אלונה
Re: אלונה
מי שציפה למשהו שןנה במסיבת העיתונאים הבעיה בו
אגב דיברה על אירופה כמטרה?
אגב דיברה על אירופה כמטרה?
מסקנות שלי:
1. השכונה מהטלגרם של שירן עוד רודפת אותי. המועדון עדיין חולה בהקשרי הסברה, וקשרי קהל - מועדון. זה נשמע אסטרטגיה טובה לייצר עוד מידע על האוהדים ואז לפעול בהתאם (וגם להגדיל הכנסות), אבל בכל מה שקשור בסושיאל - תדירות הפועל באר שבע בחיים שלי - יש ואקום וכתבים ואוהדים ומשועממים נהנים מהואקום הזה. המועדון לעומת זאת יכול לנצל את זה להגדלת הכנסות. לגבי ההסברה, היום זה יום טוב מבחינת אלונה לעמוד מול המצלמות מאז לא יודע מתי ולזכור שהיא בעלים הפועל בש. חשוב לנו שתדבר, ואם זה לא קורה כל חצי שנה - זה משאיר ואקום.
2. לא הרבה ישתנה, רוב האוהדים בביקורת על ההתנהלות צודקים.
3. אם ננצח, שום דבר לא ישנה.
4. פרימור מסלף לא מעט, ואם יעמיקו איתו בדברים למשל "הדאטה אנליסטים שלנו עובדים מסביב לשעון" ייתפס בזה. כשמסלפים זה בעיקר מראה שמסתירים עבודה שלא נעשית מהניסיון שלי. מדמיין שם בלאגן תעסוקתי שנגמר ב16:00 ומקבל חלחלה.
1. השכונה מהטלגרם של שירן עוד רודפת אותי. המועדון עדיין חולה בהקשרי הסברה, וקשרי קהל - מועדון. זה נשמע אסטרטגיה טובה לייצר עוד מידע על האוהדים ואז לפעול בהתאם (וגם להגדיל הכנסות), אבל בכל מה שקשור בסושיאל - תדירות הפועל באר שבע בחיים שלי - יש ואקום וכתבים ואוהדים ומשועממים נהנים מהואקום הזה. המועדון לעומת זאת יכול לנצל את זה להגדלת הכנסות. לגבי ההסברה, היום זה יום טוב מבחינת אלונה לעמוד מול המצלמות מאז לא יודע מתי ולזכור שהיא בעלים הפועל בש. חשוב לנו שתדבר, ואם זה לא קורה כל חצי שנה - זה משאיר ואקום.
4. פרימור מסלף לא מעט, ואם יעמיקו איתו בדברים למשל "הדאטה אנליסטים שלנו עובדים מסביב לשעון" ייתפס בזה. כשמסלפים זה בעיקר מראה שמסתירים עבודה שלא נעשית מהניסיון שלי. מדמיין שם בלאגן תעסוקתי שנגמר ב16:00 ומקבל חלחלה.
נערך לאחרונה על ידי shovalb9 ב 18 יולי 2024, 19:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
shovalb9 כתב: ↑18 יולי 2024, 19:22אני ראיתי רק את התקציר של ה20 דק' אז אם יש דברים שנאמרו בין לבין תתקנו אותי
1.היא רוצה "לרוץ על כל התארים" והמסקנה שלי מזה כלומר להיות קרובים למכבי חיפה ומכבי תא, ולהיות קרובים לתואר בגביע, ולשאוף לבתים באירופה, סיבוב 3 באירופה, מתחת לחצי גמר אלא אם נפגשנו במכביות קודם, ומקום 3 קרוב למכביות - כל דבר שהוא לא זה כבר מוגדר ככישלון.
2. מבין השורות אני מבין שהיא רצתה להעיף את אליניב, שזה בעיקר עניינים אישיים ביניהם, שהיא כבר לא תפסה מהעונה שעשה ובצדק.
3. הטענה שלה שהיא שמה 350 מיליון שקל ב17 שנה האחרונות היא בגדר עובדה. מכאן, האם אנחנו מגדירים 20 מיליון שהיא שמה כל שנה כערבות שמתגלגלת משנה לשנה, כלומר כל שנה היא מכסה על הפסדים של הקבוצה בערבות קיימת ובפועל הקבוצה מתקיימת מהכנסות של עצמה מאז טוטו טרנר?
אני טוען שכן.
4. היא אמרה את המילה מחלקת נוער, זה יצא מהפה שלה. עבודה של 5 שנים של הנדסת תודעה שעשיתי בדור העתיד הוכיחה את עצמה. אין בעד מה.
5. היא כן הזכירה בטענות לאליניב מה שאנחנו גם אמרנו כביקורת למועדון, היא פשוט השליכה את זה לצוות המקצועי שנבעט - אין לנו זכות לא לפגוע בישראלים וזרים, והיו לא מעט כאלו ב3 שנים האחרונות.
