אחמד לא בדיוק חלוץ, אולי בעתיד יתפתח להיות כזה. בעכו הוא חלוץ צד שמתחיל באגף ועושה המון כניסות לאמצע.
גם אני בעד להשאיל אותו לקבוצה אחרת. אבל אם זה בינו לבין אופציות שעוד יעלו כמו גיא בדש ושכר אז אני מעדיף לתת את הדקות האלו לאחמד.
כמות השחקנים שעלו מהליגה הלאומית עם ארגז של שערים ודשדשו בליגת העל שנים עצומה;
שחר הירש
רז שטיין
מזרחי מנתניה
קהינדה
על קצה המזלג... הפערים עצומים
יש עניין עם חלוצי רחבה בלאומית שתמיד מצליחים בצורה שלא משקפת את הרמה האמיתית שלהם, בשאר העמדות זה קצת יותר מאוזן.
ברור שזה לא מבטיח כלום אבל אחמד לא פרץ העונה משום מקום, זאת עונה שלישית שלו בהרכב של עכו כשכבר בעונה שעברה היה עליו דיבור, העונה הוא כבר לגמרי הראה שהוא כמה רמות מעל הליגה
מסכים.
לא צריך למהר עם כל הצעה על שחקן שלנו.
לא נראה לי שהולכים להשכיב עליו איזה סכום מפוצץ... עדיף לנסות להוציא ממנו משהו
עניין של שיקולים.
אם מדובר בכמה מאות אלפי יורו לא בטוח שהטענה הזאת נכונה במצבנו. זה סכום שאפשר למנף לבניית הקבוצה כבר העונה במקום שחקן שאולי יהיה לנו אחלה בעתיד ואולי לא. אישית הייתי אומר כן בקלות לכל מה שעובר את החצי מיליון יורו, ממילא לא נראה שהוא יכול לסייע משמעותית העונה ואנחנו בצומת קריטית מאוד
לא יודע אם זכה לשחק מול מגן ברמה ירודה אבל האמת שלא ממש מעניין, בכל מקרה ראוי למחמאות על מה שעשה היום במחצית השנייה, בהתחלה לא היה בולט על סף הניצב אבל ההסטה שלו לצד ימין החמיאה לו מאוד על אף שזו לא העמדה שלו.
נשמח לראות עוד הפתעות מרעננות כאלו בהמשך, כרגע לפחות קנה את מקומו ב-11, בין אם זה בכנף ובין אם זה כחלוץ, די בטוח שאם יפתח בגומלין המאמן שלהם יידאג לו לשמירה כפולה מה שיביא ליותר חופשיות אצל יתר השחקנים שלנו, נצטרך לנצל את זה.
ובאופן כללי, גם טענתי זאת לפני מספר שבועות ושמח שהוא חיזק היום את דעתי, הוא בהחלט שחקן סגל לגיטימי ולוקח אותו כשחקן רוטציה 10 פעמים לפני התורג׳מנים והבדשים למיניהם.