אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: אלונה

שליחה על ידי nitsande »

sumsum כתב:
17 אוגוסט 2024, 06:31
יותר עניינית ממה שהוא עשה במחצית השניה?
מי נשאר בלי חילופים מדקה 60? מה זה פה מתנס? איפה הצוות? איפה ההכנה למשחק?
וואללה אם אני על הקווים אני מבין שיש דבר כזה שנקרא פעימות חילופים. אתה רצית ענייני? קיבלת ענייני. רוצה מסע ליקוקים לבזיון הזה בצ׳כיה? תבקש ממליקסון, אני עסקן הוא אוהד שבדי.
בבקשה, תשובה עניינית:

לא לרמות.
החילוף האחרון לא היה דקה 60.
ההכנה למשחק הלכה לפח באדום של טיבי.
החילופים היו מאולצים, חוץ מהפעימה של אליאס וגאנח.
בסופו של דבר הוא הגיב, והגיב לא טוב.
הוא טעה בחילופים וגם בניהול הפעימות. טעה.

יש הבדל בין לטעות לבין לא לדעת אם להיות חסר מושג כמו שאתה מנסה לעשות ממנו.
יכול להיות שהוא כזה (עם כ"כ הרבה רקע בכדורגל, תעודות וניסיון, בטוח פחות חסר מושג ממך), אבל את זה נגלה בהמשך העונה.

אגב, לא שאני מאשים אותו בחוסר מושג, אבל גם ברדה טעה בניהול הפעימות כמה פעמים בעונה שעברה...
לא ראיתי שטענת שאתה עדיף עליו על הקווים
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
17 אוגוסט 2024, 11:39
מה הדרך?
קודם כל שקוזוך יקח אחריות ויפיק לקחים ולא יפיל את האחריות על השחקנים.
דבר שני שיפסיק עם משחקי האגו ויתנו לקאניוניס וספר לפתוח.
דבר שלישי אני מצפה מאלונה לחזק את הקבוצה כי הסגל הנוכחי גם יכול להסתבך ולא לעשות פלייאוף עליון עם מאמן כמו קוזוך.
דבר רביעי אני מצפה מאלונה לשקיפות ולדו שיח עם האוהדים לאור הכמות היפה של חידושים מצד אחד והכישלון באירופה מצד שני.
דבר חמישי אני לפחות אמשיך לעודד ולתמוך מהגוש אבל מתכוון בכל דקה 10 להתחיל את השיר של ברדה.
אתה רואה את הדרך והסגנון של ההודעות......אל תיתמם
אני לא זוכר ביקורת כזאת עוד ממחנה אימונים

מה זה יקח אחריות? יתפטר? ומתי הפיל על השחקנים?

הביקורת על אלונה אני איתך ב100 אחוז, רן הוארק הסימפטום והאידיוט השימושי זה הכל

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שיש כתב:
17 אוגוסט 2024, 12:14
הביקורות כלפיו ברמה הזאת עוד ממחנה אימונים רק כי החליף את ברדה וזהו ואתה יודע למי מתכוונים פה
כל שאר הביקורות לגיטימיות
ניהול משחק מזעזע, חילופים לא קשורים
עמידה שלא תואמת את החומר

אם לא ישנה את זה הוא לא ישאר פה אבל אין מהלעשות , זאת הבחירה וזהו

הביקורות עליו הם מקצועיות.
ברדה לא קיבל ביקורת בשנה שעברה כשנתן לבדש הזדמנות אחרי הזדמנות? ואז זה היה בדש אחרי עונה טובה בהפועל ירושלים ובלי קניוניס, השנה הוא הלך עם בדש אול אין ואפילו הביא אותו למסיבת עיתונאים אחרי עונה רעה של בדש ובזמן שהוא מייבש את קניוניס.
ברדה לא קיבל ביקורות שנה שעברה כשהובס מול מכבי בטוטו וכשעף מאירופה?

אצל ברדה עוד היו לפני שתי עונות טובות בקבוצה כמו שלנו עם לחץ וציפיות לא לדבר על האדום והדמות שהוא והסמל שהוא אצלנו היסטוריית.
מה יש אצל קוזוך? גביע במכבי פתח תקווה אחרי שהגיע כשחלמו פלייאוף עליון ועשה בהתחלה רצף גרוע שהביא אותם לפלייאוף תחתון? פיטורים מנתניה אחרי שנתניה שלו עברה לא מעט פירוק והרכבה כשהוא מביא אותה למאבקים נגד הירידה? ציטוטים חסרי קשר למציאות שיוחסו לו שאם הוא היה במקום ברדה היינו רצים לאליפות ושזה גם מה שיקרה השנה?

