מרצ'נדייז: חולצות, חנות, אתר, אפליקציה, שיווק ושאר ירקות
Re: מרצ'נדייז: חולצות, חנות, אתר, אפליקציה, שיווק ושאר ירקות
גם שם זה לא מופיע , יש תקלה .
בטח מחר יהיה קל יותר
בטח מחר יהיה קל יותר
פארסת חידוש המנויים גרסת 24/25
עונה אחרי עונה אחרי עונה ... מישהו מופתע ?
לא עושים דברים נכון !!
חידוש מנויים , יום שאמור להיות עבור המועדון יום חג שבו הבעת האמון בו ממשיכה מצד האוהדים ואין בשורה על רכש כשאנחנו בשבוע אירופי קריטי לדירוג הקבוצה בשנים הבאות ובטח לתקציב , ובעיקר וכרגיל המון בעיות עם האתר למרות שעברו ל-eventim .
אף אחד לא רואה את המנוי שלו לחידוש . מופיע : "לא קיימים מנויים פעילים" או "לא קיימים מנויי עבר" . ואלה שכן רואים בלשונית חידוש מנסים לחדש ונזרקים עם תקלה שלא ניתן או שבכלל המנוי נעלם כאילו נמחק .
מה , לא עושים בדיקות לפני שמפרסמים ?
כל עונה יש מגוון תקלות אחר , מתי נזכה לתהליך חלק ?
גם למה לפרסם בשעה 17:00 כשכל המשרדים כבר סגורים ואין עם מי לדבר ?
ידוע שביומיים הראשונים יש מסה של אנשים שמחדשים אז למה לא לתגבר את המוקד זמנית במוקדנים/ות ?
גם למה משאירים פרטים עמומים כמו :
כל מי שיש לו מעל 3 מנויים יחדש טלפונית וגם יזכה להנחה . למה ? למה לא כתובה ההנחה כבר ? למה אי אפשר לכמת את זה כבר במערכת הכרטוס החדשה ? למה להתיש אוהדים ? מה אנחנו ב-1980 ?
והמחירים אגב נשארו אמנם זהים . אך מקבלים משחק אחד פחות . בעבר היה כלול משחק ראשון באירופה במנוי אז מתכננים להחזיר את זה במשחק אחר ?
ממש מלחמת התשה על חידוש מנוי , לא להאמין .
ואני עוד עם מנוי אחד .
מסכן מי שיש לו 2 ומעלה .
ככה לא מושכים אוהדים , בטח לא חדשים !
עונה אחרי עונה אחרי עונה ... מישהו מופתע ?
לא עושים דברים נכון !!
חידוש מנויים , יום שאמור להיות עבור המועדון יום חג שבו הבעת האמון בו ממשיכה מצד האוהדים ואין בשורה על רכש כשאנחנו בשבוע אירופי קריטי לדירוג הקבוצה בשנים הבאות ובטח לתקציב , ובעיקר וכרגיל המון בעיות עם האתר למרות שעברו ל-eventim .
אף אחד לא רואה את המנוי שלו לחידוש . מופיע : "לא קיימים מנויים פעילים" או "לא קיימים מנויי עבר" . ואלה שכן רואים בלשונית חידוש מנסים לחדש ונזרקים עם תקלה שלא ניתן או שבכלל המנוי נעלם כאילו נמחק .
ידוע שביומיים הראשונים יש מסה של אנשים שמחדשים אז למה לא לתגבר את המוקד זמנית במוקדנים/ות ?
כל מי שיש לו מעל 3 מנויים יחדש טלפונית וגם יזכה להנחה . למה ? למה לא כתובה ההנחה כבר ? למה אי אפשר לכמת את זה כבר במערכת הכרטוס החדשה ? למה להתיש אוהדים ? מה אנחנו ב-1980 ?
והמחירים אגב נשארו אמנם זהים . אך מקבלים משחק אחד פחות . בעבר היה כלול משחק ראשון באירופה במנוי אז מתכננים להחזיר את זה במשחק אחר ?
ממש מלחמת התשה על חידוש מנוי , לא להאמין .
ואני עוד עם מנוי אחד .
מסכן מי שיש לו 2 ומעלה .
ככה לא מושכים אוהדים , בטח לא חדשים !
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 22 יולי 2024, 17:39, נערך 3 פעמים בסך הכל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
כל מילה4 לב אדום כתב: ↑22 יולי 2024, 17:12פארסת חידוש המנויים גרסת 24/25
מישהו מופתע ?
