לשחק באולמפיאדה זה כניראה הכי קרוב ששחקן ישראל יגיע אי פעם ללשחק ביורו או מונדיאל.
זה ברמה של מחר קבוצה מהליגות הבכירות פונה בהצעה לרכוש את גנאח בכמה מיליונים ואנחנו נגיד לא מוכרים כי צריך אותו למפגשים מול הבולגרים.
בסוף אם המחיר נכון ומדובר בקבוצה אטרקטיבית, אתה לא יכול לעצור התקדמות של שחקן.
לא חושב שאנחנו עדין נתקלנו בסיטואציה דומה, כמו שהיה למכבי תל אביב עם דניאל פרץ ואוסקר גלוך, או למכבי חיפה עם ענאן ח'לאילי, ואני גם לא חושב שהקהל שלנו היה בא בתלונות במצבים כאלה או טוען שאלונה "מפרקת" אותנו.
אם אתה רומז למכירה של יחזקאל ב-900 אלף יורו בסוף החלון לטורקיה, כמובן שזאת לא אותה סיטואציה, לא מבחינת המחיר שקיבלת, לא מבחינת אטרקטיביות היעד, ולא מבחינת המועד שבו ביצעת את המכירה.
נגעת בדיוק בנקודה .
אם אליאסי או גאנח יזרחו בטורניר לא תראה פה מכירה בסכום ענק , יהיה פה סכום שכולם ילעגו למועדון שמכר בכלל .
להשיג מטרות וקידום בב"ש זה הרבה יותר ריאלי מאיזה טורניר של 3 משחקים מה גם שאנחנו נחשבים זרים באירופה אז באמת היוצאים מן הכלל נמכרים בסכומים גבוהים . כמעט לא מסתכלים עלינו בכלל .
זה בדיוק הסימפטום שהיה צריך לשים ברקס ליחזקאל וספורי , לא למכור דקה 90 , לשדרג להם חוזה שיהיו מרוצים ולהתקדם .
אבל אצלנו אנושיים . ראינו כמה זה עזר בשיקול של יחזקאל לחזור אלינו .
לשחק באולמפיאדה זה כניראה הכי קרוב ששחקן ישראל יגיע אי פעם ללשחק ביורו או מונדיאל.
זה ברמה של מחר קבוצה מהליגות הבכירות פונה בהצעה לרכוש את גנאח בכמה מיליונים ואנחנו נגיד לא מוכרים כי צריך אותו למפגשים מול הבולגרים.
בסוף אם המחיר נכון ומדובר בקבוצה אטרקטיבית, אתה לא יכול לעצור התקדמות של שחקן.
לא חושב שאנחנו עדין נתקלנו בסיטואציה דומה, כמו שהיה למכבי תל אביב עם דניאל פרץ ואוסקר גלוך, או למכבי חיפה עם ענאן ח'לאילי, ואני גם לא חושב שהקהל שלנו היה בא בתלונות במצבים כאלה או טוען שאלונה "מפרקת" אותנו.
אם אתה רומז למכירה של יחזקאל ב-900 אלף יורו בסוף החלון לטורקיה, כמובן שזאת לא אותה סיטואציה, לא מבחינת המחיר שקיבלת, לא מבחינת אטרקטיביות היעד, ולא מבחינת המועד שבו ביצעת את המכירה.
לא מסכים אחי.
המכירה של יחזקאל היתה מוצדקת, והמחיר היה אחלה לדעתי.
אלונה נכשלה כשלא הצליחה להביא תחליף ראוי לברדה(נכשלה עם זסנו/יאו).
נגעת בדיוק בנקודה .
אם אליאסי או גאנח יזרחו בטורניר לא תראה פה מכירה בסכום ענק , יהיה פה סכום שכולם ילעגו למועדון שמכר בכלל .
להשיג מטרות וקידום בב"ש זה הרבה יותר ריאלי מאיזה טורניר של 3 משחקים מה גם שאנחנו נחשבים זרים באירופה אז באמת היוצאים מן הכלל נמכרים בסכומים גבוהים . כמעט לא מסתכלים עלינו בכלל . זה בדיוק הסימפטום שהיה צריך לשים ברקס ליחזקאל וספורי , לא למכור דקה 90 , לשדרג להם חוזה שיהיו מרוצים ולהתקדם.
אבל אצלנו אנושיים . ראינו כמה זה עזר בשיקול של יחזקאל לחזור אלינו .
צריך לבדוק את הנושא, כמעט כל שחקן ישראלי שני מוציא דרכון פורטוגלי/ספרדי/אירופאי כזה או אחר, ככה שלא אתפלא אם פתאום יתברר שהם עם דרכון אירופאי.
אם אליאסי יתן טורניר טוב, למה שלא יזכה להצעות אטרקטיביות? למקין הגיע עד שחטאר דונייצק אחרי טורניר עם הרבה פחות חשיפה מהאולימפיאדה.
יש או היה אצלך רף משכורות קשיח. זה הקשה עליך להביא זרים בפרופיל גבוה, זה הקשה עליך למשוך ישראלים בכירים, וזה גם הקשה עליך להשאיר ישראלי בכיר כמו יחזקאל שהרוויח 210 אלף דולר אצלך, ואם היית רוצה להשאיר אותו היית צריך כבר בקיץ לשדרג לו את החוזה לאזור 300 ואפילו 350 אלף דולר אבל שוב זה לא קרה בגלל רף המשכורות הקשיח.
הופעה מצוינת של ניראון.
מתאים לי שאליאסי הפצוע ינוח ולא יסתכן.
אני בעד הנבחרת ואם לא היה מישהו אחר, הייתי רוצה שישחק. מאחר ויש שוער בשער- שינוח כפרה עליו!
כבר תקופה ארוכה שהוא מזייף.
רבים וטובים סבלו מסינדרום השחקנים הצעירים שמגיעים מלמטה ולא מצליחים להתמודד עם לחץ וציפיות.
חובת ההוכחה עליו שלא היה מדובר בגימיק שעבד כשלא היה מה להפסיד.
היה לא טוב במשחק הגובה אתמול, לא חושב שמרציאנו היה מתפקד יותר טוב, בעיה של שוערים ישראלים. הצ׳כים ניצלו את זה עד הסוף. עם ויטור זה לא היה קורה, בגלל חוש המשיכה של הכדור לראש שלו