אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה

שליחה על ידי שיש »

sumsum כתב:
17 אוגוסט 2024, 06:27
מי שחשב שאנחנו טובים יותר נגד לבסקי סופיה והברזילאים, צריך בדיקת עיניים.
שלבסקי סופיה מכרו בעונה שעברה את הברזילאים שלהם בעשרה מליון יורו (כן ביורו לא בשקל), ואתה מכרת שלושה שחקני נבחרת ב2 מליון יורו כולל אריזה ומשלוח, יש לך בעיה בהבנת מקומך בגלקסיה. לעומת הנגרים שהוגרלנו איתם השנה, נגד לבסקי זה היה 50-50 במקרה הטוב והגומלין היה אצלם. יתרה מכך, אותו כנ״ל היה עם קראיובה בעונה לפני ועברנו. סיימנו עם אותו ׳מאמן אמיתי׳ בתיקו עם להזכירך. ועשינו שלב בתים בזמן שאתה גירדת בגב וקוזו מכר פוליסות ביטוח לבתים באיזור נתניה וכפר סבא.
אז תתחבר לחשמל, לא חייב להראות את ערוותך בכל תגובה, תקרא, תעשה שיעורי בית, תחכים-אל תוותר לעצמך😘.
אני מניח שכל הקבוצות שנוגרל מולם מעכשיו יהיו פחות טובות מאלה שברדה שיחק מולם כדי שזה יתאים

התגובות שלך הזויות
כולם מבינים כמה ברדה היה טוב וחשוב אבל מבינים גם שכרגע באר שבע יותר גדולה מהכל ומנסים לבלוע רוק ולהמשיך
אין משהו אחר לעשות עכשיו. להרעיל על רן לא יעזור אז תתקדם

ונניח שיבוא מישהו במקום רן? את מי תביא? וכמה ימי חסד תתן לו?

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

שיש כתב:
17 אוגוסט 2024, 10:15
אני מניח שכל הקבוצות שנוגרל מולם מעכשיו יהיו פחות טובות מאלה שברדה שיחק מולם כדי שזה יתאים

התגובות שלך הזויות
כולם מבינים כמה ברדה היה טוב וחשוב אבל מבינים גם שכרגע באר שבע יותר גדולה מהכל ומנסים לבלוע רוק ולהמשיך
אין משהו אחר לעשות עכשיו. להרעיל על רן לא יעזור אז תתקדם

ונניח שיבוא מישהו במקום רן? את מי תביא? וכמה ימי חסד תתן לו?
תגובות בזיוניות אחת אחת. לא פחות.
השתלחות חסרת פרופורציה.
אחרי זה מתפלאים למה דברים פה נהיים אישיים.
עוד שניה גם יאשים את קוזוך ב6-2 בגמר גביע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שיש כתב:
17 אוגוסט 2024, 10:10
נראה לי שאתה ממורמר יותר מכולם
התגובות שלך כל כך קיצוניות ברמת הבן כספית נגד ביבי

היו דברין ענייניים שכתבת והסכמתי אבל הדרך שלך מוגזמת וזה כבר שקוף שבאת כל כך טעון ( עאלק 100 ימי חסד)

מה השלב הבא שלך? מניח שמנוי חידשת אז תעמוד ותשרוק בוז למאמן כל המשחק? או שאולי תתחיל לקלל את אלונה

או שהרעל יוצא רק פה בפורום

אולי הוא ראה את קוזוך מאמן את נתניה ומכבי פתח תקווה וחושב שהוא לא מתאים מקצועית להפועל באר שבע והצעדים שעשה הקיץ מוכיחים לו את זה?
אולי הוא פוחד מהתרסקות אמיתית, לא מקום שלישי וגמר גביע אלא איבוד הכרטיס לאירופה ואולי לפלייאוף העליון?

זה כמו עם גיא מזרחי, האם מותר להתרשם משחקן לפני שמגיע וברגע שהוא מראה אצלך את אותם הדברים אז אתה יכול להחליט שהוא לא מתאים להיות מגן פותח אצלך?
מניח שאם הוא יחכה להתרסקות ואז יבקר יגידו שהוא חכם בדיעבד, זה שהוא כותב את הדברים מראש (כמו שעשה גם במחנה אימון והזהיר לפני אירופה) זה דווקא מעיד על יושר בכתיבה כי אם היינו עושים שלב בתים היו אומרים שאין לו מושג.

