מרצ'נדייז: חולצות, חנות, אתר, אפליקציה, שיווק ושאר ירקות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מרצ'נדייז: חולצות, חנות, אתר, אפליקציה, שיווק ושאר ירקות

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
07 אוגוסט 2024, 11:05
במחול השדים שהם מייצרים. באווירה השלילית והמגעילה. במחנאות ופולחן אישיות.

לא כולם כמובן. יש לנו כמות מסוימת של מדושני עונג שחושבים שאנחנו ברצלונה בשיאה.
הם הראשונים אגב שיברחו מטרנר כשאלונה תעזוב.

להפועל באר שבע יש את הקהל הכי טוב בארץ ובפער בכל הקשור לנאמנות.
מכבי חיפה ומכבי תל אביב, גם עם התקציבים הגבוהים בליגה, גם עם שחר וגולדהאר, ברגע שלאוהדים שלהם משהו לא נראה הם הולכים ראש בראש חזיתית נגד הבעלים.
לא מתאים להם הניהול או ההשקעה של שחר? פותחים בקמפיין חוצות "יענקהלך".
לא רוצים את סבע? מרימים שלט וזורקים לו בוז בכל נגיעה בכדור ולא סופרים אף אחד מטר.
לא רוצים את קארנקה או לא מרוצים מההשקעה של גולדהאר? תולים שלטים במתחם אימונים, מקללים את המאמן ומאיימים באי חידוש מנויים.
לא מדבר על ההתנהגות שלהם בעבר כשרצו להחתים אצלם שחקנים מהמגזר הערבי.

מה כבר הקהל שלנו עשה?
כעס ברשתות החברתיות על שזרקו את הסמל הכי גדול שהיה כאן בצורה מבישה?
אתה יודע מה הקהל של מכבי תל אביב או מכבי חיפה היה עושה בסיטואציה דומה?

בסוף הרוב הגדול יחדש מנוי, ובסוף במחזור הראשון של הליגה ובמשחק הראשון בטרנר הקהל יעודד ויתמוך, מה שבחיים לא היה קורה בסיטואציה דומה במכבי תל אביב או מכבי חיפה כי האוהדים שלנו מבחינם חום, אהבה, ובעיקר סלחנות (כמה פעמים אלונה כבר עזבה אותנו כולל במשבר הכלכלי הכי גדול שהיה כאן בלא יודע כמה שנים אחרונות?) הם הכי טובים בארץ.

הביקורת שהועברה כאן הייתה נכונה לאור התהליכים שהמועדון עובר בשנים האחרונות וחוסר הרצון לתקן את הדרך שלו. אם כבר, בדיוק להפך, הביקורת הייתה כל כך מינורית לעומת קהלים גדולים אחרים שזה מאוד מנותק לבקר את הקהל.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 07 אוגוסט 2024, 11:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

העיכוב בחידוש המנויים הוא כלי לגיטימי להעברת מסר, שים לב שזה אפילו לא חלק מקמפיין חרם שמישהו הכריז או קידם אלא כל אחד החליט עם עצמו (בניגוד לטענת מר רביד).
טוב יעשה המועדון אם יעשה בדק בית רציני איך זה קרה שהקהל הכי נאמן ומייצר שקט בליגה (בטח מהגדולות) במשך מעל עשור נותן הצבעת אי אמון כזו ואיך מונעים מדברים כאלו לקרות בעתיד

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

האי אמון של הקהל הרחב הוא אך ורק בגלל איכות הסגל.
כל מי שמספר לעצמו סיפורים שזה בגלל ברדה או התנהלות או דברים שאנחנו אוהבים לדון עליהם פה בפורום לא מבין כנראה מה זה קהל כדורגל ישראלי.

תהיה קבוצה טובה וכדורגל טוב, יבוא קהל. ככה פשוט.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אגב יכל לעשות המועדון איזה מבצע לאנשי המילואים מה7 לאוקטובר , לחיילים, משהו כזה.
לא צריך שוסרמיליה יעשו דבר כזה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:32
אולי די עם האיומים?
מי שלא נמצא כאן בלב שלם, שלא יהיה.
מותר לקהל להביע מחאה. מנוי זה בערך הכלי היחידי שבאמצעותו אפשר להעביר מסר. בכל יתר הזמן אנחנו לקוח שבוי ובדיוק כך מתייחסים אלינו, כמו כבשים נטולי זכות לבקר או להביע דעה. תשלמו ותשתקו. עם כזאת גישה לא פלא שזאת התוצאה.

