צ'רנו מורה - הפועל ב"ש, חמישי, 1.8, 20:30
Re: צ'רנו מורה - הפועל ב"ש, חמישי, 1.8, 20:30
נצחון זה הכי חשוב .
הקבלת החלטות של השחקנים מרגיזה , לקראת הסוף היינו במתפרצת של 4 על 3 וסטויאנוב חיפש פס עומק קשה ליוספי במקום כדור הצידה לקיניוניס או גאנח.
בדש לפני החילוף שלו גם היינו איתו ב3 מול 3 והוא בחר לבעוט כמו טירון .
הקבוצות הצ׳כיות תמיד קשות ולא יהיה קל בכלל .
הקבלת החלטות של השחקנים מרגיזה , לקראת הסוף היינו במתפרצת של 4 על 3 וסטויאנוב חיפש פס עומק קשה ליוספי במקום כדור הצידה לקיניוניס או גאנח.
בדש לפני החילוף שלו גם היינו איתו ב3 מול 3 והוא בחר לבעוט כמו טירון .
הקבוצות הצ׳כיות תמיד קשות ולא יהיה קל בכלל .
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קוזוך באמת אמר עכשיו שלא שיחקנו טוב במשחק הקודם בגלל הדשא והפעם שיחקנו טוב כי הדשא היה ברמת ״ליגת האלופות״?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- simply--red
- Title: CrazyRed
היריבה שלנו תהיה מלאדה בולסלאב הצ'כית. קבוצת אמצע טבלה-תחתית לאורך השנים, בעונה שעברה סיימו במקום הרביעי.
ניצחו היום 1-0 (בכללי 3-0) קבוצה ליטאית בשם טרנסאינבסט, שווי בטרנספרמרקט של 9.83M לעומת 6.74M של צ'רנו (ו-14.42M שלנו).
תמיד קשה ומגעיל נגד הצ'כים, נקווה לרכש שיצליח לתת את הטון כבר במשחק הבא. במיוחד בלם.
ניצחו היום 1-0 (בכללי 3-0) קבוצה ליטאית בשם טרנסאינבסט, שווי בטרנספרמרקט של 9.83M לעומת 6.74M של צ'רנו (ו-14.42M שלנו).
תמיד קשה ומגעיל נגד הצ'כים, נקווה לרכש שיצליח לתת את הטון כבר במשחק הבא. במיוחד בלם.
תתעודד .Sir Alex Ferguson כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 21:36קוזוך באמת אמר עכשיו שלא שיחקנו טוב במשחק הקודם בגלל הדשא והפעם שיחקנו טוב כי הדשא היה ברמת ״ליגת האלופות״?
חצי מהליגה באיצטדיונים חדשים וברמת אירופה , אז צפוי לנו הרבה כדורגל טוב בזכות הדשא.
אני מת על הזלזול הזה.
את מכבי חיפה הדיחה קבוצה שרק האוהדים שלה מכירים ויש לה שם של שיפודיה בתקווה.
זאת קבוצה שסיימה שנייה בבולגריה ועם שני משחקי חוץ,צריך לדעת לפרגן מדי פעם.
אתה מרוכז בו אה?Sir Alex Ferguson כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 21:36קוזוך באמת אמר עכשיו שלא שיחקנו טוב במשחק הקודם בגלל הדשא והפעם שיחקנו טוב כי הדשא היה ברמת ״ליגת האלופות״?
אחלה יעד לטסים.הפועלעולה כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 21:37היריבה שלנו תהיה מלאדה בולסלאב הצ'כית. קבוצת אמצע טבלה-תחתית לאורך השנים, בעונה שעברה סיימו במקום הרביעי.
50 דקות מפראג בערך.
- ForeverRed
אני לא מתכוון להיות פרשן תוצאה.
המצב שלנו מדאיג. מאוד.
חשוב שעלינו.
המצב שלנו מדאיג. מאוד.
חשוב שעלינו.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ניצחון חשוב
הקבוצה חלשה מאוד
הקבוצה חלשה מאוד
אין פה עניין של זלזול, קודם כל אני מפריד את חיפה מאיתנו, הם לא רלוונטיים, אני מתמקד בקבוצה שלי ולא בכשלונות של אחרים.
כמובן שלא ציפיתי שנשטוף את הדשא גם כי בימינו הזוהרים היינו מגרדים ניצחונות בסיבובים הראשונים מול קבוצות כמו לאצ׳י
ושריף טירספול וגם כי הסגל הנוכחי לא היה מבייש את מכבי נתניה.
זה לא סותר שהיכולת הזו לא תספיק, חוץ ממצבים נייחים אין לנו כמעט מה למכור וזה מצב בעייתי, עשינו את העבודה היום
אבל אסור לרגע לחשוב שזה יספיק לצ׳כים, צריכים לתת עבודה בגזרת הרכש עוד השבוע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אל על או חברה זרה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מסכים בגדול עם רוח הדברים,אכן יש המון דברים לשפר.Itay כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 21:48אין פה עניין של זלזול, קודם כל אני מפריד את חיפה מאיתנו, הם לא רלוונטיים, אני מתמקד בקבוצה שלי ולא בכשלונות של אחרים.
כמובן שלא ציפיתי שנשטוף את הדשא גם כי בימינו הזוהרים היינו מגרדים ניצחונות בסיבובים הראשונים מול קבוצות כמו לאצ׳י
ושריף טירספול וגם כי הסגל הנוכחי לא היה מבייש את מכבי נתניה.
זה לא סותר שהיכולת הזו לא תספיק, חוץ ממצבים נייחים אין לנו כמעט מה למכור וזה מצב בעייתי, עשינו את העבודה היום
אבל אסור לרגע לחשוב שזה יספיק לצ׳כים, צריכים לתת עבודה בגזרת הרכש עוד השבוע.
אבל תמיד זה נחמד לעשות אותם אחרי נצחונות,זה שיחרר המון לחץ גם אצל השחקנים והמאמן וגם בהנהלה.
אמרתי וזה ברור שנהיה חייבים להביא רכש,אין מצב שנמשיך עם בלוריאן כבלם כמו שאין מצב שנמשיך עם תורג׳מן כחלוץ מוביל וחטואל ביכולת הנוכחית בהתקפה.