מבטיח לך שאם היה עושה שלב בתים באירופה היה זוכה למחמאות ופירגון, אבל מתחילת הדרך שלו כאן יש יותר יהירות ומקובעות מכדורגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב:
17 אוגוסט 2024, 11:47
מסקנת הביניים שלי מחודשיים של קוזוך שהאיש מושך אנטי.

אטימות, יהירות, שחצנות.
תכונות שקשה מאוד להכיל גם מחוץ לעולם הכדורגל, על אחת כמה מאמן שמגיע למקום חדש בסיטואציה לא פשוטה.

אוהדי נתניה לא יכלו לראות את הפרצוף שלו.
היום אני מבין למה.

כשאלונה חיפשה מאמן בקיץ אני הייתי בעדו ומהר מאוד הוא גרם לי להתהפך עליו.
אני יכול רק לנחש שעם דגו זה לא היה קורה.

זה בידיים שלו לשנות.
שירד מהעץ ויפסיק לנסות ללמד את כולם כדורגל.
אחרת הוא ישלם במשרה ודי מהר.
לא רואה יהירות , שחצנות, אטימות
שאפו שאתה מזהה את זה בחודשיים

לפחות אתה אמיתי ואומר שהתהפכת עליו עכשיו , יש כאלה שהתהפכו כשחתם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב:
17 אוגוסט 2024, 12:35
אתה רואה את הדרך והסגנון של ההודעות......אל תיתמם
אני לא זוכר ביקורת כזאת עוד ממחנה אימונים

מה זה יקח אחריות? יתפטר? ומתי הפיל על השחקנים?

הביקורת על אלונה אני איתך ב100 אחוז, רן הוארק הסימפטום והאידיוט השימושי זה הכל

שוב אני אומר, אתה מציג אותו כאיזה מישהו שנקלע לסיטואציה וזה לא נכון.
הוא קיבל את התפקיד באמצעות שקרים והבטחות שכולנו יודעים שלא יתרחשו מעולם, אז מה אתה מצפה? שלא תהיה ביקורת? שהוא יבוא ויעשה סיבוב על הגב שלנו ואנחנו נתעלם (כרגע עלה לנו בשלב בתים והכנסה של עשרות מיליונים, בהמשך כניראה יעלה לנו בקאניוניס ובאריירו, מי יודע מה יהיה המחיר שנשלם בליגה ומה יישאר כאן אם יכשל כי הוא דרש שכל הצוות יוחלף כולל אנשי צוות שהיו כאן שנים והיו אנשי מועדון)?

תקרא את הדברים שאמר בראיון סוף המשחק. במקום לקחת אחריות אישית הפיל הכל על השחקנים, ״לא יעבור על סדר היום״, כאילו שני האדומים בסוף כשאנחנו בפיגור 2 שערים הם ששינו את המשחק שכבר היה גמור אז בגלל ההחלטות שלו.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
17 אוגוסט 2024, 12:35
הביקורות עליו הם מקצועיות.
ברדה לא קיבל ביקורת בשנה שעברה כשנתן לבדש הזדמנות אחרי הזדמנות? ואז זה היה בדש אחרי עונה טובה בהפועל ירושלים ובלי קניוניס, השנה הוא הלך עם בדש אול אין ואפילו הביא אותו למסיבת עיתונאים אחרי עונה רעה של בדש ובזמן שהוא מייבש את קניוניס.
ברדה לא קיבל ביקורות שנה שעברה כשהובס מול מכבי בטוטו וכשעף מאירופה?

אצל ברדה עוד היו לפני שתי עונות טובות בקבוצה כמו שלנו עם לחץ וציפיות לא לדבר על האדום והדמות שהוא והסמל שהוא אצלנו היסטוריית.
מה יש אצל קוזוך? גביע במכבי פתח תקווה אחרי שהגיע כשחלמו פלייאוף עליון ועשה בהתחלה רצף גרוע שהביא אותם לפלייאוף תחתון? פיטורים מנתניה אחרי שנתניה שלו עברה לא מעט פירוק והרכבה כשהוא מביא אותה למאבקים נגד הירידה? ציטוטים חסרי קשר למציאות שיוחסו לו שאם הוא היה במקום ברדה היינו רצים לאליפות ושזה גם מה שיקרה השנה?

