yossi כתב: ↑20 יולי 2024, 21:45
לא יצאתי מרוצה, יצאתי מעודד מדקות מסוימות שבהם הקבוצה עבדה טוב, והייתה בעיניי מסודרת, מאורגנת, עם עקרונות משחק ברורים.
התוצאה פחות חשובה לי כרגע במיוחד שההרכב הזה לא ממש מייצג.
התוצאה לא בטלה לחלוטין, לכן אני לא אהבתי שאחרי ה3 (שהוא גול לגמרי על שוער ואין למאמן יותר מדי קשר), עברנו להרכב עוד יותר התקפי, כי זה הרגע בו צריך לשים תוצאה מעל הדרך, וזה לא נעשה.
גם בעונה שעברה תמיד התלוננתי על הדרך.
גם לנצח 1-0 שאני בקושי עובר את החצי לא עוזר לי. לא ראיתי אותך בא בטענות. בטח לא בהפסדים חסרי השראה מול חיפה ות"א בהם באופן מביך באנו לשמש כסמרטוטי רצפה עם הרכב ושיטה בה לא מצליחים לחבר 3 פסים.
אנחנו נהיה בנחיתות בסגל מול חיפה ות"א בכל סנריו.
להתלונן על זה, זה שקול בעיניי לזה שאתלונן על זה שאני נוסע בקיה, והבן של אלונה במרצדס.
ברור שיהיה להם סגל טוב יותר, העבודה של המאמן היא לצמצם פערים, ועל הדרך גם לתת לנו כאוהדים משחק שלפחות נבוא לשחק כדורדל ולתת פייט.
היום בלא מעט דקות הרגשתי ככה.
אני טוען היום מה שטענתי אז.
חיפה ומכבי מתייחסות אלינו שונה משהם מתייחסות לריינה והפועל חדרה. בגישה, באינטנסיביות, ביוקרה של המשחק מבחינתם.
במשחקים מולם אם תעמיד סגל בלי איכות הם יענישו ויפרקו, לא משנה אם זה ברדה או קוזוך.
אז לחצת גבוה והגעת להזדמנויות, אבל כשיש לך את בדש שאמור לעזור למגן ולא עושה את זה ומגן כמו מזרחי שהוא גם ככה חור בהגנה, אתה תקבל 3 שערים במשחק אחד מאותו אגף.
ואם מי שאמור לסיים בהתקפה זה תורג׳מן וסטויאנוב ואותם שחקני התקפה עקרים משנה שעברה אז אתה גם יכול לקבל תבוסה כי אצל חיפה כן מענישים.
אם אני חוטף בראש, אין אצלי הבדל בין לחץ גבוה למה שאתה מכנה כדורגל נסוג או טקטי.
אני רוצה להגיע לסמי עם הרכב שלא מלא בשחקני ליגה לאומית/תחתית ליגת העל, נתחיל מזה, כשזה לא יקרה מבטיח לך שנפסיק להתרסק לא משנה מי המאמן על הקווים.