אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

שליחה על ידי sumsum »

אסכם ואומר כך.
שום דבר שנעשה במועדון כרגע לא הגיוני, לא קרוב להגיוני ובטח ובטח מעורר תהיות.
אם ספר השחקן הכי בכושר (בטח מפרץ, בטח מיוספי ויותר איכותי מסטויאנוב בעת הנוכחית ורוצים לעשות משהו באירופה, איך הוא לא משחק? תגיע הצעה? תמכור-איך תמכור אם לא תתן לו דקות להראות?).
אותו כנ״ל מה שקורה באגף ימין. בדש משחק על חשבון דיינר והעולם שותק?

וואללה לא תמצאו בן אדם אחד בפורום הזה שמסכים עם החלק הקדמי של המאמן, ולראיה אפס שערים, בשני משחקים-לא קרובים לתת גול (נגד חיפה אליאס היה זה שהחמיץ, למה הוא שם???)

אז שלא יעבדו עליכם, יש פה מגמה ברורה למחוק מה שהיה לפני, שאחרי-יש אפס יכולת ואפס איכות, הכל בשם הקבורה שקוזו עושה למה שהיה לפניו, לכאורה.
נערך לאחרונה על ידי sumsum ב 27 יולי 2024, 17:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
26 יולי 2024, 22:32
כל כך הרבה זרים אפורים עברו פה בשנים האחרונות, ודווקא את זה שהראה שיש לו מה למכור (ועוד בגיל צעיר) רצים לייבש.
מה נגיד לכם
מזכיר את מה שדודו עזריה כתב, האויב של הטוב מאוד הוא המושלם.
לפגוע בזר אחד בקיץ זה קשה (מחליף לאימראן), בשניים זה קשה מאוד (מחליף גם לארתור), בשלושה זה על גבול הבלתי אפשרי (מחליף גם לפוקו), לפגוע בארבעה זרים (להחליף גם את ספר) בסכומים שאנחנו משלמים באותו הקיץ ועוד לצפות להביא מישהו שיביא מספרים טובים יותר זה כבר…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

sumsum כתב:
27 יולי 2024, 17:10
אסכם ואומר כך.
שום דבר שנעשה במועדון כרגע לא הגיוני, לא קרוב להגיוני ובטח ובטח מעורר תהיות.
אם ספר השחקן הכי בכושר (בטח מפרץ, בטח מיוספי ויותר איכותי מסטויאנוב בעת הנוכחית ורוצים לעשות משהו באירופה, איך הוא לא משחק? תגיע הצעה? תמכור-איך תמכור אם לא תתן לו דקות להראות?).
אותו כנ״ל מה שקורה באגף ימין. בדש משחק על חשבון דיינר והעולם שותק?

וואללה לא תמצאו בן אדם אחד בפורום הזה שמסכים עם החלק הקדמי של המאמן, ולראיה אפס שערים, בשני משחקים-לא קרובים לתת גול (נגד חיפה אליאס היה זה שהחמיץ, למה הוא שם???)

אז שלא יעבדו עליכם, יש פה מגמה ברורה למחוק מה שהיה לפני, שאחרי-יש אפס יכולת ואפס איכות, הכל בשם הקבורה שקוזו עושה למה שהיה לפניו, לכאורה.
אז בתאכלס לפטר? מה אתה מציע?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

להזכיר לכם שבתקופה שספר הפסיק לתת מספרים כל הקבוצה בערך הפסיקה לשחק. היתה תקופה קבוצתית רעה מאוד.

אז נכון, הוא לא הכוכב שייקח על עצמו את המשחק, אבל הוא אחלה שחקן ובטח לא אחד שצריך לשים ביציע.
תזלזלו עד מחר, אתם כנראה לא רואים מספיק מה הרמה בליגה הזאת של שחקני התקפה, ישראלים וזרים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yedidel כתב:
27 יולי 2024, 18:34
להזכיר לכם שבתקופה שספר הפסיק לתת מספרים כל הקבוצה בערך הפסיקה לשחק. היתה תקופה קבוצתית רעה מאוד.