מבטיח לך שאם היה עושה שלב בתים באירופה היה זוכה למחמאות ופירגון, אבל מתחילת הדרך שלו כאן יש יותר יהירות ומקובעות מכדורגל.
אתה מסביר לי ובעצם מחזק

ברדה קיבל ביקורת אחרי פאקינג שנתיים! שנתיים של חסד!!! אתה מבין?!
קוז'וך לא הגיע עם רזומה והוא לא איש המערכת ולא אליל אז נבקר אותו מהשנייה שחתם( החוצפן טס לתיאלנד)

גם ברדה לא היה עושה שלב בתים בחומר הזה וחלאס לרמות

וכן גם אני מבקר את רן על המשחק האחרון, ניהול לא טוב , לא הגיב טוב , חילופים גרועים
לא נתן הוראה להפסיק לחץ גבוה כשברור שזה גורם לגלים של התקפות ורק בגלל יריבה חלשה קיבלנו 4 במחצית ולא במשחק הראשול כבר

אבל די לדחוף את ברדה
די לעשות ניתוחי אופי למאמן

בסוף הוא לא ישאר כאן ואני אומר את זה מההתחלה, הוא חתם בתקופה בלתי אפשרית לאף מאמן להצליח כי הוא החליף את ברדה.
להבדיל אבל זה כמו ביבי שהחליף את רבין ז"ל וישכאלה שעד עכשיו כועסים על זה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

sumsum כתב:
17 אוגוסט 2024, 06:27
מי שחשב שאנחנו טובים יותר נגד לבסקי סופיה והברזילאים, צריך בדיקת עיניים.
שלבסקי סופיה מכרו בעונה שעברה את הברזילאים שלהם בעשרה מליון יורו (כן ביורו לא בשקל), ואתה מכרת שלושה שחקני נבחרת ב2 מליון יורו כולל אריזה ומשלוח, יש לך בעיה בהבנת מקומך בגלקסיה. לעומת הנגרים שהוגרלנו איתם השנה, נגד לבסקי זה היה 50-50 במקרה הטוב והגומלין היה אצלם. יתרה מכך, אותו כנ״ל היה עם קראיובה בעונה לפני ועברנו. סיימנו עם אותו ׳מאמן אמיתי׳ בתיקו עם להזכירך. ועשינו שלב בתים בזמן שאתה גירדת בגב וקוזו מכר פוליסות ביטוח לבתים באיזור נתניה וכפר סבא.
אז תתחבר לחשמל, לא חייב להראות את ערוותך בכל תגובה, תקרא, תעשה שיעורי בית, תחכים-אל תוותר לעצמך😘.
עובדות:
1. בעונה ששיחקו נגנדנו, לבסקי מכרה שחקנים בקצת יותר מ6 מיליון יורו, ספציפית את הברזילאים ב5.
2. וולטון עבר בינואר ליפן, רונאלדו עבר לרוסיה מיד אחרי המשחק נגדנו. דרלאן שנמכר בסכומים של 650 אלף גם כן היה עד ינואר.
3. הנגרים שהוגרלנו מולם השנה, סיימו 11 נקודות בטבלה מעל לבסקי, ש2 שחקנים מתוך ה3 שנמכרו בסכומים הגדולים, היו עם לבסקי חצי מהעונה.
4. הקיץ הזה לבסקי מכרה עוד 2 שחקנים כדי להשלים לאותם 10.

אז לבסקי היא אימפריה, מורה הם חבורה של נגרים.
העיקר שאתה מחובר לחשמל, היחיד שרואה את האמת והאור.

