מעודכן 16.8 ....
ערב , לילה ובכלל סופ"ש קשה הולך לעבור עלינו עם ההדחה המביכה הזו מאירופה .
על העונה הזו היה רשום שלב הנוקאאוט שאחרי שלב הליגה והיינו אמורים לעשות עונה יפה מאוד באירופה .
רק לחשוב מה היינו עושים עם עוד מינימום 10 נק' דירוג נוספות ועוד מינימום 5.5 מיליון יורו בכיס .
שער מזליקי של אחמד ( נמצא בתקופה נהדרת ) ושער נדיר בהיתכנותו של תורג׳מן ( לא מתאים לרמות שלנו ) סידרו יתרון מבטיח והיה נראה שמשייטים לשלב הבא .
ואז הגיעה המחצית השנייה שהזכירה לי את ההפסד/מהפך שבית"ר ירושלים עשו לנו עם ה-5:2 ומינוס שחקן . יום שחור בהיסטוריה המקצועית שלנו התווסף אתמול .
שימו לב לתולדות מהפך :
דקה 49'

-
קרן - כיסוי לקוי של בלוריאן ואחמד - אליאסי הימר שהכדור יצא מעל השער ולכן לא קלט את הכדור אבל הוא פגע במשקוף ועל הריבאונד עט הצ׳כי שגם לא היה מכוסה וצימק ל-2:1 .
דקה 56' - מיד לאחר מכן אליאסי סיפק הצלה נהדרת שוב
מכדור נייח מפתיע .
דקה 57' - קוז׳וך מכניס את גנאח ע"ח חתואל - למה ? היה הכי פעיל בהתקפה !
דקה 59'

-
קרן - כיסוי לקוי של טיבי והצ׳כים משווים ל-2:2
דקה 63' - קוז׳וך מכניס את שושנאצ׳ב ( על תורג׳מן ) ואליאס ( על יוספי ) - למה אליאס ??? כשצריכים גול ? על יוספי ?
דקה 74' - השופט קונה את ההצגה של הצ׳כי - טיבי מורחק עם צהוב שני הזוי והמומנטום מתהפך עלינו .
הבעיטה החופשית פוגעת בקורה .
דקה 75' - בריירו נכנס להגנה במקום אחמד . זו בעצם טעות של קוז׳וך כי הוא סיים 3 פעימות חילופים והחליף רק 4 שחקנים . טעות שתתברר כפאטלית בהמשך .
דקה 77' - אליאסי הודף כדור שכבר הלך לרשת
דקה 82'

- המהפך הושלם עם
כדור חופשי מ-20-25 מ' שאליאסי מאחר להגיע אליו . 3:2 לצ׳כים .
דקה 87' - גאנח כמעט מחזיר לנו את הנשימה עם מהלך מצויין אבל השוער הצ׳כי לוקח כדור מהחיבורים
דקה 88' - עוד הזדמנות שלנו להשוות עם כדור חופשי על ה-16 . מה צריך יותר מזה ? אבל קאנגווה בועט מעל השער .
דקה 90' - 4:2 לצ׳כים וההתפרקות המישמעתית מתחילה
דקה 93' - שושנאצ׳ב עם מהלך חסר אחריות של צהוב שני ועוד כמעט פותח בתיגרה .
דקה 94' - גם בדש עם צהוב מהספסל
דקה 98' - בריירו מחזיר כדור אחורה שכמעט מביא את השער ה-5 של הצ׳כים
דקה 99' - מהלך מטופש וחסר אחריות של אליאס עם הפקקים קדימה לרגליים צ׳כיות - אדום ישיר מוצדק !
דקה 100' - שריקת הסיום .
7 צהובים ו- 2 אדומים . פארסה .
קוז׳וך צריך להיכנס לחדר של אלונה ולומר לה - אני מתנצל .
אני אחראי למה שקרה ואני מוכן לתת לעצמי סיבוב אחד צ׳אנס לשנות פה את המצב . אם לא אצליח - אתפטר בעצמי .
המחצית השנייה אתמול היא בית ספר מצויין למאמנים לכל מה שלא צריך לעשות כשמובילים 2:0 .
פרסונלית :
אליאסי - לא יציב . לצד הצלות מדהימות , יציאות ופעולות לא ברורות . נקווה שיחזור לעצמו ויתעורר מאשליית אולימפיאדת פריז שהיה שרוי בה
בלוריאן - לא צריך ללבוש את החולצה שלנו . הוא מרחיק כדורים סתם , מאחר בסגירות ולא מהווה עוגן בהגנה . לשחרר
טיבי - לא מאמין שלקחו לו כדור בגובה וכבשו עליו בנגיחה .
בריירו - החזרת כדור אחורה בסיום שכמעט עלתה בספיגה חמישית . לשחרר . והוא אחת האהבות שלי .
מזרחי - משחק לא טוב שלו בלשון המעטה . לא סוגר כמו שצריך , מרחיק המון פעמים סתם . הציוות שלו ושל בלוריאן כבלם ימין נוראי .
גורדנה - עדיין מדבר עם השופטים
קאנגווה - נק' אור . שלא יתדרדר
יוספי - היחיד שנראה שקשור איכשהו לרמה . בקרוב יימכר ?
אחמד - שער של אינסטינקט אבל היה פחות פעיל
חתואל - משחק טוב מאוד שלו . למה לעזאזל יצא ?
תורג׳מן - צריך 10 מצבים לגול . לא מתאים לרמה . לשחרר
אליאס - איבדת את הזכות ללבוש את החולצה שלנו . לשחרר
שושנאצ׳ב - למה הוא עדיין כאן ? לשחרר
קוז׳וך - מחצית ראשונה נהדרת . מחצית 2 ?
למה לא עשית חילופים מתאימים כבר ב-2:1 ? איך ביזבזת 3 פעימות על 4 חילופים ? אליאס על יוספי ? שושנאצ׳ב אדום ? אליאס אדום ? בדש צהוב בספסל ? מה זה החוסר אחריות וחוסר משמעת הזו ? איפה קיניונס ? איפה ספר ? איפה דק' ראשונות של גריטה ?
על שמך רשום מינוס 20 מיליון ש"ח אבל אתה עדיין יכול להחזיר אותם .
פתחת עונה עם הפסד 3:0 בחיפה ( ואיבוד תואר ) ומהפך היסטורי ומביש באירופה . קבוצה הישגית זה להביא הישגים . 2 כבר איבדת . נשארו 2 .
האשראי מתקצר . תתחיל לעבוד עם מי שמביא נק' ולא לייבש אותם בספסל . אנחנו לא יודעים למה אתה עושה את זה אבל אם אתה רוצה לחזור למסלול - הם חייבים לשחק . אתה חייב במחזורים הקרובים לספק תוצאות משכנעות כדי לרכך במעט את מה שקרה כאן .
הוכחת עונה שעברה שאתה משימתי - אז תהיה משימתי .
אלונה - בלם , מגן ימין , מגן שמאל - עכשיו !
העונה מתחילה .