אני חייב להגיד שגם אותי קוזוך מאוד מפחיד, זה מרגיש לי שיש כאן מאמן שמצד אחד הוא מאוד מקובע, בהרכבים, בסגנון המשחק, בחילופים, בשיטת המשחק האחת והמאוד ספציפית שהוא משחק בה, אבל מצד שני מאוד יהיר/תאורטיקן שזה אפילו במכבי נתניה אחרי כמה התפרקויות ורצף שלילי כבר לא עבר בגרון.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
17 אוגוסט 2024, 10:57
אולי הוא ראה את קוזוך מאמן את נתניה ומכבי פתח תקווה וחושב שהוא לא מתאים מקצועית להפועל באר שבע והצעדים שעשה הקיץ מוכיחים לו את זה?
אולי הוא פוחד מהתרסקות אמיתית, לא מקום שלישי וגמר גביע אלא איבוד הכרטיס לאירופה ואולי לפלייאוף העליון?

זה כמו עם גיא מזרחי, האם מותר להתרשם משחקן לפני שמגיע וברגע שהוא מראה אצלך את אותם הדברים אז אתה יכול להחליט שהוא לא מתאים להיות מגן פותח אצלך?
מניח שאם הוא יחכה להתרסקות ואז יבקר יגידו שהוא חכם בדיעבד, זה שהוא כותב את הדברים מראש (כמו שעשה גם במחנה אימון והזהיר לפני אירופה) זה דווקא מעיד על יושר בכתיבה כי אם היינו עושים שלב בתים היו אומרים שאין לו מושג.

אני חייב להגיד שגם אותי קוזוך מאוד מפחיד, זה מרגיש לי שיש כאן מאמן שמצד אחד הוא מאוד מקובע, בהרכבים, בסגנון המשחק, בחילופים, בשיטת המשחק האחת והמאוד ספציפית שהוא משחק בה, אבל מצד שני מאוד יהיר/תאורטיקן שזה אפילו במכבי נתניה אחרי כמה התפרקויות ורצף שלילי כבר לא עבר בגרון.
הוא בעיקר איש שחצן עם דיבור מסריח,טוב שיש לו פרקליט אובייקטיבי כמוך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

sumsum כתב:
17 אוגוסט 2024, 06:29
אתה עוד צעיר מספיק בשביל לא להריח את הדבר הזה ממחנה האימון. הלוואי והייתי צעיר וחסר חוש הריח להריח את מה שנעשה כאן. ולצערי לא התבדיתי. בזמן שאתה ומליקסון טענתם שמדובר ב׳ניסויים לגיטימיים׳ הבנתי שיש פה מישהו שמתחכם ומחפש לעשות עלי סטאז׳.
אז אתה תגדל, תבין-היו ימים שהייתי נאיבי גם.
אין שום קשר לנאיביות, זה ברמת האובססיה אצלך, אני האחרון שלא אבקר מאמן, להזכיר לך איזה ביקורות היו לי על רוני לוי ואלישע לוי? ההבדל שאני לא קטלתי אותם מההתחלה ונתתי להם לפחות כמה מחזורי ליגה של חסד.
אבל אתה משום מה קוטל את רן ממתי שהוא התחיל לעבוד, ומה הקשר למחנה אימונים? גם ברדה היה מקובע חלק מהעונה שעברהלא שמעת אותך מבקר אותו ככה.
יש ביקורת ויש ביקורת, בכל פוסט שני אתה מבקר אותו שהוא חודשיים מאמן בפועל גם ברק בכר לדעתך היה צריך לעזוב אחרי ההדחה מאירופה מול תון?
או שבעצם תון טובים בכמה רמות ממלאדה?
ד"א אם אנחנו נראה גרוע כמו במחצית השנייה במחזור 5-6 אני האחרון שלא אבקר אותו, אבל תן לו ימי חסד על אמת בלי לבקר אותו כאילו יש לך נגדו חשבון פתוח והוא גנב לך כסף או משהו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מגיע לו ימי חסד כמובן אבל בטח שמותר לבקר אותו על המשחק ההדחה הזה , המחצית השנייה הזו הייתה עליו בכל התגובות המאוחרות וכל החילופים המוזרים.
אבל לא אומר שצריך לפטר אותו , טעה הפסדנו מגיע לו ביקורת . הלאה למשחק הבא.
תמונה