בלי קשר, הייתי מציע להמתין כמה ימים ולהבין את תמונת המצב האמיתית. יש הרבה שמחכים ליום האחרון.
סבבה אחי, אתם חושבים שבעלים כמו אלונה גודלים על העצים אז אחלה,תמשיכו עם הגישה הזאת.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Red Tiger כתב:
07 אוגוסט 2024, 21:01
סבבה אחי, אתם חושבים שבעלים כמו אלונה גודלים על העצים אז אחלה,תמשיכו עם הגישה הזאת.
משנה לאלונה מתי כל אחד חידש? או שמעניין אותה 10-11 אלף?

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Red Tiger כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:17
מנוי הוא לא כלי שמשתמשים בו כדי ״להעניש״ מישהו.
מנוי עושים קודם כל כי אתה אוהד שאיכפת לו מהקבוצה.
הייתי מבין אם הכלי הזה היה מופעל נניח אם היה אחד כמו אלי זינו כבעלים.
וכשזה נאמר וישנם גם אנשים לצערי כאן שמצדדים באירוע,דעו לכם שלמהלך הזה יהיו השלכות ואפילו קשות ואני לא אומר את זה כמשהו שאני חושב שיקרה אלה כאחד שיודע שזה מה שיקרה.
אז מה כן כלי שאתה יכול להעביר בו מסר?
הרי בעבר הרחוק היו מקללים, הוצאנו את זה ובצדק מהמשוואה באצטדיון (היה בוסרמיל).
אח"כ שרקו בוז אמרו למה שורקים בוז זה מוריד לשחקנים. אז הפסיקו לשרוק בוז במהלך משחק ועברו למחצית ולסוף משחק וגם אז התלוננו.
עברו לביקורת במדיה חברתית, ביקורת שלא נמצאת במגרש אלה מועברת בצורה דמוקרטית והגיונית, גם את זה מנסים להשתיק.
עכשיו 8000 אוהדים בחרו באופן ספונטני בלי שום התארגנות לחדש לקראת סוף ימי החידוש כדי להעביר מסר שאי אפשר להצהיר אליפות ולהביא שחקנים שלא פתחו בנתניה אפילו.
ההצהרות האלה יוצרות אשליה לקהל ובעצם סוג של רמאות, הקהל שומע הבטחות כדי שיחדש מנויים ובפועל יש סגל של קבוצת אמצע טבלה. הייתי מבין אם זה היה 1000 שלא מחדשים ואפשר היה להתעלם.
אבל 8000 זה כבר אמירה חזקה והקהל לא פראייר ומבין מה קורה פה. המחאה הספונטנית הזאת היא הכי מכובדת, שקטה וגם מרעידה את מי שצריך תהיה בטוח.

אגב גם היום ראיתי קידום ממומן של קמפיין מנויים (של העונה) וגם שלטי חוצות. אם אתם חושבים שלא לחוצים מזה אתם טועים ובגדול.
האמת אבל שאין למועדון מה להיות לחוץ, 2-3 שחקנים טובים והקהל מחדש תוך יום אחד. הכי קל להדליק את הקהל שלנו.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

4 לב אדום כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:43
פעילות המועדון מתאריך 1.6 עד היום :

שחקנים ששוחררו - מקסימו לוי , הראל שלום , עדן שמיר , אנדרה פוקו , אימראן עומאר , אדריאן פאון , ניב פליטר
שחקנים שחזרו מהשאלה - תומר יוספי , אור בלוריאן , זאהי אחמד ,
שחקנים שהגיעו - בן גורדין , גיא מזרחי , אליאל פרץ , קינגס קאנגווה , סמיר פרהוד , ארנולד גריטה
שחקנים שיחזרו מפציעות - אור דדיה , מיגל ויטור , איילון אלמוג
שחקנים מתנדנדים - אופיר מרציאנו , ארתור שושנאצ׳ב
כמעט כל הצוות המקצועי התחלף וזה כולל מאמן ראשי , עוזר מאמן , אנליסטים , סקאוט , מאמן כושר נוסף ...

השתחררו מחוזים , החליפו צוותים ושחקנים , שילמו גם על שחקנים בהעברות ובשכר , כל העסק עדיין לומד להידבק ולהתחבר , החליפו מערכת כירטוס חדשה ( שיש איתה בעיות אבל זה הגיוני שיקרה ואפשר לעשות יותר ) וכל זה בתקופה מחורבנת שיכולה אפילו להסתבך יותר .

