מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00
Re: מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00
הטיסה למשחק רק מחר . וסרמיליה פרסמו . לא המועדון 

כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
הם פרסמו ב11 בלילה שהטיסה מחר , ב4 לפנות בוקר שחקנים כבר העלו סטורי מהדיוטי פרי .
ומרציאנו וגאנה עלו על הטיסה.
ומרציאנו וגאנה עלו על הטיסה.
יאללה, תביאו ניצחון שיתן תקוה!
עמדת השוער מטרידה.
עולה עם ארתור כחלוץ, חתואל ודיינר באגפים.
יאללה באר שבע!!!
עמדת השוער מטרידה.
עולה עם ארתור כחלוץ, חתואל ודיינר באגפים.
יאללה באר שבע!!!
- dardasmiley
תומר לוי מפרסם שכנראה מרציאנו יפתח. כשהוא לא פצוע הוא גרוע אני מת מפחד לחשוב מה יקרה כשהוא חושש להחמיר פציעה.
בכלל מרגיש שמאז שחתם קוזוך עסוק בלקבל החלטות שמראות שרק הוא מקבל החלטות.
בהדלפות על רכש ש"הצוות לא החליט"
בסאגת השוער
בהחלפה הרוחבית של כל אנשי הצוות
בכל צעד שלו אני מרגיש וייבים של ילד בן 3 שחוטף צעצוע ואומר " אתה לא מחליט רק אני מחליט עליי. הגוף שלי הוא ברשותי"
הלוואי שאתבדה. אבל בינתיים אני מקבל ממנו וייבים חזקים של עקשן שמקבל החלטות מתוך רצון לשדר שרק הוא מקבל החלטות ולא מתוך טובת המועדון
בסאגת השוער
בכל צעד שלו אני מרגיש וייבים של ילד בן 3 שחוטף צעצוע ואומר " אתה לא מחליט רק אני מחליט עליי. הגוף שלי הוא ברשותי"
הלוואי שאתבדה. אבל בינתיים אני מקבל ממנו וייבים חזקים של עקשן שמקבל החלטות מתוך רצון לשדר שרק הוא מקבל החלטות ולא מתוך טובת המועדון
אם התחושות שלך נכונות זה יגמר מהר, עםאלונה לא משחקים בפיפי קקהdardasmiley כתב: ↑24 יולי 2024, 06:18תומר לוי מפרסם שכנראה מרציאנו יפתח. כשהוא לא פצוע הוא גרוע אני מת מפחד לחשוב מה יקרה כשהוא חושש להחמיר פציעה.
בסאגת השוער
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
״יוני סטויאנוב, רותם חטואל, גיא בדש, רועי גורדנה ושי אליאס צפויים לפתוח, כאשר ההתלבטות היחידה כרגע היא אלון תורג`מן בחוד, או לחילופין ארתור שושנאצ`ב.״
אם זה ההרכב, אז שוב קאניוניס וספר בספסל, שוב הרכב עם זר אחד, לא מובן בכלל, כאילו החתמנו מאמן מהליגה הסרבית ולא מאמן ישראלי שהיה כאן שנה שעברה ועוד התכונן אלינו חודש לגמר גביע…
אם זה ההרכב, אז שוב קאניוניס וספר בספסל, שוב הרכב עם זר אחד, לא מובן בכלל, כאילו החתמנו מאמן מהליגה הסרבית ולא מאמן ישראלי שהיה כאן שנה שעברה ועוד התכונן אלינו חודש לגמר גביע…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
המאמן לא סופר את הזרים של המאמן הקודם. קלאסיSir Alex Ferguson כתב: ↑24 יולי 2024, 07:02״יוני סטויאנוב, רותם חטואל, גיא בדש, רועי גורדנה ושי אליאס צפויים לפתוח, כאשר ההתלבטות היחידה כרגע היא אלון תורג`מן בחוד, או לחילופין ארתור שושנאצ`ב.״
בדש נתן משחק לא רע בחיפה. אני יכול להבין.
סטויאנוב ולא ספר/קיניונס - אני לא יכול להבין.
סטויאנוב ולא ספר/קיניונס - אני לא יכול להבין.
מכיר מאמן שלא מביא איתו את הצוות שהוא מאמין בו?dardasmiley כתב: ↑24 יולי 2024, 06:18תומר לוי מפרסם שכנראה מרציאנו יפתח. כשהוא לא פצוע הוא גרוע אני מת מפחד לחשוב מה יקרה כשהוא חושש להחמיר פציעה.
