אמת .
חסרה איכות אבל זה ישתפר במהלך העונה ועם חיזוקים .
בדש וגורדנה מצויינים , סטויאנוב בקבלת החלטות רעה מאוד .
אליאס גם במשחק ונמצא כל הזמן במקומות המסוכנים ברחבה של חיפה .
וקצת מגוחך לתרץ על החוסרים שלהם כשאנחנו עולים בהרכב הנוכחי.
מכבי חיפה מאוד רעה.
אני עדין מרגיש שהגנתית אנחנו בבעיה ובכל פעם שהם עם הפנים אלינו הם מסוגלים להגיע למצב מסוכן.
עד עכשיו יחסית לחיסורים אנחנו בסדר גמור, עדין חושב שאם רוצים להוציא משהו קאניוניס וספר צריכים להיכנס.
מחצית מעודדת.
הסגל הזה בעייתי, זה לא חדש.
אבל ראיתי אחלה עבודה קבוצתית, גישה טובה.
העבודה בלי כדור הרבה יותר טובה. מזרחי בעייתי בהגנה, אבל הוא מאפשר תבניות התקפה וזה דבר חשוב מאוד.
המרווחים הרבה יותר קטנים בין החוליות, הגישה יותר אקטיבית ואני אוהב את זה.
בסה"כ רואים שחסרה איכות מקדימה כמו עונה שעברה ודי הגיוני כי זה אותם שחקנים.....תרג'מן מנסה אבל זה המקסימום
בדש היה טוב גם בתחילת עונה שעברה ובמחנה אבל מהר מאוד נעלם נקווה שהפעם ימשוך יותר
סטויאנוב בהמשך ישיר לעונה האחרונה , מיצינו
חטואל מוגבל
מאוד מקווה שאף אחד לא יקבל אדום כאן. עם כל ההתלהבות בסוף מדובר במשחק אימון.
שקוזוק יחליף את כל המסוכנים, במיוחד מזרחי שעדיין לא מספיק מתואם עם העמידה ההגנתית.
מאוד מקווה שאף אחד לא יקבל אדום כאן. עם כל ההתלהבות בסוף מדובר במשחק אימון.
שקוזוק יחליף את כל המסוכנים, במיוחד מזרחי שעדיין לא מספיק מתואם עם העמידה ההגנתית.
חסרה איכות, אין ספק.
וגם אם מפסידים, אני מעדיף להפסיד ככה במקום לעלות בהרכב נגרי שחוץ מלא לספוג לא עסוק בשום דבר, ובסוף גם מתבזה.
זה רק מחצית אחת .
יש סיבוב שלם כדי להסיק מסקנות נקודות , גם אם ננצח פה 5-1 וגם אם נפסיד פה 5-0 זה לא אומר כלום , כי משחק אחד לא קובע שום דבר אבל בהחלט אפשר לראות קצת דרך או משהו.
זה רק מחצית אחת .
יש סיבוב שלם כדי להסיק מסקנות נקודות , גם אם ננצח פה 5-1 וגם אם נפסיד פה 5-0 זה לא אומר כלום , כי משחק אחד לא קובע שום דבר אבל בהחלט אפשר לראות קצת דרך או משהו.
ברור, זה צעד ראשון במסע ארוך.
בגלל זה אני גם לא מתרגש מזה שדיינר לא בהרכב.