מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion

שליחה על ידי ForeverRed »

בדש בספק למחר.
נקווה שהספק יהפוך לסימן קריאה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

ForeverRed כתב:
07 אוגוסט 2024, 19:00
בדש בספק למחר.
נקווה שהספק יהפוך לסימן קריאה.
גם בעונה שעברה הדבר היחיד שהוציא אותו מההרכב זה פציעות.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

sumsum כתב:
07 אוגוסט 2024, 18:22
האם זה לא מה שאליניב אמר? מטרות ביחס לסגל?
כל אלה שרוצים הגרלה יותר קלה ממה שקיבלנו בשביל לומר ש׳צריך להעפיל לבתים׳?
לא נקבל הגרלות קלות מאלה, ואם בשנה שעברה לבסקי סופיה שמכרה את כל כוכביה לאחר פרנקפורט בעשרה מליון יורו (הייתה קבוצה טובה מסתבר) הייתה יריבה בסיבוב השני אז תבינו לבד שהשנה ההגרלה הרבה פחות קשה ואם המטרה הייתה ׳שלב הבתים בעונה שעברה אז מה המטרה פה? מי מחפש להנמיך ציפיות פתאום? אין ספק שלא לשחק בארץ זה מכשול אבל עם זה היחסים צריכים להיות לפחות 50-50 (לכל היותר) וזה יהיה כשלון לא לעבור.
זה שהסגל לא עבר מתיחת פנים להתאים לציפיות, זה בעיה של הבעלים והצוות המקצועי שלא מבינים ששני ברגים לא יחזיקו ארון מטבח.

לעתים עדכון ציפיות יוריד מתח מיותר ותחושת אכזבה אין סופית.
זה כל מה שאל יניב להבנתי ניסה לומר.
אם לא ניקח אליפות זו אכזבה? בתקציבים הנוכחיים? בסגל הקיים? אירופה זו מטרה סבירה עבורנו, כל דבר מעבר הוא בונוס. אי העפלה לשלב בתים לא יכולה לרסק עונה ולדחוף למכירת שלושה שחקני הרכב בכל מחיר (ספורי ויחזקאל נמכרו בנזיד עדשים).

אז קוזו יכול להגיד מה שהוא רוצה, זה מס שפתיים לקבל את התפקיד ולספק את הבעלים מול הקהל, בפועל הוא משחק עם בלוריאן ובדש בהרכב במין אטימות כאילו המקומיים המפגרים לא מבינים כלום ולא ישימו לב שמנסים לדחוק את בריירו (לא היה טוב בעונה שעברה בלשון המעטה) לכאורה מהמועדון אולי בשל שכרו הגבוה יחסית. ולייאש זרים לכאורה כמו קיניונס וספר כדי שיילכו והשלטון החדש יוכל להביא שחקנים מליגה שניה בסעודיה כאוות נפשם (לגיטימי אגב).

אבל בשורה התחתונה, אין פה סגל להתחרות על כל התארים ולהכנס לשלב בתים. כל גניבת דעת אחרת ולנסות להמציא לי בלם שירד ליגה עם הפועל ת״א ועלה להם בנקודות רבות, זה בעייתי. וזה שלא הגיע בלם והגיע כל דבר אחר עד כה, מראה על חוסר הבנה במה ׳מביא תארים׳ וזה קודם כל הגנת ברזל.

אז שעת אפס מחר, התלמידים חסרי הנסיון בצוו
המקצועי יכולים לשנות תכניות ולהגיע לשיעור עדכון גרסא ותוכנה.
1. לקרוא לאי העפלה בסיכויים של 50/50 להגדרתך זה כשל לוגי. זה כדורגל, גם 40/60 לא מבטיח כלום.
כמו שידענו להעיף קבוצות טובות מאיתנו, זה יכול לקרות גם הפוך.

2. מעולם לא היו לי בעיות עם התוצאות של ברדה.
יש לי בעיה עם הדרך. אז הגענו למקום 3 ולאירופה תוך כדורגל הגנתי, פסיבי ופשוט לא טוב שלאורך השנתיים האחרונות הלך והתדרדר. מה זה נותן לי אותו מקום 3 שהכדורגל כה חלש?
התוצאה היא שגם מול קבוצת אמצע טבלה בצ'כיה אין לי שום ביטחון בקבוצה, כי הבסיס שיש פה הוא פשוט לא טוב, והוא לא ישתנה מקצה לקצה בחודשיים. גם אם היו נוחתים פה כוכבים.
וזה לא מוריד מהאחריות של הההלה ששותפה מלאה לאותו סגל לא טוב.
גם בכר עף בסיבוב הראשון אחרי שקיבל את צדק, טוני, ראדי ועוד בחלון אחד. אין קסמים בכדורגל.

