אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה

שליחה על ידי שיש »

התקציב של הסגל שרואים בטוח בסביבות ה40......
הסיפורים על 67 לא נשמעים רציניים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
16 אוגוסט 2024, 09:37
מבלי לנקות אותו מניהול משחק מזעזע,מקובעות בלתי נתפסת על שחקנים ומחיקה של אחרים,הוא לא מחזיק מהסגל הזה בשיט.
ואת זה אני אומר ממקור ראשון,מבחינתו להעיף מכאן לפחות שבעה שחקנים ובמקומם להביא שניים טובים.
הבעיה שכולם יושבים על חוזים גבוהים מאוד ואין פראייר שייקח.
שעון החול החל להתהפך,שיהיה לכולנו בהצלחה.
בעיניי, זה היה להחליף קבוצה או להחליף מאמן.
בחרו במאמן. מהפיכות היה ברור שלא יהיו פה.
קוזוך לא הוצנח מהירח. הוא הכיר מצוין את הקבוצה (או שלא) ולא רק שבחר לקחת, גם גילה התלהבות והבטיח להפיק מהחומר הזה הרבה יותר ממה שהוא שווה.

לבוא עכשיו ולספר לנו סיפורים על כלים ואמונה, לא יודע. נשמע לי כמו בריחה מאחריות. לא מאמין בחומר? תחליף. לא נותנים לך? אל תיקח את האתגר. מאוד פשוט.

בסוף כמו שנאמר מדובר בעוד אידיוט שימושי.
הוא עשה ים של טעויות אבל הכתובת הייתה ונשארה מעליו.

E26

שליחה על ידי E26 »

Melikson24 כתב:
16 אוגוסט 2024, 10:10
אם לא בא לה
למה היא לא מעמידה תקציב של 40 מיליון ש"ח?זה מספיק למקום 3-4-5 והיא לא צריכה להביא שקל מהבית.
למה היא רוכשת שחקנים כל עונה?היא חייבת?גם אם זה לא ב2 מיליון יורו לשחקן, היא משלמת כל עונה על שחקנים חדשים.

אתה כמו לא מעט אוהדים מתבלבל בין חוסר הצלחה והחלטות לא טובות, לחוסר חשק ורצון.
אח שלי הכל טוב לא אכפת לי כמה מביאה כמה לא מביאה, זה המועדון שבבעלותה.

אני כן רוצה תיאום ציפיות, יושרה, בהירות ושקיפות.
גם ב60 מליון תקציב אפשר לעשות הרבה יותר ולהיראות הרבה יותר.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

E26 כתב:
16 אוגוסט 2024, 10:32
אח שלי הכל טוב לא אכפת לי כמה מביאה כמה לא מביאה, זה המועדון שבבעלותה.

אני כן רוצה תיאום ציפיות, יושרה, בהירות ושקיפות.
גם ב60 מליון תקציב אפשר לעשות הרבה יותר ולהיראות הרבה יותר.
אז אתה מסכים איתי שהבעיה היא בהתנהלות ובקבלת החלטות ולא בכסף שהיא מביאה.

אם כך הדבר אז אין קשר לרעב או רצון. אנחנו פשוט מתנהלים לא טוב, מקצועית וניהולית, במיוחד בשנתיים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
RedDedic
Title: CrazyRed

שליחה על ידי RedDedic »

yossi כתב:
21 יולי 2024, 06:30
הביקורת צריכה להיות ממקום הרבה יותר פשוט.
אלונה שמקיעה המון כסף מהבית וזה מוערך.
היא עצמה מעריכה את התקציב של ב"ש בסביבות ה60-70, כשהמכביות על 100+. מהצד השני, הפועל חיפה ובית"ר נמצאים במרחק מאיתנו שהוא די פורפורציוני למרחק שלנו מהמכביות.
הבעיה היא שעל הסקאלה הזו, מקצועית אנחנו הולכים ומתקרבים לצד הנמוך יותר, ולא לצד הגבוה. הפער המקצועי שלנו מהמכביות הולך וגדל בעוד שמהפועל חיפה הוא הולך וקטן. וזה אומר שיש לא מעט דברים שנעשים בצורה לא נכונה ולא יעילה.
מקצועית, ניהולית, זה בטח לא בעיה בבן אדם וגורם אחד.

