לא רלוונטי.
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
הוא היה כאן שחקן מוביל בתקופה שאלונה נטשה, עם סגל מאוד מוגבל, שבלעדיו לא היה זוכה בגביע, לא היה משיג כרטיס לאירופה, לא היה עושה שלב בתים בליגה אירופאית ואולי אפילו לא היה עושה פלייאוף עליון.
הוא היה בהתקפה מה שמיגל היה בהגנה.
החסרונות שלו ידועים, אבל לזרוק בהקשר שלו שמות כמו ספורי ואנסה או לטעון שהוא כמו איזה שחקן גנרי ממכבי פתח תקווה, זה להוריד מהערך המקצועי שלו.
אתה לא מבין את זה עכשיו, אבל יבוא יום, עוד 5 שנים, עוד 10 שנים, עוד 20 שנה מהיום, שאתה תסתכל אחורה ותגיד לעצמך הייתה לי את הזכות לראות את ג'וסואה פסקווירה משחק בקבוצה שלי.
שחקנים ברמה הזאת מגיעים לישראל, בטח להפועל באר שבע, בטח בסט היכולות שלו, פעם באף פעם.
היו כאן שחקנים אדירים מבחינה מקצועית בהיסטוריה שלנו, חלילוביץ', רוסו, טוני, מיגל, אוגו, מאור, אליניב, אבל הדברים שהוא ספציפית הביא, הסט הכולל הספציפי שלו, היה ייחודי רק לו בדיוק כמו שהעליונות הפיזית של טוני היא משהו שהיה רק לו, או האלגנטיות של חלילוביץ' הייתה רק לו, ואף אחד בהיסטוריה שלנו, שאני ראיתי לפחות, לא הראה אצלנו את הסט תכונות הספציפי הזה באותה רמה כמוהו.
זה לא רק הגביע, ושלב הבתים, והסיום בצמרת, והכרטיס לאירופה, אלא הוא הציל אותנו מתקופה של אנטי כדורגל כי הוא היה מעבר לתארים ולמספרים אלא גאונות שמשלבת תשוקה ומשחק יפה וכל הדברים שבגללם אתם הולך לראות כדורגל ואוהב את המשחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חלאס עם הזלזול הזהSir Alex Ferguson כתב: ↑24 יולי 2024, 17:19הוא היה כאן שחקן מוביל בתקופה שאלונה נטשה, עם סגל מאוד מוגבל, שבלעדיו לא היה זוכה בגביע, לא היה משיג כרטיס לאירופה, לא היה עושה שלב בתים בליגה אירופאית ואולי אפילו לא היה עושה פלייאוף עליון.
הוא היה בהתקפה מה שמיגל היה בהגנה.
החסרונות שלו ידועים, אבל לזרוק בהקשר שלו שמות כמו ספורי ואנסה או לטעון שהוא כמו איזה שחקן גנרי ממכבי פתח תקווה, זה להוריד מהערך המקצועי שלו.
אתה לא מבין את זה עכשיו, אבל יבוא יום, עוד 5 שנים, עוד 10 שנים, עוד 20 שנה מהיום, שאתה תסתכל אחורה ותגיד לעצמך הייתה לי את הזכות לראות את ג'וסואה פסקווירה משחק בקבוצה שלי.
שחקנים ברמה הזאת מגיעים לישראל, בטח להפועל באר שבע, בטח בסט היכולות שלו, פעם באף פעם.
היו כאן שחקנים אדירים מבחינה מקצועית בהיסטוריה שלנו, חלילוביץ', רוסו, טוני, מיגל, אוגו, מאור, אליניב, אבל הדברים שהוא ספציפית הביא, הסט הכולל הספציפי שלו, היה ייחודי רק לו בדיוק כמו שהעליונות הפיזית של טוני היא משהו שהיה רק לו, או האלגנטיות של חלילוביץ' הייתה רק לו, ואף אחד בהיסטוריה שלנו, שאני ראיתי לפחות, לא הראה אצלנו את הסט תכונות הספציפי הזה באותה רמה כמוהו.
זה לא רק הגביע, ושלב הבתים, והסיום בצמרת, והכרטיס לאירופה, אלא הוא הציל אותנו מתקופה של אנטי כדורגל כי הוא היה מעבר לתארים ולמספרים אלא גאונות שמשלבת תשוקה ומשחק יפה וכל הדברים שבגללם אתם הולך לראות כדורגל ואוהב את המשחק.
"אתה לא מבין את זה עכשיו"
מבין מצויין אחי
אני לא צריך לחכות 10 שנים
כתבתי 200 פעם שהוא שחקן מצויין 4 רמות מעל הליגה פה
ולמרות כל זה... אני חושב שרק בזכות השחרור שלו, עשינו שנתיים מצויינות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זכותך שמעון.
אני חושב שהוא היה כאן בתקופה של חוטבי עצים ושואבי מים, שאפילו אקולטסה על כמה משחקים טובים נחשב כאן משהו מיוחד, ולכן התלות בו הייתה גדולה מאוד והרגיש שיכול היה לעשות מה שהוא רוצה וגם אבוקסיס תמך בגישה הזאת בזמנו.
אני חושב שבסגל חזק יותר מקצועית, שם הוא לא היה האלפא היחיד חוץ ממיגל, הוא היה פחות דומיננטי מחוץ למגרש והיה יכול להיות התוספת החסרה לנו באמת להיאבק על אליפות כמו שהיה התוספת שלנו בזמנו מקבוצה שלא הייתה אמורה להשיג כלום, לקבוצה שזכתה בגביע ועשתה שלב בתים באירופה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני חושב שהוא שחקן כדורגל מיוחד עם יכולות נדירות,Sir Alex Ferguson כתב: ↑24 יולי 2024, 17:37זכותך שמעון.
אני חושב שהוא היה כאן בתקופה של חוטבי עצים ושואבי מים, שאפילו אקולטסה על כמה משחקים טובים נחשב כאן משהו מיוחד, ולכן התלות בו הייתה גדולה מאוד והרגיש שיכול היה לעשות מה שהוא רוצה וגם אבוקסיס תמך בגישה הזאת בזמנו.
אני חושב שבסגל חזק יותר מקצועית, שם הוא לא היה האלפא היחיד חוץ ממיגל, הוא היה פחות דומיננטי מחוץ למגרש והיה יכול להיות התוספת החסרה לנו באמת להיאבק על אליפות כמו שהיה התוספת שלנו בזמנו מקבוצה שלא הייתה אמורה להשיג כלום, לקבוצה שזכתה בגביע ועשתה שלב בתים באירופה.
אבל כזה שמגביל את המשחק לכזה שחייב לעבור דרכו ומתבסס על כדורים ארוכים בעיקר.
אני פחות אוהב את הכדורגל איתו.
בנוסף הוא היה אנטיפט עם 0 יחסי אנוש.
אז לא הייתי רוצה שיחזור.
חוץ מזה שהוא לא רוצה וזה לא רלוונטי אז שחררו כבר
רק אהבה תנצח...
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=480636
קבוצת תחתית בליגה שנייה בברזיל ...
איך נפלו גיבורים
איך נפלו גיבורים

כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
4 לב אדום כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 05:23https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=480636
איך נפלו גיבורים![]()
מחד - מפתיע...
מאידך - לא כזה מפתיע

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני חשבתי שיש לו הצעות מסעודיה או איחוד האמירויות או משהו בסגנון אבל לא, הוא הולך לליגה ברזילאית שנייה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!