קינגס קאנגווה
Re: קינגס קאנגווה אח של אוונס קאנגווה חתם עד תום העונה
קינגס קנגווה ינחת בארץ במהלך הלילה ויעבור בדיקות רפואיות במועדון ביום ראשון.
וסרמיליה
וסרמיליה
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
Re: קינגס קנאגווה
קינגס קנגווה ינחת בארץ במהלך הלילה ויעבור בדיקות רפואיות במועדון ביום ראשון.
וסרמיליה
וסרמיליה
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
יצא למחנה של הכוכב האדום. אומנם לא השתתף במשחקי אימון אבל כן מגיע בכושר מסוים.
כמובן שלמשחק הבא מול צ'רנו הוא לא רלוונטי.
נקווה שהכל יהיה בסדר וזה יצא לפועל. הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים בקישור של הקבוצה האנמית שלנו.
כמובן שלמשחק הבא מול צ'רנו הוא לא רלוונטי.
נקווה שהכל יהיה בסדר וזה יצא לפועל. הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים בקישור של הקבוצה האנמית שלנו.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
נוחת לקראת 1 בלילה, נקווה שנראה אותו בסיבוב השלישי באירופה
טוב מאוד שהולכים הפעם על זרים בפרופיל הזה,אין מקום לטעויות יותר.
השנה בניגוד לשנים קודמות הזרים הם שיעשו את ההבדל,אין ישראליים טובים בנמצא ואין לנו פרבילגיה להיכשל בבחירה של השחקנים שמגיעים העונה.
השנה בניגוד לשנים קודמות הזרים הם שיעשו את ההבדל,אין ישראליים טובים בנמצא ואין לנו פרבילגיה להיכשל בבחירה של השחקנים שמגיעים העונה.
לפי כלפי העסקה נסגרה סופית. הבחור ויתר על הצעות מרוסיה, בלגיה ויוון.
לא מפתיע שקיבל הצעות משם, כן מפתיע שויתר עליהם כדי לחזור אלינו. כנראה שנותר לו רושם מאוד חיובי מהתקופה כאן.
בכל אופן כיף לשמוע שהדברים נסגרו, מחכה לתמונה הרשמית עם פרימור ואלונה.
הלוואי ונקבל לפחות עוד זר אחד בפרופיל כזה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
יש לי את אותה תחושה שהייתה לי עם המועמדות של ויטור אז.
הוא היפנט אותי במפגשים מול חיפה. הניידות, הקלילות, הטכניקה וההשתחררות מלחץ. תענוג של שחקן.
מקווה שישלימו את העסקה.
הוא היפנט אותי במפגשים מול חיפה. הניידות, הקלילות, הטכניקה וההשתחררות מלחץ. תענוג של שחקן.
מקווה שישלימו את העסקה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
וכשמגיע מגיע - נוקאאוט של כלפי לטוכמן והאגדול.
- ForeverRed
יאללה שיבוא ויפתח לנו את המזל, יש סתימה בצנרת.
Re: קינגס קאנגווה
מעניין עם הסקאוט החדש שהביא קוזאוק הוא זה שתרם לעסקה
או פשוט מאותם מקורות מפעם שמכירים אותו (אביתר אילוז ) זרקו את השם שלו
אני בטוח שהוא הולך להפתיע לטובה, שחקן שיש לו הצעות מבלגיה ובכל זאת מחליט להגיע לכאן זה אומר הרבה
או פשוט מאותם מקורות מפעם שמכירים אותו (אביתר אילוז ) זרקו את השם שלו
אני בטוח שהוא הולך להפתיע לטובה, שחקן שיש לו הצעות מבלגיה ובכל זאת מחליט להגיע לכאן זה אומר הרבה
Re: קינגס קאנגווה
אולי גם גלזר זרק מילה טובה
לא בטוח בכלל שזה קשור לכסף ולדעתי היה יכול להרוויח יותר במקומות אחרים. דיברתי עם מישהו מסרביה על הקדנציה של קינגס שם ואמרו לי שהוא לא אהב את הרוטציה המוגזמת בכוכב האדום ושזה הגיוני שהתחנה הבאה שלו תהיה קבוצה שתבטיח לו מקום בהרכב.
בעונה הראשונה הייתה לו עונה מצוינת עם 1800 דקות בליגה, 8 שערים ו-3 בישולים בליגה תוך כדי שהוא מתחרה עם שחקנים איכותיים כמו קאנגה, איבניץ' ומיחאלוביץ'. בעונה השנייה הוא כבר לא הצליח להסתדר כשבכר הנחית קשר קוריאני ב5.5 מיליון יורו ולפני כן לקח כפרויקט קשר אוסטרלי צעיר בשם מרקו סטמאניץ' (שהעונה נמכר ב5 מיליון יורו לפורסט).
עכשיו הוא מגיע למקום חם שהוא מכיר בו את הסביבה ויש לו לא מעט חברים שהוא שמר איתם על קשר מאז הנוער.
ממה שאני מכיר, רואה ושומע זכינו כאן בלוטו. לא יודע מי המועמד השני ברשימות של המועדון אבל אני בטוח שהוא לא בלבל הזה. לשם שינוי יצא שזכינו מההפקר בגלל ההיכרות של השחקן עם הסביבה ובגלל הרצון שלו לשחק בישראל.
סרטון מ22/23: https://www.youtube.com/watch?v=u0hlL2u ... ctvPremium
סרטון מ21/22: https://www.youtube.com/watch?v=akE5FZy ... aVidaSport
יאללה שישחררו לנו את הפוש.
בעונה הראשונה הייתה לו עונה מצוינת עם 1800 דקות בליגה, 8 שערים ו-3 בישולים בליגה תוך כדי שהוא מתחרה עם שחקנים איכותיים כמו קאנגה, איבניץ' ומיחאלוביץ'. בעונה השנייה הוא כבר לא הצליח להסתדר כשבכר הנחית קשר קוריאני ב5.5 מיליון יורו ולפני כן לקח כפרויקט קשר אוסטרלי צעיר בשם מרקו סטמאניץ' (שהעונה נמכר ב5 מיליון יורו לפורסט).
עכשיו הוא מגיע למקום חם שהוא מכיר בו את הסביבה ויש לו לא מעט חברים שהוא שמר איתם על קשר מאז הנוער.
ממה שאני מכיר, רואה ושומע זכינו כאן בלוטו. לא יודע מי המועמד השני ברשימות של המועדון אבל אני בטוח שהוא לא בלבל הזה. לשם שינוי יצא שזכינו מההפקר בגלל ההיכרות של השחקן עם הסביבה ובגלל הרצון שלו לשחק בישראל.
סרטון מ22/23: https://www.youtube.com/watch?v=u0hlL2u ... ctvPremium
סרטון מ21/22: https://www.youtube.com/watch?v=akE5FZy ... aVidaSport
יאללה שישחררו לנו את הפוש.