מפה צריך לעשות חושבים למה ואיך זה קורה, ואיך משנים את הכיוון הזה של וקטור ההתקדמות של המועדון חזרה כלפי מעלה.
כשהמועדון מתנהל בצורה כל כך ריכוזית,אז כן יש גורם אחד שהכל,אפילו רק הרוב,קורה בגללו.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
16 אוגוסט 2024, 10:26
בעיניי, זה היה להחליף קבוצה או להחליף מאמן.
בחרו במאמן. מהפיכות היה ברור שלא יהיו פה.
קוזוך לא הוצנח מהירח. הוא הכיר מצוין את הקבוצה (או שלא) ולא רק שבחר לקחת, גם גילה התלהבות והבטיח להפיק מהחומר הזה הרבה יותר ממה שהוא שווה.

לבוא עכשיו ולספר לנו סיפורים על כלים ואמונה, לא יודע. נשמע לי כמו בריחה מאחריות. לא מאמין בחומר? תחליף. לא נותנים לך? אל תיקח את האתגר. מאוד פשוט.

בסוף כמו שנאמר מדובר בעוד אידיוט שימושי.
הוא עשה ים של טעויות אבל הכתובת הייתה ונשארה מעליו.
לפעמים זה נדמה שאתה חי בבועה משל עצמך שבה זה הכל שחור או לבן.
מי יסרב להפועל ב״ש? איזה מאמן שיציעו לו יסרב? על מה אתה מדבר?
מראש אמרנו כאן שאם לא יקבל כלים ייכשל זה היה ברור אפילו יותר מהתגובה של משה וחגיגות יום העצמאות אחרי המשחק.

E26

שליחה על ידי E26 »

Melikson24 כתב:
16 אוגוסט 2024, 10:34
אז אתה מסכים איתי שהבעיה היא בהתנהלות ובקבלת החלטות ולא בכסף שהיא מביאה.

אם כך הדבר אז אין קשר לרעב או רצון. אנחנו פשוט מתנהלים לא טוב, מקצועית וניהולית, במיוחד בשנתיים האחרונות.
מתנהלים לא נכון עוד מלפני הקורונה. זה פשוט הולך ומסלים משנה לשנה. שום דבר לא משתנה ומשתפר חוזרים לאותו לופ בכל עונה מחדש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
16 אוגוסט 2024, 10:46
לפעמים זה נדמה שאתה חי בבועה משל עצמך שבה זה הכל שחור או לבן.
מי יסרב להפועל ב״ש? איזה מאמן שיציעו לו יסרב? על מה אתה מדבר?
מראש אמרנו כאן שאם לא יקבל כלים ייכשל זה היה ברור אפילו יותר מהתגובה של משה וחגיגות יום העצמאות אחרי המשחק.
רן בן שמעון סירב להפועל באר שבע.
יותר מפעם אחת.

איש מקצוע שמחזיק מעצמו לא נכנס לבור שאין לו איך לצאת ממנו. לא בועה ולא גרביים. לכל דבר יש זמן ומקום.
נתוני הפתיחה היו ברורים. הוא בחר ללכת על זה. שישא בתוצאות.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
16 אוגוסט 2024, 10:53
רן בן שמעון סירב להפועל באר שבע.
יותר מפעם אחת.

