הפועל באר שבע - מלאדה בולסלאב, חמישי, 15.8, Lovech Stadium
Re: הפועל באר שבע - מלאדה בולסלאב, חמישי, 15.8, Lovech Stadium
מקווה שזו באמת השערה פרי מוחו הקודח של הכתב.
טעות גדולה לפתוח איתו!
בסוף ישים גול ונגיד שקוז'וך גאון... הלואי!
טעות גדולה לפתוח איתו!
בסוף ישים גול ונגיד שקוז'וך גאון... הלואי!
מעניין לראות האם קאנגווה יפתח במקום אליאס, זו דילמה שגם תהיתי לגביה כשקאנגווה חתם, מצד אחד אני מאוד בעד להתחיל להריץ אותו ב-11 אבל לדעתי ריסקי בטירוף לעלות עם גורדנה כ-6, יש לו אחלה של תכונות ל-6 שבונה את המשחק מלמטה אבל בכל הקשור לעבודת הגנה אני לא 100% רגוע איתו.
אני לא מחסידיו של אליאס אבל יש יותר תחושה של הרמטיות כשהוא משחק, כשיש לנו הגנה כל כך רעועה ומשחק כזה חשוב על הכף אין לנו לוקסוס לעלות עם קישור שהתרומה ההגנתית שלו מוטלת בספק.
אני לא מחסידיו של אליאס אבל יש יותר תחושה של הרמטיות כשהוא משחק, כשיש לנו הגנה כל כך רעועה ומשחק כזה חשוב על הכף אין לנו לוקסוס לעלות עם קישור שהתרומה ההגנתית שלו מוטלת בספק.
גם שאליאס משחק גורדנה הוא ה6 שלנו, אליאס הרבה יותר מצטרףItay כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 08:18מעניין לראות האם קאנגווה יפתח במקום אליאס, זו דילמה שגם תהיתי לגביה כשקאנגווה חתם, מצד אחד אני מאוד בעד להתחיל להריץ אותו ב-11 אבל לדעתי ריסקי בטירוף לעלות עם גורדנה כ-6, יש לו אחלה של תכונות ל-6 שבונה את המשחק מלמטה אבל בכל הקשור לעבודת הגנה אני לא 100% רגוע איתו.
יש משהו במה שהוא אומר, אין ספק שהדעה הקודמת של כולנו על יוספי השפיעה. בסוף הוא נתן גול, ונתן עונה טובה בחיפה.ForeverRed כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 00:08או, שפשוט, יש את הסיכוי הקטן הזה, שיוספי באמת היה חלש לדעתנו במשחק הזה. ושיש כאלה שלא מחזיקים מהיכולת שלו באופן כללי.
חשבת על האופציה הזאת או שכל מי שלא מסכים עם כבודו (מתי אי פעם צדקת במשהו?) הוא אוטומטית מושא לגועל וצר עין?
קצת כבוד והכלה לדעות של אחרים.
כשיוספי יהיה טוב הוא יקבל מחמאות.
מה שכן, הוא כמעט גרם לאדום לגורדנה עם איבוד מיותר, אם זה היה קורה מצבנו היה אחר לגמרי
- simply--red
- Title: CrazyRed
יוספי חייב להיגמל מדרבילי ה"אבי נמני" קרוב לשער שלנו
היו לו כמה כאלה במשחק הקודם שבנס השופט נתן לו פאולים עליהם כשלקחו לו את הכדור
ובכלל הייתי רוצה לראות אותו משחק מהר יותר, בלי כידרורים ומיזמוזים , לשחק בנגיעה טאק טאק
היו לו כמה כאלה במשחק הקודם שבנס השופט נתן לו פאולים עליהם כשלקחו לו את הכדור
ובכלל הייתי רוצה לראות אותו משחק מהר יותר, בלי כידרורים ומיזמוזים , לשחק בנגיעה טאק טאק
- simply--red
בזמנו כלפי אמר שקוזוך בונה על קנגוואה כ-6, לא יודע אם קבוע או גיבוי לגורדנה כשצריךItay כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 08:18מעניין לראות האם קאנגווה יפתח במקום אליאס, זו דילמה שגם תהיתי לגביה כשקאנגווה חתם, מצד אחד אני מאוד בעד להתחיל להריץ אותו ב-11 אבל לדעתי ריסקי בטירוף לעלות עם גורדנה כ-6, יש לו אחלה של תכונות ל-6 שבונה את המשחק מלמטה אבל בכל הקשור לעבודת הגנה אני לא 100% רגוע איתו.
זכותך להיגעל
זכותנו לא להחזיק ממנו שחקן שיוביל ועדיין כתבתי שהוא היה נחמד במשחק האחרון אבל מפה ועד לבנות עליו שיוביל הדרך ארוכה
- ForeverRed
אין בזה כלום.