אז נכון, הוא לא הכוכב שייקח על עצמו את המשחק, אבל הוא אחלה שחקן ובטח לא אחד שצריך לשים ביציע.
תזלזלו עד מחר, אתם כנראה לא רואים מספיק מה הרמה בליגה הזאת של שחקני התקפה, ישראלים וזרים.
+1

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

talb55 כתב:
26 יולי 2024, 18:58
נכון הוא רץ, אבל לא בשיא החוכמה.
מזמין אותך לחזור למשחקים מעונה קודמת.
חילץ לא מעט כדורים בחלק ההתקפי שנה שעברה ולפחות רץ חטואל ובדש גם את זה לא עושים

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

שיש כתב:
27 יולי 2024, 18:15
אז בתאכלס לפטר? מה אתה מציע?
אתה שואל אותי בתור בעלים? (לקרוא לסדר לפחות)
אתה שואל בתור אוהד? להביע מורת רוח פומבית בכל הקשור להתנהלות. זה לא נתניה פה ובטח לא מכבי פתח תקווה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

sumsum כתב:
27 יולי 2024, 20:57
אתה שואל אותי בתור בעלים? (לקרוא לסדר לפחות)
אתה שואל בתור אוהד? להביע מורת רוח פומבית בכל הקשור להתנהלות. זה לא נתניה פה ובטח לא מכבי פתח תקווה
או קיי
איך מביעים מורת רוח פומבית? אני מכיר הפגנות או מחאות ען שלטים וכו

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

שיש כתב:
27 יולי 2024, 21:00
או קיי
לכתוב כאן, ולא להתבייש להגיד שעד כה כל ההחלטות שלו נראות תלושות.
אתה מעדיף הפגנות? תכין שלט.
אני מעדיף להביע מורת רוח ממה שאני רואה, כמו שידעת נהדר להביע מורת רוח על מקום שלישי וגמר גביע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שיש כתב:
27 יולי 2024, 21:00
או קיי

לחכות עד הימים האחרונים עם החידוש של המנוי.
זה מה שאני עושה לפחות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

sumsum כתב:
27 יולי 2024, 21:30
לכתוב כאן, ולא להתבייש להגיד שעד כה כל ההחלטות שלו נראות תלושות.
אתה מעדיף הפגנות? תכין שלט.
אני מעדיף להביע מורת רוח ממה שאני רואה, כמו שידעת נהדר להביע מורת רוח על מקום שלישי וגמר גביע.
סבבה אם זה נשאר כאן אז בכיף, לגיטימי

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:
27 יולי 2024, 21:37
לחכות עד הימים האחרונים עם החידוש של המנוי.
זה מה שאני עושה לפחות.
גם מקובל
שכל אחד ימחה בדרכו

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

שיש כתב:
27 יולי 2024, 22:33
גם מקובל
שכל אחד ימחה בדרכו
אנחנו אוהדי הקבוצה עם שנות דור של נסיון בלראות את עוף החול מתרומם ועכשיו עוד הנה סימנים שאזלו כוחותיו והוא הולך לצנוח חזרה בגלל ליהוקים מקצועיים כאלה ואחרים. ראה, לא היינו המועדון הכי מקצועי בעבר אבל עם פיגורות כמו אסי רחמים, ואליניב ברדה במועדון זה בהחלט הרגיש (וגם התבטא בתוצאות) שיש מישהו עם ידיים על ההגה.

