אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
- simply--red
- Title: CrazyRed
Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
רגל שמאל נדירה אבל זה לא השחקן שאנחנו צריכים
מבחינת סגנון ועמדה
מצד שני המצב שלנו כזה גרוע וכל השאר כאלה פחים ככה שהוא מהבודדים שמסוגל לייצר מספרים
מבחינת סגנון ועמדה
מצד שני המצב שלנו כזה גרוע וכל השאר כאלה פחים ככה שהוא מהבודדים שמסוגל לייצר מספרים
הקבוצה תהיה יותר טובה ומסודרת כשפרץ/יוספי ישתלטו על העמדה של ה10.
בינתיים אפשר להריץ את ספר כי רגל שמאל שלו יכולה להיות שוברת שוויון כמו שראינו היום. מה שכן צריך להתחשב בזה שזה פוגע באיכות המשחק.
בינתיים אפשר להריץ את ספר כי רגל שמאל שלו יכולה להיות שוברת שוויון כמו שראינו היום. מה שכן צריך להתחשב בזה שזה פוגע באיכות המשחק.
אז אני טוען שגם החצי השני היה טוב, היה לו קבלות במאני טיים.
גם העונה אחרי זה, היה לו משחקים ממש טובים ועונה סולידית מאוד, כשהיה פצוע חלק לא קטן ממנה. בפתיחת עונה שבה עזב, הרוויח בצדק שבנו עליו כ10 ואז פשוט הרס הכל. לך אחורה בהודעות שלי מהזעם ב2020 ועד למלחמה להגן עליו לפני שנתיים שלוש. היחידי שהיה בדעה דומה היה משה.
הקהל לא אהב אותו, חלק מזה כי זכר אותו אלים, עצבני וגם הסריח את הדשא לפני שהושאל לאשדוד.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מה זה זכר אותו אלים? הייתה את תקרית השש בש. הוא באמת היה אלים.shovalb9 כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 23:50אז אני טוען שגם החצי השני היה טוב, היה לו קבלות במאני טיים.
גם העונה אחרי זה, היה לו משחקים ממש טובים ועונה סולידית מאוד, כשהיה פצוע חלק לא קטן ממנה. בפתיחת עונה שבה עזב, הרוויח בצדק שבנו עליו כ10 ואז פשוט הרס הכל. לך אחורה בהודעות שלי מהזעם ב2020 ועד למלחמה להגן עליו לפני שנתיים שלוש. היחידי שהיה בדעה דומה היה משה.
הקהל לא אהב אותו, חלק מזה כי זכר אותו אלים, עצבני וגם הסריח את הדשא לפני שהושאל לאשדוד.
כפי שכבר כתבו כאן גם במשחק חלש שלו הוא סיים את היום
עם בישול וכדור לקורה.
הוא שחקן מאוד מטעה בואכה לא יציב, מצד אחד יכול במהלך אחד לייצר לנו מצב מעולה לשער משום מקום ומצד שני יכול להיעלם לחודשיים כאילו בלעה אותו האדמה.
לא הייתי ממהר להיפטר ממנו, כרגע יש את קאנגווה והתקווה היא לסגור עוד 2 זרים במקום פוקו ושושנאצב, לדעתי כל עוד אין זר על המדף שבאמת יכול להיות סחורה חמה עבורנו לא הייתי ממהר להיפרד ממנו בטח כשאין איזו הצעה מעניינת על הפרק.
עם בישול וכדור לקורה.
הוא שחקן מאוד מטעה בואכה לא יציב, מצד אחד יכול במהלך אחד לייצר לנו מצב מעולה לשער משום מקום ומצד שני יכול להיעלם לחודשיים כאילו בלעה אותו האדמה.
לא הייתי ממהר להיפטר ממנו, כרגע יש את קאנגווה והתקווה היא לסגור עוד 2 זרים במקום פוקו ושושנאצב, לדעתי כל עוד אין זר על המדף שבאמת יכול להיות סחורה חמה עבורנו לא הייתי ממהר להיפרד ממנו בטח כשאין איזו הצעה מעניינת על הפרק.
