דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי
Re: דיינר קיניונס חתם לעונה וחצי
לבכר לקח 5 מחזורים לתת צ'אנס אמיתי לוואקמה.
מקווה שמחר גם קיניונס יקבל צ'אנס בהרכב.
גם אליאל פרץ, בריירו וריגן(רק כדי לשמור על לופס)
מקווה שמחר גם קיניונס יקבל צ'אנס בהרכב.
גם אליאל פרץ, בריירו וריגן(רק כדי לשמור על לופס)
הייתי מסכים אם היה מדובר באמצע העונה, שאתה רואה את השחקן שבוע אחרי שבוע ואז אתה שואל את עצמך איך לעזאזל הוא לא פותח איתו.Red Tiger כתב: ↑17 אוגוסט 2024, 18:55קניונס זו ביקורת מוצדקת ביותר.
אני מסכים עם רן שטוען ובצדק שלא באמת ראינו משהו עיקבי ביכולת ואנחנו לא באימונים ויחד עם זאת, זה שחקן שיכול להחזיר את הקהל ובגדול.
אז לא יקרה כלום אם מישהו יחפה עליו הגנתית,זה חלק מהעניין שיש לך שחקן שבפעולה יכול לגמור משחק,נותנים לו קצת הנחות.
בסוף לצערי הם מבינים בדרך הקשה,בדיוק כמו שגיא לוי הבין עם סמיוני ולחמן הבין עם קורמן וכו וכו.
למה אחרת הוא יקבל את זה כתכתיב מהקהל כל משחק עד שייכנע,עדיף לו שלא יגיע לאירוע הזה.
פה מדובר על טרום עונה, לא יודע איך הוא נראה באימונים ואיך הוא חזר מהפגרה. במעט דקות ששיחק עד כה לא נראה ככ טוב.
גם בעונה שעברה, מדובר בשחקן שלא הראה יציבות שברדה כמעט לא הלך איתו למעט כמה משחקים בודדים.
למעט החצי שהוא ועומאר נכנסו והפכו את המשחק לא זוכר איזה משחק שהוא כיכב יותר מדי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ReDo כתב: ↑17 אוגוסט 2024, 21:00הייתי מסכים אם היה מדובר באמצע העונה, שאתה רואה את השחקן שבוע אחרי שבוע ואז אתה שואל את עצמך איך לעזאזל הוא לא פותח איתו.
פה מדובר על טרום עונה, לא יודע איך הוא נראה באימונים ואיך הוא חזר מהפגרה. במעט דקות ששיחק עד כה לא נראה ככ טוב.
גם בעונה שעברה, מדובר בשחקן שלא הראה יציבות שברדה כמעט לא הלך איתו למעט כמה משחקים בודדים.
למעט החצי שהוא ועומאר נכנסו והפכו את המשחק לא זוכר איזה משחק שהוא כיכב יותר מדי.
מספיק עם הסיסמאות.
הוא לא בכושר אפילו להיכנס כמחליף בסוף?
אפשר לחשוב שהוא מתחרה עם טוני, מאור ובוזגלו, בדש האדיש היה זה שקוזוך רץ איתו עד שנפצע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
לצערי המאמן כנראה לא יתן לשחקנים להוכיח שהוא טעה לגביהם. אי אפשר להיכנס לכושר בלי לשחק. אי אפשר להרוויח הזדמנות כשלא סופרים אותך.
לא יודע למה מגיע לנו כל החרא הזה.
חחחחחחח באמא אני חולה עליך חחחחחForeverRed כתב: ↑17 אוגוסט 2024, 21:29לצערי המאמן כנראה לא יתן לשחקנים להוכיח שהוא טעה לגביהם. אי אפשר להיכנס לכושר בלי לשחק. אי אפשר להרוויח הזדמנות כשלא סופרים אותך.
הוא הרבה יותר קרוב לקלאש עם הקהל ממה שאנשים נוטים לחשוב, מספיק אפילו 1-0 מגעיל מול קריית שמונה (כן, ניצחון) וטרנר על הראש שלו מהחימום במחזור השניRed Tiger כתב: ↑17 אוגוסט 2024, 18:55קניונס זו ביקורת מוצדקת ביותר.
אני מסכים עם רן שטוען ובצדק שלא באמת ראינו משהו עיקבי ביכולת ואנחנו לא באימונים ויחד עם זאת, זה שחקן שיכול להחזיר את הקהל ובגדול.
אז לא יקרה כלום אם מישהו יחפה עליו הגנתית,זה חלק מהעניין שיש לך שחקן שבפעולה יכול לגמור משחק,נותנים לו קצת הנחות.
בסוף לצערי הם מבינים בדרך הקשה,בדיוק כמו שגיא לוי הבין עם סמיוני ולחמן הבין עם קורמן וכו וכו.
למה אחרת הוא יקבל את זה כתכתיב מהקהל כל משחק עד שייכנע,עדיף לו שלא יגיע לאירוע הזה.
- ForeverRed
חחחחח ריטלין אחיForeverRed כתב: ↑17 אוגוסט 2024, 22:14תשמע אני חושב על התקפה על טהרת הישראלים ובא לי לדפוק את הראש בקיר.
לא יודע איך אני שורד את העונה הזאת.
עושה את העבודה יופי
וברצינות עכשיו,קשה להביא זרים בתקופה הזאת לא פשוט בכלל.
תראה הקהל לא מטומטם,הוא מבין גם מצויין שרוב רובו של הסגל הזה הוא לא בדיוק ״בנפשו״ של המאמן הזה.
מצד שני קיבעון על שחקנים מסויימים לצד ייבוש של אחרים זאת התנהלות לא חכמה.
אם הקהל יראה שבאמת רן מנסה לבצע שינויים והתאמות כאלה ואחרות הוא ייתן לו אוויר,אם ימשיך להיות מקובע אז הוא יהיה בבעיה.
- ForeverRed
כפרה עליך,ForeverRed כתב: ↑17 אוגוסט 2024, 21:29לצערי המאמן כנראה לא יתן לשחקנים להוכיח שהוא טעה לגביהם. אי אפשר להיכנס לכושר בלי לשחק. אי אפשר להרוויח הזדמנות כשלא סופרים אותך.
תמזוג לך כוס יין, תגלגל איזו קטנה ותשב קצת במרפסת. יהיה בסדר.
נסכם כך, יש מצב להגיע למחזור 9 בהגרלת המשחקים הנוכחית במקום הראשון. נראה אם קוזו יחרבן את זה.
אגב קווים לדמותו של טרלול, ברשת יודעי דבר מציינים טרייד של דיבה תמורת מריאנו. באיזה עולם אנחנו עושים כאלה דברים???
איזה ניהול מקצועי, פשששש.
הונחה התשתית.
ואז הוא יטען שהוא לא מחפש את המאמן שצריך לחרבן כדי לא להיות מקום 1 אחרי 9 משחקים.
זה אפילו לא יהיה איזה מאורע ראוי לחיוב, הוא פשוט צריך לא לחרבן את המצב כדי שזה יקרה.
תבקר על דברים רציניים. כמו לדוגמא אי שיתוף קניונס.
משפטים כמו זה המצוטט, פשוט מגלים את כל הכוונות שמתחת לשטיח ובצורה פתטית.
זה יכבד את עצמך ואת כל שאר הקןראים.
יש להם את ג׳ראפי שיותר טוב,יותר צעיר ומרוויח פחות ממרציאנו, נורא אמין סה״כ .
אבל אם זה טרלול שתורם עוד דלק לאש כנגד המועדון אז למה לא, אם שורפים את האסמים אז עד הסוף.