הכדורגל של המחצית השניה היה סרטן לא פחות
בקיצור בשן הויכוח אתם מנרמלים כדורגל מגעיל
הכדורגל של המחצית השניה היה סרטן לא פחות
מי לעזאזל מנרמל את מה שקרה במחצית השנייה?
זה באר שבע של עונה שעברה כי זה החומר ולא משנה מי המאמן על הקויםyossi כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:02מי לעזאזל מנרמל את מה שקרה במחצית השנייה?
ברור שהוא היה סרטן.
זה היה הפועל בש של העונה שעברה.
קבוצה שלא מצליחה להחזיק כדור, לא מצליחה לצאת מהחצי שלה, לא מצליחה לדחוק את היריב לאחור.
בנוסף לזה קריסה מנטאלית טוטאלית.
לצערנו עכשיו אין ויטור ואין טרנר שיחזיקו את הדבר הזה מלהתפרק כשמשחקים ככה.
והיריב הוא לא איזה נתניה או אשדוד.
כבר אמרתי 100 פעם שאני לא הייתי מפטר אותו, למרות שבמשך עונה ומשהו הכדורגל שלו חווה רגרסיה קשה וזה רק הלך ונהיה יותר גרוע.Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:08ברדה נתן כאן גם שתי עונות טובות עם הישגים וכדורגל.
הבעיה שלך היא שיש לך זיכרון קצר ושאתה לא מבין כמה מים הוא הוציא מהסלע.
לצערי השנה כולם יבינו כמה מים הוא הוציא מהסלע ואיך העזיבה שלו היא סמל להליכה של המועדון שלנו כמה צעדים אחורה.
ברדה נכשל בשנה שעברה, אבל אם אתה לא מבין למה פוטר ומה הצעד שלו מסמל בטח לאור זהות המחליף אז אנחנו בבעיה כי אתה אדם חכם.yossi כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:17כבר אמרתי 100 פעם שאני לא הייתי מפטר אותו, למרות שבמשך עונה ומשהו הכדורגל שלו חווה רגרסיה קשה וזה רק הלך ונהיה יותר גרוע.
רציתי שימשיך בגלל ההתחלה שהיה שם משהו טוב ומעניין.
זה שבהתחלה היה טוב לא אומר שלא אבקר עונה כמו העונה שעברה שהייתה נוראית בכל קנה מידה.
הפליאוף, איבוד הגביע, היו רק תשלום לחודשים של ניצחונות שקריים שהגיעו בלי בסיס לכלום.
המחצית השנייה היום הייתה פלאשבק ישיר לאותו כלום ושום דבר.
חבורה מבוהלת שלא מצליחה להחזיק כדור 5 שניות.
כמו שכתבתי למישהו אחר, לצערנו פה אין ויטור ואין טרנר שיחזיקו גם רגעים כאלה. אז זה מתפרק באלימות.
ויטור לא יהיה לנצח אז הדרך להתפרקויות האלה קרובה מתמידyossi כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:17כבר אמרתי 100 פעם שאני לא הייתי מפטר אותו, למרות שבמשך עונה ומשהו הכדורגל שלו חווה רגרסיה קשה וזה רק הלך ונהיה יותר גרוע.
רציתי שימשיך בגלל ההתחלה שהיה שם משהו טוב ומעניין.
זה שבהתחלה היה טוב לא אומר שלא אבקר עונה כמו העונה שעברה שהייתה נוראית בכל קנה מידה.
הפליאוף, איבוד הגביע, היו רק תשלום לחודשים של ניצחונות שקריים שהגיעו בלי בסיס לכלום.
המחצית השנייה היום הייתה פלאשבק ישיר לאותו כלום ושום דבר.
חבורה מבוהלת שלא מצליחה להחזיק כדור 5 שניות.
כמו שכתבתי למישהו אחר, לצערנו פה אין ויטור ואין טרנר שיחזיקו גם רגעים כאלה. אז זה מתפרק באלימות.
אז נשב כולנו ונגיד שאלונה היא הבעיה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:18ברדה נכשל בשנה שעברה, אבל אם אתה לא מבין למה פוטר ומה הצעד שלו מסמל בטח לאור זהות המחליף אז אנחנו בבעיה כי אתה אדם חכם.
החילוף של חטואל - ג'נאח היה סתמי. לא שינה כלום.delta7 כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:291) מאמן טירון, עשה טעויות של מאמן טירון וגרם לנזק של 20 מיליון.
2) צחוק הגורל שזה שנתן הוראה לנהוג ב"קשיחות" (שלא לומר באלימות ובכאסח) עם ויטור בגמר הגביע, יצא זה שבסוף זה חזר אליו ואחד הניזוקים העיקריים מהעניין, קארמה איז א ביץ'.
3) לא נראה לי שאי פעם אבין את החילופים שלו, בעיקר ההוצאה של יוספי וחטואל. כאילו מי אמור היה ליזום התקפות? להבקיע? קיווה לסגור את המשחק ולהגיע לפנדלים?
העיקר שיש 4 שחקנים לעמדה מספר 10ForeverRed כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:50אפרופו אמצע, שוב מתברר שאין בכלל עומק בקישור.
יש גורדה וקינגס. וזהו.
לך תשרוד ככה עונה שלמה.
ההתקפה עבדה טוב. הביטחון שנתן לשחקני הרכב שלו כן הוכיח בשערים. הלחץ הגבוה וההפקרות כל התקפה ל3 על 3 של היריבה הוכיח את עצמו במצבים קלים. נרפות של מזרחי וגורדנה בצד ימין ובמרכז המגרש הייתה חייבת לקבל מענה עוד במשחק הקודם. אני כבר התרעתי. קיניונס וספר לא מקבלים דקה זה חרפה. גם להכניס את פול הייתה אפשרות שלא תשכחו.red ultras כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 22:55מאוד רציתי שיחתום אחרי שאלינוב פוטר. בסופו של יום הטעויות שלו הן קודם כל בבחירת ההרכבים. אין לי בעיה שמאמן רוצה להנחיל את הפילוסופיה שלו, זה בסדר ואני לא מצפה ממנו לזנוח את זה בשלב ככ מוקדם אבל אתה לא יכול לעלות מתחילת העונה עם הרכב שהוא אפילו לא שני הכי חזק שלך ולצפות שזה יעבוד. כדורגל משחק פשוט, כולנו ראינו במשך עונה שלמה שתורג׳מן לא קיים על הדשא, והוא ממשיך לתת לו את הקרדיט מתחילת העונה. קניונס לא עושה הגנה? וחטואל? ובדש? כן עושים? תרוויח את השחקנים הטובים שלך דרך הדשא! אגו מעולם לא הייתה הדרך המוצלחת לפתור בעיות. שחק קודם כל עם הכלים הכי טובים שלך, אחר כך יהיה אפשר לדבר על מידת ההשקעה של אלונה. גם אם מחר היא שמה כסף ומביאה לפה את ירדן שועה, המאמן היה מייבש אותו בספסל. זה לא עובד ככה. אתה מעריץ של פפ? של קלופ? אין דבר כזה שהם היו עולים עם האסופה הכי נגרית שהם יכולים לבחור מהסגל שלהם. קודם לוקחים את הטובים ביותר, ורק אז מאמנים ורותמים אותם לשיטה שאתה רוצה ולא להפך.