מה רוצים מההתנהלות ואיך זה קשור לחידוש מנוי ?
זר ב-1.5 מיליון יורו עם שכר של 600k יורו יפתור את כל הבעיות ?
כי רק על זה מדברים . השיח סביב הקבוצה רעיל בלי סיבה ועושה נזק !
לא הרשמת אותי בכל הרשימה הזאת, הכי אמיתי אחי, רק נלחצתי עוד יותר.
סגל בינוני מינוס, אם מישהו פה מסתנוור מקנגאווה וזהו בעצם, זה החיזוק היחיד ברמה שהגיע לסגל עלוב אז אתם תבינו מהר מאוד כמה חוסרים יש לנו.
אתם רק צריכים לראות כמה משחקים כדי להבין את זה. אני יכול בלי להתאמץ לסמן 5 עמדות שאנחנו הולכים לסבול בהן בהרכב הראשון!

אחי, אתה מדבר איתי על ההתנהלות הקיץ, יש פה אנשים שלא מסתכלים רק על הקיץ שהוא בפני עצמו בעייתי, אלא על תקופה ארוכה של התנהלות לא טובה בלשון המעטה והיא המשיכה גם הקיץ הנוכחי.
אין טעם להיכנס לזה שוב למה עשו ומה לא עשו ואת כל השכונה שקרתה בפנים. אתה מדבר איתי על צוות חדש שזה בעצמו אחת הבעיות שקרו פה הקיץ. גם צוות של פפ לא יצליח בלי שחקנים טובים!
אף אחד לא רוצה רק זרים ב-1.5 מליון יורו ושכר מפלצתי, יכולת להביא את טוומאסי גם ב-100 אלף אירו ושכר שעומד בתקרה של הסגל וזו רק דוגמה אחת. כן רוצים חיזוקים טובים באמת, אם זה עולה 1.5 אז
שיביאו ב-1.5 זה כבר לא עניין שלנו, אם ידעו למצוא בסכומים טובים יותר כמו שהביאו את קנגאווה מה טוב. הרכש הזה הוא נקודת האור היחידה מהקיץ הזה. חודשיים וחצי הם יודעים שמיגל פצוע ולא הביאו בלם מחליף לאירופה!
אתה משחק עונה שלמה בשביל אירופה כשזה חלק משמעותי בתקציב ופייר פליי לשנים הבאות. אני יכול להיכנס איתך לרשימה ארוכה של התנהלות לקויה. התייאשתי כבר, אם אוהדים עדיין לא מצליחים לראות את זה, זו בעיה.
אני חושב שהרוב כבר קלטו ולראייה 8000 מנויים עוד לא חידשו. עונה שעברה עוד במחנה אימונים ואם אני לא טועה לפני כל רכש שהגיע חידשו כמעט 12 אלף!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

4 לב אדום כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:47
אז למה אתה מחדש מנוי ?
שלם 80 ₪ בחודש לצ׳רלטון וסגרת פינה .
זה המסר היחיד - חידוש ( והבעת אמון ) או אי חידוש .
זה לא שחור ולבן! מותר להיות מנוי לקבוצה שאנחנו מכורים אליה ולהחליט לחדש ביום האחרון.
האמון נפגע זה בושה להגיד? כשהבעלים שלך מדברת פעם ראשונה אחרי כמה שנים וגם זה בגלל הבלאגן שהיה עם ברדה אז ברור שיש בעיית אמון עם הקהל.
אתם שוכחים שהרוב המוחלט של מי שכותב כאן נמצא בגרעין הזה של ה-6000 שיחדשו ויהי מה, עוד מוסרמיל ואם הגרעין המסור הזה שהולך עם הקבוצה שנים ארוכות
מביע אכזבה מסויימת דרך עיכוב של חידוש מנויים אז צריך לעשות בדק בית איפה הבעיה ואיך משפרים ולא להגיד אל תחדשו. זה כמו חנות בגדים שאהבת ופתאום תביא רק סחורה גרועה ואז תגיד להם תקנו או אל תקנו.
אתה תישאר בלי לקוחות בסוף בגישה כזאת!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Melikson24 כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:54
לא עושים קמפיין - למה לא עושים קמפיין, זלזול בלקוח
עושים קמפיין(די מינימלי) - חחחחח הם בלחץ

