מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00
Re: מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00
אתם צריכים לשתות מים ולהירגע,לא זכור לי מתי הפועל בש התחילה קמפיין אירופי בהצגות ולמען האמת טוב שכך.
הנה מכבי חיפה בדרך לעוף מאירופה עם תקציב של 120 מליון.
חסרים לנו שחקנים זה ברור ולכן מכאן זה רק יכול להשתפר,צריך לעבור כרגע בכל דרך.
הנה מכבי חיפה בדרך לעוף מאירופה עם תקציב של 120 מליון.
חסרים לנו שחקנים זה ברור ולכן מכאן זה רק יכול להשתפר,צריך לעבור כרגע בכל דרך.
- ForeverRed
מאמן שרואה בשחקנים כמו בדש ויוספי את הכוכבים שלו זה מאמן שלא מבין איפה הוא נמצא.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
זה היה די ברור שזה יקרה. גם לבכר לקח זמן להניע.ForeverRed כתב: ↑25 יולי 2024, 21:05מאמן שרואה בשחקנים כמו בדש ויוספי את הכוכבים שלו זה מאמן שלא מבין איפה הוא נמצא.
השאלה אם הוא ישאר מקובע עד הפיטורים או יעשה שינויים נדרשים ויעזור לקבוצה להצליח.
זאת זכותו המלאה לתת לשחק למי שהוא מאמין בו כרגע,אם הם לא יתנו תוצרת יעופו לספסל,קרה קורה ויקרה אצל כל מאמן.ForeverRed כתב: ↑25 יולי 2024, 21:05מאמן שרואה בשחקנים כמו בדש ויוספי את הכוכבים שלו זה מאמן שלא מבין איפה הוא נמצא.
רק במקרה הנ״ל הוא לא זכאי לדקה וחצי של חסד.
הזעזוע היחיד שהיה פה מהגמר הגביע זה בעמדת המאמן
על ההרכב והסגל נשארו ומצפים מהם לקחת תארים?
בדיחה, חבורה של לוזרים שממשיכים ברצף של השנה שעברה + מקבלים 3 בסמי עופר.
לוזרים היו ולוזרים ממשיכים פה
על ההרכב והסגל נשארו ומצפים מהם לקחת תארים?
בדיחה, חבורה של לוזרים שממשיכים ברצף של השנה שעברה + מקבלים 3 בסמי עופר.
לוזרים היו ולוזרים ממשיכים פה
- ForeverRed
כל זה ממשחק וחצי אני מבין..ForeverRed כתב: ↑25 יולי 2024, 21:12נראה מי יעוף לספסל ומתי.
אני פחות מקבל את ההסברים האלה.
זה מראה על תפיסה מקצועית עקומה בקטע מדאיג.
אוקיי,אין בכם יושרה בסיסית בחיי
- dardasmiley
בגדול אתה צודק וצריך לתת זמן. אבל אין פה שום מגמת שיפור ולו הקטנה ביותר.
הבנאדם פותח 5 משחקים (3 מחנה 1 חיפה 1 היום) עם אותו הרכב.
ובוא, זה לא שצריך להיות פפ כדי להבין שבדש לא מתאים ללחץ גבוה, ושקניונס וספר שחקני כדורגל 2 רמות מעל סטויאנוב ותורגמן...
אם היה בוחר לעשות שינוי שניים בהרכב, אתה אומר ניחא, הוא רואה את זה ומנסה בכלים המועטים שלו לשנות.
זרוק אבן בטרנר. איפה שתפגע אין אוהד אחד שמספסל את קיניונס/ספר/גאנח (אחד מהם) לטובת בדש/סטויאנוב/תורגמן...
מעולם לא העברתי ביקורת על מאמן אחרי שניים וחצי משחקים ואני בטח לא מתכוון להתחיל בכך.dardasmiley כתב: ↑25 יולי 2024, 21:18בגדול אתה צודק וצריך לתת זמן. אבל אין פה שום מגמת שיפור ולו הקטנה ביותר.
הבנאדם פותח 5 משחקים (3 מחנה 1 חיפה 1 היום) עם אותו הרכב.
ובוא, זה לא שצריך להיות פפ כדי להבין שבדש לא מתאים ללחץ גבוה, ושקניונס וספר שחקני כדורגל 2 רמות מעל סטויאנוב ותורגמן...
אם היה בוחר לעשות שינוי שניים בהרכב, אתה אומר ניחא, הוא רואה את זה ומנסה בכלים המועטים שלו לשנות.
