קינגס קאנגווה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: קינגס קאנגווה

שליחה על ידי shovalb9 »

sumsum כתב:
17 אוגוסט 2024, 17:09
בחמישים משחקים האחרונים, קר גואה שיחק הכי הרבה בתור עשר (כעשרים משחקים), כ20 משחקים נוספים שיחק כ8 ורק בעשרה משחקים שיחק כאחד מצמד אחוריים (מניח שנגד נמושות בליגה הסרבית.

אם זה ה6 שהיינו צריכים? הבאנו עוד אחד שפחות עושה הגנה אל מול הצלמים שיש לנו מקדימה ושיש לנו עוד שישה מספרי עשר בסגל ואין לך לא מגן ולא בלם? וואללה אפילו מליקסון מתבלבל בשלב הזה.
מי שירצה את המיקומים שלו במגרש שיבקש בתגובות. ׳קביעות׳ נחרצות כמו של מליקסון שלא מגובות בעובדות או מחוברות למציאות אפשר לשמוע מקוזו בראיונות אחרי המשחק איך מחרטטים.

אי אפשר לאנוס את המציאות, קנגאווה הוא עשר שעשו ממנו 8. זה שתשים אותו 6 לא תקבל מוחמד אפילו לא בצחוק.
תמונה

אני שמתי כל המשחקים מכל המסגרות מכל העונות וזה מה שקיבלתי, תמונה שונה משלך שהוא 8 מובהק.

הוא לא 6, זה לבזבז את היכולות ההתקפיות שלו והוא שחקן שונה מעלי מוחמד, יותר קרוב בסגנון לאוסמן של חדרה.

גורדנה שלא היה קיים הגנתית, ומזרחי עם מיקום מפקיר התקפה אחר התקפה לא עזרו לו להתבלט הגנתית.

הוא מהיחידים שחוטפים כדורים במרכז המגרש שמובילים אותנו להתקפות מסוכנות. הלחץ שלו זה נטו מהוראת מאמן, ושחקנים שסביבו שאיבדו כושר והפסיקו ללחוץ גם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

sumsum כתב:
17 אוגוסט 2024, 17:09
בחמישים משחקים האחרונים, קר גואה שיחק הכי הרבה בתור עשר (כעשרים משחקים), כ20 משחקים נוספים שיחק כ8 ורק בעשרה משחקים שיחק כאחד מצמד אחוריים (מניח שנגד נמושות בליגה הסרבית.

אם זה ה6 שהיינו צריכים? הבאנו עוד אחד שפחות עושה הגנה אל מול הצלמים שיש לנו מקדימה ושיש לנו עוד שישה מספרי עשר בסגל ואין לך לא מגן ולא בלם? וואללה אפילו מליקסון מתבלבל בשלב הזה.
מי שירצה את המיקומים שלו במגרש שיבקש בתגובות. ׳קביעות׳ נחרצות כמו של מליקסון שלא מגובות בעובדות או מחוברות למציאות אפשר לשמוע מקוזו בראיונות אחרי המשחק איך מחרטטים.

אי אפשר לאנוס את המציאות, קנגאווה הוא עשר שעשו ממנו 8. זה שתשים אותו 6 לא תקבל מוחמד אפילו לא בצחוק.
אז מהסטטיסטיקה שאתה הבאת עולה שהוא שיחק יותר כ6/8 מאשר 10.
מי אונס את המציאות?

ללא קשר, במבט בלבד, לא לאורך מספיק זמן, הוא מרגיש 8 קלאסי.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

nitsande כתב:
17 אוגוסט 2024, 19:04
אז מהסטטיסטיקה שאתה הבאת עולה שהוא שיחק יותר כ6/8 מאשר 10.
מי אונס את המציאות?

ללא קשר, במבט בלבד, לא לאורך מספיק זמן, הוא מרגיש 8 קלאסי.
דמרי, התשת נשמה-מתפלא עליך. מה קורה עם המתמטיקה? שיחק כ8/10 (הוא שטענתי) כ40 משחקים אל מול 28 בתור ה6/8 (כ-6 בערך כ-17% מסך כל המשחקים שלו). תסביר לי איפה הבנת אחרת שהוא 6? שים אותי 6 זה אומר שאני יכול/טוב/אהיה טוב בתפקיד?

