מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion
הביקורת שלכם על רן פשוט מביכה, אנחנו נראים טוב ממשחק למשחק ואתם מגזימים, פוראברד אומר שהיינו צריכים לחטוף 4-0 אבל אם כבר 5-4 לנו היה משקף
מתלוננים על מזלגות בעין, על יריבה חלשה (כל פעם שהגענו לצ'כיה הפסדנו)
זה באמת מעצבן אותי, אני בדרך כלל שלילי שצריך אבל יש מקום לאופטימיות ובמקום לרטון תפרגנו, לא יזיק
זה לא שאנחנו נראים גרוע ובמקרה עלינו שלב, יש ניסיון אשכרה לשחק כדורגל והיום גם שלטנו בכדור ומחצית שנייה הגענו למצבים מעולים ובמשחק חוץ באירופה מול קבוצה מליגה יותר טובה (לא בהרבה אבל יותר טובה) אשכרה שלטנו!
תשחררו ותנו לו צ'אנס אמיתי בלי ביקורות ארסיות שמפוצצות בוייב שלילי
זה באמת מעצבן אותי, אני בדרך כלל שלילי שצריך אבל יש מקום לאופטימיות ובמקום לרטון תפרגנו, לא יזיק
זה לא שאנחנו נראים גרוע ובמקרה עלינו שלב, יש ניסיון אשכרה לשחק כדורגל והיום גם שלטנו בכדור ומחצית שנייה הגענו למצבים מעולים ובמשחק חוץ באירופה מול קבוצה מליגה יותר טובה (לא בהרבה אבל יותר טובה) אשכרה שלטנו!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רשמתי כבר שהוא חתם כאן, בשיטת המשחק הנוכחית הדבר הכי חשוב זה בלם.
ברגע שהחלק ההתקפי ידע שיש על מי לסמוך הוא יהיה משוחרר יותר.
אני בינתיים נותן הנחות להצבות של שחקנים כאלה ואחרות בגלל שזה היה משחק חוץ ומכיוון שבשורה התחתונה הוא עדיין לא קיבל את הכלים שהוא צריך.
משחק הבא אני כן מצפה להתחיל לראות יותר שחקנים יצירתיים בהתקפה,כרגע הם מחממים את הספסל ואני פחות אוהב את זה.
אני בינתיים נותן הנחות להצבות של שחקנים כאלה ואחרות בגלל שזה היה משחק חוץ ומכיוון שבשורה התחתונה הוא עדיין לא קיבל את הכלים שהוא צריך.
משחק הבא אני כן מצפה להתחיל לראות יותר שחקנים יצירתיים בהתקפה,כרגע הם מחממים את הספסל ואני פחות אוהב את זה.
- ForeverRed
אני כן ראיתי בעיות קשות בפריסה.yossi כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 07:51די נו, עונה שעברה היית אדיש ברמה כזו שטענת שזה לא משנה אם פותחים בהרכב בדש וסטויאנוב, או קניונס ועומאר.
זה שהחומר הזה בעייתי?
אני לא חולק על זה. זה לא אומר שאשלים עם מצב שעומדים 11 מאחורי כדור ומנסים לגנוב בנייח עם כדורגל של רוני לוי, עם 0 ניסיון לשנות.
יכולנו לחטוף בראש, זה נכון, אני לא מוצא קשר ישיר לסגנון משחק שלנו. אשמח אם תראה לי.
זה לא שהיו איזה חורים לא נורמליים, שטחים עצומים, שברו לנו את הלחץ ויצאו קדימה ביתרון מספרי, שלחצו אותנו מאחורה והנעת הכדור עלתה באיבודים מסוכנים, או שתפסו אותנו עם המכנסיים למטה.
רוב המצבים היו שהיה לנו מסה יפה מאוד מאחור (תוספת זמן מחצית שנייה דוגמא נהדרת לכך. כל המשחק בחצי שלנו, באזור שלנו ועדיין כדורים שם שרקו). זה קשור יותר לאיכות פרסנולית של שחקנים (אליאסי, צמד הבלמים ומזרחי, הגנתית לא יום טוב שלהם), ארגון כולל לא מספיק טוב וגם יתרונות שיש להם כמו היתרון הפיזי והעובדה שהם מאוד יעילים בלקבל החלטות נכונות בהתקפה ולהכניס כדורים מסוכנים מהאגף בלי ברברת.