זה יותר פשוט, לספר יש שמאלית באמת נהדרת וכתבתי שאם היה מדובר בקבוצה מחוברת שעובדת יחד, הוא היה יכול להיות בורג יעיל במערכת.
אבל אנחנו לא שם, וההרכבה שלו לא תורמת לזה.
אז כן, הוא יתרום מדי פעם שערים מרחוק, רו בישולים מנייח, אבל אני מעדיף לכוון לקבוצה שתהיה טובה כקבוצה בדרך שלה, ולא תסתמך על הברקות של רגל שמאל.
ההברקות האלה הן נהדר כבונוס, לא כבסיס. וזה הסיפור.
אם היה ישראלי משמעותי בעמדות של בלם, חלוץ, אגף שמאל, מבחינתי שהיה נשאר. לצערנו אין כזה.
אז כן, הוא יתרום מדי פעם שערים מרחוק, רו בישולים מנייח, אבל אני מעדיף לכוון לקבוצה שתהיה טובה כקבוצה בדרך שלה, ולא תסתמך על הברקות של רגל שמאל.
אם היה ישראלי משמעותי בעמדות של בלם, חלוץ, אגף שמאל, מבחינתי שהיה נשאר. לצערנו אין כזה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה רע בישראלוב?yossi כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 07:45זה יותר פשוט, לספר יש שמאלית באמת נהדרת וכתבתי שאם היה מדובר בקבוצה מחוברת שעובדת יחד, הוא היה יכול להיות בורג יעיל במערכת.
ישראלי, צעיר, טכני, בגלל הירידה של הפועל והבעיות במכירה אפשר גם להוציא אותו במחיר שפוי.
באמת שואל, למה לא ללכת עליו ולשחרר את עמדות הזרים להתקפה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
התכוונת שמעדיף נגרים, אני רואה רק נגרים משחקים. אלה שיודעים לעצור כדור וללעוס מסטיק בו זמנית נמצאים על הספסל, עמוק בספסל.Melikson24 כתב: ↑28 יולי 2024, 14:58חחח מה מגמה?שמאמן חדש מחליף שחקנים?השתגעת?
ונתתי לך 2 שמות של שחקני הרכב שסיימו חוזה עכשיו והאריכו.
המגמה היחידה שאני עשוי לראות זה שקוז'וך מנסה להיפטר מנגרים.
בלוריאן פותח במקום בריירו (בסגל הקיים)??!
בדש פותח במקום קיניונס בסגל הקיים??!
תורג׳מן פותח (לא באמת משנה במקום מי) בסגל הקיים???
ספר לא פותח בסגל הקיים???
גיא מזרחי המגן הפותח בסגל שלך זה לא אמא ואבא של הנגר??
אליאס הרכב בטון זה שחקן שהוא לא נגר???
ואתה אומר ׳מנסה להפטר מנגרים׳??! שמע אתה משהו מיוחד.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מצטער חבר אני רואה בך פסול לעדות.sumsum כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 08:36התכוונת שמעדיף נגרים, אני רואה רק נגרים משחקים. אלה שיודעים לעצור כדור וללעוס מסטיק בו זמנית נמצאים על הספסל, עמוק בספסל.
בלוריאן פותח במקום בריירו (בסגל הקיים)??!
בדש פותח במקום קיניונס בסגל הקיים??!
תורג׳מן פותח (לא באמת משנה במקום מי) בסגל הקיים???
ספר לא פותח בסגל הקיים???
גיא מזרחי המגן הפותח בסגל שלך זה לא אמא ואבא של הנגר??
אליאס הרכב בטון זה שחקן שהוא לא נגר???
ואתה אומר ׳מנסה להפטר מנגרים׳??! שמע אתה משהו מיוחד.
רואים לך מה שנקרא.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בנוהל, תמשיכו לתקוף משתמשים באופן אישי ולא להתמודד עם הטענות המקצועיות.