לא עושים דברים נכון !!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אוף איזה מועדון מביך.
מתי ילמדו פה לעשות משהו כמו שצריך?
איזה עולב, איזה רמה נמוכה. סעמק.
מתי ילמדו פה לעשות משהו כמו שצריך?
איזה עולב, איזה רמה נמוכה. סעמק.
גיסי אוהד מכבי חיפה
להם חילקו את החידוש מנויים לפי יציעים
כאילו פתחו למזרחי לבד
אח"כ מערבי לבד
אח"כ צפוני לבד
משהו כזה
אולי כדי לא ליצור עומס על האתר?
להם חילקו את החידוש מנויים לפי יציעים
כאילו פתחו למזרחי לבד
אח"כ מערבי לבד
אח"כ צפוני לבד
משהו כזה
אולי כדי לא ליצור עומס על האתר?
האתר לא נפל .
כולם הצליחו להיכנס אבל אין כלום בפנים .
תיק ריק !
תגובה שנתקלתי בה בטוויטר וקשה שלא להתחבר.
אהבה שלי לב"ש לא תלויה במי משחק על המגרש בכל זאת עברתי את שרון לוי שהיה מחלטר בתור דוור בזמן שהוא משחק בב"ש.
אני מרגיש שאיבדתי את המועדון שלי, אני מרגיש שהוא לא רוצה בי עוד כאוהד- וכל מה שנציגי המועדון אומרים זה חרטה.
אחלה סרטון, אני אחדש את המנוי וזאת הפעם הראשונה בחיי שאני לא עושה את זה מרצון אלא מחוסר ברירה.
אהבה שלי לב"ש לא תלויה במי משחק על המגרש בכל זאת עברתי את שרון לוי שהיה מחלטר בתור דוור בזמן שהוא משחק בב"ש.
אני מרגיש שאיבדתי את המועדון שלי, אני מרגיש שהוא לא רוצה בי עוד כאוהד- וכל מה שנציגי המועדון אומרים זה חרטה.
אחלה סרטון, אני אחדש את המנוי וזאת הפעם הראשונה בחיי שאני לא עושה את זה מרצון אלא מחוסר ברירה.
הסתדר האתר . ניתן לחדש . חידשתי
מילים קשות .הראל כתב: ↑22 יולי 2024, 20:17תגובה שנתקלתי בה בטוויטר וקשה שלא להתחבר.
איבדתי את המועדון שלי ? השתגענו ? איפה היינו לפני ואיפה אנחנו היום !
אז יש עונות פחות טובות ואנחנו רוצים שהמועדון יעבוד נכון יותר ויתחבר לקהל .
עושה מנוי מחוסר ברירה ?
שים 80 ₪ בחודש לצ׳רלטון ושחרר . למה לסבול ?
- ForeverRed
נו, נראה אם באמת כל המאיימים יממשו את איומיהם.
אני בטח לא אתנגד. ריענון ביציעים של טרנר לא יזיק, אפשר להרגיש את עייפות החומר של חלק מהקהל.
אני בטח לא אתנגד. ריענון ביציעים של טרנר לא יזיק, אפשר להרגיש את עייפות החומר של חלק מהקהל.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
העייפים ישארו גם ב2050 בליגה א'.
הם אף פעם לא הולכים.
ומסכים - רענון ביציעים לא בהכרח דבר רע. אז אולי קיץ אחד כמות המנויים תרד מעט אבל לטווח הארוך זה יעשה טוב.
אני בכל מצב לא רואה אותנו יורדים מ10 אלף מנויים.
- ForeverRed
לא נרד. מי "שמאבד את המועדון" לא מתעסק בו כל היום בטוויטר ולא מודיע על התפטרות רשמית, הוא פשוט עוזב את התחביב.Melikson24 כתב: ↑22 יולי 2024, 21:30העייפים ישארו גם ב2050 בליגה א'.
הם אף פעם לא הולכים.
ומסכים - רענון ביציעים לא בהכרח דבר רע. אז אולי קיץ אחד כמות המנויים תרד מעט אבל לטווח הארוך זה יעשה טוב.
אני בכל מצב לא רואה אותנו יורדים מ10 אלף מנויים.
במדינה נהיה טרנד של לאיים לפרק את החבילה בכל פעם שמשהו לא הולך כמו שרצית וזה זולג גם לכדורגל.
כולם יחדשו. גם הבוטים הזועמים בפייסבוק.
נהיה על 10-12 אלף מנויים, תלוי באיך הקבוצה תפתח את העונה ומה יגיע עד סוף החלון.