בסאגת השוער
זה הדבר הכי לגיטימי שיש.
בכל העניין הרכש ברור שהוא המחליט וברור שהוא מיום ליום לומד את הסגל ולפי זה עושה את ההתאמות שלו.
להסיק מהדברים האלו שהוא עקשן? אני מסיק מהדברים האלו שהוא לא בובה אלא מאמן שרוצה את הכלים שהוא מאמין בהם שיעזרו לו להצליח.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קוזוך יכול לדרוש מה שהוא רוצה, התלונות צריכות להיות לאלונה שבמקום להגדיל את הצוות הקיים ולשמור על אנשי צוות שבמקומות אחרים נחשבים ״אנשי מועדון״ כלומר כאלה שממשיכים בלי קשר לזהות המאמן ודואגים לאינטרס של המועדון בטווח הארוך ומשמרים את הידע מהעבר ומהווה בניגוד לאנשים של קוזוך שביום שיעזוב יעזבו איתו, היא פשוט החליפה את אנשי המועדון באנשים של קוזןך.dardasmiley כתב: ↑24 יולי 2024, 06:18תומר לוי מפרסם שכנראה מרציאנו יפתח. כשהוא לא פצוע הוא גרוע אני מת מפחד לחשוב מה יקרה כשהוא חושש להחמיר פציעה.
בסאגת השוער
אבל זה לא מפתיע, גם כשרוני לוי הגיע, ואליניב היה אז המנהל המקצועי, אז רוני לוי הודיע שהוא מביא את פטרוצ׳י על סמך המלצת שני הסוכנים שעובדים איתו שנים, מה שהוביל למתיחות עם אליניב שרצה שהזרים יגיעו מתוך עבודה משותפת עם הצוות הקיים והידע שנאסף במשך הרבה זמן, וכמו היום הזיזו את הדעה של אנשי הצוות הקיימים החוצה והלכו עם המאמן החדש ואז הגיע לכאן פטרוצ׳י…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- dardasmiley
אח אני לא מדבר על הסטנדרטים. ברור שיביא איתו עוזר מאמן, כושר וכיוב. אני מדבר על הרכבת המקצועית שנוצרה עם הגעתו כולל כאלו שלא נחשבים "כוורת מאמן"Itay כתב: ↑24 יולי 2024, 07:23מכיר מאמן שלא מביא איתו את הצוות שהוא מאמין בו?
זה הדבר הכי לגיטימי שיש.
בכל העניין הרכש ברור שהוא המחליט וברור שהוא מיום ליום לומד את הסגל ולפי זה עושה את ההתאמות שלו.
להסיק מהדברים האלו שהוא עקשן? אני מסיק מהדברים האלו שהוא לא בובה אלא מאמן שרוצה את הכלים שהוא מאמין בהם שיעזרו לו להצליח.
בנוגע לרכש ובנוגע להרכבים, שוב הלוואי שאני טועה, אבל מרגיש לי שיש פה מלחמת אגו שמשדרת "אתה לא תגידו לי מה לעשות" ועפ כל הכבוד הוא עוד טעון הוכחה.
אגב, אני כן חושב שהוא מאמן טוב וכן ניכרת טביעת אצבע של מאמן במעט שראינו. אבל אני מפחד שהגישה עלולה להוביל אותנו לאי קבלת החלטות קריטיות או קבלת החלטות מוטעות רק מתוך עקרון של דווקא
יש אנשים שהם באמת עם ידע נרחב, אבל לא מצליחים לממש אותו ולהוריד אותו לעולם המעשה כי מתעקשים על כל מיני עקרונות שלתפיסתם כל סטייה מהם זה חטא גדול.
מקווה מאוד שרן הוא לא כזה.
כי גם לי יש חשש מהמצב הזה.
חושב שבקרוב נקבל תשובות. אם זה בהרכבה של דיינר ואם זה בסגנון משחק.
לדוגמא באירופה אני מצפה לקבוצה שתהיה יותר זהירה ותלחץ כשיש הזדמנות טובה ולא כל הזמן, כי אסור לנו לאפשר ליריב מעברים קלים מדי של 2 על 2 ודברים בסגנון. בטח לא באיכות האינדיבדואל הקיימת כרגע.