היו פה כאלה שנירמלו כי זה ברדה.
בעיניי את התבשיל של הנרמול הזה אנחנו שילמנו בפליאוף ביזיוני, באיבוד גביע שיכל לעשות מסלול עוד יותר בטוח לשלב בתים, ו משלמים עכשיו אולי גם באי העפלה לשלב בתים במסלול שזה בהחלט אפשרי.
לא חייב לקרות, אבל אפשרי. נקווה שלא נשלם כי זה באמת קריטי לעתיד המועדון. הרבה כסף על הכף.

מקווה מאוד שנקבל מחר את אליאסי, קניונס, קנגוואה ומבחינתי גם יוספי לכמה שיותר דקות.
אי אפשר לראות את האין התקפה של החומר הנוכחי.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

בוואלה מפורסם שאולי יוספי יפתח
כנראה במקום בדש שבספק

אם אכן הוא יפתח, לדעתכם הוא יהיה באגף ימין?
או שספר יהיה באגף ימין?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

מעניין מה עוד המאמן הזה יעשה כדי לא לתת לדיינר לשחק.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

הפועלעולה כתב:
07 אוגוסט 2024, 13:17
עצם המחשבה שרק הדחות מול פיינורד ופרנקפורט מתקבלות על הדעת היא הבעיה.
משחקים מול לבסקי, אנורתסיס, לוגאנו, הצ'כים וקראיובה הם בערך 50:50. תלוי במומנטום של הקבוצה, בביתיות ובקיץ שעבר עלינו.
כרגע אנחנו מגיעים למשחק הקרוב לא מוכנים בעליל ובלי ביתיות. היחסים בעולם לא מפתיעים אותי.
לא הסבירו לכם שהיא ׳פריקית של כדורגל טוב׳ ובגלל זה הביאה את קוז׳ו? עכשיו המזלג נתקע בעין שהקבוצה משחקת ביתר קלות? כל עוד לא יבינו שבאמת זה הסגל ותכנון הסגל לטווח ארוך ולא פונקציונר כזה או אחר שמשלם מס שפתיים בשביל לקבל את התפקיד במועדון גדול, לא נלמד ולא נגיע למצב של לפני האליפויות לעולם.

מה שאליניב אמר בזמנו זה בואו נעדכן ציפיות, התקציב לא שם, סגל השחקנים לא שם אז למה להכריז על מטרות לא הגיוניות שהסיכוי היחיד להשיג אותם שהכוכבים יתחברו בצורה בלתי הגיונית אל מול כשלון מקצועי מוחלט של המכביות משופעות התקציב.

עם כל הרצון הטוב לצפות לשינוי יסודי וחריג שימחק את ה׳חרפה המקצועית׳ שיש כאלה שטוענים שהייתה כאן היא לא בהחתמות של חלוץ מהליגות השלישיות בצרפת, והליגה השניה בסעודיה - ולא, ממש לא משנה ששילמו לו ארגזים, אולי זה גרוע יותר אפילו כי זה נראה כאילו שלפו משהו שהסכים להגיע בלי קשר לשום דבר. בו בעת שיש לנו חלוץ זר ברוסטר ואין לנו בלם ואין לנו מגן ימני והמאמן ממשיך לתת לשחקן כמו בדש לשחק לפני שחקני כדורגל טובים יותר, הרבה יותר טובים.

אז ׳כדורגל טוב׳? לרוץ קדימה בלי הגיון וקשר לאיכות הסגל (באמת אתה לוחץ עם טיבי בלם וגורדנה לאסט ובדש בהרכב? ) זה לא כדורגל טוב, זה שאיפה בלי כלים. כמו ללכת לקנות בגד יפה שאתה יודע שלא יעלה עליך ויחשוף אותך במערומיך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
07 אוגוסט 2024, 20:04
אולי מראים לו את הדרך החוצה…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

אם הייתי המאמן גם אני הייתי חושש לפתוח עם דיינר במשחק החוץ. המחויבות ההגנתית שלו איך נגיד, לא בשמיים. של בדש הרבה יותר.

יוספי ב10 וספר בימין לא כזה נורא. גם ככה מבקיע רק בנייחים.

בחוץ הכי חשוב לא להפסיד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

oren2792 כתב:
07 אוגוסט 2024, 21:31
אם הייתי המאמן גם אני הייתי חושש לפתוח עם דיינר במשחק החוץ. המחויבות ההגנתית שלו איך נגיד, לא בשמיים. של בדש הרבה יותר.