מסע ההשחרה שאתם עושים פה נגד מאמן שלא בא לכם טוב בעין רק כי הוא החליף את האליל הוא פשוט דוחה.
תת רמה. אין לי מילה אחרת.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 17 אוגוסט 2024, 16:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Red Tiger כתב:
17 אוגוסט 2024, 12:25
אתה שוב פעם רושם דברים שאינם נכונים,מגדיל לעשות גם חבר שלך הפרקליט שיש לו עאלק ״חברים אוהדי נתניה״.
עכשיו מכיוון שאני פחות בקטע של להמציא חרטוטים אומר לך זאת כך כאדם שחי בסביבה.
אוהדי נתניה מאוד מעריכים את קוזוך,מבחינתם פיטוריו היו טעות גדולה וכן יש כעס גדול על גמר הגביע מול ביתר שהם מבחינתם ראו את הגביע נוחת אצלם וההתחכמויות המיותרות שלו בהרכב מנעו את זה,אגב בדיוק כמו המאמן הקודם שלך עונה שעברה.
גילוי נאות:
הכותב אינו מקורב ואינו ידען גדול,פשוט גר בסביבה והמילייה שלו בסביבה רובם אוהדי נתניה ויש לו גם אלרגיה לשקרים והמצאות.
עכשיו לגבי הנרטיב החדש של ״מנותק,יהיר״ וכל שאר הדברים,הם נאמרו גם על בכר בתחילת דרכו כולנו יודעים איך זה נגמר.
אין לי בעיה עם ביקורת מקצועית,אני אפילו מבקר שצריך.
שמתחילים לחרטט זה קצת מרגיז אותי

את מי אתה משקר?
נעזוב לרגע שהבאתי מילה במילה תגובות שכתבו בפורום אחר אוהדי נתניה, ולא אחד ולא שניים, וכולם ביקרו אותו קשות.
הוא פוטר אחרי שהקהל במשך כמה מחזורים קרא לו להתפטר והשיא היה במשחק בטדי שאחריו גם פיטרו אותו.
זה כמו שתטען שאתה מכיר אוהדי באר שבע שמתגעגעים לגיא עזורי.
הקהל בנתניה היה ״על הגדרות״ ודרש את ההתפטרות שלו במשך תקופה, וזה מעיד הרבה יותר מהדיבורים שלך על סקר בשוק של נתניה שבו אמרו לך שהם מעריכים ומתגעגעים אליו…

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב:
17 אוגוסט 2024, 12:46
אתה מסביר לי ובעצם מחזק

ברדה קיבל ביקורת אחרי פאקינג שנתיים! שנתיים של חסד!!! אתה מבין?!
קוז'וך לא הגיע עם רזומה והוא לא איש המערכת ולא אליל אז נבקר אותו מהשנייה שחתם( החוצפן טס לתיאלנד)

גם ברדה לא היה עושה שלב בתים בחומר הזה וחלאס לרמות

וכן גם אני מבקר את רן על המשחק האחרון, ניהול לא טוב , לא הגיב טוב , חילופים גרועים
לא נתן הוראה להפסיק לחץ גבוה כשברור שזה גורם לגלים של התקפות ורק בגלל יריבה חלשה קיבלנו 4 במחצית ולא במשחק הראשול כבר

אבל די לדחוף את ברדה
די לעשות ניתוחי אופי למאמן

בסוף הוא לא ישאר כאן ואני אומר את זה מההתחלה, הוא חתם בתקופה בלתי אפשרית לאף מאמן להצליח כי הוא החליף את ברדה.
להבדיל אבל זה כמו ביבי שהחליף את רבין ז"ל וישכאלה שעד עכשיו כועסים על זה