כרגע זה נראה כמו איזה קפריזה של מישהו/משהי שנמאס לו מתהליכים מושכלים ופשוט מנסה למחזר מהלך מוצלח מהעבר (למשל מינויו של ברק למאמנה של הקבוצה במקום אלישע). ההבדל הוא שבין אותו מאמן מוכשר שעשה עונות צמרת בקבוצה קטנה, כאן המאמן נלחם נגד הירידה עם הבלחת גביע מדינה (לא מזלזל, זה תואר). ההבדל השני הוא שלמאמן הייתה מטריה
כמו אסי ושחקני על כמו שהיו כאן ורק היה צריך תוסף לדלק לקפוץ מדרגה. כאן יש מערכת חסרת נסיון, בכל השכבות של המועדון עם מאמן שנראה כרגע ללא בלמים וללא יכולת להרגיע אותו ואת הרצונות שלו להוכיח לכאורה שלפניו לא היה פה כלום.

לא באמת המנכ״ל ולא ברמת הסגל אין פה אותה סיטואציה. ולכן אני מוטרד מאוד, והתנהלותו של המאמן מדאיגה מאוד במהלכים חסרי הגיון (לך על מה שבטוח כל עוד אתה באירופה ששם מה שחשוב זה לעבור את השלבים, אחר כך תתנסה). אגב גם ברק התנהל בדיוק כמוהו והתרסק באירופה, פתח נורא את הליגה עד שיודעי דבר יוכלו לספר שאסי דאג להחזיר דברים לפשטותם ולא להמציא את הגלגל, מי יעשה זאת הפעם?

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

sumsum כתב:
27 יולי 2024, 23:11
אנחנו אוהדי הקבוצה עם שנות דור של נסיון בלראות את עוף החול מתרומם ועכשיו עוד הנה סימנים שאזלו כוחותיו והוא הולך לצנוח חזרה בגלל ליהוקים מקצועיים כאלה ואחרים. ראה, לא היינו המועדון הכי מקצועי בעבר אבל עם פיגורות כמו אסי רחמים, ואליניב ברדה במועדון זה בהחלט הרגיש (וגם התבטא בתוצאות) שיש מישהו עם ידיים על ההגה.

כרגע זה נראה כמו איזה קפריזה של מישהו/משהי שנמאס לו מתהליכים מושכלים ופשוט מנסה למחזר מהלך מוצלח מהעבר (למשל מינויו של ברק למאמנה של הקבוצה במקום אלישע). ההבדל הוא שבין אותו מאמן מוכשר שעשה עונות צמרת בקבוצה קטנה, כאן המאמן נלחם נגד הירידה עם הבלחת גביע מדינה (לא מזלזל, זה תואר). ההבדל השני הוא שלמאמן הייתה מטריה
כמו אסי ושחקני על כמו שהיו כאן ורק היה צריך תוסף לדלק לקפוץ מדרגה. כאן יש מערכת חסרת נסיון, בכל השכבות של המועדון עם מאמן שנראה כרגע ללא בלמים וללא יכולת להרגיע אותו ואת הרצונות שלו להוכיח לכאורה שלפניו לא היה פה כלום.