מתערב איתך שגם במשחק מבוקר ונסוג יותר, הם מגיעים למספר דומה של הזדמנויות.
לגבי החלק על יתר קבוצות הליגה, יש הרבה צדק בדברייך אבל זה עדיין לא תירוץ.
עליהם גם אמור להיות לך כוח הרתעה, חשש, שלקבוצה כמו הצ'כים אין. וגם אתה מכיר אותם הרבה יותר טוב, ועדיין שבוע אחרי שבוע לא היה תשובה לזה שקבוצה גנרית עומדת לך עם בלמים על החצי ולא נותנת לך לנשום.
פערים גדולים מאוד בין קו ההגנה לקישור.
בכל פעם שהצכים שברו את הלחץ או את קו ההגנה הראשון הם הגיעו במספרים יפים, עם הפנים על שחקני ההגנה.
רק במזל לא חטפנו פה.
בנוסף, אני אוהב את הניסיונות של קוזוך להניע.
גם אצל ברדה אהבתי.
אבל צריך להגיד שכרגע זו הנעת כדור די מדומה שלא באמת מובילה לכלום (מכבי מניעה כדור, זוכרים?).
וזה בסדר. אנחנו רק בהתחלה. אבל צריך לראות את הדברים כמו שהם.
איכות פרסונלית של שחקנים זה חלק מהבעיה שאני מדבר עליה. תשחק בהתאם לחומר שיש לך. ואם כבר יש לך, אל תשאיר אותו על הספסל. מוכן להתערב שעם הרכב נכון וחילופים נכונים אנחנו גם מנצחים את זה.
כל מילהRed Tiger כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 09:51רשמתי כבר שהוא חתם כאן, בשיטת המשחק הנוכחית הדבר הכי חשוב זה בלם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
משחק שכל תוצאה בו הייתה אפשרית הסתיים בתיקו 1:1 .
גם לנו היו הזדמנויות להכריע וגם להם .
משחק משעמם בטח שלא היה כי היו התרחשויות ברחבה .
היו המון דקות טובות שלנו , יש משחק אגפים שמייצר מצבים אבל זה עוד לא שם כי עוד לא התאפסנו על עמדות 10 וחלוץ . הכיוון טוב .
החילופים שלנו הרימו את קצב המשחק ב-2 דרגות ןהמשחק נהיה מהיר יותר כשנכנסו 3 זרים .
3 צהובים אתמול כששניים מהם מיותרים ( לופז ושושנאצ׳ב ) .
שאפו ל-15 האלופים שטסו לעודד את הקבוצה במצב הזה .
אין מילים שיכולות לתאר את ההערכה והכבוד שיש אליכם !
ובקיצור - האופי של הקבוצה נשאר משנה שעברה . חוזרים מפיגור , לפעמים לתיקו ולפעמים לניצחון . וזו קבוצה שחובה לעבור אותה בשבוע הבא .
החלטה נבונה של המועדון ( גם אם היא לא כלכלית ) להישאר בחו"ל לאור מצב הטיסות ל/מהארץ . ראוי להערכה כי זה תומך מקצועית בקבוצה וזה סוג של מיני מחנה אימון ונותן שקט בעיקר לזרים .
אליאסי - חזר קצת חלוד עם כמה השמטות בנגיעות הראשונות אבל התחדד בהמשך עם 2 הצלות של 200% גול .
לופז - כושר של בן 18 , עולה-יורד בלי הפסקה אבל היה פחות פעיל אתמול .
בלוריאן - אחרי משחק סולידי מול צ׳רנו מורה חזר ליכולת הרעה כשהחלוץ שעליו הופקד הגיע ל-2 מצבים לגול לפניו . הסגירות שלו היו לא טובות ובהחלט בהול להביא בלם במקומו או לפחות כרגע לעלות עם בריירו .
מזרחי - נראה שהסגירות שלו כבר טובות יותר והוא נראה לטעמי טוב יותר ממשחק למשחק . עד דקה 80-85 הוא היה בסדר גמור אבל אז טעה פעמיים וסיפק לצ׳כים 2 מצבים לגול ( הכדור הארוך של השוער כשהוא לחלוטין חולם , והעבירה הטיפשית אלכסונית משמאל לשער שלנו ) .
