האמת לא ראיתי, אבל אם אתה אומר אני מניח שאתה בטוח לא טועה באבחנות כאלו... בכל אופן, זה לא יעבור חלק אפילו שניה אצל הקהל שלהם. שניה לא!
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
האמת לא ראיתי, אבל אם אתה אומר אני מניח שאתה בטוח לא טועה באבחנות כאלו... בכל אופן, זה לא יעבור חלק אפילו שניה אצל הקהל שלהם. שניה לא!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חשבתי שמכבי חיפה יעלו כמו אריות היום
בטח אחרי ההדחה מאירופה
עלו בלי אנרגיות
לפחות לפי המחצית הראשונה
נתניה משחקת לא רע.
בלי פרדי ורגאס, בלי הקשר אחורי החדש ובלי טבארש.
וגם בלי מגן שמאלי טבעי.
בטח אחרי ההדחה מאירופה
עלו בלי אנרגיות
לפחות לפי המחצית הראשונה
נתניה משחקת לא רע.
בלי פרדי ורגאס, בלי הקשר אחורי החדש ובלי טבארש.
וגם בלי מגן שמאלי טבעי.
חיפה בברוך רציני עם סבע, ולא ניכר שהקהל מתכנן להרפות.
אחוז ניכר מהקהל ששורק בוז לשחקן בכל נגיעה בכדור זה לא משהו שיכול להחזיק לאורך זמן.
אחוז ניכר מהקהל ששורק בוז לשחקן בכל נגיעה בכדור זה לא משהו שיכול להחזיק לאורך זמן.
תסריט שהיה ידוע מראש,התנהלות מטופשת של בכר והנהלת מכבי חיפה.
בנו על זיכרון קצר אצל האוהדים,רק מה שלא לקחו בחשבון שאירועי ה7.10 צרובים עמוק בכל אחד מאיתנו על אחת כמה במועדונים שאיבדו אוהדים רבים באירוע הזה ואין שום סיכוי שנמחל למישהו שנבין שלא איתנו.
גם אני הצהרתי שבמידה והפועל בש תחתים שחקן ערבי אני את המנוי לא אחדש,ההתנהגות שלהם אחרי אירועי הטבח(למעט טועמה) הייתה חרפה.
הם יצאו ליצנים עם ההחלטה להלבין אותו בכל מחיר, שיודיעו לנו מה קודם למה, המוסר או הצרכים המקצועיים. בכל מקרה שיהיה שם בהצלחה לשני הצדדים, מקווה שהקהל שם לא יניח להם לרגע.
וגם היום בכר חוזר ואומר שהם נסגרו על זרים שרצו להביא אותם וזה לא יצא לפועל בגלל המצב, עוד תזכורת מהמציאות (בעיקר לאלו ששוחטים כאן 24/7 את המועדון בנושא הזרים) למצב הקשוח מאוד שהקבוצות בארץ שרויות בו.
וגם היום בכר חוזר ואומר שהם נסגרו על זרים שרצו להביא אותם וזה לא יצא לפועל בגלל המצב, עוד תזכורת מהמציאות (בעיקר לאלו ששוחטים כאן 24/7 את המועדון בנושא הזרים) למצב הקשוח מאוד שהקבוצות בארץ שרויות בו.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
טוב, ירין לוי שחקן שחקן.
איך בכר שלח אותו בהשאלה. זה ילד שחייב לשחק ולהתפתח במכבי חיפה במיוחד כשיש להם קישור כל כך דליל.
איך בכר שלח אותו בהשאלה. זה ילד שחייב לשחק ולהתפתח במכבי חיפה במיוחד כשיש להם קישור כל כך דליל.
הוא באר שבעי? זה נכון שהוא הבן של יניב לוי?Melikson24 כתב: ↑19 אוגוסט 2024, 19:34טוב, ירין לוי שחקן שחקן.
- Melikson24
כן, עכשיו "אישרו" ליMelikson24 כתב: ↑19 אוגוסט 2024, 19:37אין לי מושג מי זה אבא שלו אבל כן, הוא שיחק גם במחלקת הנוער שלנו.
חשבתי שמסתלבטים עליי
ביתר קבוצה מאד נחמדה.
יהיו הרבה שערים במשחקים שלה (בעיקר קדימה, אבל לא רק)
יהיו הרבה שערים במשחקים שלה (בעיקר קדימה, אבל לא רק)
האמת ששמעתי עליו מחברים עוד כשהיה שחקן נוער. אפשר להוסיף אותו לרשימת הפספוסים של המחלקה העצובה שלנו (גם כן מחלקה… גג מדף)Melikson24 כתב: ↑19 אוגוסט 2024, 19:34טוב, ירין לוי שחקן שחקן.
- ForeverRed
- simply--red
קאני סילבה שביתר הביאו יופי של שחקן וגם לא זר
זוכר אותו עוד כששיחק בבני יהודה ומאוד התרשמתי
טכני מהיר רגל שמאל טובה
זוכר אותו עוד כששיחק בבני יהודה ומאוד התרשמתי
טכני מהיר רגל שמאל טובה
לגבי בית"ר, ברק יצחקי ואלמוג כהן עושים עבודה נהדרת שם ובמועדון שהיה כל כך מבורדק מבחינה ניהולית בעשור האחרון זה בדיוק מה שהיו צריכים. הכדורגל של יצחקי גם נהדר.
מה טוב בהם?