מקווה מאוד שרן הוא לא כזה.
כי גם לי יש חשש מהמצב הזה.
חושב שבקרוב נקבל תשובות. אם זה בהרכבה של דיינר ואם זה בסגנון משחק.
לדוגמא באירופה אני מצפה לקבוצה שתהיה יותר זהירה ותלחץ כשיש הזדמנות טובה ולא כל הזמן, כי אסור לנו לאפשר ליריב מעברים קלים מדי של 2 על 2 ודברים בסגנון. בטח לא באיכות האינדיבדואל הקיימת כרגע.
אין לי שום טענה לקוז׳וק שרוצה לבחור את הרכש שלו, כל עוד אין דמות מקצועית במועדון שתעשה את ההכנות האלה ותאפשר למאמן לאמן וזהו זאת לא רק זכותו אלא חובתו.dardasmiley כתב: ↑24 יולי 2024, 08:48אח אני לא מדבר על הסטנדרטים. ברור שיביא איתו עוזר מאמן, כושר וכיוב. אני מדבר על הרכבת המקצועית שנוצרה עם הגעתו כולל כאלו שלא נחשבים "כוורת מאמן"
בנוגע לרכש ובנוגע להרכבים, שוב הלוואי שאני טועה, אבל מרגיש לי שיש פה מלחמת אגו שמשדרת "אתה לא תגידו לי מה לעשות" ועפ כל הכבוד הוא עוד טעון הוכחה.
אגב, אני כן חושב שהוא מאמן טוב וכן ניכרת טביעת אצבע של מאמן במעט שראינו. אבל אני מפחד שהגישה עלולה להוביל אותנו לאי קבלת החלטות קריטיות או קבלת החלטות מוטעות רק מתוך עקרון של דווקא
אי אפשר ביד אחת להתלונן שאלונה מתערבת וביד השנייה להגיד שקוז׳וק מונע מאגו ואין לו קבלות כשהוא אומר שלא יקבעו לו. אם כבר הטענה שאין לו קבלות מתגלגלת למועדון שמינה אחד כזה מלכתחילה, כל עוד החליטו שהוא המאמן הוא יבחר וצריך לתת לו את כל הכלים.
הטענה שלי למועדון בנושא היא שאין דמות מקצועית מטעם המועדון שתתכלל את העסק ותנהל צוות שיפתח וישמר ידע ושיטות עבודה ויפתח שחקנים. זה יגרום לנו פעם אחר פעם להיות תלויים בהחלטות של אדם אחד שנמצא פה באופן זמני וכשיבוא הבא אחריו אתה תאחר בהכנות ותשרוף שחקנים שהושקעו בהם משאבים.
שיביאן כבר מנהל מקצועי שיבנה מערכת *של המועדון* שתנהל, תתכנן ותפתח דברים לטווח ארוך.
הלוואי, הבעיה שעם מאמנים ישראלים זה פחות עובד.dor69 כתב: ↑24 יולי 2024, 09:10אין לי שום טענה לקוז׳וק שרוצה לבחור את הרכש שלו, כל עוד אין דמות מקצועית במועדון שתעשה את ההכנות האלה ותאפשר למאמן לאמן וזהו זאת לא רק זכותו אלא חובתו.
אי אפשר ביד אחת להתלונן שאלונה מתערבת וביד השנייה להגיד שקוז׳וק מונע מאגו ואין לו קבלות כשהוא אומר שלא יקבעו לו. אם כבר הטענה שאין לו קבלות מתגלגלת למועדון שמינה אחד כזה מלכתחילה, כל עוד החליטו שהוא המאמן הוא יבחר וצריך לתת לו את כל הכלים.
הטענה שלי למועדון בנושא היא שאין דמות מקצועית מטעם המועדון שתתכלל את העסק ותנהל צוות שיפתח וישמר ידע ושיטות עבודה ויפתח שחקנים. זה יגרום לנו פעם אחר פעם להיות תלויים בהחלטות של אדם אחד שנמצא פה באופן זמני וכשיבוא הבא אחריו אתה תאחר בהכנות ותשרוף שחקנים שהושקעו בהם משאבים.
שיביאן כבר מנהל מקצועי שיבנה מערכת *של המועדון* שתנהל, תתכנן ותפתח דברים לטווח ארוך.
תשים איזה מנהל מקצועי מעל איזה רוני לוי או בכר והם יתנו לו ביס.