+1dor69 כתב: ↑27 יולי 2024, 15:37אם פותחים את הליגה לזרים בלי הגבלה צריך לבטל גם את הטבת המס על זרים ולפתח גם שיטה לסינון בסגנון אנגליה (רק מקל יותר מן הסתם) כדי שלא יקרה מצב שיביאו לפה עשר בעשר בשביל לחסוך.
הדבר הכי טוב יהיה לעשות מכסות ישראלים במקום הגבלת זרים - נניח במקום להגיד מותר רק שישה זרים תחייב שמתוך סגל של 25 שחקנים מקסימום אתה חייב לרשום לפחות 12-14 ישראלים ומתוכם חמישה עד גיל 23
קינגס קאנגווה
Re: קינגס קאנגווה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
גם אני חשבתי פעם כמוך אבל במרוצת הזמן קרו אירועים ששיכנעו אותי אחרת.
הראשון הוא שאין ישראליים בנמצא שיכולים לשדרג אותך ומי שיש נמכר ע״י המועדון שלו לחו״ל כבר בגיל 18.
השני הוא שהשתיים האחרות לא בדיוק מצליחות להביא לכאן איזה זרים כוכבים על אף התקציב הגדול.
השלישי הוא שמחלקת נוער איכותית כנראה לא תהיה כאן בשנים הקרובות.
אם אתה בונה צוות סקאוטינג טוב שבמקרה הזה גם יש לו הצדקה אתה יכול בהחלט לגשר על הפער מול השתיים האחרות.
הכדורגלן הישראלי יתאמץ אך ורק אם ירגיש שיש לו תחרות.
לא חושב שצריך לשנות חוקים ולשים מגבלות ולבטח על גילאים.dor69 כתב: ↑27 יולי 2024, 15:37אם פותחים את הליגה לזרים בלי הגבלה צריך לבטל גם את הטבת המס על זרים ולפתח גם שיטה לסינון בסגנון אנגליה (רק מקל יותר מן הסתם) כדי שלא יקרה מצב שיביאו לפה עשר בעשר בשביל לחסוך.
הדבר הכי טוב יהיה לעשות מכסות ישראלים במקום הגבלת זרים - נניח במקום להגיד מותר רק שישה זרים תחייב שמתוך סגל של 25 שחקנים מקסימום אתה חייב לרשום לפחות 12-14 ישראלים ומתוכם חמישה עד גיל 23
גם נטו להגדיל את מכסת הזרים ל-8/9 זו תהיה בשורה גדולה.
ואם מאוד חשוב למדינה או לגוף כזה או אחר לתמרץ העסקת כדורגלנים ישראליים אז שיתגמלו בסכום מסוים קבוצות שיבחרו לא להשלים את מכסת הזרים, בדיוק כפי שעושים היום.
+1dor69 כתב: ↑27 יולי 2024, 15:37אם פותחים את הליגה לזרים בלי הגבלה צריך לבטל גם את הטבת המס על זרים ולפתח גם שיטה לסינון בסגנון אנגליה (רק מקל יותר מן הסתם) כדי שלא יקרה מצב שיביאו לפה עשר בעשר בשביל לחסוך.
אני תמיד הייתי בעד ביטול ההגבלה. תחרות לכדורגלן הישראלי היא מבורכת.Red Tiger כתב: ↑27 יולי 2024, 16:41גם אני חשבתי פעם כמוך אבל במרוצת הזמן קרו אירועים ששיכנעו אותי אחרת.
הראשון הוא שאין ישראליים בנמצא שיכולים לשדרג אותך ומי שיש נמכר ע״י המועדון שלו לחו״ל כבר בגיל 18.
השני הוא שהשתיים האחרות לא בדיוק מצליחות להביא לכאן איזה זרים כוכבים על אף התקציב הגדול.
השלישי הוא שמחלקת נוער איכותית כנראה לא תהיה כאן בשנים הקרובות.
אם אתה בונה צוות סקאוטינג טוב שבמקרה הזה גם יש לו הצדקה אתה יכול בהחלט לגשר על הפער מול השתיים האחרות.
הכדורגלן הישראלי יתאמץ אך ורק אם ירגיש שיש לו תחרות.
אני רק אומר שכמו שאתה תלך לכיוון של שיפור הסקאוטינג גם היריבות שלך יפנו משאבים לשם. ולהם יש יותר משאבים.
דווקא בעניין המשאבים אני פחות מוטרד.
ישנם בעולם עשרות דוגמאות למועדונים בנחיתות תקציבית שעושים אחלה עבודה.
מאוד מוזר לי שאנשים פה יורדים לרמה הזאת.yossi כתב: ↑27 יולי 2024, 13:29זה כשלעצמו חא יעזור, זה כן יוכל להביא לידי ביטוי בצורה גבוהה יותר מועדון שיתנהל בצורה מקצועית ואיכותית יותר.
לדעתי מכבי ת"א מתנהלת בצורה די כושלת. היא לקחה אליפות בזכות שני דברים:
1. בסיס ישראלי חזק שמה שמאפשר אותו הוא הכיס העמוק.
2. מילסון.
ומילסון זה יותר זכייה בטוטו מאשר איזה סקאוטינג מפואר, כשיש 1 בינגו והשאר די כושלים זה מראה על יותר מזל משכל.
בעולם ללא מגבלת זרים, יש סיכוי למועדון כמונו לנצל את חוסר איכות הביצוע של מועדון כזה נניח שעשיר ממנו. כנובן שזה יקרה רק אם יעבוד מדויק ונכון.
