מה אידיאל בזה? ביטלו את הגבלת הזרים?
יש עמדות יותר דחופות בהרבה.
נוחת מחר מגן זר, אתה חי עם ההחלטה הזו בשלום?
אני חושב שהאידיאל הוא בן הרוש ורק אם זה לא אפשרי אז זר.
באופן כללי אתה צודק.
yossi כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 16:25באופן כללי אתה צודק.
ישראלים יש בעמדות ההתקפה, ובהגנה ישראלים לא שווים יותר מדי בלשון המעטה.
אבל במצב שלנו אני מביא בלם וקיצוני שמאלי הרבה לפני שאני מביא מגן ימני. במיוחד שאופציה ישראלית קיימת בעמדה, גם אם יקרה.
התסריט האופטימלי ביותר מבחינתי הוא שהסגל שיש עכשיו יספיק כדי לעשות שלב בתים, עד סוף החלון יגיעו בלם, קיצוני שמאלי ובן הרוש בטרייד עם הפועל חיפה.
בן הרוש יסגור לנו את 2 האגפים בקטע הזה.
אבל סטינו לגמרי מהנושא.
בגלל זה המילה אידיאל. בפועל נקבל רק בלם זר ובגלל זה נועם בן הרוש הוא האופציה המועדפת עליי בעמדת המגןyossi כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 16:25באופן כללי אתה צודק.
ישראלים יש בעמדות ההתקפה, ובהגנה ישראלים לא שווים יותר מדי בלשון המעטה.
אבל במצב שלנו אני מביא בלם וקיצוני שמאלי הרבה לפני שאני מביא מגן ימני. במיוחד שאופציה ישראלית קיימת בעמדה, גם אם יקרה.
התסריט האופטימלי ביותר מבחינתי הוא שהסגל שיש עכשיו יספיק כדי לעשות שלב בתים, עד סוף החלון יגיעו בלם, קיצוני שמאלי ובן הרוש בטרייד עם הפועל חיפה.
בן הרוש יסגור לנו את 2 האגפים בקטע הזה.
אבל סטינו לגמרי מהנושא.
אתה מוזמן להראות לי איפה כתבתי שאתה מחפש אותו בגלל קוזוק, או שאר הדברים שאתה מייחס לי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 16:37אז אחרי כל הנאום על אג'נדות ושאני מחפש שחקן רק כי קוזוך הביא אותו אתה בסוף מסכים איתי וכותב בדיוק כמוני (כי אחרת לא הייתי כותב על בן הרוש והיית כותב שמזרחי מספיק טוב להיות המגן הראשון שלנו העונה).
יפה.
סוף סוף מתחיל לחלחל. אין מגינים ישראלים, לא שמאל ולא ימין.חדל לנסות כאלה שהם חור בעצם רק עולים הון (בן הרוש). ביחס לעלות מול תועלת זר בעמדה הזו מתבקש ומיד. כבר שמנו מליון שקל על מזרחי, לאן זה הוביל אותנו, ראינו.nitsande כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 19:23אפשר לנהל דיון ענייני אחד בלי שהוא יהפוך לבעד ונגד קוזוך?
ממש נהיה כמו רק/רק לא ביבי, שחררו.
מזרחי לי מעלה המון סימני שאלה זוהרים, אני מהמעט שראיתי בלי דעה מוקדמת מעונה שעברה, הוא רחוק מלהיות מספיק טוב.
אי אפשר להתייחס לעמדה הזאת כבלם בצד ימין, לא צריך עוד אבו עביד. לא בלוריאן ולא באריירו יכולים לחלטר שם.
וכן, כמו שיוסי כתב, הדרישות הטקטיות של המאמן מהעמדה, בדגש על בילד אפ ומשחק התקפה הן כאלה של שחקן עם כדורגל.
לכן למשחק בחמישי האופציה היחידה, ובעיניי הלא פחות טובה היא סטויאנוב.
להמשך העונה, לא חושב שאפשר לחיות בשלום עם מזרחי ודדיה.
לא ראיתי מספיק מבן הרוש אז לא מביע דעה נחרצת, אבל כן צריך להגיע מגן ימני ראשון משמעותי.
לא רואה כזה בשוק הישראלי (מוציא את בן הרוש מהמשוואה כרגע), ולכן בעיניי חייב להגיע לשם זר.
הרבה יותר דחוף מבלם או מכנף שמאל.
הדרופ בעמדה הזאת גדול יותר מכל אזור אחד במגרש.
בדיוקForeverRed כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 21:39כל אלה שרוצים זר למגן ימני, לאן אתם חושבים שהתקפת הכיתה הטיפולית הנוכחית תוביל אותנו?
טעות שלי, התבלבלתי עם איתי.yossi כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 21:26אתה מוזמן להראות לי איפה כתבתי שאתה מחפש אותו בגלל קוזוק, או שאר הדברים שאתה מייחס לי.
בן הרוש פרוספקט יותר מעניין, אבל מזרחי ממש לא הצרה שאתה עושה ממנו.
ובטח שאני לא אעלה עם בלוריאן או בריירו בעמדה הזו, ונימקתי למה.
ובן הרוש יהיה ריאלי אם יהיה בתים. אם לא יהיה, פחות.
אתה מתעלם מזה שהעלות שלו היא במקרה הטוב באזור הכפול 3 פלוס איזה שחקן, ובכלל לא בטוח הרצון שלו להגיע.
נחה לסוף החלון כדי לשפוט מה הגיע, אם יגיע בלם טוב ולטעמי עוד שחקן התקפה טוב, אני לא הייתי מוותר על משאבים למקומות האלה בשביל להביא את בן הרוש על מזרחי.
חלוקת משאבים זה דבר חשוב, ואין לנו מושג מה האילוצים ומה העוגה, ואיך רכש כזה ישפיע על יתרת התקציב לשאר העמדות.
ForeverRed כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 21:39כל אלה שרוצים זר למגן ימני, לאן אתם חושבים שהתקפת הכיתה הטיפולית הנוכחית תוביל אותנו?