בחוץ הכי חשוב לא להפסיד.
סלח לי כן? זה קשקוש.
בדש לא תורם יותר ממנו או מכל שחקן אחר בסגל.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

oren2792 כתב:
07 אוגוסט 2024, 21:31

בחוץ הכי חשוב לא להפסיד.
אז לפתוח עם יוספי? הוא מחויב?
בכדורגל צריך לנצח ובשביל זה צריך שחקני כדורגל ככה םשוט

סמל אישי של משתמש
simply--red

שליחה על ידי simply--red »

ForeverRed כתב:
07 אוגוסט 2024, 20:04
נכון שהוא (אולי) השחקן הכי מוכשר בסגל אבל אף אחד מאיתנו לא רואה אות באימונים ואיך הגישה שלו, והאמת מהמעט ששיחק הוא נראה קצת מנותק וכבוי
אני בינתיים נותן קרדיט לצוות המקצועי שרואה את השחקנים מקרוב ובוחר עם מי לשחק אך ורק מטעמים מקצועיים

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

יוספי ובדש לא יותר מחויבים, ומבחינת פעולות הגנתיות הם שקולים לקיניונס. העניין הוא שלקיניונס אין אוויר אפילו ל30 דק'. הדרך היחידה לקבל ממנו משהו, ויש לו המון כדורגל - זה רק דרך הרכב. צריך את אליאס שיהיה בצד שלו כי בלי קשר השחקן הכי מסוכן שלהם הוא כמובן כנף שמאל על מזרחי.

מילה לגבי המשחק עכשיו, כמו שהייתה לנו הזדמנות להגיע לפלייאוף, לצבור נקודות ויורו ולא עשינו את זה, כמו שהייתה לנו הזדמנות מאוד טובה להתחיל מליגה אירופית, גם עכשיו יש לנו הזדמנות אדירה וצריך לנצל אותה.

לסיכום, רק כמה נתונים ברשותכם על דירוגי הקבוצות באירופה לפי הצלחות:
סלאביה פראג 34
ויקטוריה פלזן 61
ספארטה פראג 71
מכבי חיפה 77
הפועל בש 91
מלאדה בולואסלאב 178

למסורת ולניסיון במעמד של הקבוצה יש לא מעט חלק מזה. אסור ליפול.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

שמעון א כתב:
07 אוגוסט 2024, 19:55
בוואלה מפורסם שאולי יוספי יפתח
כנראה במקום בדש שבספק

אם אכן הוא יפתח, לדעתכם הוא יהיה באגף ימין?
או שספר יהיה באגף ימין?
אין לספר מה לחפש באגף
מהירות, דריבל זה לא בשבילו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אני אשמח שמישהו יסביר לי איך שחקן שפתח במדי הקבוצה 5 פעמים בלבד מאז שהגיע, הסטטיסטיקה שלו מסתכמת בבישול ושער בחצי גמר גביע, נהיה כזה באנקר בהרכב.
אני גם מעדיף אותו על פני בדש אבל אתם מדברים פה כאילו מדובר על מילסון.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ReDo כתב:
07 אוגוסט 2024, 22:00
אני אשמח שמישהו יסביר לי איך שחקן שפתח במדי הקבוצה 5 פעמים בלבד מאז שהגיע, הסטטיסטיקה שלו מסתכמת בבישול ושער בחצי גמר גביע, נהיה כזה באנקר בהרכב.
אני גם מעדיף אותו על פני בדש אבל אתם מדברים פה כאילו מדובר על מילסון.
זו הצרה שלנו, שעד שראינו מישהו שלא אלרגי לכדור ומשחק כדורגל, הוא שם אותו בצד (ע״ע קיניונס, ע״ע ספר). בעולם שבו בלוריאן משחק לפני באריירו (ולא אני לא חושב שבאריירו בשיאו, רחוק מכך ואולי רק מעיד כמה בלוריאן זה מזלג בעין ל׳פריקים של כדורגל טוב׳ מבינינו) אז אני חש וזז באי נוחות כשאני רואה לאן זה הולך.

כולנו נשמח לטיק טקה, כולנו נשמח ללחץ גבוה של מאפשר ליריבה לנשום. אבל בואו בתקופה של הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה שלנו, טוני לחץ? בוזי לחץ? מליקסון לחץ? דחילאק, צריך שחקנים שירתיעו את היריב ויהיו קטלניים מקדימה. כל עוד בדש שם, ואלו הכנפיים שהוא מעדיף, הוא חייב ללחוץ ומה לעשות שעם גורדנה וטיבי והבנת הכדורגל של בלוריאן את שות׳ , אין לך איך ללחוץ= הסגל מוגבל, רק שבשביל לקבל תפקיד אומרים שהסגל לא ממצה את הפוטנציאל. מוקדם לשפוט אבל אני רואה סימנים שהכדורגל זהה רק יותר הרפתקני, ולחובבי ההימורים זה נחמד, אני לא בטוח שיש לנו דרך לחזור נניח מפיגור. אולי בנייחים בלבד (אה, זה כבר היה בעבר, אז מה השינוי?).

שלח תגובה