6. מערכת הכרטוס - פרימור אמר את זה יפה למה הם רוצים לעשות את זה, ושבסוף אין בעיה עם דתיים, שהמועדון ביקש לא לשחק בשבת כדי לפגוע בדתיים - כאדם חילוני לחלוטין אני מבין את זה, מאחר והם מהווים נתח לא קטן מהמנויים שלנו.
7. איפה החיזוק? אז כמו שאמרתי כבר הרבה מתחילת הקיץ המושאלים יחזרו כחיזוק.
מסקנות שלי:
סיכמתי הכל כאן : https://www.crazyred.co.il/viewtopic.ph ... 3&start=75
מוזמן לקרא .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
ראיתי אחרי שכתבתי, תודה!4 לב אדום כתב: ↑18 יולי 2024, 19:30סיכמתי הכל כאן : https://www.crazyred.co.il/viewtopic.ph ... 3&start=75
מוזמן לקרא .
אני רגיל לתגובות שמוצמדות

יש לך סימוכין לעניין? זו טענה חמורה.shovalb9 כתב: ↑18 יולי 2024, 19:223. הטענה שלה שהיא שמה 350 מיליון שקל ב17 שנה האחרונות היא בגדר עובדה. מכאן, האם אנחנו מגדירים 20 מיליון שהיא שמה כל שנה כערבות שמתגלגלת משנה לשנה, כלומר כל שנה היא מכסה על הפסדים של הקבוצה בערבות קיימת ובפועל הקבוצה מתקיימת מהכנסות של עצמה מאז טוטו טרנר?
אני טוען שכן.
בוקר טוב,
הסימוכין הוא בדוחות של הקבוצה, לא המסכמים, אלו המפורטים יש שם חלק שמדבר על הפסדים אחרים. זה לא מסתנכרן לי. העלתי את זה כשאילתא בתקופה אחרת לגמרי בזמן הקורונה. עבר קצת זמן, הקרקע הוכשרה.
אני מתחנן לאוהד שהוא רו"ח שיענה ברצינות ולא יגיד לי רשום בדוח מסכם של החברה + -.
עד עכשיו אין לי תשובה לזה.
נראה לך הגיוני שהיא כל שנה שמה תקציב של להרים קבוצת ליגת העל מקצה לקצה וככה זה נראה? כאילו בעלה והיא הכי מעורבים בעולם אבל זה מה שיוצא אחרי כל הכסף שהם שמים?
אין סיכוי שזוג שכל כך מצליח היה משקיע כל כך הרבה ומתרסק כל כך חזק, שנה אחרי שנה אחרי שנה.
משהו פה לא הגיוני לי.
ועל הטענה שהעלתי, היא לכאורה.
ערב טוב, אתה קצת סותר את עצמך, לא? מצד אחד לדבריך יש סימוכין לטענותיך בדו"חות של הקבוצה ומאידך אתה מחפש מישהו מקצועי שילמד אותם על מנת לדעת אם אכן יש שם סימוכין לטענה...shovalb9 כתב: ↑18 יולי 2024, 19:48בוקר טוב,
הסימוכין הוא בדוחות של הקבוצה, לא המסכמים, אלו המפורטים יש שם חלק שמדבר על הפסדים אחרים. זה לא מסתנכרן לי. העלתי את זה כשאילתא בתקופה אחרת לגמרי בזמן הקורונה. עבר קצת זמן, הקרקע הוכשרה.
אני מתחנן לאוהד שהוא רו"ח שיענה ברצינות ולא יגיד לי רשום בדוח מסכם של החברה + -.
נראה לך הגיוני שהיא כל שנה שמה תקציב של להרים קבוצת ליגת העל מקצה לקצה וככה זה נראה? כאילו בעלה והיא הכי מעורבים בעולם אבל זה מה שיוצא אחרי כל הכסף שהם שמים?
אין סיכוי שזוג שכל כך מצליח היה משקיע כל כך הרבה ומתרסק כל כך חזק, שנה אחרי שנה אחרי שנה.
משהו פה לא הגיוני לי.
אתה מבין שאתה מתווכח עם רו״ח כן?shovalb9 כתב: ↑18 יולי 2024, 19:48בוקר טוב,
משהו פה לא הגיוני לי.

תשמע אחי בלי להעליב, בד"כ אתה כותב לעניין...shovalb9 כתב: ↑18 יולי 2024, 19:48בוקר טוב,
משהו פה לא הגיוני לי.
זה הקשקוש הכי גדול שקראתי פה.
לא מבין איך אתה מיישב את זה עם עצמך במוח אפילו.
350 מיל השקעה זה כסף שיוצא מהכיס, אין לזה פרשנות אחרת.