משטרת המחשבות של הפורום בכל הכוח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
איפה ראית תקיפה בהודעה שלו? באמת שואל.Sir Alex Ferguson כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 09:12בנוהל, תמשיכו לתקוף משתמשים באופן אישי ולא להתמודד עם הטענות המקצועיות.
בדש זה הגדרה לנגר? הוא חלש, אדיש, איטי, צפוי... אין בעיה.
אבל נגר????
אליאס נגר, אז היית פותח עם מדמון? או אולי פרץ או יוספי ומפקיר את גורדנה לבד במשחק חוץ?
בלוריאן נגר ובריירו טכני?
מזרחי נגר ודדיה טכני?
משה, שחרר מהבן אדם.Sir Alex Ferguson כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 09:12בנוהל, תמשיכו לתקוף משתמשים באופן אישי ולא להתמודד עם הטענות המקצועיות.
הוא לא מחובר לחשמל, הנכון.
הוא כמו קוזו מתאים ל110v
שימשיך, בקצב הזה לא יישארו לו פיסות עור להסתיר.
אתמול ספר קרע ממנו עוד חתיכה. מתוק כזה.
נגריה פתח לנו בהרכב.
שמע, בגדול? לו קראת בעיון את התגובה שלי, טענתי, ׳בסגל הנוכחי׳ שלא עבר שינוי בכלל ורק נחלש, שליש הרכב הזוי עד לא תקין בשום מקום בעולם.
באריירו לא היה טוב בעונה שעברה בלשון המעטה, בלוריאן ירד ליגה והיה ונותר נגר (ביחס לבאיירן בהחלט).
גיא בדש תרם אפס מוחלט להפועל באר שבע וממשיך לתרום אפס מוחלט להפועל באר שבע וביחס לקיניונס/ספר/יוספי או כל מי שתשים מהסגל הקיים באגף ימין הוא נגר פר אקסלנס.
גיא מזרחי זה החתמה של קוזו, זה המגן של הפועל באר שבע? איך לא מגיע זר לעמדה הכי קשה (אין מגינים ישראלים, נקודה) ולא הדבר הראשון שהמאמן מביא? ועוד לשלם על זה ביי אאוט?
אז תגיד לי שהבן אדם ׳בא מוכן לעונה׳.
הבן אדם לא מבין את הסגל שלו, לא הבין מה הנקודות חולשה ובטח לא בא מוכן עם תכנית עבודה שתגרום לנו להבין שלא מדובר באחד שמנסה להלביש מיני אקסטרא סמול על בחורה שמנה, במיוחד.
להגיד שכל מי שנמצא בסגל זה עילוי זו הפרזה גדולה אבל לאנוס את הסגל בשביל להראות שאין בו כלום ולא ידעו מה עשו מקצועית במועדון בעונה הקודמת? בדיחה.
ולעניין חוסר הנסיון בבניית הסגל, זה מכה בפנים. החתימו ליאל פרץ (אמרו שרוצים לחתוך בשומנים. וכרגע יש ארבעה מספרי עשר (יוספי, ספר, פרץ וסטויאנוב, לא מדבר על קינוונס שיכול גם)
שהטוב מביניהם ישב עד אתמול בספסל ולא ראה דקה.
פשששש איזה גאון יש לנו כאן ואיזה ניהול משאבים מהמםםם
יש לנו מגן שמאלי מחליף? מגן ימני פותח? שאנחנו נלחמים על פרץ?
יש לנו בלם? מה עם חלוץ? באיזה עולם תורג׳מן משחק 86 דקות ומולחם להרכב?
גם לברדה היה פטישלא מוסבר לאותם שחקנים
אליאס שיחק אצלו קדימה, בדש שיחק כשהיה כשיר , סטויאנוב היה מולחם
בא מאמן חדש ועושה אותו דבר......סה"כ החחיף את המגן המהולל פוקו בלמלם מנתניה ביג דיל
אליאס שיחק אצלו קדימה, בדש שיחק כשהיה כשיר , סטויאנוב היה מולחם
בא מאמן חדש ועושה אותו דבר......סה"כ החחיף את המגן המהולל פוקו בלמלם מנתניה ביג דיל