איש מקצוע שמחזיק מעצמו לא נכנס לבור שאין לו איך לצאת ממנו. לא בועה ולא גרביים. לכל דבר יש זמן ומקום.
נתוני הפתיחה היו ברורים. הוא בחר ללכת על זה. שישא בתוצאות.
הוא לא סרב זה שקר,לא רק שהוא לא סרב גם מאוד מאוד רצה להגיע אל תמציא.
ועכשיו לענייננו,לקוזוק יש מניות רבות בכישלון אחד מהם שהוא מקטבע על שחקנים מסויימים ומחק לא מעט שחקנים.
אין לו בט להצליח אם לא יבין שאחד ההישגים הנדרשים ממאמן של מועדון כמו הפועל בש זה ניהול הסגל,ברדה אגב היה אלוף בזה.
ולכן משאלה התנאים כרגע הוא חייב להתאפס ולהתחיל לעשות רוטציות ושינויים למה אחרת תוך חודש הוא עף מכאן על טיל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
16 אוגוסט 2024, 11:44
הוא לא סרב זה שקר,לא רק שהוא לא סרב גם מאוד מאוד רצה להגיע אל תמציא.
ועכשיו לענייננו,לקוזוק יש מניות רבות בכישלון אחד מהם שהוא מקטבע על שחקנים מסויימים ומחק לא מעט שחקנים.
אין לו בט להצליח אם לא יבין שאחד ההישגים הנדרשים ממאמן של מועדון כמו הפועל בש זה ניהול הסגל,ברדה אגב היה אלוף בזה.
ולכן משאלה התנאים כרגע הוא חייב להתאפס ולהתחיל לעשות רוטציות ושינויים למה אחרת תוך חודש הוא עף מכאן על טיל.
לא נתווכח על רבש. פחות רלוונטי.
רק אומר שאם אני שם את עצמי בנעליים של אלונה, אני יושב עם מאמן והוא מבטיח לי שהוא מאמין ביכולת שלו להצעיד את הסגל הזה עם כמה שינויים ספציפיים להישגים, ואז הוא מייבש בצד חצי קבוצה, בין היתר את היותר מוכשרים ומחליט שהוא לא מאמין בהם - אני מרגיש מרומה.

ומסכים עם הדברים שכתבת.
מאמן של קבוצה גדולה חייב להיות פרגמטי, גמיש, פתוח לשינויים. מה שקורה פה הקיץ זה בדיוק הפוך וככה אי אפשר להצליח.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
16 אוגוסט 2024, 11:50
לא נתווכח על רבש. פחות רלוונטי.
רק אומר שאם אני שם את עצמי בנעליים של אלונה, אני יושב עם מאמן והוא מבטיח לי שהוא מאמין ביכולת שלו להצעיד את הסגל הזה עם כמה שינויים ספציפיים להישגים, ואז הוא מייבש בצד חצי קבוצה, בין היתר את היותר מוכשרים ומחליט שהוא לא מאמין בהם - אני מרגיש מרומה.
נכון, ועדיין שאתה כמאמן ״נוגע״ בשחקנים אתה מבין את הפער הגדול בין השם לבין המציאות.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