רוב מי שהגיב עשה את זה מתוך אינטרס (מכירים אותו מלהבים) או סתם כדי לעשות דווקא.
אם זה סטויאנוב שמשחק במקומו אנחנו מדברים על כך שהוא שוחה בעמדה ונעלם רוב המשחק.
כשיהיה על מה לפרגן נעשה את זה כמו גדולים.
נכון שלא מעט פעמים אליאס עומד יותר גבוה אבל הוא בכל מקרה נמצא על הדשא ומספק עוד סוג של פתרון הגנתי זמין.
המחשבה לשים את אליאס כסוג של קשר 8/10 נולדה אצל ברדה במשחק נגד חיפה בסמי וגם הייתה מבריקה באותו משחק כי הצלחנו לנטרל שם את עלי מוחמד ולהשיג יותר אחיזה במרכז השדה, היום אליאס זה כבר לא אותו שחקן ומאוד מהר קוזוק יבין שאין לאליאס מה לחפש בחצי של היריבה.
מרגיש לי שאליאס חזר לעצמו, ולגבי גורדנה בהגנה שרשמת מוקדם מסכים איתך לחלוטין וכבר התבטאתי על אפשרות שיירד לספסל.Itay כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 09:12נכון שלא מעט פעמים אליאס עומד יותר גבוה אבל הוא בכל מקרה נמצא על הדשא ומספק עוד סוג של פתרון הגנתי זמין.
המחשבה לשים את אליאס כסוג של קשר 8/10 נולדה אצל ברדה במשחק נגד חיפה בסמי וגם הייתה מבריקה באותו משחק כי הצלחנו לנטרל שם את עלי מוחמד ולהשיג יותר אחיזה במרכז השדה, היום אליאס זה כבר לא אותו שחקן ומאוד מהר קוזוק יבין שאין לאליאס מה לחפש בחצי של היריבה.
באסה שפול לא פותח, מקווה שלפחות קנגוואה כן.
רק לא הרכב הזוי, ורק לעלות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
שוב - הגול לא הגיע מפעולת כדורגל גדולה, אפילו לא מפעולה נכונה, פשוט היה לו מזל שם. מעבר לזה הוא היה בגדר נעלם.
לגבי העונה הטובה בחיפה, לא משליכה כלום על באר שבע. מספיק שחקנים הבאנו אחרי עונות מצוינות במועדונים קטנים והתבררו ככלום ושום דבר פה.
שחררו גם מ״שנאה״, אין פה שום פוזיציה. מאינטראקציות אישיות שיצאו לי עם תומר פה ושם התרשמתי שמדובר בקסם של בחור, פשוט לא כדורגלן לרמה שלנו. זה הכי אובייקטיבי שיש
- Melikson24
הוא לא לרמה של ריאל באר שבע.
וזה הכי אובייקטיבי שיש.
וזה הכי אובייקטיבי שיש.
- ForeverRed
אליאס שיחק 8 כל הקריירה.Itay כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 09:12נכון שלא מעט פעמים אליאס עומד יותר גבוה אבל הוא בכל מקרה נמצא על הדשא ומספק עוד סוג של פתרון הגנתי זמין.
לגבי יוספי, אני מהתומכים שלו, אני מאוד רוצה שיצליח, ימשיך יאריך חוזה ויהיה לנו גם שחקן בית נשמה שנתגאה בו. בהפועל חיפה נתן עונה טובה, עם מספרים. גם שבירו נתן יופי של מספרים בנתניה ואנחנו עדיין לא תפסנו ממנו.
יוספי יצטרך להיות דומיננטי, גם בהגנה שהוא לא מורגש מספיק, וגם יותר פעולות אישיות מקדמות (ומהירות כמו שציינו) כדי שנחמיא לו באמת אחרת הביקורת שלי לספר וסטויאנוב לא אובייקטיבית בעליל.
זה נכון גם לחטואל שמאוד הייתי רוצה שיצליח ויישאר.
יוספי יצטרך להיות דומיננטי, גם בהגנה שהוא לא מורגש מספיק, וגם יותר פעולות אישיות מקדמות (ומהירות כמו שציינו) כדי שנחמיא לו באמת אחרת הביקורת שלי לספר וסטויאנוב לא אובייקטיבית בעליל.
זה נכון גם לחטואל שמאוד הייתי רוצה שיצליח ויישאר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
בדיוק. מעולם לא הבנתי למה מדברים עליו פה כ6, קוזוק לא עושה איתו שום דבר חדש, רק שינה לו קצת את התנועה שהוא הולך יותר לאגף שמאל שחטואל עוזב אותו. זה הכל.
משחק העונה הערב.
נאחל לקבוצה שלנו בהצלחה רבה, חייבים לעשות את זה.