יתרה מכך, כמה שחקנים שאתה מכיר שמשחקים 10 ברוב הקריירה, ותשים אותם כ-6 וזה תופס (בכר ניסה את זה עם ג׳וסואה ונכשל)?

היינו צריכים 6, כי יש רק גורדנה שמסוגל ללעוס מסטיק וללכת ישר ללא גיבוי בסגל. במקום זה הבאנו8/10 (יש לנו מספיק עשיריות).
ומה יקרה שגורדה פצוע/מורחק? מי ישחק את ה-6? אליאס? קשוח מאוד ברמת הכדורגל. באריירו? כבר הבנו, אם יוכלו לארוז אותו מתנה לכל קבוצה ביקום, רק שישלמו את השכר אנחנו כבר נשלם על המשלוח.
ברצינות, תסביר לי מה לא נהיר ממה שכתבתי מלכתחילה?

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

לא יודע כמה הייתי מסתמך על סטטיסטיקות של מערך מאתרים, אבל מהמשחק וקצת שראינו אני נוטה לכיוון סומסום.
הוא נראה כמו שחקן שמחפש לצאת ללחוץ ולצאת קדימה בכל הזדמנות, לשחק עם אחד כזה כאחורי ביותר שלך זה בעיה. יותר מדי לוקח סיכונים.

אין מה לעשות, אנחנו במשך שנים הזנחנו את הקישור וההגנה וזה לא יתוקן בקיץ אחד.
התעסקו בלהביא שחקני רוחב וליצור עומק מדומה מאשר להביא איכות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
18 אוגוסט 2024, 07:22
לא יודע כמה הייתי מסתמך על סטטיסטיקות של מערך מאתרים, אבל מהמשחק וקצת שראינו אני נוטה לכיוון סומסום.
הוא נראה כמו שחקן שמחפש לצאת ללחוץ ולצאת קדימה בכל הזדמנות, לשחק עם אחד כזה כאחורי ביותר שלך זה בעיה. יותר מדי לוקח סיכונים.

אין מה לעשות, אנחנו במשך שנים הזנחנו את הקישור וההגנה וזה לא יתוקן בקיץ אחד.
התעסקו בלהביא שחקני רוחב וליצור עומק מדומה מאשר להביא איכות.

אם זה המצב, אז אולי כדי לחבק את באריירו שכרגע הוא ה"6" המחליף שלך בסגל מאשר למחוק אותו בשביל בלם של ליגה לאומית?
יש רצוי ויש מצוי, אז לפחות לא לשרוף את המצוי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
18 אוגוסט 2024, 11:21
אם זה המצב, אז אולי כדי לחבק את באריירו שכרגע הוא ה"6" המחליף שלך בסגל מאשר למחוק אותו בשביל בלם של ליגה לאומית?
יש רצוי ויש מצוי, אז לפחות לא לשרוף את המצוי.
יש התאמות שאני מעדיף לעשות מאשר לתת למישהו חלש לשחק.
בריירו בעיניי לא יכול לשחק קשר אחורי כבר איזה שנתיים. ברדה גם ראה את זה ופעל בהתאם.

אולי אני טועה, אבל לא חושב שזה פתרון. אולי משהו למקרה חירום באיזה משחק ספציפי, בטח לא משהו שאני כמאמן בקיץ הייתי מנרמל כאופציה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
18 אוגוסט 2024, 11:56
יש התאמות שאני מעדיף לעשות מאשר לתת למישהו חלש לשחק.
בריירו בעיניי לא יכול לשחק קשר אחורי כבר איזה שנתיים. ברדה גם ראה את זה ופעל בהתאם.

אולי אני טועה, אבל לא חושב שזה פתרון. אולי משהו למקרה חירום באיזה משחק ספציפי, בטח לא משהו שאני כמאמן בקיץ הייתי מנרמל כאופציה.
יש רצוי ומצוי.
מחר גורדנה חס ושלום נפצע או מציג יכולת חלשה כמו בקיץ הנוכחי, מה אתה עושה?
מקריב את קינגס ומפר את כל האיזון בקבוצה? עולה עם מדמון בהרכב?
בוא ננהל דיון פרקטי, העונה עוד ארוכה, גורדי לא צעיר ואחרי הפציעות גם קשה לו עם עומסים, מה אנחנו הולכים לעשות בנושא?