אם אתה רוצה לטעון שהיא משקרת אז פשוט תכתוב את זה בלי כל הממבו גמבו הזה
רק אהבה תנצח...
גם לא כל כך הבנתי את התזה.
אם היא שמה ערבות של 20 מליון והערבות הזאת מופנית (מה שלא יכול לקרות אגב רק במקרה של חוסר אפשרות לשלם חובות) נפרעת אז היא עדיין שמה 20 מליון מהכיס כל שנה.
לא מובן האירוע הזה.
+מליוןRed Tiger כתב: ↑18 יולי 2024, 17:02באמת שואל,איזה אוהד בן זונה שבור יכול להגיד שהיא לא משקיעה כסף?
איזה עולב זה להגיד כזה משפט ושיש לך בכיס אולי עשרה שקלים?
אתה יכול להגיד ״הכסף לא מנווט נכון״ ״מושקע נכון״ ״מתחלק נכון״ אבל להגיד שהיא לא משקיעה כסף זה להיות ישראלי ז** מהזן הנחות ביותר וסליחה על השפה.
אני אוהד שרוף של הפועל בש בערך מגיל 7, החלום שלך כאוהד תמיד לקנות את הקבוצה שאתה אוהד.
אבל נשבע בהן צדקי אם היה מתנהל נגדי כזה קמפיין אחרי ששמתי כסף בקבוצת הכדורגל במקום לשים אותו אצל הילדים שלי בחשבון הייתי משאיר כאן עיי חורבות רק על החוצפה.
בושה שאחת כמו אלונה צריכה בכלל להתייחס לדבר ההזוי הזה,מעליב ביותר.
לגבי שאר הדברים ימים יגידו,מטרות הקבוצה יהיו נגזרת לרכש שיגיע,כולם מבינים את זה למעט הסתומים.
אנשים איבדו את זה.
לא מבין מה התרגילי חשבונאות שמריצים פה.
המשפחה היקרה הזו שמה על הפועל פאקינג באר שבע 350 מליון שקל ואנחנו לא צריכים להלין על חוסר השקעה, בכלל.
מה שכן חורה זה לספר לקהל ש׳לא מקטינים ציפיות׳ וש ׳רצים לכל התארים׳ שהסגל הישראלי שלנו הוא של פלייאוף תחתון ורק חיכו למאמן ׳על׳ כמו קוז׳ו שיעשה מפרהוד, בוזגלו ומגיא בדש-ומליקסון ומאליאס-וראדי ומאלון תורג׳מן- בן סהר.
דחילאק, הבאת לי מוטי מלכה ב1.90 מנצרת עלית, אל תגידי לי ׳רצים לכל התארים׳-כי זה מגחיך את הטיעון. מישהו פה חושב שינחתו פה זרים במליון יורו כל אחד (שכר) בשביל לקחת את הערימת שחקנים שישנה בהפועל באר שבע ויעשה ממנה קנדידטית לאליפות? אולי יהפכו את הקיים לבן תורג׳מן במקרה הטוב, אפילו לא בן ביטון (עם כל הכבוד למזרחי).
על זה אני מתבעס, הכסף שהיא שמה לא מובן מאליו, קטונתי בכלל לדבר על סכומים כאלה אבל בהחלט במצב הנוכחי, ברמת המועדון (מחלקת נוער ותשתיות) וכמובן ברמת הסגל הישראלי (כל מי שלוקח אליפות מתבסס על הסגל הישראלי הכי טוב בליגה, נקודה)-אנחנו לא פקטור ולא בטוח שאפילו למקום 3 כרגע.
המשפחה היקרה הזו שמה על הפועל פאקינג באר שבע 350 מליון שקל ואנחנו לא צריכים להלין על חוסר השקעה, בכלל.
מה שכן חורה זה לספר לקהל ש׳לא מקטינים ציפיות׳ וש ׳רצים לכל התארים׳ שהסגל הישראלי שלנו הוא של פלייאוף תחתון ורק חיכו למאמן ׳על׳ כמו קוז׳ו שיעשה מפרהוד, בוזגלו ומגיא בדש-ומליקסון ומאליאס-וראדי ומאלון תורג׳מן- בן סהר.
דחילאק, הבאת לי מוטי מלכה ב1.90 מנצרת עלית, אל תגידי לי ׳רצים לכל התארים׳-כי זה מגחיך את הטיעון. מישהו פה חושב שינחתו פה זרים במליון יורו כל אחד (שכר) בשביל לקחת את הערימת שחקנים שישנה בהפועל באר שבע ויעשה ממנה קנדידטית לאליפות? אולי יהפכו את הקיים לבן תורג׳מן במקרה הטוב, אפילו לא בן ביטון (עם כל הכבוד למזרחי).
