה כתב:
20 אוגוסט 2024, 12:21

עידן שגב: ״תתחילו להתרגל לכינוי שלו (כפי שהוא מכנה את עצמו) "דייקי".
קרלוס רסטרפו, מאמן הנבחרת הצעירה ההיא, מעריך מאוד את דייקי, כפי שקיניונס מכונה על ידי חבריו.

גיא, בכל פעם שבדש היה כשיר, הוא הועדף על פניו.
כשבדש היה פצוע, אחמד נכנס במקומו.
כשאחמד יצא בחילוף, פרץ נכנס ודייקי נשאר בספסל.

דייקי הוא כוכב כדורגל ואני חושב שראינו את זה שוב בגביע הטוטו.
לייבש אותו במשחקים באירופה כולל במשחק המכריע ולא להכניס אותו גם כשאתה עושה 5 חילופים זה עובדתית להראות לו את הדלת החוצה.
אתה לא מייבש זר בצורה כזאת אלא אם אתה רוצה להחליף אותו.

אני כותב את הדברים כמו שאני רואה אותם.
אני מזהה הקיץ מצד אחד המון יהירות ומצד שני המון חובבנות בהתנהלות של הקבוצה.
אתה מכיר אותי לא יום ולא יומיים בקהילה כאן, אני כותב כאן כבר 24 שנה, מי שמכיר אותי מחוץ לקהילה יודע כמה זמן אני הולך עם הקבוצה, ושכל מה שאני כותב (ושים לב שאני תמיד דואג לנמק את הדעה שלי ולהסביר ולפתח כאן דיונים מקצועיים גם עם כותבים שעונים בחזרה בתקיפות אישיות או בתשובות מזלזלות) הוא מתוך דאגה להפועל באר שבע, ולצערי כל הקיץ דיברתי על תמרורי האזהרה לפני שהגענו למצב היום שגם הסגל לא מוכן, גם אין בו איזון, גם הקבוצה לא מאומנת ולא מתאימה לסגנון שמנסים להנחיל לה, וגם אם יוצאים קצת החוצה יש משבר אמון אדיר עם הקהל שעשה שוב סולד אואט מנויים אחרי שהבטיחו לו קבוצה הישגית שתרוץ על כל התארים והבין שבמציאות הוא מקבל משהו אחר לגמרי.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

הוא צריך לתת גם לגריטה לפתוח, לא רק לדייקי
ואז נשאר רק לטפל בבעיה בהגנה המסננת
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 אוגוסט 2024, 11:58

מה כאן לא נכון?

פגע, מי ישמע שיחקנו 15 מחזורים והוא ידע בדיוק מה יקרה...
באותה מידה אם השחקנים לא עולים למחצית השנייה עם חיתולים היינו מעפילים שלב....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

shovalb9 כתב:
20 אוגוסט 2024, 12:46
הוא צריך לתת גם לגריטה לפתוח, לא רק לדייקי
ואז נשאר רק לטפל בבעיה בהגנה המסננת
אין קשר בין השניים.
גריטה זה שחקן שלו ודי ברור שברגע שכאשר יהיה לו כושר משחק הוא יפתח.
דייקי היה השחקן הכי טוב שלנו בפער מול טבריה, הוא עשה איתנו מחנה אימון והוא בכושר לפתוח, ולכן אין שום סיבה (מקצועית) להגיע למצב שהוא לא נכנס אפילו כמחליף בשני המשחקים הכי חשובים שלנו השנה באירופה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 אוגוסט 2024, 12:38
עידן שגב: ״תתחילו להתרגל לכינוי שלו (כפי שהוא מכנה את עצמו) "דייקי".
קרלוס רסטרפו, מאמן הנבחרת הצעירה ההיא, מעריך מאוד את דייקי, כפי שקיניונס מכונה על ידי חבריו.

גיא, בכל פעם שבדש היה כשיר, הוא הועדף על פניו.
כשבדש היה פצוע, אחמד נכנס במקומו.
כשאחמד יצא בחילוף, פרץ נכנס ודייקי נשאר בספסל.

דייקי הוא כוכב כדורגל ואני חושב שראינו את זה שוב בגביע הטוטו.
לייבש אותו במשחקים באירופה כולל במשחק המכריע ולא להכניס אותו גם כשאתה עושה 5 חילופים זה עובדתית להראות לו את הדלת החוצה.
אתה לא מייבש זר בצורה כזאת אלא אם אתה רוצה להחליף אותו.

אני כותב את הדברים כמו שאני רואה אותם.
אני מזהה הקיץ מצד אחד המון יהירות ומצד שני המון חובבנות בהתנהלות של הקבוצה.
אתה מכיר אותי לא יום ולא יומיים בקהילה כאן, אני כותב כאן כבר 24 שנה, מי שמכיר אותי מחוץ לקהילה יודע כמה זמן אני הולך עם הקבוצה, ושכל מה שאני כותב (ושים לב שאני תמיד דואג לנמק את הדעה שלי ולהסביר ולפתח כאן דיונים מקצועיים גם עם כותבים שעונים בחזרה בתקיפות אישיות או בתשובות מזלזלות) הוא מתוך דאגה להפועל באר שבע, ולצערי כל הקיץ דיברתי על תמרורי האזהרה לפני שהגענו למצב היום שגם הסגל לא מוכן, גם אין בו איזון, גם הקבוצה לא מאומנת ולא מתאימה לסגנון שמנסים להנחיל לה, וגם אם יוצאים קצת החוצה יש משבר אמון אדיר עם הקהל שעשה שוב סולד אואט מנויים אחרי שהבטיחו לו קבוצה הישגית שתרוץ על כל התארים והבין שבמציאות הוא מקבל משהו אחר לגמרי.
משה כפרה עליך,
קודם כל לגבי בדש - מוקדם לקבוע בכזאת נחרצות שבדש יועדף על פני קיניונס.
זה כמו שאוהדי מכבי יחששו שמתן חוזז יפתח את העונה כשחקן הרכב בגלל שהוא פתח באירופה.
לכולנו אכפת מהקבוצה,
כולנו רוצים שהקבוצה תצליח,
כולנו רוצים לשמוח ביציעים,
כולנו רוצים שאלונה, פרימור ושאר חברי ההנהלה יתאפסו ויפסיקו למרוח אותנו.

מותר לבקר, מומלץ לבקר, אבל עם זאת, יש דרך לעשות את זה.

הפנים לק״ש, שתהיה לנו עונה טובה ורגועה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

שיתן דין וחשבון לאלונה שפיספס הזדמנות להכניס 20 מיליון.....עובר מעליה אז עובר מעליי

שלח תגובה