זרוק אבן בטרנר. איפה שתפגע אין אוהד אחד שמספסל את קיניונס/ספר/גאנח (אחד מהם) לטובת בדש/סטויאנוב/תורגמן...
כל מי שמבקר עכשיו את רן עושה את זה מטעמים לא עיניינים,הבחור צריך זמן ובוודאי שהוא חייב רכש.
זה שיש לנו חלק קדמי חלש זאת עובדה ואני אבחן אותו אחרי שיקבל את הכלים שהוא צריך ואחרי לפחות עשרה מחזורים.
עד אז כל ביקורת תהיה לא עיניינית ומובן לכולנו מהיכן מגיעה.
מדויק.Red Tiger כתב: ↑25 יולי 2024, 21:22מעולם לא העברתי ביקורת על מאמן אחרי שניים וחצי משחקים ואני בטח לא מתכוון להתחיל בכך.
כל מי שמבקר עכשיו את רן עושה את זה מטעמים לא עיניינים,הבחור צריך זמן ובוודאי שהוא חייב רכש.
זה שיש לנו חלק קדמי חלש זאת עובדה ואני אבחן אותו אחרי שיקבל את הכלים שהוא צריך ואחרי לפחות עשרה מחזורים.
ממשיכים להתעסק פה בתפל! מה אתם רוצים מהמאמן? הסגל הזה שערורייתי!!!
להגיע לאירופה בסגל כזה זאת הונאה לא פחות!
מאוד מקווה שכל המנויים ימתינו עם החידושים עד ליום האחרון, זה המעט שאנחנו יכולים לעשות לטובת המועדון.
אם לא יתעוררו שם למעלה העונה תיגמר לפני שהתחילה.
והדבר הכי גרוע שקרה הערב זה שחיפה הפסידה 3-0 כי ידעתי מיד שיהיו כאלה שיסתכלו עליהם ויגידו הנה תראו חיפה הפסידו גם.
אז חיפה שקיבלה 3 נתנה גם לנו 3. רק שתקבלו קנה מידה כמה הסגל הזה עלוב.
פחות מ-5 שחקני רכש ברמה מתוכם 3 זרים ואנחנו בבעיה רצינית.
להגיע לאירופה בסגל כזה זאת הונאה לא פחות!
מאוד מקווה שכל המנויים ימתינו עם החידושים עד ליום האחרון, זה המעט שאנחנו יכולים לעשות לטובת המועדון.
אם לא יתעוררו שם למעלה העונה תיגמר לפני שהתחילה.
והדבר הכי גרוע שקרה הערב זה שחיפה הפסידה 3-0 כי ידעתי מיד שיהיו כאלה שיסתכלו עליהם ויגידו הנה תראו חיפה הפסידו גם.
אז חיפה שקיבלה 3 נתנה גם לנו 3. רק שתקבלו קנה מידה כמה הסגל הזה עלוב.
פחות מ-5 שחקני רכש ברמה מתוכם 3 זרים ואנחנו בבעיה רצינית.
- dardasmiley
מבין אותך.Red Tiger כתב: ↑25 יולי 2024, 21:22מעולם לא העברתי ביקורת על מאמן אחרי שניים וחצי משחקים ואני בטח לא מתכוון להתחיל בכך.
אישית אני מדבר רק כדורגל. אין לי היכרות לא עם ברדה ולא עם אסי ולא עם אלונה וגם לא עם רן. בינתיים זה נראה שהולך למקום לא טוב.
ברור שאם פתאום הוא משנה דיסקט ומשהו מתחבר אני הראשון להתהפך כמו סטייק או חביתה או מה שבא לכם.
כדורגל נטו, הוא לא פתח בהרכב הכי טוב שלו (הגם שהכי טוב זה מונח יחסי) ולא הבין את זה לאורך חמישה משחקים...
הלוואי שיעשה חשבון נפש ויבין מה לשנות, מבחינתי הצלחתו הצלחתנו ואני אשמח לשיר לו "קוזוך בוא לפה"
אגב הבנתי שבדקה 30 יורם ארבל/איווניר אמרו על סבאח שהיא "קבוצת ליגה לאומית".
בחייאת, שחררו מהזלזול הדוחה הזה כאילו אנחנו שווים משהו בכדורגל האירופי.
בחייאת, שחררו מהזלזול הדוחה הזה כאילו אנחנו שווים משהו בכדורגל האירופי.