היום גם אם תעבוד מדויק ונכון, יש לך פער התחלתי בישראלים שלא תלוי בעבודה נכונה, נטו עומק כיס.
זה הנקודה שלי.
זה כמו להגיד שאנחנו היינו קבוצה טובה רק בגלל וואקמה ומאז אנחנו כלום.
או מכבי זהבי תל אביב או אצילי חיפה.
ברוב הקבוצות הטובות בעולם יש שניים שלושה כוכבים ומסביבם קבוצה ומעל הכל מאמן.
זה יותר עמוק מזה.
אצלנו גם בלי וואקמה היה את מליקסון ובוזגלו, במכבי של זהבי היה קבוצה שלמה שעבדה עבורו, וגם עם חלוץ פחות טוב הם היו מצליחים כי היה סיסטם שלם שגרם לחלוץ להגיע להמון מצבים.
זהבי איכותי אז תרם לקבוצה את היכולת ליצור לו בתנועה נכונה, ובפיניש מדויק.
עם מילסון הסיפור הוא אחר בעיניי.
יש להם אמצע מאוד חזק, אבל זהו בערך.
מגינים שלא תורמים, שחקני אגף כמו דוידה או תורג'מן שיש להם דריבל אבל קבלת החלטות רעה מאוד וחוסר יכולת לתרגם דריבלים למצבים רציניים.
מילסון זה השחקן היחיד שנתן להם אופציה אמיתית באגף ונתן אוויר לכולם לבוא לידי ביטוי. בלעדיו הם קבוצה שיותר קל להתגונן מולה.
לא צריך לפחד מזה, בעיקר כי בדרך הקיימת היתרון המובנה לא בצד שלנו. יש בזה יותר יתרונות למועדון שלנו מחסרונות, אם כבר זו תהיה הזדמנות אדירה לצבור תנופה כלכלית מאירופה + מכירות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
yossi כתב: ↑28 יולי 2024, 12:38זה יותר עמוק מזה.
אצלנו גם בלי וואקמה היה את מליקסון ובוזגלו, במכבי של זהבי היה קבוצה שלמה שעבדה עבורו, וגם עם חלוץ פחות טוב הם היו מצליחים כי היה סיסטם שלם שגרם לחלוץ להגיע להמון מצבים.
זהבי איכותי אז תרם לקבוצה את היכולת ליצור לו בתנועה נכונה, ובפיניש מדויק.
עם מילסון הסיפור הוא אחר בעיניי.
יש להם אמצע מאוד חזק, אבל זהו בערך.
מגינים שלא תורמים, שחקני אגף כמו דוידה או תורג'מן שיש להם דריבל אבל קבלת החלטות רעה מאוד וחוסר יכולת לתרגם דריבלים למצבים רציניים.
מילסון זה השחקן היחיד שנתן להם אופציה אמיתית באגף ונתן אוויר לכולם לבוא לידי ביטוי. בלעדיו הם קבוצה שיותר קל להתגונן מולה.
האמצע שלהם הכי טוב בפער. זה מה שימשיך לתת להם את היתרון.
זהבי הוא מניית שערים בטוחה פלוס יש להם המון שחקנים מהקישור שיכולים להעמיד מספרים (קניקובסקי, דור פרץ, דן ביטון).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זהבי כבר די הרבה זמן לא כזה סקורר.Sir Alex Ferguson כתב: ↑28 יולי 2024, 14:45האמצע שלהם הכי טוב בפער. זה מה שימשיך לתת להם את היתרון.
זהבי הוא מניית שערים בטוחה פלוס יש להם המון שחקנים מהקישור שיכולים להעמיד מספרים (קניקובסקי, דור פרץ, דן ביטון).
האמצע יביא מספרים שיש שחקני אגף איכותיים שימתחו את ההגנה, ויבצעו פעולות איכותיות.
תבדוק כמה הם כבשו שמליסון לא היה שם ואיך.
היום יש שם באגף דוידה ולאיוס, זה ישפיע על המספרים של שחקני האמצע באופן ישיר למטה.
פרץ חייב את העונה הזו קודם כל למילסון.
- dardasmiley
המתח הזה מרגע שמדווחים שהחל בדיקות ועד שיש וולקאם. כמו יום של משחק עונה עד שנכנסים לאצטדיון
כלפי מפרסם שחסר רק השחרור מהכוכב האדום ובגלל שיום ראשון והכל סגור שם אז מחכים למחרdardasmiley כתב: ↑28 יולי 2024, 18:08המתח הזה מרגע שמדווחים שהחל בדיקות ועד שיש וולקאם. כמו יום של משחק עונה עד שנכנסים לאצטדיון
- ForeverRed
yossi כתב: ↑28 יולי 2024, 15:30זהבי כבר די הרבה זמן לא כזה סקורר.
האמצע יביא מספרים שיש שחקני אגף איכותיים שימתחו את ההגנה, ויבצעו פעולות איכותיות.
תבדוק כמה הם כבשו שמליסון לא היה שם ואיך.
היום יש שם באגף דוידה ולאיוס, זה ישפיע על המספרים של שחקני האמצע באופן ישיר למטה.
פרץ חייב את העונה הזו קודם כל למילסון.
40 שערים בכל המסגרות בעונה שעברה אם אני לא טועה.
לא כזה סקורר? תן לי חלוץ שלנו שנתן חצי מזה שהוא לא בן שהר.