1. יש להם לא 6 שחקנים צעירים שממלאים את הסגל בכל עמדה:
ליאון מזרחי (21.10) שעשה הסבת יחזקאל למגן שמאלי, נדב מרקוביץ קשר אמצע (20.4), יאן יוסופוב קיצוני עם רגל שמאל, נהוראי דבוש קיצוני (19.10),מהנוער, ירין לוי קשר אחורי (19) שהגיע ממכבי חיפה בעסקה מעניינת, ליאל דרעי (20.11) בלם, רז ברוכיאן (21.9). יש להם גם זר כנף בן 19 קונגולזי שהשאילו לליגה לאומית ולא הרשים שם, ייתכן שיפרוץ השנה.
בעיניי זה בדיוק מה שחסר לי מאיתנו, סגל רזה שאת הגיבוי יהוו שחקנים צעיר. אפשר גם להסתכל מהצד ולראות אם זה יעבוד להם או לא כי עובדתית זה מאפשר להם להביא זרים בשכר גבוה בדיוק כמו שדיברנו על זה כל השנה החולפת.
2. גם קאני שהזכרתם, אבל גם טימוטי מוזי (23), וגם מורוזוב הם מתאזרחים ולא מחזיקים כזרים, זה חיזוק משמעותי.
3. מירון ג'ורג - נראה בכושר פיזי נהדר, כשבסך הכל מאז שאלמוג כהן וברק יצחקי הגיעו, הוא ירד 11 ק"ג. (מתוך ספורט5).
מה בעיייתי בהם?
1. מרסלין - מרוויח 260K, רק מתחת לסורו שמרוויח 300K, מעל שועה. האם זה הבלם שיסדר להם את ההגנה? הוא בן 24 ודי נדד בין קבוצות מילואים, כשבאחרונה האחרונה יש לו 17 הופעות בליגה ה2 בצרפת. אני לא בטוח שזה זה, ואז פתאום צמד בלמים של גיל כהן - אורי דהן נשמע מבהיל.
2. מיכה ויונה - שחקני מפתח, ללא תחליף ולא נראה שבית"ר מכוונת לקשר התקפי נוסף (על חשבון ברנהאם שיושאל)
3. נדמה ששועה מועמד לעזוב, וכדי שהמהלך הזה יעבור חלק - הם יביאו חלוץ, כנראה זר. בעיניי זה טעות כי הם צריכים קשר התקפי/אמצע נוסף בבהילות.
4. שוער - אני לא חושב שמיגל סילבה מצדיק עמדת זר, האופציה ב' שלהם זה רז כרמי.
קבוצה מלהיבה עם המון קהל שרק תוסיף צבע לליגה. ברוך שובך.
מה טוב בהם?
1. יש להם לא 6 שחקנים צעירים שממלאים את הסגל בכל עמדה:
ליאון מזרחי (21.10) שעשה הסבת יחזקאל למגן שמאלי, נדב מרקוביץ קשר אמצע (20.4), יאן יוסופוב קיצוני עם רגל שמאל, נהוראי דבוש קיצוני (19.10),מהנוער, ירין לוי קשר אחורי (19) שהגיע ממכבי חיפה בעסקה מעניינת, ליאל דרעי (20.11) בלם, רז ברוכיאן (21.9). יש להם גם זר כנף בן 19 קונגולזי שהשאילו לליגה לאומית ולא הרשים שם, ייתכן שיפרוץ השנה.
בעיניי זה בדיוק מה שחסר לי מאיתנו, סגל רזה שאת הגיבוי יהוו שחקנים צעיר. אפשר גם להסתכל מהצד ולראות אם זה יעבוד להם או לא כי עובדתית זה מאפשר להם להביא זרים בשכר גבוה בדיוק כמו שדיברנו על זה כל השנה החולפת.
2. גם קאני שהזכרתם, אבל גם טימוטי מוזי (23), וגם מורוזוב הם מתאזרחים ולא מחזיקים כזרים, זה חיזוק משמעותי.
3. מירון ג'ורג - נראה בכושר פיזי נהדר, כשבסך הכל מאז שאלמוג כהן וברק יצחקי הגיעו, הוא ירד 11 ק"ג. (מתוך ספורט5).
מה בעיייתי בהם?
1. מרסלין - מרוויח 260K, רק מתחת לסורו שמרוויח 300K, מעל שועה. האם זה הבלם שיסדר להם את ההגנה? הוא בן 24 ודי נדד בין קבוצות מילואים, כשבאחרונה האחרונה יש לו 17 הופעות בליגה ה2 בצרפת. אני לא בטוח שזה זה, ואז פתאום צמד בלמים של גיל כהן - אורי דהן נשמע מבהיל.
2. מיכה ויונה - שחקני מפתח, ללא תחליף ולא נראה שבית"ר מכוונת לקשר התקפי נוסף (על חשבון ברנהאם שיושאל)
3. נדמה ששועה מועמד לעזוב, וכדי שהמהלך הזה יעבור חלק - הם יביאו חלוץ, כנראה זר. בעיניי זה טעות כי הם צריכים קשר התקפי/אמצע נוסף בבהילות.
4. שוער - אני לא חושב שמיגל סילבה מצדיק עמדת זר, האופציה ב' שלהם זה רז כרמי.
קבוצה מלהיבה עם המון קהל שרק תוסיף צבע לליגה. ברוך שובך.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"