הבעיה זה לא מאמן כזה או אחר! אני אזכיר לכם את זה כל פעם מחדש.
הכלים שהם מקבלים זו הבעיה. אתם מתעסקים לי בהבדלים בין שחקן בינוני איקס שלא שיחק לשחקן y ששיחק.
כל מי שבחוץ תמיד הכי טוב אה? סגל אשפה איך שלא תסובבו את זה, באיזה הרכב שלא תבחרו.
אחד ידע לעשות עם זה קסמים שנתיים, גם כי הוא מוכשר וגם כי יש לו באופן טבעי יותר שקט מכל אחד אחר שיעמוד פה על הקווים, אבל קסמים בסוף נגמרים.
השני לא יקבל דקה של שקט כי הוא לא מפה ולא עשה כמעט כלום בכדורגל והגיע על הראש של זה שהוא אגדה פה וסיימו איתו מגעיל.
אלונה הייתה צריכה לקחת בחשבון גם את זה אין מה לעשות, זה משהו שהדליק את הקהל ועצם זה שאתם כל פעם חוזרים לברדה זה אומר הכל, זה כתם שיישאר הרבה מאוד שנים על אלונה.
האופציה היחידה שלה להשכיח את זה הייתה להעמיד פה סגל מפחיד, לעשות שלב בתים שיתן אוויר ותקציב גם לעונה הבאה, במקום זה הגענו עם סגל שברובו לא ראוי לשחק בהפועל ב״ש.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ran כתב:
16 אוגוסט 2024, 13:12
הבעיה זה לא מאמן כזה או אחר! אני אזכיר לכם את זה כל פעם מחדש.
הכלים שהם מקבלים זו הבעיה. אתם מתעסקים לי בהבדלים בין שחקן בינוני איקס שלא שיחק לשחקן y ששיחק.
כל מי שבחוץ תמיד הכי טוב אה? סגל אשפה איך שלא תסובבו את זה, באיזה הרכב שלא תבחרו.
אחד ידע לעשות עם זה קסמים שנתיים, גם כי הוא מוכשר וגם כי יש לו באופן טבעי יותר שקט מכל אחד אחר שיעמוד פה על הקווים, אבל קסמים בסוף נגמרים.
השני לא יקבל דקה של שקט כי הוא לא מפה ולא עשה כמעט כלום בכדורגל והגיע על הראש של זה שהוא אגדה פה וסיימו איתו מגעיל.
אלונה הייתה צריכה לקחת בחשבון גם את זה אין מה לעשות, זה משהו שהדליק את הקהל ועצם זה שאתם כל פעם חוזרים לברדה זה אומר הכל, זה כתם שיישאר הרבה מאוד שנים על אלונה.
האופציה היחידה שלה להשכיח את זה הייתה להעמיד פה סגל מפחיד, לעשות שלב בתים שיתן אוויר ותקציב גם לעונה הבאה, במקום זה הגענו עם סגל שברובו לא ראוי לשחק בהפועל ב״ש.
אם נשים אפילו אותך על הקווים. במחצית נגד הצ׳כים אתה לא מפסיד את המשחק.

נטו 1000% על אמא של המאמן. ניהול משחק מחפיר במשחק הכי חשוב של העונה. הרכב, חילופים, שיטה הכל חרפה ולראיה התוצאה. יתרה מכך אבדן שליטה מוחלט על הסגל שלא סופר אותו ומבזה את המועדון בלסיים משחק ב8 שחקנים. שכונה לבנטינית. וקינח בראיון הזוי, מבזה ולעג לאינטיליגנציה של הקהל ששומע אותו.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

sumsum כתב:
16 אוגוסט 2024, 13:21
אם נשים אפילו אותך על הקווים. במחצית נגד הצ׳כים אתה לא מפסיד את המשחק.

נטו 1000% על אמא של המאמן. ניהול משחק מחפיר במשחק הכי חשוב של העונה. הרכב, חילופים, שיטה הכל חרפה ולראיה התוצאה. יתרה מכך אבדן שליטה מוחלט על הסגל שלא סופר אותו ומבזה את המועדון בלסיים משחק ב8 שחקנים. שכונה לבנטינית. וקינח בראיון הזוי, מבזה ולעג לאינטיליגנציה של הקהל ששומע אותו.
ברור כל אחד יותר טוב מרן who קוזוך!
מה לו ולכדורגל...

כמה קל מהיציע והבית להיות מאמן גדול
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

דווקא עכשו המעשיים שלה יקבעו לא מילים ריקות.
כמה כסף שוחרר מהזרים שהלכו והמאמן שקוצץ.
כמה כסף הוצאנו על שחקנים שהגיעו.
+/-?

אם נראה שלמרות ההדחה יהיה העונה + מהותי אז נדע שהיא עדיין משקיעה אם לא הכל דיבורי סרק ריקים מתוכן ושצריך להתייחס גם לניהול שלהם בהתאם.
:צעיף:

שלח תגובה