על זה אני מתבעס, הכסף שהיא שמה לא מובן מאליו, קטונתי בכלל לדבר על סכומים כאלה אבל בהחלט במצב הנוכחי, ברמת המועדון (מחלקת נוער ותשתיות) וכמובן ברמת הסגל הישראלי (כל מי שלוקח אליפות מתבסס על הסגל הישראלי הכי טוב בליגה, נקודה)-אנחנו לא פקטור ולא בטוח שאפילו למקום 3 כרגע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. צריך להעריך את ההשקעה הכספית של אלונה ומשפחת ברקת. לא אוהב את המשחקים שמנסים לעשות כאן עם הסכומים כדי להמעיט מההשקעה.
2. מצד שני, אפשר וצריך לבקר את הניהול אצלנו ומה עושים עם הכסף (ראו ערך להחתים בדש ופטרסון במקום זר אחד בפרופיל גבוה בכסף של שניהם).
3. אני הרגשתי במסיבת עיתונאים המון התנשאות וזלזול באינטליגנציה שלנו מצד אלונה ופרימור.
בעיקר לא היה הכרה בטעויות וגם לצערי לא היו דיבורים על דברים לאורך זמן, איזה מדיניות שאפשר להצביע עליה.
סך הכל מסיבת עיתונאים מאוד מאכזבת, ויהיה מעניין לראות את כמות המנויים שתמכר כי אני מרגיש ניתוק גדול מאוד מהקהל.
2. מצד שני, אפשר וצריך לבקר את הניהול אצלנו ומה עושים עם הכסף (ראו ערך להחתים בדש ופטרסון במקום זר אחד בפרופיל גבוה בכסף של שניהם).
3. אני הרגשתי במסיבת עיתונאים המון התנשאות וזלזול באינטליגנציה שלנו מצד אלונה ופרימור.
בעיקר לא היה הכרה בטעויות וגם לצערי לא היו דיבורים על דברים לאורך זמן, איזה מדיניות שאפשר להצביע עליה.
סך הכל מסיבת עיתונאים מאוד מאכזבת, ויהיה מעניין לראות את כמות המנויים שתמכר כי אני מרגיש ניתוק גדול מאוד מהקהל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
אף פעם לא הבנתי את הפאסון המזויף הזה.
מצטייר כאטימות שרק מעמיקה את הריחוק והביקורות.
כנות ולקיחת אחריות היו משרתים את אלונה הרבה יותר.
מצטייר כאטימות שרק מעמיקה את הריחוק והביקורות.
כנות ולקיחת אחריות היו משרתים את אלונה הרבה יותר.
יש דבר אחד שאני מסכים שהוא בעייתי מאוד וגם גורם לכל התסיסה הזאת והוא כל נושא מדיניות העמימות הזאת.
המדיניות הזאת שנלקחה מג׳ורדי קרויף בזמנו התאימה לאז, בתקופה שבה עיתונאים עשו נזק בחדרי ההלבשה וכמויות המנויים והענייו היו חצי מהיום.
אם יוצא קמפיין כזה שאת לא משקיעה הוא לא מגיע משום מקום, הוא מגיע כי לא מדברים עם האוהדים כמעט בכלל,הכל מובן מאליו.
לא מטפחים מספיק עיתונאים שישמשו כ״כתבי חצר״, יעבירו מסרים לאוהדים,ינפחו משאים ומתנים ויגרמו לבאז בכל פעם.
הדברים האלה היום מאוד חשובים למיתוג של מועדון,לבאז שהוא מיצר סביבו,להתעניינות מוגברת שבעקבותיה מצטרפים עוד ועוד אוהדים למעגל.
שכל כך הרבה אנשים ממורמרים צריך גם לעשות בדק בית פנימי ולהבין למה זה קורה ולא לנסות להתגונן כל הזמן.
המדיניות הזאת שנלקחה מג׳ורדי קרויף בזמנו התאימה לאז, בתקופה שבה עיתונאים עשו נזק בחדרי ההלבשה וכמויות המנויים והענייו היו חצי מהיום.
אם יוצא קמפיין כזה שאת לא משקיעה הוא לא מגיע משום מקום, הוא מגיע כי לא מדברים עם האוהדים כמעט בכלל,הכל מובן מאליו.
לא מטפחים מספיק עיתונאים שישמשו כ״כתבי חצר״, יעבירו מסרים לאוהדים,ינפחו משאים ומתנים ויגרמו לבאז בכל פעם.
הדברים האלה היום מאוד חשובים למיתוג של מועדון,לבאז שהוא מיצר סביבו,להתעניינות מוגברת שבעקבותיה מצטרפים עוד ועוד אוהדים למעגל.
שכל כך הרבה אנשים ממורמרים צריך גם לעשות בדק בית פנימי ולהבין למה זה קורה ולא לנסות להתגונן כל הזמן.