אתה משווה את אשדוד לקבוצת צמרת בצ'כיה/הונגריה?
מספרים לי פה סיפורים על פרנפורט הבלתי עבירה של עונה שעברה. בכלל לא הגענו לשלב של לשחק מולם.
קצת צניעות.
וממשיך עם ספר.....Sir Alex Ferguson כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 12:04לפי הפרסומים, כניראה קוזוך יעלה עם אותו הרכב, כולל מרציאנו לפני אליאסי וכמובן בדש לפני קאניוניס.
הפועלעולה כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 13:17עצם המחשבה שרק הדחות מול פיינורד ופרנקפורט מתקבלות על הדעת היא הבעיה.
משחקים מול לבסקי, אנורתסיס, לוגאנו, הצ'כים וקראיובה הם בערך 50:50. תלוי במומנטום של הקבוצה, בביתיות ובקיץ שעבר עלינו.
כרגע אנחנו מגיעים למשחק הקרוב לא מוכנים בעליל ובלי ביתיות. היחסים בעולם לא מפתיעים אותי.
+1הפועלעולה כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 13:17עצם המחשבה שרק הדחות מול פיינורד ופרנקפורט מתקבלות על הדעת היא הבעיה.
משחקים מול לבסקי, אנורתסיס, לוגאנו, הצ'כים וקראיובה הם בערך 50:50. תלוי במומנטום של הקבוצה, בביתיות ובקיץ שעבר עלינו.
כרגע אנחנו מגיעים למשחק הקרוב לא מוכנים בעליל ובלי ביתיות. היחסים בעולם לא מפתיעים אותי.
yossi כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 15:32+1
משה, אלה קבוצות מאוד דומות לך מבחינת סדר גודל, יותר קרוב מאיזה אשדוד בגביע.
זה משחק פתוח לחלוטין. להפסיד בו זה אכזבה, זה באסה, זה לא כשלון כי זה יכול לקרות כשאתה מתמודד עם מישהו דומה לך.
גם ההפסד של מכבי לבוקרשט הוא לא כשלון, כי בסוף אלה קבוצות די דומות, ולכן אף אחד לא נפל מהכסא שמכבי הודחה אף על פי ששניהם נראו רע.
לשני הקבוצות אפשר להביע טענות על ההכנה הלא טובה שלהן, זה כן.
מה שבאתי בסה"כ להביע, זה כמו שפה אנשים חושבים שזה כשלון לא לעבור את הצכ'ים או ההונגרים, אז גם שם חושבים אותו הדבר.
וזה הגיוני שיחשבו ככה. כמו שהם עבירים בעינינו, ככה אנחנו עבירים בעיניהם. ועוד הם בצד של הקבוצה הלא מדורגת שפוטנציאל ההגרלות הוא קשה יותר.
זה שהיעד הוא לעבור זה ברור.
אנחנו מקצועית לא מספיק טובים לצערי כדי שגם מול הגרלות קשות יותר נהיה מלאי ביטחון שאפשר לעשות משהו.
האם זה לא מה שאליניב אמר? מטרות ביחס לסגל?yossi כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 07:59ברור שהיה יכול להיות יותר גרוע, אבל אנחנו עדיין נפגשים פה עם 2 קבוצות, שגם אם יש לנו יתרון מקצועי עליהם, נסכים שהוא לא משמעותי.
אז לעבור 2 קבוצות כאלה רצוף בלי בית, זה אפשרי אבל בטח לא איזה משהו בטוח במיוחד.
בא להגיד שכמו בישראל גם בצ'כיה, אם לא קיבלת הגרלה ממש קשה, אז יציירו את זה ש'חייב לעשות שלב בתים' גם שיחסי הכוחות די מאוזנים וזה יכול ללכת לפה או לפה.
את קראיובה למשל שגם היינו צריכים לעבור עברנו רק בפנדלים, ואני בכלל לא בטוח שהצ'כים או ההונגרים בשלב הבא חלשים מהם.
בקיצור, אין פה מקצועית קבוצה מספיק טובה כדי שאלך לקבוצת צמרת בהונגריה או צ'כיה ואבוא עם ביטחון. בטח לא בלי טרנר.
אני מקווה מאוד שנעמוד במשימה, אנחנו חייבים את זה בשביל רכש ולבנות קבוצה טובה יותר.