לא באמת המנכ״ל ולא ברמת הסגל אין פה אותה סיטואציה. ולכן אני מוטרד מאוד, והתנהלותו של המאמן מדאיגה מאוד במהלכים חסרי הגיון (לך על מה שבטוח כל עוד אתה באירופה ששם מה שחשוב זה לעבור את השלבים, אחר כך תתנסה). אגב גם ברק התנהל בדיוק כמוהו והתרסק באירופה, פתח נורא את הליגה עד שיודעי דבר יוכלו לספר שאסי דאג להחזיר דברים לפשטותם ולא להמציא את הגלגל, מי יעשה זאת הפעם?
למה אתם חושבים שהוא עושה דווקא אבל או להוכיח שלפניו לא היה פה כלום? זה שהוא בוחר לספסל שחקנים מסויימים זה כי אנחנו כנראה לא יודעים הכל.
הוא רואה אותם באימונים, לדוגמה קניונס כבר הבנו שהם לא היו מרוצים ממנו כבר במחנה אימונים, אם שחקן לא מגיע טוב למחנה מבחינת משקל/רצינות ומאמן רואה את זה, אני עם המאמן ב-100% שהוא לא צריך לשחק. זה שהמחליף של קניונס זה בדש והוא אשפה בפני עצמו זה משהו אחר, בסוף אלה הכלים של המאמן, הוא לא יכול להמציא שחקנים, הוא צריך חיזוק!
לגבי שאר השחקנים כמו ספר ושושנאצ׳ב, הם בדרך החוצה, לא רואה סיבה לשתף אותם אם הם עוד מעט לא יהיו פה, איזו מוטיבציה יש להם להשקיע כשהם תכף עפים מפה? תוסיפו את זה שאם הם משחקים באירופה (אם אני לא טועה) אז הם לא יוכלו לשחק עוד באירופה בקבוצה הבאה שלהם במידה והיא במפעלים.
לגבי בריירו, הרבן בתקופות נוראיות, כל פעם שנכנס להרכב עושה פדיחה, אדומים, טעויות של גולים ובלאגן, זה לא אותו אחד שהגיע לפה, נראה שהוא כבר לא מרוכז, לא בכושר, איטי מאוד, העמדה הטבעית שלו כבר לא רלוונטית עבורו וגם בעמדת הבלם הוא מפשל, אם המאמן רואה שבלוריאן עדיף עליו גם פיזית, גם בגובה, מהירות ועוד אספקטים, אני הולך איתו גם פה.
אם בלוריאן לא בהכרח מתאים להפועל ב״ש זה משהו אחר. אם אתם שואלים אותי רוב הסגל הזה לא ראוי בכלל לשחק בהפועל ב״ש, לרובם התמזל המזל.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

sumsum כתב:
27 יולי 2024, 23:11

אלונה בעצמה טענה שאין כל קשר בין החתמת בכר בזמנו לבין החתמת קוזוק למרות הדימיון בסיטואציה. אין ספק שאיבדנו לאורך השנים דמויות משמעותיות במערכת והתחושה של איבוד זהות היא בהחלט שוררת בחדר. מפה ועד לומר שאין אף אחד עם ידיים על ההגה ושהוצנח צוות מקצועי חסר ניסיון כאשר בן אדם חסר בלמים עומד בראשו?
אני גם לא מחוייך ממצבנו העכשווי אבל קצת פרופורציות.

אלונה ואלי על אף כל הטעויות שהם עשו לאורך השנים יכולים ללמד את כולנו דבר או שניים על כדורגל, פרימור מנכ״ל ואיש כדורגל מנוסה מאוד שהתחבר למועדון ובכל הזדמנות בה דיבר ידע לספק תשובות ברורות ולהראות שמדובר בבחור רציני ומבין עניין.

ובעניין הצוות המקצועי, היה ידוע שהקהל הולך לבחון את קוזוק עד רמת אורך הציפורניים שהוא לא גזז לפני האימון. בתפקיד עצמו הוא דה פקטו שלושה שבועות, כבר הסקת שמדובר בחסר בלמים שאי אפשר לשלוט ברצונות שלו? זה באמת כבר חסר כל פרופורציה.

נכון שאף אחד לא מרוצה מההרכבים שלו (2 סה״כ כן?) אבל נזכיר שאלו שיושבים על הספסל אלה לא סאנצ׳ו ובלינגהאם, זה בדיוק אותם אלו שהסריחו את הדשא בעונה שעברה וביזו את הסמל של הקבוצה לפני חודש וחצי.

זה הזמן אלונה וקוזוק לייצב את הספינה ואנחנו בתור קהל למען הצלחת המועדון צריכים לתת להם את התמיכה והזמן לעשות את זה, המערכת חטפה את האש שהגיע לה לחטוף וכעת חובת ההוכחה עליהם, לחכות בצד למעידה של ראשי המערכת ולקפוץ כמו אריה שמצא טרף לא יקדם אותנו.

שוב אומר, קצת פרופורציות וסבלנות עם הלפידים, יש עוד חודש וחצי בערך לתום החלון, נחכה ונראה מה ייבנה פה ונדע לשפוט.

שלח תגובה