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

שיש כתב:
17 אוגוסט 2024, 10:10
נראה לי שאתה ממורמר יותר מכולם
התגובות שלך כל כך קיצוניות ברמת הבן כספית נגד ביבי

היו דברין ענייניים שכתבת והסכמתי אבל הדרך שלך מוגזמת וזה כבר שקוף שבאת כל כך טעון ( עאלק 100 ימי חסד)

מה השלב הבא שלך? מניח שמנוי חידשת אז תעמוד ותשרוק בוז למאמן כל המשחק? או שאולי תתחיל לקלל את אלונה

או שהרעל יוצא רק פה בפורום
מסכים. הפורום הזדהם פה לאחרונה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הראל כתב:
17 אוגוסט 2024, 11:21
מגיע לו ימי חסד כמובן אבל בטח שמותר לבקר אותו על המשחק ההדחה הזה , המחצית השנייה הזו הייתה עליו בכל התגובות המאוחרות וכל החילופים המוזרים.
גם הביקורות על המשחק מוגזמות, הוא לא אשם שספגנו שני גולים כל כך רכים, הוא כן אשם בניהול המשחק אבל להגיד שבגללו הפסדנו מוריד אחריות מהשחקנים שעלה להם השתן לראש ומאלונה שלא הביאה בלם שאולי היה עוזר לנו להעפיל שלב וכן גם רן אשם שהוא לא הכניס עוד שחקן עם בריירו ושהוא הוציא את יוספי אבל אין לו אשמה שטיבי קיבל אדום, שאליאסי לא הגיב בזמן לשער המצמק שלהם, שאשכרה נתנו להם שני גולים במתנה
מדהים ששוכחים שבמחצית הראשונה אשכרה שיחקנו טוב ולא היה חסר הרבה שנסיים ב3-0
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
17 אוגוסט 2024, 10:57

בחייאת אנחנו לא מטומטמים
תלמד לקרוא.....אני מסכים עם דברים שהוא כותהץב אבל הדרך!

ובוא נשמע אותך
במקום להרעיל את הפורום פה מה הצעדים הבאים שלך? חידשת מנוי על הבאזר סבבה
לכתוב כל שניה כמה חרא ולמה זו הייתה טעות להעיף את ברדה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שיש כתב:
17 אוגוסט 2024, 11:34
בחייאת אנחנו לא מטומטמים
תלמד לקרוא.....אני מסכים עם דברים שהוא כותהץב אבל הדרך!

ובוא נשמע אותך
במקום להרעיל את הפורום פה מה הצעדים הבאים שלך? חידשת מנוי על הבאזר סבבה
לכתוב כל שניה כמה חרא ולמה זו הייתה טעות להעיף את ברדה?

מה הדרך?
קודם כל שקוזוך יקח אחריות ויפיק לקחים ולא יפיל את האחריות על השחקנים.
דבר שני שיפסיק עם משחקי האגו ויתנו לקאניוניס וספר לפתוח.
דבר שלישי אני מצפה מאלונה לחזק את הקבוצה כי הסגל הנוכחי גם יכול להסתבך ולא לעשות פלייאוף עליון עם מאמן כמו קוזוך.
דבר רביעי אני מצפה מאלונה לשקיפות ולדו שיח עם האוהדים לאור הכמות היפה של חידושים מצד אחד והכישלון באירופה מצד שני.
דבר חמישי אני לפחות אמשיך לעודד ולתמוך מהגוש אבל מתכוון בכל דקה 10 להתחיל את השיר של ברדה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מסקנת הביניים שלי מחודשיים של קוזוך שהאיש מושך אנטי.

אטימות, יהירות, שחצנות.
תכונות שקשה מאוד להכיל גם מחוץ לעולם הכדורגל, על אחת כמה מאמן שמגיע למקום חדש בסיטואציה לא פשוטה.