טיבי - כרגיל נהדר ושקט
גורדנה - לא הגיע למשחק וזה כבר לא סבבה שכל הזמן הוא נראה כמו אמסטף שכל הזמן רב עם השופט . חלאס עם זה .
אליאס - מה הוא בדיוק עושה על המגרש ?
יוספי - הופעה של התעוררות . חסר לנו המימד הזה שהוא מביא של בעיטות מחוץ לרחבה . נראה איך זה ימשיך לאור הידיעות שהוא לא בטוח יישאר כאן עד סוף החלון
זאהי אחמד - הפתעת ומצטיין המשחק לטעמי . שחקן קו עם רגל ימין בצד ימין , חזרנו לשנות ה-90 שלא ידעו מה זה רגל הפוכה ? אבל וואלה זה עבד טוב ! יש מי שיגיד המסירה האחרונה לא טובה . אני בוחר להסתכל על הפעולות הטובות שהוא עושה ועל כך שזו הופעה ראשונה שלו אצלנו . שיקבל ביטחון וזה רק ישתפר . יש הרבה עם מה לעבוד .
תורג׳מן - די קוז׳וך , מיצינו אותו . או חתואל או גריטה .
חתואל - בפעם המיליון - הוא מסיים , לא מייצר . חלוץ או מתחת לחלוץ .
קאנגווה - איכות ללא פשרות
ספר - 2 מצבים מה שנקרא בהזמנה על הבלטה שלו . אם הוא לא מיובש על הספסל - שניהם בפנים .
גאנח - ניכר כי הוא לוקח על עצמו יותר . יותר 1 על 1 , יותר מבקש את הכדור , יותר כניסות לאמצע ועדיין הוא כאילו עצור ולא מייצר את הפס/הגבהה לגול .
השופט הפיני - סע ללפלנד ושחרר אותנו מההופעה המביכה שלך אתה ושופטי ה-var , רק על החלטת הפנדל אסור לך ולהם לשפוט יותר לעולם . 3 הזדמנויות היו לך כדי לפסול את הפנדל : עבירה על יוספי , נבדל ואין עבירה בכלל של גורדנה .
רן קוז׳וך - בחיאת רן , מה עבר בינך לבין קיניונס ? עד שיש לנו רגעי קסם על הדשא לא נראה אותם ? תן לו לשחק ! שושנאצ׳ב שרגל וחצי בחוץ נכנס לפניו ? לא ברור .
הפנים לגומלין - יאללה ב"ש
גם לנו היו הזדמנויות להכריע וגם להם .
משחק משעמם בטח שלא היה כי היו התרחשויות ברחבה .
היו המון דקות טובות שלנו , יש משחק אגפים שמייצר מצבים אבל זה עוד לא שם כי עוד לא התאפסנו על עמדות 10 וחלוץ . הכיוון טוב .
החילופים שלנו הרימו את קצב המשחק ב-2 דרגות ןהמשחק נהיה מהיר יותר כשנכנסו 3 זרים .
3 צהובים אתמול כששניים מהם מיותרים ( לופז ושושנאצ׳ב ) .
שאפו ל-15 האלופים שטסו לעודד את הקבוצה במצב הזה .
אין מילים שיכולות לתאר את ההערכה והכבוד שיש אליכם !
ובקיצור - האופי של הקבוצה נשאר משנה שעברה . חוזרים מפיגור , לפעמים לתיקו ולפעמים לניצחון . וזו קבוצה שחובה לעבור אותה בשבוע הבא .
החלטה נבונה של המועדון ( גם אם היא לא כלכלית ) להישאר בחו"ל לאור מצב הטיסות ל/מהארץ . ראוי להערכה כי זה תומך מקצועית בקבוצה וזה סוג של מיני מחנה אימון ונותן שקט בעיקר לזרים .
אליאסי - חזר קצת חלוד עם כמה השמטות בנגיעות הראשונות אבל התחדד בהמשך עם 2 הצלות של 200% גול .