בואו, ה2000 גג שלא יחדשו, יחטפו ע"י אחרים. אני בעצמי אשמח להוסיף 2 מנויים צמודים במערבי או מזרחי, בנוסף למנויים שלי.
"לחץ"...ב16.8 נראה
אתה מפספס את הנקודה. אני מעריך שעד היום האחרון 10-11 אלף מנויים יחודשו.
אתה כאילו כותב נחיה ונראה מה יקרה ביום האחרון ומנסה מראש להצדיק את עצמך על זה שאין לחץ ובסוף כולם יחדשו. ברור שהרוב המוחלט יחדש, גם אנחנו אומרים את זה.
המטרה הספונטנית פה היא להעביר מסר למועדון שאנחנו לא טיפשים ויודעים טוב את מצב הקבוצה וזו דרך מעולה, לגיטימית ובסוף גם לא תפגע כלכלית במועדון!
לא שמעתי בחיים מישהו אומר למה לא עושים קמפיין. וגם זה שעשו קמפיין אף אחד לא זלזל, אבל זה כן מראה שהם מבינים שיש בעיה עם המנויים,
ממתי עשינו קמפיין חידוש מנויים? כל עונה בגג פוסט מגילה לחידוש וזהו, לא היה צורך. ואגב אני חושב שהאשליה של אם לא יחדשו 2000 אז אחרים יחטפו אותם היא קצת דמיונית בעיניי העונה.
בדיוק כמו הדמיון של להרחיב את טרנר ל-30 אלף שיישאר חצי ריק במקרה הטוב.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Melikson24 כתב:
07 אוגוסט 2024, 10:57
אתה באמת חושב שזה מזיז למועדון אם אתה מחדש ביום הראשון או האחרון?
בסוף אם בתום תקופת החידוש יחדשו כ10 אלף מנויים הם יראו בזה הצלחה מסוימת ולמחרת אף אחד לא יזכור את ה"מחאה" שלך.

יש בעיות הרבה יותר גדולות שצריכות להיפתר בין המועדון לאוהדים. מי שחושב שהאשמה על המועדון בלבד, קצת חסר מודעות.
בכיס בסוף זה לא יזיז להם, אבל המסר בהחלט הועבר ואם דברים יימשכו כמו שהם והקהל לא יראה שיפור ורצון אמיתי לשאוף הכי גבוה (ולא רק בדיבורים) אז עונה הבאה באמת לא יחדשו.
ועוד משהו, הקטע עם המנויים זה משהו התחלתי, אני מאמין שאם היכולת לא תהיה טובה ולא יגיעו חיזוקים משמעותיים נוספים, נרצה או לא נרצה אנחנו נשמע את טרנר בצורה לא הכי נעימה במשחקים,
ככה שלשכוח הם לא בדיוק יוכלו. אני מאמין שהעונה לא תהיה הרבה סבלנות בגלל כל המסביב וגם מה שקרה עם ברדה מוסיף לזה. זה קורה באופן טבעי ואם היו עצבים גם אצל ברדה אבל סבלנות בגלל שזה הוא שהיה על הקווים,
אז העונה לא תהיה הרבה סבלנות למאמן שבא מבחוץ (והוא מבחינתי לא יהיה אשם אני אומר מראש!), אני גם חושב שהפעם האש לא תופנה למאמן אלא גבוה יותר באופן טבעי כי כבר לא רואים דמות אחראית אחרת חוץ מאלונה.
הלוואי ולא נגיע למצבים האלה, הלוואי ויחזקו את הקבוצה משמעותית, הלוואי ויבנו פה שלד איכותי, צעיר ומערכות סביב המועדון שעובדות ברמה גבוהה ויבנו פה משהו לשנים הבאות. זו צריכה להיות שאיפה, רצון וביקורת של כל אוהד אדום עד שנגיע לזה!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני רואה שכולם בטוחים שנגיע ל 10-11 אלף חידושים.
זה אומר יותר מפעם וחצי של הכמות שחידשו עד עכשיו.

רחוק מלהיות ודאי.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אני החלטתי לחכות לימים האחרונים עם חידוש של שני מנויים, כנל עוד שלושה מהמשפחה.

האמת היום ראיתי את הפוסט של אייל רביד ואז נשברתי וקניתי, אם הוא יצא בפוסט כזה כנראה שהמסר עבר.
ועדיין לא מבין את הביקורת של אנשים על הצעד הזה בכלל, זכותי לחדש מתי שבא לי וכמו שאמרו, (בתור מי שלא מתכוון להגיע עם שלטים לאיצטדיון) זה נראה לי הצעד הכי לגיטימי ובסיסי בעולם.
שיהיו בלחץ ושיהיו מאוכזבים, שינער אותם קצת.