אחי, ברדה לא קיבל ביקורת שתי עונות כי עשה כאן קסמים! לא היה זקוק לתקופה של חסד כי מהרגע הראשון הוא היה פי אלף יותר מעניין מכל הקוזוך והמימר ושאר גונבי הדעת כאן.
אם היה נכשל אחרי שהחליף את רוני לוי הוא לא היה ממשיך לאמן! היינו כותבים כאן שהוא לא מתאים לתפקיד המאמן והוא לא היה ממשיך! הוא המשיך בזכות כי הצליח!
אם קוזוך עושה שלב בתים היה מקבל ביקורת חיובית מכאן ועד להודעה חדשה.
הוא קיבל את המינוי בזכות ההצהרות שלו שיעשה עם הקבוצה יותר מברדה, אז כשזה לא קורה לא נבקר?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
17 אוגוסט 2024, 12:25
אתה שוב פעם רושם דברים שאינם נכונים,מגדיל לעשות גם חבר שלך הפרקליט שיש לו עאלק ״חברים אוהדי נתניה״.
עכשיו מכיוון שאני פחות בקטע של להמציא חרטוטים אומר לך זאת כך כאדם שחי בסביבה.
אוהדי נתניה מאוד מעריכים את קוזוך,מבחינתם פיטוריו היו טעות גדולה וכן יש כעס גדול על גמר הגביע מול ביתר שהם מבחינתם ראו את הגביע נוחת אצלם וההתחכמויות המיותרות שלו בהרכב מנעו את זה,אגב בדיוק כמו המאמן הקודם שלך עונה שעברה.
גילוי נאות:
הכותב אינו מקורב ואינו ידען גדול,פשוט גר בסביבה והמילייה שלו בסביבה רובם אוהדי נתניה ויש לו גם אלרגיה לשקרים והמצאות.
עכשיו לגבי הנרטיב החדש של ״מנותק,יהיר״ וכל שאר הדברים,הם נאמרו גם על בכר בתחילת דרכו כולנו יודעים איך זה נגמר.
אין לי בעיה עם ביקורת מקצועית,אני אפילו מבקר שצריך.
שמתחילים לחרטט זה קצת מרגיז אותי
איזה קשקוש.
במקרה או שלא יש לי הרבה מאוד חברים שגרים בנתניה.
חלקם אוהדים את הקבוצה.
הדעה הרווחת גם בקרב אלה ש״מחזיקים ממנו״ היא שמדובר באיש יהיר ומקובע. והם במיעוט ברור.
אני מסתובב הרבה ברשתות. האוהדים של נתניה עשו לו את המוות תקופה ארוכה וביקרו אותו בין היתר על דברים שאנחנו מבקרים עכשיו. לא רק החברים שלי.
תעשה סיבוב, תיווכח בעצמך. זה הרבה יותר מייצג ממה שהבאת פה, אפרופו חרטוטים.
האיש מעורר אנטגוניזם. ואומר לך את זה מישהו שכן היה בעדו.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 17 אוגוסט 2024, 13:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:
17 אוגוסט 2024, 12:28
בבקשה, תשובה עניינית:

לא לרמות.
החילוף האחרון לא היה דקה 60.
ההכנה למשחק הלכה לפח באדום של טיבי.
החילופים היו מאולצים, חוץ מהפעימה של אליאס וגאנח.
בסופו של דבר הוא הגיב, והגיב לא טוב.
הוא טעה בחילופים וגם בניהול הפעימות. טעה.

יש הבדל בין לטעות לבין לא לדעת אם להיות חסר מושג כמו שאתה מנסה לעשות ממנו.
יכול להיות שהוא כזה (עם כ"כ הרבה רקע בכדורגל, תעודות וניסיון, בטוח פחות חסר מושג ממך), אבל את זה נגלה בהמשך העונה.

אגב, לא שאני מאשים אותו בחוסר מושג, אבל גם ברדה טעה בניהול הפעימות כמה פעמים בעונה שעברה...
לא ראיתי שטענת שאתה עדיף עליו על הקווים

ניצן, ב - 10 שחקנים ועם שני בלמים לא מהירים הוא צועק פוש פוש! עזוב אותך התפלספויות, כדורגל זה משחק פשוט, מי לוחץ בסיטואציה כזאת? אתה לא יכול לשחק נגד המשחק! ברמות האלה אני מצפה ממאמן להיות גמיש מחשבתית ומערכתית ולשחק בהתאם למשחק, אתה לא מכבי נתניה שאתה תשחק באותו סגנון ושיטה כל משחק בלי קשר למה שקורה במגרש ותקבל תבוסות באהלן אהלן.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
17 אוגוסט 2024, 12:44
שוב אני אומר, אתה מציג אותו כאיזה מישהו שנקלע לסיטואציה וזה לא נכון.
הוא קיבל את התפקיד באמצעות שקרים והבטחות שכולנו יודעים שלא יתרחשו מעולם, אז מה אתה מצפה? שלא תהיה ביקורת? שהוא יבוא ויעשה סיבוב על הגב שלנו ואנחנו נתעלם (כרגע עלה לנו בשלב בתים והכנסה של עשרות מיליונים, בהמשך כניראה יעלה לנו בקאניוניס ובאריירו, מי יודע מה יהיה המחיר שנשלם בליגה ומה יישאר כאן אם יכשל כי הוא דרש שכל הצוות יוחלף כולל אנשי צוות שהיו כאן שנים והיו אנשי מועדון)?

