המנויים חודשו.
בעונה שעברה בערך בשלב הזה התחילה מכירת חיסול, הונאה לכל דבר ועניין.
אבוי להם אם כך ינהגו שוב.
מבלי לנקות אותו מניהול משחק מזעזע,מקובעות בלתי נתפסת על שחקנים ומחיקה של אחרים,הוא לא מחזיק מהסגל הזה בשיט.
ואת זה אני אומר ממקור ראשון,מבחינתו להעיף מכאן לפחות שבעה שחקנים ובמקומם להביא שניים טובים.
הבעיה שכולם יושבים על חוזים גבוהים מאוד ואין פראייר שייקח.
שעון החול החל להתהפך,שיהיה לכולנו בהצלחה.
אז יוספי יימכר.
במקום שנשמע על שחרור של שחקנים שאין בהם כלום כמו סטויאנוב, בדש, שושנאצב ועוד, יוספי יעלה על הכוונת.
במקום לפרק שומן, מפרקים שריר.
אין בי איזה אהבה ענקית ליוספי, ויש לו הרבה מה להוכיח, אבל הוא הרבה יותר שחקן מהשמות שציינתי מעלה, ואחד שיכול להרכיב סגל שבפעם הבאה כן יעשה שלב בתים.
והוא הוכיח את זה במשחק וחצי ששיחק הקיץ.
לא מתקדמים בלפרק את הנכסים הבודדים שעוד יש לך.
ומילא זה היה עבור פיצוי שמן, אם נקבל 800 נגיד תודה.
זה לא בגלל ההדחה. זה הרצון של השחקן. הוא לא רוצה להאריך חוזה.
הראשון שאני מוכר זה ספר. אני מעריך אותו גם כשחקן וגם כבן אדם אבל חושב שעדיף למכור ולהביא סגנון אחר או אפילו מגן ימני זר.
מבלי לנקות אותו מניהול משחק מזעזע,מקובעות בלתי נתפסת על שחקנים ומחיקה של אחרים,הוא לא מחזיק מהסגל הזה בשיט.
ואת זה אני אומר ממקור ראשון,מבחינתו להעיף מכאן לפחות שבעה שחקנים ובמקומם להביא שניים טובים.
זה לא בגלל ההדחה. זה הרצון של השחקן. הוא לא רוצה להאריך חוזה.
הראשון שאני מוכר זה ספר. אני מעריך אותו גם כשחקן וגם כבן אדם אבל חושב שעדיף למכור ולהביא סגנון אחר או אפילו מגן ימני זר.
אז תתאמץ שיאריך.
אני מסתכל על מגמה, כל מי ששווה משהו עוזב בשביל תחליף זול וחלש.
מצידי שיהיה עם סעיף שחרור של 2 מיליון יורו, אפשר למצוא פתרונות. אין לי בעיה למכור, בשביל מחיר נכון. 2 מיליון יורו זה כסף שעוד אפשר לעשות איתו משהו.
זה לא שאיזה קבוצת פאר מחכה לו. אם כן אקח את דבריי בחזרה.
אז תתאמץ שיאריך.
אני מסתכל על מגמה, כל מי ששווה משהו עוזב בשביל תחליף זול וחלש.
מצידי שיהיה עם סעיף שחרור של 2 מיליון יורו, אפשר למצוא פתרונות. אין לי בעיה למכור, בשביל מחיר נכון. 2 מיליון יורו זה כסף שעוד אפשר לעשות איתו משהו.
זה לא שאיזה קבוצת פאר מחכה לו. אם כן אקח את דבריי בחזרה.
זה לא קשור לכסף או סעיף כזה או אחר. הוא פשוט לא רוצה לשחק פה.
מי שלא מחזיק מהסגל שלו אבל פותח עם תורגמן ובלוריאן אין לו זכות לבקש רכש. קודם כל תשתמש בכלים הכי טובים שלך, אחכ אם הם לא מספיקים תבוא להתלונן. אתה לא יכול מתחילת העונה לשיק עם הרכב שני/שלישי ולדרוש רכש. נגיד אלונה תתפוצץ ותביא לו איזה ירדן שועה, מה הוא יעשה? יספסל אותו כי הוא לא עומד בדרישות הלחץ שלו?
מי שלא מחזיק מהסגל שלו אבל פותח עם תורגמן ובלוריאן אין לו זכות לבקש רכש. קודם כל תשתמש בכלים הכי טובים שלך, אחכ אם הם לא מספיקים תבוא להתלונן. אתה לא יכול מתחילת העונה לשיק עם הרכב שני/שלישי ולדרוש רכש. נגיד אלונה תתפוצץ ותביא לו איזה ירדן שועה, מה הוא יעשה? יספסל אותו כי הוא לא עומד בדרישות הלחץ שלו?
בעיניך זה שלישי,בעיניו זה ראשון.
ומראש נאמר כאן שבשיטת המשחק שלו הסגל הזה לא מתאים לו.
כרגע לא מקבל כלים ולדעתי המאמן שקיבל הכי פחות כלים מאז קלינגר וכולנו זוכרים איך זה נגמר.
נערך לאחרונה על ידי Red Tiger ב 16 אוגוסט 2024, 10:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעיניך זה שלישי,בעיניו זה ראשון.
ומראש נאמר כאן שבשיטת המשחק שלו הסגל הזה לא מתאים לו.
כרגע לא מקבל כלים ולדעתי המאמן שקיבל הכי פחות כלים מאז קלינגר וכולנו זוכרים איך זה נגמר.
אז הוא עוד אדיוט שימושי......
קופץ בראש שיכול לעמוד בציפיות ומכניס את עצמו למילכוד
ברגע שיבקש יותר יקבל בעיטה בתחת
גם ההוא לא קיבל כלים ונלחם בגופו וזעק מדם ליבו ופוטר כי לא בא לה.
לא משנה מי יעמוד פה על הקווים טוב יותר או פחות מוכשר יותר או פחות עם רזומה או שלא... הבעיה היא הראש.
גם ההוא לא קיבל כלים ונלחם בגופו וזעק מדם ליבו ופוטר כי לא בא לה.
לא משנה מי יעמוד פה על הקווים טוב יותר או פחות מוכשר יותר או פחות עם רזומה או שלא... הבעיה היא הראש.
אם לא בא לה
למה היא לא מעמידה תקציב של 40 מיליון ש"ח?זה מספיק למקום 3-4-5 והיא לא צריכה להביא שקל מהבית.
למה היא רוכשת שחקנים כל עונה?היא חייבת?גם אם זה לא ב2 מיליון יורו לשחקן, היא משלמת כל עונה על שחקנים חדשים.
אתה כמו לא מעט אוהדים מתבלבל בין חוסר הצלחה והחלטות לא טובות, לחוסר חשק ורצון.