שיפסיקו לעבוד עלינו כוסאמק, לא קשור לברדה ולא נעליים, ברדה רק הוסיף לאווירת האנטי הכללית.
אל תגידו לנו רצים לכל התארים כשזה הרכש שהגיע ואל תבנו על אירופה עם ההגנה חירבה הזאת שפתחה בבולגריה.

מת על אלונה ועל פרימור אבל רבאק לא הגיע שם מעניין אחד לקבוצה אז איזה הייפ ציפיתם לראות מהקבוצה?(אולי קנגוואה וגם הוא זר שרובנו לא ראו בעיניים בלייב)
תביאו את ערן לוי מצידי העיקר שיהיה מישהו לחפש בעין.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ran כתב:
07 אוגוסט 2024, 23:15
אז מה כן כלי שאתה יכול להעביר בו מסר?
הרי בעבר הרחוק היו מקללים, הוצאנו את זה ובצדק מהמשוואה באצטדיון (היה בוסרמיל).
אח"כ שרקו בוז אמרו למה שורקים בוז זה מוריד לשחקנים. אז הפסיקו לשרוק בוז במהלך משחק ועברו למחצית ולסוף משחק וגם אז התלוננו.
עברו לביקורת במדיה חברתית, ביקורת שלא נמצאת במגרש אלה מועברת בצורה דמוקרטית והגיונית, גם את זה מנסים להשתיק.
עכשיו 8000 אוהדים בחרו באופן ספונטני בלי שום התארגנות לחדש לקראת סוף ימי החידוש כדי להעביר מסר שאי אפשר להצהיר אליפות ולהביא שחקנים שלא פתחו בנתניה אפילו.
ההצהרות האלה יוצרות אשליה לקהל ובעצם סוג של רמאות, הקהל שומע הבטחות כדי שיחדש מנויים ובפועל יש סגל של קבוצת אמצע טבלה. הייתי מבין אם זה היה 1000 שלא מחדשים ואפשר היה להתעלם.
אבל 8000 זה כבר אמירה חזקה והקהל לא פראייר ומבין מה קורה פה. המחאה הספונטנית הזאת היא הכי מכובדת, שקטה וגם מרעידה את מי שצריך תהיה בטוח.

אגב גם היום ראיתי קידום ממומן של קמפיין מנויים (של העונה) וגם שלטי חוצות. אם אתם חושבים שלא לחוצים מזה אתם טועים ובגדול.
האמת אבל שאין למועדון מה להיות לחוץ, 2-3 שחקנים טובים והקהל מחדש תוך יום אחד. הכי קל להדליק את הקהל שלנו.
אי חידוש מנוי הוא צעד קיצוני ששמור בדרכ לסיטואציה בה אתה רוצה לראות את הבעלים בחוץ וזאת הדרך שלך להראות לו.
זה קרה בהפועל תא,ביתר ים וגם הפועל בש.
ככה מסתכל על זה בעלים,זה האופן שבו הוא רואה את הדברים.
אני לא רואה סיטואציה שמחדשים כאן עוד 8000 מנויים בזמן כל כך קצר,לא מאמין שאפילו חצי מזה יחדשו.
בוא נצא מנק׳ הנחה שיחדשו בסהכ בין 6000 ל7000,זה מכה למועדון ולאלונה ברמה האישית וככה היא גם תסתכל על זה ולמען האמת אני אבין אותה.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Red Tiger כתב:
08 אוגוסט 2024, 06:06
אי חידוש מנוי הוא צעד קיצוני ששמור בדרכ לסיטואציה בה אתה רוצה לראות את הבעלים בחוץ וזאת הדרך שלך להראות לו.
זה קרה בהפועל תא,ביתר ים וגם הפועל בש.
ככה מסתכל על זה בעלים,זה האופן שבו הוא רואה את הדברים.
אני לא רואה סיטואציה שמחדשים כאן עוד 8000 מנויים בזמן כל כך קצר,לא מאמין שאפילו חצי מזה יחדשו.
בוא נצא מנק׳ הנחה שיחדשו בסהכ בין 6000 ל7000,זה מכה למועדון ולאלונה ברמה האישית וככה היא גם תסתכל על זה ולמען האמת אני אבין אותה.
1+
יאללה טרנר עם 7000 צופים , זה בטוח יגרום לאלונה לעשות חיזוק .
איבדנו את זה .
הדרך למנוי של צ׳רלטון התקצרה פלאים .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

שלח תגובה