לופז - כושר של בן 18 , עולה-יורד בלי הפסקה אבל היה פחות פעיל אתמול .
בלוריאן - אחרי משחק סולידי מול צ׳רנו מורה חזר ליכולת הרעה כשהחלוץ שעליו הופקד הגיע ל-2 מצבים לגול לפניו . הסגירות שלו היו לא טובות ובהחלט בהול להביא בלם במקומו או לפחות כרגע לעלות עם בריירו .
מזרחי - נראה שהסגירות שלו כבר טובות יותר והוא נראה לטעמי טוב יותר ממשחק למשחק . עד דקה 80-85 הוא היה בסדר גמור אבל אז טעה פעמיים וסיפק לצ׳כים 2 מצבים לגול ( הכדור הארוך של השוער כשהוא לחלוטין חולם , והעבירה הטיפשית אלכסונית משמאל לשער שלנו ) .
טיבי - כרגיל נהדר ושקט
גורדנה - לא הגיע למשחק וזה כבר לא סבבה שכל הזמן הוא נראה כמו אמסטף שכל הזמן רב עם השופט . חלאס עם זה .
אליאס - מה הוא בדיוק עושה על המגרש ?
יוספי - הופעה של התעוררות . חסר לנו המימד הזה שהוא מביא של בעיטות מחוץ לרחבה . נראה איך זה ימשיך לאור הידיעות שהוא לא בטוח יישאר כאן עד סוף החלון
זאהי אחמד - הפתעת ומצטיין המשחק לטעמי . שחקן קו עם רגל ימין בצד ימין , חזרנו לשנות ה-90 שלא ידעו מה זה רגל הפוכה ? אבל וואלה זה עבד טוב ! יש מי שיגיד המסירה האחרונה לא טובה . אני בוחר להסתכל על הפעולות הטובות שהוא עושה ועל כך שזו הופעה ראשונה שלו אצלנו . שיקבל ביטחון וזה רק ישתפר . יש הרבה עם מה לעבוד .
תורג׳מן - די קוז׳וך , מיצינו אותו . או חתואל או גריטה .
חתואל - בפעם המיליון - הוא מסיים , לא מייצר . חלוץ או מתחת לחלוץ .
קאנגווה - איכות ללא פשרות
ספר - 2 מצבים מה שנקרא בהזמנה על הבלטה שלו . אם הוא לא מיובש על הספסל - שניהם בפנים .
גאנח - ניכר כי הוא לוקח על עצמו יותר . יותר 1 על 1 , יותר מבקש את הכדור , יותר כניסות לאמצע ועדיין הוא כאילו עצור ולא מייצר את הפס/הגבהה לגול .
השופט הפיני - סע ללפלנד ושחרר אותנו מההופעה המביכה שלך אתה ושופטי ה-var , רק על החלטת הפנדל אסור לך ולהם לשפוט יותר לעולם . 3 הזדמנויות היו לך כדי לפסול את הפנדל : עבירה על יוספי , נבדל ואין עבירה בכלל של גורדנה .
רן קוז׳וך - בחיאת רן , מה עבר בינך לבין קיניונס ? עד שיש לנו רגעי קסם על הדשא לא נראה אותם ? תן לו לשחק ! שושנאצ׳ב שרגל וחצי בחוץ נכנס לפניו ? לא ברור .
הפנים לגומלין - יאללה ב"ש
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 10 אוגוסט 2024, 08:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אגיד עוד משהו קטן בהקשר הזה.
מאמנים יש להם נטיה להיות ״נאמנים״ לדרך שלפעמים הם קצת מתבלבלים.
כרגע קוזוך ״נהנה״ מהעובדה שאין משחקי בית והוא לא מקבל רטינות מהקהל.
לפעמים הם מבינים בדרך הקשה וזה חבל וקרה למאמנים גדולים ע״ע ברק בכר אחרי עכו.
אני מקווה שכבר מהמשחק הבא נתחיל לראות את היצירתיים בהרכב כי הכדורגל בסוף זה שואו לקהל.
אין סיבה ששחקן כמו קניונס לא יקבל מקום בהרכב או במינימום יעלה מחליף,זה שחקן שקונים בשבילו כרטיס.