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

Sir Alex Ferguson כתב:
18 אוגוסט 2024, 12:10
יש רצוי ומצוי.
בוא ננהל דיון פרקטי, העונה עוד ארוכה, גורדי לא צעיר ואחרי הפציעות גם קשה לו עם עומסים, מה אנחנו הולכים לעשות בנושא?
גורדנה שהוא איש המפתח בקבוצה לא חזר לעצמו מאז הפציעה באמצע העונה שעברה (מאז המשחק שלנו בנסיגה).
צריך דחוף 6 מחליף, כל אחד בסגנון קצת אחר... קנגואה? פרץ? בריירו? אליאס?
לפי בחירת 6 מחליף, בחירת הציוות של הקשר לידו.
אכן יש רצוי ויש מצוי

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
18 אוגוסט 2024, 12:10
יש רצוי ומצוי.
אני בודק שילוב של אליאס וקינגס כאחורי הרבה לפני שאתן לשחקן כמו בריירו לעלות אצלי בקישור.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
18 אוגוסט 2024, 13:24
אני בודק שילוב של אליאס וקינגס כאחורי הרבה לפני שאתן לשחקן כמו בריירו לעלות אצלי בקישור.
אליאס ובאריירו היחידים שיכולים לשחק כ"6".
הבעיה שגם אליאס מאז שחזר מפציעה הלך אחורה בכל פרמטר בערך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

בריירו פרש ושכח להודיע סלחו לי אבל קיבלנו במשחקים מאז שהוא חזר מהפציעה תבוסות והפסד בגמר גביע
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
18 אוגוסט 2024, 13:28
אליאס ובאריירו היחידים שיכולים לשחק כ"6".
הבעיה שגם אליאס מאז שחזר מפציעה הלך אחורה בכל פרמטר בערך.
כשבריירו ישחק בהרכב אל תתפלא שגם הקישור של טבריה יביך אותך.
אין לנו עומק ואין לנו איכות, שנים שזלזלו בקישור והנה התוצאה.

תחזור לנושא של שמיר כשחתם בקדנציה שנייה, אני אוסיף את Forevered שחשב ככה גם כן ואתן לו קרדיט, כבר אז חששנו שהחחתמה הזו תדפוק אותנו שנים קדימה.
החתימו שחקן שעושה עומק בכאילו בלי שום איכות. לצערי צדקנו. היה אירופה, היה מקום לזר, אבל הולכים על שמיר הבינוני ולא מקדמים את הקבוצה מטר קדימה.
קינגס הוא ההחתמה הראשונה מזה שנים שאשכרה יכול לקחת פה את הקישור צעד קדימה. אני לא רואה מקום, כסף ואופציה ראויה לעוד מחליף שיגרום לי להסיט משאבים מעמדות הבלם, המגנים, והכנף השמאלי.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

קלוד לואיס , בארי אבובאקר , איינאו פרדה .
לא אופציות ל-6 ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אין לנו שום 6 בקבוצה וחבל שאף מאמן עד עכשיו לא ראה את זה .

גם אליאס שתשים אותו 6 , חוץ מלרוץ בפאניקה ולשחק קשוח הוא לא עושה שום דבר אחר , הוא לא שחקן שיודע לתת פס נורמלי אחד כזה של בין הקווים שיוציא את הקבוצה קדימה.
גם גורדנה לא 6 למרות שהוא מנסה להיות כזה.
בתחילת הקיץ שזומן לנבחרת גורדנה שיחק יותר כ8 כזה שנטע לביא שיחק מאחוריו כ6 וג׳ורדי היה מצויין בתפקיד הזה חבל שהוא לא מבין שהוא כזה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

4 לב אדום כתב:
18 אוגוסט 2024, 14:48
קלוד לואיס , בארי אבובאקר , איינאו פרדה .
לא אופציות ל-6 ?
פרדה יקר מידי
האחרים נראה לי 8

שלח תגובה