הבנתי.
אז הביקורת שלי על ברדה וזה שכתבתי שהוא נכשל כשעף מאירופה שנה שעברה זה לא ביקורת אלא מחמאה?
אולי אני צריך לעשות שיעורים בהבנת הנקרא כי לדעתי להגיד שמישהו נכשל זה הביקורת בערך הכי גדולה בספורט מקצועני.
ההתפרקות בפליאוף הייתה צפויה אחרי ששיחקנו מביש משחק אחר משחק, בלי שום בסיס של כדורגל.Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:35לסיכום, כשהתפרקנו בפלייאוף בשנה שעברה זה היה ברדה אשם ואתה היית המבקר הכי גדול שלו בפורום. כשהיום אנחנו מתפרקים זה השחקנים המנוסים אשמים.
סך הכל הודעה בלי אג׳נדה ומלאת יושרה.
זה לא מחמאה. אבל זה שמיים וארץ מאיך שאתה שוחט את המאמן כרגע. והוא לא מאמן את הקבוצה שנתיים כן?Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:37הבנתי.
אז הביקורת שלי על ברדה וזה שכתבתי שהוא נכשל כשעף מאירופה שנה שעברה זה לא ביקורת אלא מחמאה?
אולי אני צריך לעשות שיעורים בהבנת הנקרא כי לדעתי להגיד שמישהו נכשל זה הביקורת בערך הכי גדולה בספורט מקצועני.
בעולם האוטופי שלך להיות מובס 4 - 2 על ידי קבוצת אמצע טבלה מצ׳כיה שווה ערך למעל עשרה ניצחונות רצופים כשחלק מהם 1 -0.yossi כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:40ההתפרקות בפליאוף הייתה צפויה אחרי ששיחקנו מביש משחק אחר משחק, בלי שום בסיס של כדורגל.
הפליאוף היה עונש שבהחלט הגיע לנו, וגרם לבלוף להתגלות.
אבל אתה נרמלת את זה רק כי ברדה על הקווים וכי ניצחנו 1-0.
אין לי כוחות להיכנס איתך לדיוני הכלום ושום דבר האלה, אני ביקרתי פה את המאמן גם כשניצחנו.
קוזוק לא מעניין אותי, הדעה שלי לא מעניינת אותי, הלוואי והייתי טועה המון פעמים שאני חושב שהקבוצה לא הולכת למקום טוב.
שתדע שאתה מכתים את המורשת של ברדה, ואני בטוח שהוא מתבייש אם הוא היה קורא פה.
הוא בן אדם ככ טוב, ואתה בכוח מייצר אנטי ודיבור שלא הוחם את האיש.
אני אדם תחרותי. ווינר. כמו האדם שהיא העיפה בקיץ.
https://youtu.be/85f3Tn-8r38?si=CVVi125bwWZjTC5uSir Alex Ferguson כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:48בעולם האוטופי שלך להיות מובס 4 - 2 על ידי קבוצת אמצע טבלה מצ׳כיה שווה ערך למעל עשרה ניצחונות רצופים כשחלק מהם 1 -0.
כן, אני מודה באשמה, אני בכדורגל רוצה לנצח, בטח כשברור לי שבחומר הקיים אם אלחץ גבוה לא אנצח 4 -0 אלא אהיה שווה ספיגה של 4 שערים מול כל יריבה.
אתם היחידים שממשיכים להכניס עקיצות על ברדה בכל פעם כדי להוריד מהכישלון של קוזוך, אנחנו עוד תתגעגע לתקופה של ברדה כאן עם איכות האימון של קוזוך והניהול של אלונה.
אני אוהב כדורגל אוטופי ואתה אוהב לגרד 1-0 על אשדוד בכדורגל שהוא סרטן בעיניים, מבריח אוהדים ולא גורם לך להגיע לשום מקום.Sir Alex Ferguson כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 21:50אני אדם תחרותי. ווינר. כמו האדם שהיא העיפה בקיץ.
לא מדבר כמו יוסי על לחץ גבוה ואם נספוג 4 זה סבבה כי מנסים לשחק כדורגל כאילו אנחנו מכבי נתניה.
כשברדה עף מאירופה כתבתי שהוא נכשל שזה מבחינתי הביקורת הכי קשה בספורט המקצועני.
זה שמחפשים כאן אותי במילה ומתחילים להגיד שלהגיד נכשל זה לא מספיק זה חלק מהביקורת האישית וסתימת הפיות כאן.