אוהדי נתניה לא יכלו לראות את הפרצוף שלו.
היום אני מבין למה.

כשאלונה חיפשה מאמן בקיץ אני הייתי בעדו ומהר מאוד הוא גרם לי להתהפך עליו.
אני יכול רק לנחש שעם דגו זה לא היה קורה.

זה בידיים שלו לשנות.
שירד מהעץ ויפסיק לנסות ללמד את כולם כדורגל.
אחרת הוא ישלם במשרה ודי מהר.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
17 אוגוסט 2024, 11:39
מה הדרך?
קודם כל שקוזוך יקח אחריות ויפיק לקחים ולא יפיל את האחריות על השחקנים.
דבר שני שיפסיק עם משחקי האגו ויתנו לקאניוניס וספר לפתוח.
דבר שלישי אני מצפה מאלונה לחזק את הקבוצה כי הסגל הנוכחי גם יכול להסתבך ולא לעשות פלייאוף עליון עם מאמן כמו קוזוך.
דבר רביעי אני מצפה מאלונה לשקיפות ולדו שיח עם האוהדים לאור הכמות היפה של חידושים מצד אחד והכישלון באירופה מצד שני.
דבר חמישי אני לפחות אמשיך לעודד ולתמוך מהגוש אבל מתכוון בכל דקה 10 להתחיל את השיר של ברדה.
אל תשכח גם דקה 24 את השיר על מליקסון
וגם את דקה 7 עם השיר של סיראז׳ נאסר

בחיאת - איך הצלחת לדחוף גם פה את ברדה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

הראל כתב:
קצת שפיות :השתחוות:
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

הראל כתב:
הביקורות כלפיו ברמה הזאת עוד ממחנה אימונים רק כי החליף את ברדה וזהו ואתה יודע למי מתכוונים פה
כל שאר הביקורות לגיטימיות
ניהול משחק מזעזע, חילופים לא קשורים
עמידה שלא תואמת את החומר

אם לא ישנה את זה הוא לא ישאר פה אבל אין מהלעשות , זאת הבחירה וזהו

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
17 אוגוסט 2024, 11:47
מסקנת הביניים שלי מחודשיים של קוזוך שהאיש מושך אנטי.

אטימות, יהירות, שחצנות.
תכונות שקשה מאוד להכיל גם מחוץ לעולם הכדורגל, על אחת כמה מאמן שמגיע למקום חדש בסיטואציה לא פשוטה.

אוהדי נתניה לא יכלו לראות את הפרצוף שלו.
היום אני מבין למה.

כשאלונה חיפשה מאמן בקיץ אני הייתי בעדו ומהר מאוד הוא גרם לי להתהפך עליו.
אני יכול רק לנחש שעם דגו זה לא היה קורה.

זה בידיים שלו לשנות.
שירד מהעץ ויפסיק לנסות ללמד את כולם כדורגל.
אחרת הוא ישלם במשרה ודי מהר.
אתה שוב פעם רושם דברים שאינם נכונים,מגדיל לעשות גם חבר שלך הפרקליט שיש לו עאלק ״חברים אוהדי נתניה״.
עכשיו מכיוון שאני פחות בקטע של להמציא חרטוטים אומר לך זאת כך כאדם שחי בסביבה.
אוהדי נתניה מאוד מעריכים את קוזוך,מבחינתם פיטוריו היו טעות גדולה וכן יש כעס גדול על גמר הגביע מול ביתר שהם מבחינתם ראו את הגביע נוחת אצלם וההתחכמויות המיותרות שלו בהרכב מנעו את זה,אגב בדיוק כמו המאמן הקודם שלך עונה שעברה.
גילוי נאות:
הכותב אינו מקורב ואינו ידען גדול,פשוט גר בסביבה והמילייה שלו בסביבה רובם אוהדי נתניה ויש לו גם אלרגיה לשקרים והמצאות.
עכשיו לגבי הנרטיב החדש של ״מנותק,יהיר״ וכל שאר הדברים,הם נאמרו גם על בכר בתחילת דרכו כולנו יודעים איך זה נגמר.
אין לי בעיה עם ביקורת מקצועית,אני אפילו מבקר שצריך.
שמתחילים לחרטט זה קצת מרגיז אותי

שלח תגובה