אז הוא לא עושה הגנה הכי טוב,אז מה? שיחפו עליו.
כמה כאלה יש לנו כבר?
אני מקווה שכבר מהמשחק הבא נתחיל לראות את היצירתיים בהרכב כי הכדורגל בסוף זה שואו לקהל.
אין סיבה ששחקן כמו קניונס לא יקבל מקום בהרכב או במינימום יעלה מחליף,זה שחקן שקונים בשבילו כרטיס.
כמה כאלה יש לנו כבר?
הרמה כלכך נמוכה שבאתר ההימורים המוביל בעולפ היחס שלה לעבור אותך הוא 1.5 והיחס שלך לעבור הוא 2.5ֶSir Alex Ferguson כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 20:10היריבה קבוצה ברמה נמוכה עם מגרש שרחוק מלהיות ביתי ובסוף בזכות אליאסי לא הפסדת.
לא יודע ממה יש להיות מרוצים, שוב אנחנו מבקיעים שער עם הרבה מזל, חסר לנו איכות בכל אזור במגרש בערך.
הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו .
יצירתיים ברבים?Red Tiger כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 19:49אגיד עוד משהו קטן בהקשר הזה.
כמה כאלה יש לנו כבר?
חזרת על זה כמה פעמים.
חוץ מקניונס מי עוד יצירתי על הספסל?
+100000000000000דר אדום בנשמה כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 09:37הביקורת שלכם על רן פשוט מביכה, אנחנו נראים טוב ממשחק למשחק ואתם מגזימים, פוראברד אומר שהיינו צריכים לחטוף 4-0 אבל אם כבר 5-4 לנו היה משקף
מסכים איתך לגמרי.דר אדום בנשמה כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 09:37הביקורת שלכם על רן פשוט מביכה, אנחנו נראים טוב ממשחק למשחק ואתם מגזימים, פוראברד אומר שהיינו צריכים לחטוף 4-0 אבל אם כבר 5-4 לנו היה משקף
אני הרבה שנים פה ובפורומים שנכחדו ובאמת עברנו הרבה.
לא זוכר מתי הסכינים נתקעו או שאפילו היו מושחזות ברמה הזאת עוד לפני שהתחילה הליגה.
- ForeverRed
אין שום קמפיין.
יש כעס על כך שהחליפו מאמן טוב שהוא בשר מבשרנו במאמן לכאורה פחות טוב, לכן יש פחות סבלנות לקיבעונות וטעויות, לאיפוס מונים ובחינה מחדש של דברים שכבר נבחנו והוכח שלא מחזיקים מים.
מי שיש לו טענות לסיטואציה המאוד טבעית הזאת, הכתובת היא אחת.
יש כעס על כך שהחליפו מאמן טוב שהוא בשר מבשרנו במאמן לכאורה פחות טוב, לכן יש פחות סבלנות לקיבעונות וטעויות, לאיפוס מונים ובחינה מחדש של דברים שכבר נבחנו והוכח שלא מחזיקים מים.
אחלה, לכולנו עצוב שברדה כבר לא חלק מהמערכת. לכולנו יש ביקורת על אלונה ועל המהלכים הלא ברורים.ForeverRed כתב: ↑10 אוגוסט 2024, 19:44אין שום קמפיין.
אבל מה שאתם עושים לרן (מתאר לעצמי שבמגרש אתה תעודד) פה בפורום זה פשוט מוגזם. ובינתיים, רן מציג כדורגל שאם אליה היה מציג, כנראה הייתם דואגים להלל. אז די.
עצוב מאוד. אנחנו אוהדים את אותה קבוצה.
להוביל קמפיין ולחכות בפינה לכישלון כדי להצדיק את הביקורת- קשה לי להבין איך המנגנון הזה עובד אצל מי שבאמת אוהב את הקבוצה.
באמת, לטובת הקבוצה, תכניסו את הסכינים וחכו לפחות לכמה משחקים בליגה. תמיד אפשר לשלוף ואז גם אולי אני אצטרף לביקורת. אולי אפילו אגיד "צדקתם" .
בינתיים, מקווה שאתם טועים ונותן צ'אנס לדברים להתחבר. מקווה שגם המבקרים חסרי הסבלנות מקווים לטעות.