תקרא את הדברים שאמר בראיון סוף המשחק. במקום לקחת אחריות אישית הפיל הכל על השחקנים, ״לא יעבור על סדר היום״, כאילו שני האדומים בסוף כשאנחנו בפיגור 2 שערים הם ששינו את המשחק שכבר היה גמור אז בגלל ההחלטות שלו.
אז בעצם כל הביקורת היא בגלל שהוא שקרן ושרלתן שעושה עלינו סיבוב? שעבד על אלונה התמימה בעיניים ובעצם כל התוכנית שלו זה להרוויח כסף ולשבת בבית?

איבדת את זה
תשרוק בוז כל משחק ואל תשחק אותה כאילו אכפת לך ממשהו

ושאלה אחרונה איפה אלונה? איך איפשרה כזה דבר? איך הוא לא מפוטר עוד אתמול?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
17 אוגוסט 2024, 12:57
אחי, ברדה לא קיבל ביקורת שתי עונות כי עשה כאן קסמים! לא היה זקוק לתקופה של חסד כי מהרגע הראשון הוא היה פי אלף יותר מעניין מכל הקוזוך והמימר ושאר גונבי הדעת כאן.
אם היה נכשל אחרי שהחליף את רוני לוי הוא לא היה ממשיך לאמן! היינו כותבים כאן שהוא לא מתאים לתפקיד המאמן והוא לא היה ממשיך! הוא המשיך בזכות כי הצליח!
אם קוזוך עושה שלב בתים היה מקבל ביקורת חיובית מכאן ועד להודעה חדשה.
הוא קיבל את המינוי בזכות ההצהרות שלו שיעשה עם הקבוצה יותר מברדה, אז כשזה לא קורה לא נבקר?
סליחה אבל לא מאמין לך

ברדה החליף את אבוקסיס ורוני לוי
רן החליף את ברדה
זה כל ההבדל

מה תגיד כשיפטרו אותו?
מי בא במקום?
מה האסטרטגיה שלך ושל חברי "רק לא רן"

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שיש כתב:
17 אוגוסט 2024, 13:14
סליחה אבל לא מאמין לך

ברדה החליף את אבוקסיס ורוני לוי
רן החליף את ברדה
זה כל ההבדל

מה תגיד כשיפטרו אותו?
מי בא במקום?
מה האסטרטגיה שלך ושל חברי "רק לא רן"
מה הקשר בחייאת.
ברדה נכנס חלק לתפקיד, הראה איכות מקצועית כאיש כדורגל מהרגע הראשון.
קוזוך זה בדיוק הפוך. לא מפסיק לעשות שטויות ולהתחכם.
הפך את עצמו למטרה במו ידיו.

אני אשמח שהוא יתאפס על עצמו וישאר כאן לשנים קדימה.
מגיע לנו קצת נחת מכדורגל.
ואני בטוח שגם המבקרים הגדולים ביותר שלו ישמחו לזה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב:
17 אוגוסט 2024, 13:09
אז בעצם כל הביקורת היא בגלל שהוא שקרן ושרלתן שעושה עלינו סיבוב? שעבד על אלונה התמימה בעיניים ובעצם כל התוכנית שלו זה להרוויח כסף ולשבת בבית?

איבדת את זה
תשרוק בוז כל משחק ואל תשחק אותה כאילו אכפת לך ממשהו

ושאלה אחרונה איפה אלונה? איך איפשרה כזה דבר? איך הוא לא מפוטר עוד אתמול?

כל הביקורות זה כי הוא נכשל.
הלוואי יסיק את המסקנות, יחזק את הקבוצה בעוד שחקנים שישדרגו אותנו ותהיה עונה מוצלחת.
מישהו כאן רוצה לסבול העונה? עשה מנוי כדי להיות עצבני? מעודדים בגוש כדי שנכשל? אני נוסע כל הדרך לנתניה עוד שבוע כדי לחזור מבואס? תמיד יש תקווה שנצליח אבל אני מסרב לעצום עיניים כדי למנוע ביקורת מאלונה וקוזוך.
זה שהוא שיקר כדי לקבל את התפקיד ומתנהל ביהירות זה משהו אחר לגמרי, אם היה מצליח אז היינו אומרים שהוא יהיר אבל יש לפחות משהו מאחורי זה.

שלח תגובה